30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Sony ZV-1 + Starter kit

Termékkatalógus
Sony ZV-1 + Starter kit
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, elektronikus, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,92 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6 × 10,55 × 4,35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,294 kg, starter Kit, tripod, külső mikrofon és memóriakártya a csomag része
Kód:  OS080zv1set Termékszám:  BUNDLE Gyártó honlapja:

Sony ZV-1 + Starter kit

A(z) Sony ZV-1 + Starter kit kompakt fényképezőgéppel olyan dolgokat örökíthetsz meg, amilyeneket egy okostelefonnal soha. Ezt a gépet CMOS típusú és 1" formátumú érzékelővel ruházták fel. Ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy 4K felbontású videókat és fényképeket készíthessünk vele. Az érzékelő maximális felbontása 20,1 Mpx, oldalaránya pedig 3:2. Az egyes beállításokat és funkciókat a 3" kihajtható érintőképernyőn tudjuk módosítani. Ennek köszönhetően a videóblogok és a szelfik készítése is sokkal könnyebb. A kijelzőt egy mozdulattal ki lehet hajtani és tetszőlegesen lehet elfordítani. A Live view technológiával úgy láthatod a világot, mintha a keresőn keresztül fürkésznéd. A képek és videók SD, SDHC és SDXC típusú memóriakártyára kerülnek. A gép tápellátását egy akku garantálja. Ha sokszor videózol sztatív nélkül, imádni fogod a beépített optikai képstabilizátort. Nagy előnye, hogy valós időben igazítja ki a képet. Erről a beépített giroszkópos szenzor gondoskodik. Így nem kell aggódnod a remegő videók és az elmosódott képek miatt. Ha sokszor videózol sztatív nélkül, tetszeni fog az elektronikus képstabilizáló rendszer. Így nem kell aggódnod a remegő videók és az elmosódott képek miatt.

A(z) Sony ZV-1 + Starter kit kompakt fényképezőgép fontosabb tulajdonságai

  • A(z) SONY digitális fényképezőgép érzékelőjének típusa CMOS
  • A(z) SONY érzékelő felbontása 20,1 Mpx
  • 3" kihajtható érintőképernyő
  • Az optikai képstabilizátor meggátolja a fényképek elmosódását
  • Az elektronikus képstabilizátorral nem kell többet aggódnod az elmosódott képek és a remegő videók miatt
  • Max. videófelbontás: 4K
  • A gép vázának színe: fekete

A(z) SONY fényképezőgépének váza

Ennek a kicsi gépnek a méretei 10,55 × 6 × 4,35 cm, így leginkább azoknak ajánlott, akik szeretnek utazni. Súlya csupán 0,294 kg, tehát a poggyász sem lesz tőle nehéz. Fekete színe szépen kiemeli a formáját. Az elülső részen elektromos csatlakozókat és egy bajonettzárat találunk, amely az objektív rögzítésére szolgál. További előnye a felső részén található papucs, amely külső berendezések csatlakoztatására szolgál. A fényképezőgép egy menettel is rendelkezik, hogy gyorsan állványra lehessen helyezni. A csomagolás a gépen kívül a következőket tartalmazza: starter Kit, tripod, külső mikrofon és memóriakártya.

A(z) SONY fényképezőgépének interfészei és a támogatott formátumok

A fényképek RAW formátumban is elmenthetők. A beépített Bluetooth és WiFi segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakozhatunk okostelefonunkhoz vagy számítógépünkhöz. A fényképezőgép egy hagyományos USB porton keresztül köthető össze a PC-vel. Az igényesebbek kedvéért a fényképezőgépet ellátták egy 3,5 mm-es Jack csatlakozóval is. A grafikus kimenetek közül ez a modell micro HDMI konnektorral rendelkezik.

Mi egyebet nyújt a(z) Sony ZV-1 + Starter kit fényképezőgép?

A(z) SONY fényképezőgépének maximális ISO értéke 12800. A folyamatos felvétel (sorozat) sebessége 24 kép/mp. A tökéletes fényképek érdekében a záridő személyre szabható 1/2000 s -tól/-től - 30 s -ig. A felvételek sztereó hangzással készülnek.

A(z) SONY objektívével minden apró részlet láthatóvá válik

A(z) 2,7× optikai zoomnak hála jóval közelebbre hozhatod a fotózni kívánt tárgyakat. A szóban forgó objektív fényerőssége f/1,8 - f/2,8 között mozog a lencse gyújtótávolságától függően.

Paraméterek

Szélesség
10,55 cm Kész!
Magasság
6 cm Kész!
Mélység
4,35 cm Kész!
Tömeg
294 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
10,55 cm Kész!
Magasság
6 cm Kész!
Mélység
4,35 cm Kész!
Tömeg
294 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Vakupapucs, Videóra alkalmas Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
1" Kész!
Érzékelő felbontása
20,1 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/2 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
12 800 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
24 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Videó felbontása
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Max. gyújtótávolság
70 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/1,8 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/2,8 Kész!
Optikai zoom
2,7 × Kész!
Bajonett
Bajonett nélkül Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-BX1 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Audio/Video
micro HDMI, Jack 3,5 mm Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Starter Kit, Tripod, Külső mikrofon, Memóriakártya Kész!

Típus és működés

Típus
Családi Kész!

Memória és tárhely

Támogatott video formátumok
H.264 Kész!

Kimenetek

Audio/Video
micro HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi, Bluetooth Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-BX1 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
0,29 kg Kész!
Szélesség
10,55 cm Kész!
Magasság
6 cm Kész!
Mélység
4,35 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Starter Kit, Tripod, Külső mikrofon, Memóriakártya Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony ZV-1 + Starter kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ZV-1 + Starter kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony ZV-1 + Starter kit.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ