AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Sony True Wireless WF-1000XM4, ezüst

Termékkatalógus
Sony True Wireless WF-1000XM4, ezüst
3,9 39 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC, LDAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, IPX4 tanúsítvány, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 6 mm-es hangszóró, 24 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+16 óra)
Kód:  RO972j0c2 Termékszám:  WF1000XM4S.CE7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony True Wireless WF-1000XM4, ezüst

Tetszeni fog

Élvezd kedvenc zenéidet bárhol és bármikor a Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgatóval

Megérkezett a Sony új True Wireless fülhallgató sorozata, amely ismét valami újdonságot hoz a piacra! A Sony True Wireless WF-1000XM4 6 mm-es hangszórókat használ a tökéletes hangvisszaadás érdekében, míg a V1 processzor egy lépéssel továbbviszi az ANC technológiát, hogy valóban zavartalan hallgatási élményt nyújtson. A fülhallgató könnyű és ergonomikus kialakítása tökéletesen illeszkedik a fülbe (3 méretben kaphatók a fülkagylók az optimális illeszkedés érdekében). A Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató vezérlése érintőfelületen keresztül valósul meg, míg a Sony | HeadphonesConnect alkalmazás segítségével ezt teljes mértékben testreszabhatod. A készülék belsejébe integrált, minden irányban működő zajszűrő mikrofonok kerültek, így kényelmesen és zökkenőmentesen fogadhatsz telefonhívásokat anélkül, hogy ki kellene venned a mobiltelefonodat a zsebedből. A Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató elég nagy akkumulátorral rendelkezik ahhoz, hogy egyetlen feltöltéssel akár 12 órányi lejátszást is kibírjon. A tokban akár két teljes feltöltéshez elegendő energia van - ez további 24 órányi hallgatási időt jelent. Tehét összesen akár 36 órán át ishasználhatod. Ha a legfrissebb slágereket szeretnéd hallgatni az ANC funkció bekapcsolásával, a fülhallgató 8 órát bír ki egyetlen feltöltéssel, a töltőtok pedig további 16 órát biztosít.

A Sony True Wireless WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgató legfontosabb jellemzői, ezüst

Vezeték nélküli fülhallgató zárt kialakítással

A Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató egyszerűen vezérelhető az érintőfelületnek hála

Aktív környezeti zajszűrés (ANC) funkció

Kiváló minőségű, beépített, minden irányba mutató mikrofonok biztosítják a kényelmes híváskezelést és a hangalapú asszisztensek használatát

A Sony True Wireless WF-1000XM4 egy True Wireless fülhallgató

IPX4 tanúsítvánnyal rendelkezik, így ellenáll a pornak, az izzadságnak és a fröccsenő víznek

A 6 mm-es meghajtók minden műfajban nagyszerű hangminőséget biztosítanak

A Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató 8 órán át bírja bekapcsolt ANC-vel, a töltőtok pedig további 16 órára elegendő energiát biztosít (összesen 24 óra hallgatási idő)

A fülhallgató és a tok összesen 36 órán át működik ANC technológia nélkül (12 óra fülhallgató és 24 óra tok)

Gyorstöltés - 5 perc töltés elegendő energiát biztosít 60 percnyi zenehallgatáshoz

A tok a Qi szabvány segítségével tölthető (vezeték nélküli töltés)

Hi-Res audio támogatás

A Bluetooth 5.2 az AAC, LDAC és SBC kodekek támogatásával stabil kapcsolatot garantál

A2DP/AVRCP/HFP/HSP profilok

Gyors párosítás funkció Windows PC-vel a Microsoft Swift Pair + Google Fast Pair Connect segítségével

A Sony True Wireless WF-1000XM4 előnyei


A Sony True Wireless WF-1000XM4 stabil Bluetooth 5.2-t használ a készülékhez való csatlakozáshoz

A zökkenőmentes hangátvitelt az eszközről a Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgatóra a Bluetooth 5.2 vezeték nélküli technológia végzi, amely támogatja az AAC, LDAC és SBC kodekeket, valamint az A2DP/AVRCP/HFP/HSP profilokat.

Aktív környezeti zajszűrés technológia - ANC

Az ezüstszínű Sony True Wireless WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgató a kiváló minőségű, továbbfejlesztett V1 processzort használja, amely lehetővé teszi az ANC technológia magas szintű alkalmazását. Így maximálisan élvezheted kedvenc zenéd hallgatását felesleges zavaró tényezők nélkül!

A fülhallgató hosszú akkumulátor-élettartammal és Qi töltés támogatással büszkélkedhet

A Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató akkumulátora 8 órányi zenehallgatáshoz elegendő energiát biztosít. A töltőtokban a fülhallgató 2 teljes feltöltéséhez elegendő energia áll rendelkezésre - ez 16 órányi zenehallgatást jelent. A Sony True Wireless WF-1000XM4 mindössze 5 perc töltés után egy órányi zenehallgatásra elegendő energiával rendelkezik.

A Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató támogatja a Qi töltést

A Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató tokjának töltéséhez is használhatod kedvenc vezeték nélküli töltődet a Qi töltés-támogatásnak köszönhetően. A legújabb Sony Xperia modell akkumulátor-megosztásával azonban például a fülhallgató töltésére is használható.

A Sony True Wireless WF-1000XM4 megtanulja felismerni a helyszíneket

Az adaptív hangbeállítások lehetővé teszik, hogy a Sony True Wireless WF-1000XM4 felismerje az általad gyakran látogatott helyeket, és a hangzást ahhoz mérten igazítsa.

Minden beállítás könnyen elvégezhető az alkalmazásban, és használhatsz hangalapú asszisztenst

A Sony True Wireless WF-1000XM4 vezeték nélkül fülhallgató hangzását könnyedén testre szabhatod a Sony | Headphones Connect alkalmazással. A többi beállítás, beleértve a vezérlők testreszabását is, ugyanilyen könnyen megadható. A Sony True Wireless WF-1000XM4 támogatja a hangalapú asszisztenseket is a használat közbeni további kényelem érdekében.

A Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató edzéshez is alkalmas

Lelkes sportoló vagy, és szeretsz például futni? A Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató ebben az esetben sem hagy cserben! Az IPX4 minősítésnek köszönhetően nem tesz kárt benne a por, az izzadság vagy a rossz időjárás. A három fülpárnabetét-készlet (S, M és L) jelenlétének köszönhetően kiválaszthatod azt, amelyik kényelmesen és szilárdan illeszkedik a füledbe. A Sony True Wireless WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgató automatikus szélzajcsökkentő funkcióval is rendelkezik, amely érzékeli a szeles időjárást, és megszünteti a szélzajt.

A fejhallgató mikrofonok minden szavadat rögzítik

A Sony True Wireless WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgató minden szavadat rögzíti, különösen a sugárformálási funkcióval. A fülhallgató rögzíti a szádból érkező hangokat, és lehetővé teszi, hogy hangodat még zajos környezetben is minőségi módon továbbítsa.

A Sony True Wireless WF-1000XM4 érzékeli a beszéd által okozott rezgéseket

A fülhallgató csontvezetéses érzékelővel rendelkezik, amely csak a hangodból származó rezgéseket regisztrálja. Ez azt jelenti, hogy nem rögzíti a környezeti hangokat, így a Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgatóval folytatott hívások során tisztább hangot biztosít.

Nagyszerű teljesítmény még alacsony frekvenciákon is


A minőségi hangszórók minden műfajban kiemelkednek

Az apró Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató belsejében 6 mm-es átalakítók gondoskodnak a tökéletes hangzásról. Az inverter 20%-kal nagyobb mágnestérfogattal rendelkezik a jobb teljesítmény érdekében még alacsonyabb frekvenciákon is. A frekvenciatartomány 20-40000 Hz között van. További beállítások és egyéni hangbeállítások a Sony | Headphones Connect alkalmazáson keresztül lehetségesek.

Fontos hívások gyors és egyszerű lebonyolítása a Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgatóval

Ha hívást kapsz, nem kell levenned a fülhallgatót, hanem egyszerűen felveheted és válaszolhatsz a hívásra. A Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató beépített, minden irányú zajszűrő mikrofonokkal és Precise Voice Pickup technológiával büszkélkedhet, így minden, amit mondasz, tökéletesen érthető.

A fülpárnabetétek pontosan elszigetelik a zajt

A fülpárnabetétek poliuretán hab alapú anyagból készülnek, így tökéletesen illeszkednek a fülbe, és kiváló szigetelést biztosítanak. Ez egy puha és rugalmas anyag, amely javítja a tapadást a hallójárathoz. Így a Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató stabilabban illeszkedik.

Testreszabható vezérlés érintőképernyőkön keresztül

A Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató érintésérzékeny felületekkel rendelkezik, amelyekkel könnyen beállítható a hangerő, átugorható egy dal vagy fogadható egy telefonhívás. Az egyéni vezérlők beállítása a Sony | Headphones Connect alkalmazással rendkívül egyszerű. A Sony True Wireless WF-1000XM4 vezeték nélküli fülhallgató közelségérzékelővel is rendelkezik, így ha kiveszed az egyik fülhallgatót a füledből, a lejátszás szünetel. Amikor pedig visszateszed, a zene újra elindul.

Környezetbarát megközelítés

A Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató csomagolása nem tartalmaz műanyagot, mivel a Sony az alacsony toxicitás elveit és a társadalmilag felelősségteljesebb megközelítés filozófiáját követi. Ez a csomagolás ugyanis 99%-ban újrahasznosított és fenntartható anyagokból készült, kifejezetten a Sony számára kifejlesztett papírból.

A Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató csomag tartalma, ezüst

– Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgató 
– USB-C tápkábel 
– Töltőtok 
– 3 méretű fülpárnabetét (S, M, L) 
– Kupon a 360 Reality Audio ingyenes 3 hónapos próbaverziójához

Adaptív hangbeállítások

Utazás

Dőlj hátra és élvezd a zenét, és zárj ki minden mást! A Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgatóval semmilyen háttérzaj nem fog zavarni.

Séta

Indulj útnak, és élvezd kedvenc zenédet a Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgatóval!

Várakozás

Ne aggódj, hogy várakozás közben lemaradsz a fontos bejelentésekről. A Sony True Wireless WF-1000XM4 fülhallgatóval mindent hallhatsz, amire szükséged van, anélkül, hogy más háttérzajok zavarnák.

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.2 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, LDAC, SBC Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Hangsegéd, Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás Kész!
Zajcsökkentés
Aktív (ANC) Kész!
Vízállóság
IPX4 Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
40 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
6 mm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
24 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
8 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
16 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C, Vezeték nélküli töltés Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony True Wireless WF-1000XM4, ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony True Wireless WF-1000XM4, stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony True Wireless WF-1000XM4, strieborné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony True Wireless WF-1000XM4, Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony True Wireless WF-1000XM4, Silber.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ