Side by side hűtő (Amerikai hűtő)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hűtőszekrény energiaosztálya
D
(5)
E
(25)
F
(2)
Hűtőszekrény típusa
Amerikai hűtő - fiókos
(2)
Amerikai hűtő - 2 ajtós
(20)
Amerikai hűtő - 4 ajtós
(10)
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell
(29)
Beépíthető
(3)
Hűtőszekrény színe
Fehér
(1)
Fekete
(9)
Ezüst
(17)
Szürke
(1)
Nincs
(3)
Szűrés

A side by side hűtő jelentős hasznos teherbírással, tiszta belső térrel és tökéletes funkcionális felszereltséggel büszkélkedhet. Ez a kombináció teszi ideális megoldássá a nagyobb háztartások számára, ahol szintén meghatározó dizájnelemként jelenik meg. Értékelni fogod az olyan fejlett technológiákat is, mint az alkalmazásvezérlés vagy a zónahűtés, amelyek fokozzák a kényelmet a használat során. Olvass tovább, és tudj meg többet arról, mire kell figyelni a kiválasztáskor, és milyen egyéb előnyei vannak a side by side hűtőszekrény típusoknak.

Tovább

Mik az amerikai hűtőszekrény előnyei és hátrányai?

Az amerikai hűtőszekrény, más néven side by side hűtő (egymás mellett), egy tágas hűtőszekrény, általában fagyasztóval, amely elsősorban az ajtók számában különbözik - ezek alapesetben lehetnek kettő vagy akár négy ajtó is. Bár ezek a modellek számos olyan előnnyel rendelkeznek, amelyek még az igényes felhasználókat is kielégítik (például vízadagoló, jégkészítő vagy beépített boradagoló), van néhány hátrányuk is, amelyeket érdemes figyelembe venni a választáskor. Mire számíthatsz, és mire kell odafigyelned?

  • Extra hely az élelmiszereknek.
  • Tervezési elem az egész konyhában.
  • Számtalan funkció a könnyű használat érdekében.
  • Letisztult belső elrendezés.
  • Jégkészítő és frissvíz-adagoló.
  • Magasabb zajszint.
  • Magasabb ár.
  • Magasabb energiafogyasztás.
  • Nagyobb méretek.

A side by side hűtő gyakran minibárral is rendelkezik, amelyhez a főajtó kinyitása nélkül is hozzá lehet férni. Ez nem eredményez nagyobb fogyasztást.

A side by side hűtők lenyűgöző dizájnnal rendelkeznek

A side by side hűtőszekrény az egyik legjobb kialakítású készülék, ami a piacon található. Legtöbbször rozsdamentes acélból vagy más színekben kapható, amelyek minden modern konyhába illeszkednek. A hűtő side by side típusa a legapróbb részletekig kidolgozott, ami nemcsak elegáns, hanem nagyon praktikus is. Kifinomult megjelenését olyan innovatív technológiák egészítik ki, mint a beépített bortartó, víz- és jégadagoló stb.

  • A fehér side by side hűtők emlékeztethetnek a klasszikus hűtőszekrényekre, amelyekkel mindenki rendelkezett otthonában. Ez a típus azonban nagyon modern megjelenésű. A fehér szín bármilyen enteriőrhöz illik, és a konyhát is feldobja, így mindenképpen jó választás.
  • A fekete side by side hűtő az egész világon népszerű. Tökéletesen illeszkednek fekete vonalhoz, de például fekete-fehérhez vagy szürkéhez is. Matt fekete vagy fényes fekete színben kaphatók, mindegyik típus teljesen más megjelenést kölcsönöz a konyhának.
  • Az ezüst amerikai hűtő kifinomultságot és modernitást kölcsönöz bármelyik konyhának. Hagyományos és modern konyhákhoz egyaránt is illik, és semleges színének köszönhetően könnyen kombinálható más színekkel és anyagokkal. Így nem léphetsz rossz oldalra ezzel a választással.

i

Gyakori kialakítás a rozsdamentes acélból készült amerikai hűtőszekrény, amely bármelyik konyhában megállja a helyét. Azonban színes változatot is választhatsz.

Side by side hűtő az egységes konyhai megjelenésért

A beépíthető side by side hűtők a konyhaszekrényekbe való beillesztésre készültek. Így nem kell aggódni a hűtőszekrény megjelenése vagy színe miatt. Ez a típus nagyon népszerű és használt az utóbbi időben. A side by side hűtő beépítése a nemcsak esztétikusan néz ki, hanem praktikus is, mivel a hűtőszekrény tökéletesen illeszkedik a konyha többi eleméhez. Ez hozzájárul az egységes megjelenéshez. A modern funkcióknak köszönhetően nem csak egy szép, hanem egy rendkívül funkcionális háztartási gépet is kapunk.

Az amerikai hűtőszekrény alaptípusai

A side by side hűtők több kategóriába sorolhatók, amelyek nemcsak méretben, hanem kivitelben és tulajdonságokban is különböznek egymástól. Ez lehetővé teszi, hogy az igényeidnek és a rendelkezésre álló helynek leginkább megfelelő modellt válassz. Mindegyik kategória sajátos előnyöket kínál - azok számára, akik az egyszerű és kompakt megoldásokat részesítik előnyben, azok számára, akik nagy tárolóhelyet igényelnek és a modern technológiák széles skáláját értékelik. Mit kínál a hűtő side by side típusa?

Az intelligens rendszerű side by side hűtőszekrény olyan funkciókat is kínál, amelyek az optimális páratartalom és hőmérséklet fenntartására szolgálnak az eltarthatóság növelése érdekében.

Pénzt takaríthatsz meg - az amerikai hűtőszekrény típusok fogyasztása eltérő lehet

Az amerikai hűtőszekrény típusok A-tól F-ig jelölt energiaosztályokban léteznek. Az A osztály a leginkább energiatakarékos modelleket, míg az F osztály a leginkább energiatakarékos hűtőszekrényeket jelöli. Ez az általános modellek esetében évente körülbelül 200 és 450 kWh között mozog. Ez az egyes készülékek méretétől és funkcióitól függ. A magasabb energiaosztály jelentősen csökkentheti az üzemeltetési költségeket és hozzájárulhat a környezet védelméhez.

Miért fontos a side by side hűtők ajtóinak száma?

A side by side hűtőszekrény különböző ajtókonfigurációkkal kapható. Létezik kétajtós, háromajtós vagy négyajtós modell is, és mindegyiknek megvannak a maga sajátos jellemzői, legyen szó fiókról vagy a helykihasználás és a rendszerezés lehetőségéről. A választásnál azt is vedd figyelembe, hogy az ajtópántok melyik oldalon vannak, bal vagy jobb oldalon. Néhány hűtő side by side típusa még az oldalcserét is lehetővé teszi.

  • A kétajtós amerikai hűtőaz egyik oldalon egy fagyasztót, a másik oldalon pedig egy hűtőt rejt.
  • A háromajtós side by side hűtők változatos helyet biztosítanak a gyümölcsök, zöldségek vagy húsok optimális tárolásához.
  • A négyajtós side by side hűtőjobb és bal oldali részre, valamint felső és alsó részre van osztva.

A side by side hűtők karbantartást is igényelnek. A hűtő kiegészítők kategória vízszűrőket, porelnyelőket vagy kendőket és törlőkendőket kínál.

Az amerikai hűtőszekrény jelentős hasznos térfogattal rendelkezik

A side by side hűtőszekrény lényegesen nagyobb, mint egy hagyományos modell, ami a hasznos térfogat méretének is megfelel. A hasznos térfogatra és egyéb paraméterekre vonatkozó információkat side by side hűtő energiacímkéjén találsz. A választás során vegyél figyelembe néhány más fontos szempontot is, mint például a kapacitás és az elrendezés. A jól megválasztott térfogat és belső elrendezés jelentősen hozzájárul konyhád könnyű használatához és hatékonyságához.

  • A hűtőtér térfogata körülbelül 200 és 600 l között mozog, a fagyasztó térfogata pedig körülbelül 70 és 260 l közötti.
  • Figyelj a belső polcok elrendezésére is, amely csökkentheti vagy maximalizálhatja a side by side hűtők hasznos térfogatát.
  • A szükséges térfogat a háztartás tagjainak számától és a tárolt élelmiszerek szokásos mennyiségétől függ.
  • Az optimális kapacitás legalább 70 l hűtőtér és 25 l l fagyasztóhely személyenként.

Milyen széles egy side by side hűtő? A méretek fontosak a választásnál

Milyen méretekkel kell rendelkeznie egy hűtő side by side típusának? A térfogat mellett vedd figyelembe a magasságot, a mélységet és a szélességet, amelyek kisebb helyiségekben játszanak szerepet. A méretek szintén fontosak a beépített hűtőszekrény kiválasztásakor. Ne feledd, az amerikai hűtőszekrény valamivel szélesebb, mint a hagyományos hűtőszekrények, szélességük akár 121 cm, magasságuk pedig 175 cm és 203 cm között mozog. Ezenkívül a mélységet is figyelembe kell venni, amely körülbelül 60 és 90 cm között mozog. Ez a méret döntő fontosságú ahhoz, hogy a hűtőszekrény jól illeszkedjen a konyhaszekrénybe.

Melyik a legkeskenyebb side by side hűtő?

Side by side hűtő típust szeretnél, de nincs sok hely a konyhában? A legkeskenyebb side by side hűtő akár 65 cm széles is lehet. Nem lesz olyan tágas, de egy kisebb konyhában is könnyedén elfér. Aztán vannak 70 cm-es side by side hűtők is, amelyek szintén a keskenyebbek közé tartoznak. Ezek a kompakt modellek azok számára alkalmasak, akik szeretnék élvezni az amerikai hűtők előnyeit, de nincs elég helyük hozzá. A takarékosság ellenére ezek az készülékek okosan kialakított belső térrel rendelkeznek.

i

Hány kiló egy side by side hűtő? Egy ilyen készülék akár 200 kg-ot is nyomhat, és elég nagy. Ezért célszerű előre átgondolni a szállítási útvonalat.

A fagyasztós side by side hűtő modelleknek meg kell felelniük bizonyos kritériumoknak

Ahhoz, hogy egy fagyasztós side by side hűtő megfelelően működjön, célszerű a felhalmozódási időre, a fagyasztási kapacitásra és a fagyasztási teljesítményre is gondolni. A fagyasztó elhelyezése is fontos. Egyes hűtőszekrényekben a fagyasztó alul van, másokban például bal vagy jobb oldalon. Azt is kiválaszthatod, hogy hány ajtaja legyen a fagyasztónak. Mit jelentenek ezek a kifejezések? Ezen paraméterek mindegyike kulcsszerepet játszik az amerikai hűtőszekrény hatékonyságában és praktikumában a mindennapi használat során.

  • A fagyasztási teljesítménymeghatározza, hogy a fagyasztó mennyire képes lefagyasztani az élelmiszert és elérni az ideális hőmérsékletet.
  • A fagyasztó teljesítményeazt jelzi, hogy a hűtőszekrény hány kilogramm élelmiszert képes lefagyasztani egy nap alatt.
  • Az akkumulációs idő gondoskodik az élelmiszerek fagyasztott állapotban tartásáról áramszünet esetén.

Még mindig nem tudod, milyen típusú side by side hűtő típust válassz? Útmutatónk és márka szerinti válogatásunk segíthet.

A side by side hűtők két hűtőkörrel rendelkeznek

A side by side hűtőszekrény típusokat két külön áramkör jellemzi, amelyek egymástól függetlenül működnek. Szükség esetén lehetőség van a hűtőszekrény áramkörének kikapcsolására, és csak a fagyasztó bekapcsolva hagyására, és fordítva. Ez a technológia jól jön például nyaraláskor. A klímaosztályt is megnézheted, amely meghatározza, hogy a hűtőszekrény melyik környezethez a legmegfelelőbb, így biztosítva optimális teljesítményt a különböző körülmények között. Figyelembe veszi például a környezet hőmérsékletét és páratartalmát.

i

Az első hűtőszekrény: az Egyesült Államok már jóval korábban felismerte az előnyeit

Az Amerikai Egyesült Államok fedezte fel elsőként a hűtőszekrény előnyeit. Az amerikaiak már az 1930-as évek végén elkezdték teljes mértékben kihasználni ezt a készüléket. Akkoriban a háztartások több mint fele rendelkezett ilyen géppel. Európában a trend csak az 1970-es évek végén terjedt el. Ez a késedelem több tényezőnek volt köszönhető, többek között a lassabb gazdasági fejlődésnek és az alacsonyabb jövedelmeknek, amelyek jelentős szerepet játszottak a vásárlásokban.

Mennyire zajosak a side by side hűtők?

A side by side hűtők valójában valamivel zajosabbak, mint a hagyományos hűtőszekrények, ami a sokkal nagyobb teljesítményhez kapcsolódik. Ez az egyenletes belső hőmérséklet fenntartásához szükséges. A zajszint 36-46 dB között mozog, ami megfelel a tompa beszélgetésnek vagy a normál házzajnak. Bár ez a zaj egyesek számára észrevehető lehet, gyorsan megszokható. Érdemes a side by side hűtők által kínált előnyöket figyelembe venni.

Ha fokozott zajt észlelsz, lehetséges, hogy a készülék falhoz ér, vagy nem sík felületen áll.

Milyen funkciókat és technológiát tartogat a side by side hűtő?

Az amerikai hűtő számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek célja az energiafogyasztás csökkentése vagy a baktériumok kialakulásának megelőzése. Ezek közé tartozik a kijelző, amely lehetővé teszi a hűtőszekrény és a fagyasztó hőmérsékletének ellenőrzését és szabályozását. A vízadagoló biztosítja, hogy mindig legyen hideg, friss víz, a jégkészítő pedig gondoskodik arról, hogy legyen jég a napra elegendő. Majdnem szabványos technológia a Nofrost, amely megakadályozza a fagyás kialakulását és rendszeresen automatikusan leolvasztja a készüléket.

  • A nyaralás üzemmód akkor aktiválódik, ha az side by side hűtő eszközt hosszú ideig nem használják. 12°C-on tartja a hőmérsékletet.
  • A borhűtős side by side hűtők beépített dobozzal rendelkeznek, amelyben több bor is elhelyezhető, és a hőmérséklet külön-külön szabályozható.
  • Az ionizátorcsökkenti a baktériumok és vírusok előfordulását. Segít hosszabb ideig frissen tartani az élelmiszereket és semlegesíti a szagokat.
  • A Twin Cooling két hűtőrendszerrel optimális körülményeket biztosít mind a hűtési, mind a fagyasztási szakaszban.
  • A antibakteriális felületmegakadályozza a baktériumok és a penész kialakulását a side by side hűtő belső falán.
  • A zéró zóna van egy speciális hűtőrekesz, amelyben csökkentheted a hőmérsékletet és beállíthatod a páratartalmat.
  • A szuper hűtés és fagyasztás új élelmiszer behelyezésekor gyorsan csökkenti a hőmérsékletet 2 °C-ra.

Samsung side by side hűtő
Jégkészítő gép

Gorenje side by side hűtők
Kijelző

Haier side by side hűtő
Antibakteriális fény

LG side by side hűtőszekrény
Borhűtő

i

A legolcsóbb side by side hűtővel pénzt takaríthatsz meg

Egy amerikai hűtő nem feltétlenül drága. Lehet, hogy a legolcsóbb modell nem rendelkezik annyi kütyüvel, de a funkcionalitása megegyezik a drágább modellekével. Nézd meg olcsó side by side hűtők és válassz kínálatunkból. Itt olyan modellek széles választékát találod, amelyek megfizethetőek, mégis kiváló minőségűek és megbízhatóak, a side by side hűtők minden előnyével.

A hűtő side by side típusa könnyű karbantartással büszkélkedhet

A side by side hűtő típust mindig a lehető legtisztábban kell tartani. Ez biztosítja az élelmiszerek biztonságát, és megakadályozza a fogyasztás növekedését. Egyszer-egyszer vedd ki az összes tartalmat a hűtőszekrényből, majd vedd ki a belső berendezéseket, és mosd el a készülék többi részével együtt. Hagyj mindent szabadon megszáradni, majd tedd vissza az készülékbe. Az alapos tisztítás nemcsak meghosszabbítja a side by side hűtőszekrény élettartamát, hanem optimális állapotban is tartja, és megtakarítja az üzemeltetési költségeket.

Spórolnál, de nagyon tetszik a side by side hűtő? Outletünkben igazi kincseket találhatsz kedvező áron.

Side by side hűtők – hogy néz ki ez a típus?

A side by side vagy kétajtós hűtőszekrények legalább két egymás melletti ajtóval rendelkeznek. Egyes típusok akár négy ajtóval is rendelkeznek, és vízadagolót vagy jégkészítőt is tartalmazhatnak. Ez a hűtőszekrénytípus nagyon tágas, ami a méreteiben is megmutatkozik. Ez a kialakítás lehetővé teszi a hatékony élelmiszer-szervezést, valamint a hűtőszekrényhez és a fagyasztóhoz való könnyű hozzáférést, így ideális a nagycsaládosok számára, illetve ott, ahol nagy mennyiségű élelmiszert kell tárolni.

i

Ha érdekel más elégedett vásárlók véleménye, olvass bele vélemények rovatunkba.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
32 termék
4,7 17×
GORENJE NRS8182KX InverterCompressor
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 266 l, fagyasztótér tárolókapacitása 266 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyaralási mód, mérete 177,7 × 83,2 × 62,3 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -9 %
199 900 Ft 219 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GORCHL132
GORENJE NRR9185EAXL - Side by side hűtő Típusok
4,3 14×
GORENJE NRR9185EAXL
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 358 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, kijelző, LED világítás és szellőzés, mérete 178,6 × 91,5 × 67,2 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -7 %
229 000 Ft 244 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GORCHL207
5,0
Hisense RS711N4WFE
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 355 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, mérete 178,6 × 91,5 × 67 cm (Ma×Sz×Mé)
245 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HISCHL090
HISENSE RQ5P470SMIE - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
HISENSE RQ5P470SMIE
Hűtőszekrény - négyajtós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 303 l, fagyasztó kapacitás 179 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, hőmérséklet riasztás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 178,5 × 79,4 × 69,8 cm (H×Sz×Mé)
426 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HISCHL121
HISENSE RQ5P470SMFE - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
HISENSE RQ5P470SMFE
Hűtőszekrény - négyajtós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 303 l, fagyasztó kapacitás 179 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, hőmérséklet riasztás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 178,5 × 79,4 × 69,8 cm (H×Sz×Mé)
409 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HISCHL122
WHIRLPOOL WQ9 U3L EF - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
WHIRLPOOL WQ9 U3L EF
Side by side hűtő - négyajtós, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 388 l, fagyasztótér tárolókapacitása 388 l, 3 polc, 6 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyaralási mód és 6, érzék, mérete 187,4 × 90,9 × 69,8 cm (Ma×Sz×Mé)
731 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: WHCHL163
WHIRLPOOL WQ9I FO2BX EF - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
WHIRLPOOL WQ9I FO2BX EF
Side by side hűtő - négyajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 355 l, fagyasztótér tárolókapacitása 355 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás és 6, érzék, mérete 187,6 × 90,8 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
1 076 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: WHCHL161
WHIRLPOOL WQ9I MO2L EF - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
WHIRLPOOL WQ9I MO2L EF
Side by side hűtő - négyajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 355 l, fagyasztótér tárolókapacitása 355 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és 6, érzék, mérete 187,6 × 90,8 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
799 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: WHCHL162

Side by side hűtő (Amerikai hűtő)

Side by side hűtő (Amerikai hűtő)

Az amerikai, vagy más néven side by side hűtő elég méretes ahhoz, hogy akár nagybevásárlás után is minden élelmiszernek helyet biztosítson. Ezért az amerikai hűtőszekrény ideális megoldás a tágas konyhával rendelkező háztartások vagy nagycsaládok számára. A side by side hűtőszekrények legfőbb előnye a jól elrendezett és tágas belső tér és a funkcionális felszerelés. Egy kétajtós hűtőszekrény stílusos megjelenésű és könnyű hozzáférést biztosít minden ételhez.

A side by side hűtőszekrény kialakítása és felszereltsége

Az amerikai side by side hűtő modern funkciók sokaságát kínálja. Gyakori elem a jégkocka készítő, a nulla zóna vagy a minibár. Készíts hűtött italokat vagy frissítő zúzott jeget forró nyári napokon. A minibár gyors hozzáférést biztosít az italokhoz anélkül, hogy ki kellene nyitnod a hűtőszekrény ajtaját. A szagszűrő hasznos kiegészítő a hűtőszekrény belsejében keletkező kellemetlen szagok semlegesítésére.

Amerikai hűtő, avagy side by side hűtőszekrény - Stílus és elegancia

A legnépszerűbb márkák közé tartoznak az amerikai BEKO hűtőszekrények, az amerikai LG hűtők, vagy a Hotpoint-Ariston side by side hűtőszekrények. Biztosan te is megtalálod a kedvedre valót az ízléses amerikai fekete hűtőszekrények vagy a modern amerikai rozsdamentes acél hűtőszekrények széles választékából.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó side by side hűtő (Amerikai hűtő) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább side by side hűtő (Amerikai hűtő) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb side by side hűtő (Amerikai hűtő) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: side by side hűtő (Amerikai hűtő) vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ