Levé ucho Alza dny Pravé ucho Alza dny

Roborock Q7 Max fehér

Termékkatalógus
Roborock Q7 Max fehér
4,4 10 értékelés
Robotporszívó felmosóval - mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás és lépcsőről való leesés elleni érzékelő, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,47 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,47 l, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Home, tömege 4 kg, fehér kivitel
135 890 Ft
ÁFA nélkül 107 000 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ROBRV855 Termékszám:  Q7M02-00
Roborock Q7 Max fehér 135 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Roborock Q7 Max fehér

Szerezd be a Roborock Q7 Max robotporszívót, és bízd rá a takarítást. Egyszerre képes porszívózni és felmosni, és egyetlen töltéssel akár 300 m² területet is képes megtisztítani. A 4200 Pa szívóteljesítményű és teljesen gumiból készült kefével könnyedén megszabadítja otthonodat minden szennyeződéstől. A Roborock Q7 a LiDAR PreciSense navigációs rendszerrel és számos érzékelővel van felszerelve. Ezáltal hatékony tisztítást biztosít, és megakadályozza, hogy a robot leessen a lépcsőn, beszoruljon, vagy megütődjön. A No-Go zónák és a láthatatlan falak megakadályozzák, hogy a Q7 Max robot oda menjen, ahová nem szeretnéd. Ezenkívül a Roborock robot gyermekzárral, továbbfejlesztett takarítási ütemezéssel, mosható E11 osztályú szűrővel, hosszú élettartamú, teljesen gumiból készült kefével, többszintű térképezéssel (akár 4 szintig), 5200 mAh akkumulátorral, 3D térképezéssel, valamint Amazon Alexa, Google Home és Apple Siri hangalapú asszisztensek támogatásával is büszkélkedhet.

A Roborock Q7 Max robotporszívó legfontosabb jellemzői, fehér

 •  Roborock Q7 Max robotporszívó fehér színben
 • Porszívózik és felmos
 • Akár 300 m²-t képest megtisztítani
 • 4200 Pa szívóteljesítménnyel
 • 3D térképezés és hangutasítások támogatása az Amazon Alexa, a Google Home és az Apple Siri segítségével
 • Az érzékelők megakadályozzák, hogy a robot leessen a lépcsőn, beszoruljon vagy megütődjön
 • A nagy kapacitású 5200 mAh akkumulátor akár három órányi tisztítást tesz lehetővé
 • Mosható E11 osztályú szűrő a tisztább levegőért
 • No-Go zónák és láthatatlan falak egyszerű beállítása
 • PreciSense LiDAR navigációs rendszer
 • A tartály csatlakoztatása a víztartályhoz növeli a kapacitást, és megkönnyíti a tartály kiürítését és a víz újratöltését
 • További funkciók a Roborock alkalmazással
 • Hosszú élettartamú, gubancolódásálló, gumiból készült kefével
 • Kompatibilis a Roborock Auto-Empty Dock Pure dokkolóval (nem tartozék)
 • A Roborock Q7 Max emellett fejlett tisztítási ütemezést, többszintű feltérképezést és gyermekzárat kínál

PreciSense LiDAR navigációs rendszer

A Roborock Q7 Max robotporszívó a PreciSense LiDAR navigációs rendszert használja. Az elkészített térképekkel és a Roborock alkalmazással együtt hatékony módot biztosít az egész háztartás kitakarítására.

Roborock robot lenyűgöző, 4200 Pa szívóteljesítménnyel

A Roborock Q7 Max robotporszívó elképesztő, akár 4200 Pa szívóerővel rendelkezik (az akkumulátor állapotától és az otthoni környezettől függően). A gyártó által az IEC 62885-2:2016 / 5.8 szabvány szerint elvégzett tesztek szerint a Max+ üzemmódban és teljesen feltöltött akkumulátorral nemcsak a szőnyegekről, hanem a padló repedéseiből is képes eltávolítani a szennyeződéseket. Csak aktiváld a Max+ üzemmódot, és a szennyeződésnek esélye sincs. 

A nagy kapacitású 5200 mAh akkumulátor akár három órányi tisztítást tesz lehetővé

A Roborock Q7 Max robotporszívó 5200mAh Li-ion akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen feltöltéssel akár három órán át takarítson. A gyártó által végzett keménypadlón, csendes üzemmódban végzett belső teszteknek köszönhetően a Q7 Max maximális porszívózási területe - az otthoni környezettől függően - 300 m².

Roborock Q7 Max robotporszívó, fehér

A 3D térképezés támogatásával részletesebb képet kaphatsz az összes helyiségről

Töltsd le a Roborock mobilalkalmazást, és használd a Roborock Q7 Max fejlett funkcióit. Az alkalmazás például lehetővé teszi, hogy bútorokat és padlóburkolati anyagokat adj hozzá. Ez részletesebb képet ad az összes szobáról. 

Roborock Q7 Max robotporszívó, fehér

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A Roborock robotporszívó támogatja a hangalapú asszisztenseket

Kisgyerekekkel és négylábú háziállatokkal gyakran történik valamilyen kellemetlen baleset. A Roborock Q7 Max robotporszívó ebben is segíthet. Támogatja az Amazon Alexa, a Google Home és az Apple Siri hangasszisztenseket. Ez lehetővé teszi, hogy a Roborockot a hangoddal irányítsd, és például a konyha takarítására utasítsd. Ezzel rengeteg időt takaríthatsz meg. 

Roborock Q7 Max robotporszívó, fehér

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A gyermekzár biztosítja szeretteid biztonságát

Vannak kisgyermekeid vagy háziállataid? Nem kell aggódnod! A Roborock Q7 Max robotporszívó gyermekzárral van felszerelve, hogy szeretteid biztonságban legyenek. A porszívót bárhová elhelyezheted anélkül, hogy félned kellene a véletlen elindulástól. 

Roborock Q7 Max robotporszívó, fehér

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Q7 Max képes felmosni és porszívózni egyszerre

A Roborock Q7 Max robotporszívó egyszerre képes felmosni és porszívózni. Elektronikus szivattyúval büszkélkedhet, amely hihetetlenül nagy, 30 fokozatú vízáramlással és 300 g egyenletes felmosási nyomással rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy az aktuális igényeidnek megfelelően finomhangold. A gyártó belső teszteket végzett keménypadlón, teli víztartállyal, teljesen feltöltött akkumulátorral és alacsony vízáramlási beállítással. Az eredményeket azzal a feltételezéssel értelmezte, hogy a terület 20%-át bútorok borítják, és ezért nem kell mindenhol felmosni. Megállapította, hogy a Q7 Max készülékkel a maximális feltörlési tartomány 240 m², otthoni környezettől függően. 

Roborock Q7 Max robotporszívó, fehér

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A Roborock Q7 Max egy víztartályhoz csatlakoztatott portartállyal rendelkezik

A Roborock Q7 Max robotporszívó 470 ml-es hulladékgyűjtővel rendelkezik, amelyhez 350 ml-es víztartály csatlakozik. Ez a kapcsolat számos előnnyel jár. Először is növeli a kapacitásukat, majd megkönnyíti a tartály kiürítését és a víz újratöltését egy tisztítási ciklusban.

Roborock Q7 Max robotporszívó, fehér

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Még a takarítás megtervezése is lehet szórakoztató

A Roborock Q7 Max robotporszívó lehetővé teszi a fejlett takarítási ütemezés használatát, amely személyre szabott terveket kínál az otthonod számára. Válaszd ki a kívánt tisztítási időt, a szívóteljesítményt és a tisztítandó helyiségeket. Az így beállított tisztítás automatikusan megismétlődik. Meglátod, hogy még a takarítás megtervezése is lehet szórakoztató. 

Roborock Q7 Max robotporszívó, fehér

Akár 4 emelet beállítása többszintű térképezéssel

A többszintű feltérképezésnek köszönhetően a Roborock Q7 Max automatikusan felismeri az otthonodban lévő legfeljebb 4 szintet. Ezt a funkciót különösen a többszintes házak tulajdonosai értékelik. Nem kell semmit beállítanod, a robot magától megkülönbözteti az egyes szinteket. 

Roborock Q7 Max robotporszívó, fehér

No-Go zónák és láthatatlan falak tartják távol a Q7 Max robotot

Nem akarod, hogy a Roborock Q7 Max mindenhová menjen? A megoldás egyszerű. Állíts fel No-Go zónákat, ahová a robot nem mehet be. A Láthatatlan falak segítségével egyszerűen egy vonal húzásával lezárhatsz szobákat és sarkokat. Ezeket a funkciókat minden szinthez külön-külön választhatod ki. 

Roborock Q7 Max robotporszívó, fehér

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A Roborock Q7 Max számos hasznos érzékelővel van felszerelve

Aggódsz, hogy a robot leesik a lépcsőn, beszorul valahol, vagy falnak ütközik takarítás közben? A Roborock Q7 Max robotporszívó számos hasznos érzékelővel van felszerelve az ilyen balesetek megelőzése érdekében. 

Roborock Q7 Max robotporszívó, fehér

Mosható szűrő a tisztább levegőért

Szeretnéd, ha tisztább lenne a levegő otthonodban? A Roborock Q7 Max robotporszívóval valóra válhat ez a kívánságod. E11 szűrési hatékonysági osztályú, mosható szűrőt tartalmaz - az EN 1822-1:2009 szabvány szerinti független, harmadik fél által végzett vizsgálat szerint. Ez az osztály biztosítja, hogy a szűrő megfogja a robot belsejében lévő részecskéket. A moshatóság viszont meghosszabbítja az élettartamát. 

Roborock Q7 Max robotporszívó, fehér

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A Q7 Max hosszú élettartamú, teljesen gumiból készült kefével büszkélkedhet

A Roborock Q7 Max robotporszívó hosszú élettartamú, teljesen gumiból készült kefével büszkélkedhet. Erősen ellenáll a szőrbe gabalyodásnak, és a hatékonyabb tisztítás érdekében közelebb tartható a talajhoz. A Q7 Max készülékkel úgy söpörheted fel a padlót, mint még soha. 


Paraméterek

Összehasonlít
Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Navigáció módja
LiDAR Kész!
Funkció
Ütközésérzékelő, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő Kész!
Vezérlés típusa
Mobilalkalmazás Kész!
Kompatibilitás
Amazon Alexa, Google Home Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
LiDAR Kész!
Funkció
Ütközésérzékelő, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobilalkalmazás Kész!
Kompatibilitás
Amazon Alexa, Google Home Kész!
Tulajdonságok
Haj rácsavarodással szembeni ellenállás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, EPA E11 szűrő Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,47 l Kész!

Méret & súly

Tömeg
4 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roborock Q7 Max fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roborock Q7 Max bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roborock Q7 Max biely.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ