Shop roku 30 dnů na vrácení

Sony WI-C600N kék

Termékkatalógus
Sony WI-C600N kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 6 mm-es hangszóró,
Kód:  RO980d4c3 Termékszám:  WIC600NL.CE7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony WI-C600N kék


Sony WI-C600N - vezeték nélküli fejhallgató, zaj nélkül

A Sony WI-C600N vezeték nélküli fejhallgató tökéletes társ lesz az utazás során. A zajszűrő technológiának köszönhetően teljesen átadhatod magad a zene élvezetének, így sokkal kellemesebben telik majd az út.


A Sony WI-C600N fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Kompakt kialakítás és kiváló minőségű hangzás
  • Kék szín
  • Beépített mikrofon
  • NFC és Bluetooth
  • Mágneses fülbetétek
  • Kényelmes viselet a szilikon nyakpántnak köszönhetően
  • Környezeti hang / hang üzemmód
  • Akkumulátor üzemidő: akár 6,5 óra


Zajcsökkentő technológia

Az egyérintéses technológiával a Sony WI-C600N készülék egyszerűen alkalmazkodik hozzád. Mesterséges intelligencia (AINC) gondoskodik a környezeti zaj kizárásáról, hogy teljes mértékben a zenére koncentrálhass.



Bluetooth és NFC vezeték nélküli technológia

Itt nem kell küzdened azon, hogy csatlakoztasd az eszközökhöz. Az NFC technológia segít, hogy teljesen problémamentesen működjön más eszközökkel. Ha sikeresen csatlakoztál, akkor például kedvenc zenéidet Bluetooth technológiával is streamelheted. Ha a telefon vagy más eszköz nem rendelkezik NFC technológiával, ne aggódj. Manuálisan is kapcsolódhatsz a Sony WI-C600N fejhallgatóhoz.



Élvezd a zenét a lehető legteljesebb mértékben, de közben figyelj a környezetedre is

Sony alkalmazások | A Headphones Connect funkcióval a környezeti zajt normál vagy hang módba kapcsolhatod. Így lesz információd a környezetedben zajló eseményekről.


Sony WI-C600N

Környezeti hang mód

Zenehallgatás közben hallhatod a környező hangokat. Hallani fogod az autókat és más olyan hangokat, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagynod.

Sony WI-C600N

Környezeti zajszűrés üzemmód

A környezeti zajszűrés üzemmódban csak Te és a zene leszel. Ideális zavartalan zenehallgatáshoz. Csak a bejövő értesítésekről jelez.


Hangbeállítás kedved szerint

A Sony Headphones Connect-ben testreszabhatod az audio beállításokat. A zenehallgatás még élvezetesebb lesz.



Kompakt fejhallgató tiszta hangzással

A Sony WI-C600N fülhallgató hangszórói csak 6 mm-esek. Ennek köszönhető a kompakt kialakítás, ami nagyon kényelmes viseletet biztosít. De ne tévesszen meg a méret - a hangzás igazán tökéletes.


Sony WI-C600N

DSEE technológia

Ez a technológia lehetővé teszi a tömörített hangsávok minőségének növelését és a magas frekvenciájú elemek visszaállítását. Ez az eredeti felvételhez közelebb álló hangzást eredményez.

Sony WI-C600N

Hangvezérlés

A Sony WI-C600N fejhallgató támogatja a Google Assistant programot. Megszervezheted a napodat, és hangutasítással mindent beállíthatsz, amire csak szükséged van.

Sony WI-C600N

Elegendő akkumulátor üzemidő

Az akkumulátor akár 6,5 órányi lejátszást is lehetővé tesz. Ez épp elegendő ahhoz, hogy utazás közben is hallgathass zenét. A gyorstöltéssel 15 perc töltéssel további 60 perc lejátszási időt biztosít.


Sony WI-C600N

Különösen kényelmes

A szilikon nyakpánt igazán kényelmes viseletet tesz lehetővé.

Sony WI-C600N

Mágneses fülbetétek

Ezek a fajta fülbetétek a zenehallgatás befejeztével bizonyítják hasznukat. Nincs többé bosszantó gubancolódás és nem is keverednek többé el.


Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Hangsegéd Kész!
Zajcsökkentés
Aktív (ANC) Kész!
További tulajdonságok
Cserélhető füldugók Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
6 mm Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Integrált Kész!

Tömeg

Tömeg
34 g Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony WI-C600N kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WI-C600N modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony WI-C600N modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WI-C600N blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WI-C600N blau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ