AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Realme 6 Pro

Termékkatalógus
Realme 6 Pro
5 2 értékelés
Mobiltelefon - kártyafüggetlen,
Kód:  REAM009ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Realme 6 Pro

A(z) Realme 6 Pro esetében első pillantásra egyértelmű, hogy egy ún. okostelefon. Úgy tervezték, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A négy kamerának hála elképesztő képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó alkalmazást futtathatsz rajta. Memóriakapacitása 8 GB. Teljesítményét tekintve akár virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) Realme 6 Pro okostelefont jókora kapacitású 4300 mAh akkumulátor üzemelteti. További pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is bír. Kijelzőjének frissítési rátája 90 Hz. A(z) Realme telefonja Realme UI kiegészítést is kapott.

A(z) Realme 6 Pro okostelefon főbb tulajdonságai

  • SIM konfiguráció: Dual SIM + memóriakártya
  • A(z) Realme 6 Pro 6,6" méretű IPS kijelzővel rendelkezik, melynek max. felbontása 2400 × 1080
  • Qualcomm Snapdragon 720G processzor és 8 GB RAM
  • GPU: Adreno 618
  • Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést
  • A hátsó kamera maximális felbontása: 64 Mpx
  • A telefon hátulján lévő kamerák száma: 4
  • A dupla kamerával tökéletes szelfit készíthetsz
  • Az ujjlenyomat-olvasó jelentősen növeli a biztonságot
  • A gyorstöltés hatásfoka: 30 W
  • A(z) Realme telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM típusú, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Realme 6 Pro mobiltelefon képernyője és kamerája

Ez a jókora 6,6" átmérőjű kijelző kör alakú kivágással és FullHD felbontással rendelkezik. Legnagyobb előnye, hogy az úgynevezett IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget kínál. Kijelzőjének képfrissítési frekvenciája 90 Hz. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) Realme 6 Pro okostelefon modern négy lencsés kamerájával, melyből a teleobjektív felbontása 12Mpx (f/2,5), melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,3), melyből a makro felbontása 2Mpx (f/2,4) a fő lencse felbontása pedig 64Mpx (f/1,8) fölöttébb elégedett leszel. Videófelvételek rögzítésénél nélkülözhetetlen az elektronikus képstabilizáció. A fáziseltolásos fókuszálás hatékony és pontos, ami lényegesen leegyszerűsiti a fényképezést. Egy ügyes kis LED dióda plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik kedvelői nagyon elégedettek lesznek a(z) duális 16 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Realme 6 Pro további funkciói

Ebbe a mobiltelefonba egyidejűleg két SIM kártya is beilleszthető az nélkül, hogy elvenné a memóriakártya helyét. A belső memória kapacitása könnyen kibővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Realme 6 Pro okostelefon biztonságáról egy modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC technológia lehetővé teszi a gyors adatcserét. Az úgynevezett OTG ("On The Go") technológiának köszönhetően pendrive-ot vagy külső merevlemezt is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors vezeték nélküli internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Realme 6 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Realme 6 Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Realme 6 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Realme 6 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Realme 6 Pro.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ