Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

65" LG 65QNED86

Termékkatalógus
65" LG 65QNED86
4,0 1 értékelés
Televízió - SMART, QNED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 400×400, 40W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, G energiaosztály
Kód:  WK612g15 Termékszám:  65QNED863QA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" LG 65QNED86

Szeretnéd mozi minőségben élvezni a filmeket otthon is? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen LG LG QNED televízió. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett QNED technológiának és HDR10, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és AMD FreeSync Premium garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 40W-os hangszóró felel. Ezen LG Smart TV a korszerű WebOS operációs rendszerrel van ellátva, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését szürke szín egészíti ki. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 65
Televízió 65

65" LG 65QNED86 TV lényegesebb paraméterei

  • A lenyűgöző LG LG QNED sorozatú televízió igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Nagyszerű látványvilág köszönhetően a modern QNED technológiának, és HDR10, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek szerelmeseinek
  • A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 40W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszerre támaszkodik
  • Mini LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround biztosítja a hibátlan hangzást
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Telly és Canal+

Egy igazán éles kép, amely rendkívüli élményt nyújt

Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a lenyűgöző LG tévé a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. A Mini LED technológia, a jobb fényerő és kontraszt érdekében, több száz vagy akár több ezer zónára van felosztva. A helyi fényerő szabályozás-funkció gondoskodik a háttérvilágításról a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem befolyásolja jelentősen a kép világos részeit.

Televízió 65
Televízió 65

QNED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Ezen QNED technológiát alkalmazó TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. A QNED technológia széles látószöget kínál, ami javítja a kép minőségét, amikor oldalról nézzük.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HLG és Dolby Vision IQ. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét. A Dolby Vision IQ a Dolby Vision kiterjesztése. Az optimális képet a TV-n elhelyezett szenzor segítségével, a környezeti fény alapján állítja be ez az okos technológia.

Televízió 65
Televízió 65

Légy legyőzhetetlen játékos ezzel a nagyszerű LG televízióval

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és AMD FreeSync Premium funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. A VRR technológia biztosítja, hogy a játékok nagyon szépen és simán fussanak, akadozás nélkül, ezenkívül nagyon rövid válaszidőt biztosít a gyors frissítési frekvencia. Ez a nagyszerű LG TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőséget biztosít

Eme WebOS okos TV számos érdekes funkciót tartogat, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens társunkká válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a számukra bonyolult billentyűzetet. Mostantól lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Nincs más dolgunk, csak megnyomni egy gombot a kedvenc streaming szolgáltatásunk eléréséhez.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a fejlett LG TV összes smart tulajdonságát

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell további eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Próbáld ki kézmozdulatokkal is vezérelni a TV-t. Beállíthatjuk a hangerőt, válthatunk a csatornák között, navigálhatunk a menüben és így tovább. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az intelligens funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Ezáltal minden irányból meg tudjuk tekinteni a videót. Ez megnyitja a lehetőséget a környezet és olyan részletek felfedésére, amelyek rejtve maradnak egy normál videóban.

Az ideális társ minden háztartásba

Lehetővé tesz olyan kapcsolódási lehetőségeket más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA és Miracast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül nyújt 3D térhangzást. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben.

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a modern LG QNED televízió elvarázsol multimédiás funkcióival. Ha más elfoglaltság miatt nem tudod megnézni kedvenc műsorod, csak vedd fel USB-n keresztül egy merevlemezre, és megnézheted később. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális szkennelési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

91 × 145,2 × 33,6 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

83,9 × 4,49 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

31,9 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    108 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    175 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    108 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    175 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QNED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HLG, Dolby Vision IQ Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,2 cm Kész!
    Magasság
    91 cm Kész!
    Mélység
    33,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,9 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,49 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    83,1 cm Kész!
    Tömeg
    31,9 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" LG 65QNED86 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65QNED86. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" LG 65QNED86. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG 65QNED86. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG 65QNED86.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ