Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Realme GT 2 Pro

Termékkatalógus
Realme GT 2 Pro
4,7 25 értékelés
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 3216 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 50Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 65W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kód:  REAM034ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Realme GT 2 Pro

Eme Realme GT 2 Pro okostelefon szerves részét képezi a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. A mobiltelefon 6,7" -es kijelzővel van ellátva, amely tökéletes azok számára, akik a nagyobb telefonokat szeretik. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processzor gondoskodik. 12 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik. A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Ez a remek Realme okostelefon 2022 óta van a piacon.

Realme GT 2 Pro mobiltelefon lényeges paraméterei

  • Eme Realme okostelefon 6,7" méretű képernyővel van ellátva
  • Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátlapján 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,7"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és Realme UI felhasználói felület működteti
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott adatszolgáltatások: 5G, LTE (4G) és UMTS/CDMA (3G)
  • A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Eme Realme telefonnak a képernyőjét élmény lesz nézni

Örömteli lesz majd minden perc, amit ezzel a csodás Realme telefon használatával töltünk el, mivel 6,7" AMOLED típusú kijelzője, mely QHD 3216 × 1440 felbontással rendelkezik, tökéletes minőségű tartalmat jelenít meg. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája.

Örökíts meg minden lényeges pillanatot

A telefonnal való fotózás alapvető részét képezi a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű Realme mobiltelefon fel van szerelve 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 50Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű , nagy méretű képek készítését. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Ezzel a modern Realme okostelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. Az éles képek rögzítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak. A vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Elegendő akkumulátor-élettartam

Ezen strapabíró Realme mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a használatot a két vagy akár több napon keresztül is. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 65 W. A töltésre USB-C port használható.

Eme Realme mobiltelefon megbízható teljesítménnyel rendelkezik

A nagyszerű Realme mobiltelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 12, Realme UI felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottsága és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálája jellemzi. 12 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, amely gond nélkül kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot.

Ez az ügyes Realme mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes meghatározni az eszközök helyzetét a föld felszínén Ez a rendszer nyújtja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G) és UMTS/CDMA (3G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Realme mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egyetlen pillantással feloldható. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található az okostelefon kijelzőjén. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül garantált a térhangzás. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, fólia a kijelzőre és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

163,2 × 74,7 × 8,18 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

199 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Realme GT 2 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Realme GT 2 Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Realme GT 2 Pro.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ