AP+ nový vizuál Shop roku

Xiaomi Black Shark

Termékkatalógus
Xiaomi Black Shark
3,8 6 értékelés
Mobiltelefon - kártyafüggetlen,
Kód:  BLSH0ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Black Shark

A(z) Xiaomi Black Shark esetében első pillantásra egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Úgy tervezték, hogy könnyen és gyorsan elérd a szociális hálókat, de a duális kamerának hála videók és fényképek készítésére is alkalmas. Természetesen száz más alkalmazást is használhatsz. Kijelzőjének átmérője 5,99", ily módon a komolyabb méretű telefonok csoportjába sorolható. Ez a modell 8 magos Qualcomm Snapdragon 845 mikrochipet kapott. Memóriakapacitása 8 GB. Teljesítőképessége szempontjából akár 3D-s játékok megjelenítésére is alkalmas. A(z) Xiaomi Black Shark okostelefont komoly teljesítményű 4000 mAh akkumulátor tartja működésben. További pozitívuma, hogy USB-C csatlakozóval is rendelkezik.

A(z) Xiaomi Black Shark okostelefon fontosabb funkciói

  • A(z) Xiaomi Black Shark 5,99" méretű IPS kijelzővel lett felszerelve, melynek felbontása 2160 × 1080 px
  • Qualcomm Snapdragon 845 CPU és 8 GB RAM
  • GPU: Adreno 630
  • SIM-kártya konfiguráció: dual sim
  • A hátsó kamerák száma: 2
  • Az akku villámgyorsan feltöltődik
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkción keresztül

A(z) Xiaomi Black Shark okostelefon kamerája és kijelzője

Ez az átlagon felüli 5,99" kijelző kellemes FullHD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes tökéletesen ábrázolni. Komoly előnye, hogy a közismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) Xiaomi Black Shark mobiltelefon duális hátsó kamerájával, melynek felbontása 12 Mpx tökéletesen elégedett leszel. Mindenekelőtt csúcsminőségű fényképek készítésére alkalmas. Kiváló, f/ 1,8 fényerősségének hála az igényesebb felhasználók szívét is meghódítja. Egy kis praktikus dióda plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik lelkes rajongói fölöttébb elégedettek leszelnek a 20 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Xiaomi Black Shark további funkciói

Ebbe az okostelefonba egyidejűleg két SIM kártya is behelyezhető. A(z) Xiaomi Black Shark okostelefon adatainak biztonságáról egy modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A praktikus arcfelismerő technológia lehetővé teszi a mobiltelefon gyors feloldását PIN-kód vagy minta nélkül. Az OTG ("On The Go") technológiának köszönhetően akár külső merevlemezt is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A WiFi-s internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:
» További Xiaomi mobiltelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Black Shark Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Black Shark. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Black Shark. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Black Shark. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Black Shark.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ