AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Asus Zenfone 8

Termékkatalógus
Asus Zenfone 8
4,4 84 értékelés
Mobiltelefon - 5,92"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 888 processzor, kameramodul: 64Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
169 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Asus Zenfone 8 ettől169 990 Ft Kérés esetén megrendeljük

Asus Zenfone 8

Ez a fejlett Asus Zenfone 8 mobiltelefon része a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. 2 kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 5,92" -es kijelzővel rendelkezik, amely mérete miatt a legkedveltebb típusok közé tartozik. Optimális nagysággal rendelkezik, amely megkönnyíti a kezelését, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 888 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal gazdálkodik. A szükséges energiát a tartós, 4000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Köszönhetően annak, hogy ez a mobiltelefon vízálló, nem érhetnek majd kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során. IP68 mértékű védelmi fokozattal van ellátva. Ez a remek ASUS okostelefon 2021 újdonsága.

Asus Zenfone 8 okostelefon alapvető paraméterei

  • Eme ASUS okostelefon 5,92" méretű kijelzővel készült
  • A rendszer problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával rendelkezik
  • A kellő energiát a tartós, 4000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 64 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 2 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 5,9"méretű kijelzőt kapott
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 11 operációs rendszer és Zen UI felhasználói felület látja el
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 4000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Eme ASUS telefonnak a képernyőjét nagy élmény lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden perc, amit ezzel a lenyűgöző ASUS telefon használatával töltünk el, mivel 5,9" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel szerelik a karcolások és mechanikai sérülések megelőzése érdekében. Az integrált HDR 10+ formátum az egyik legmodernebb és legnépszerűbb technológia, amelynek köszönhetően minden jelenet gyönyörű és részletgazdag.

Készíts lélegzetelállító képeket a fontos pillanatokról

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen részét képezi a dupla hátoldali kamera. Ez az átlagon felüli ASUS okostelefon fel van szerelve 64Mpx felbontású hátsó kamerával, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű képek készítését. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Ezzel a lenyűgöző ASUS mobiltelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. A kiváló videók készítésekor elengedhetetlen az elektronikus képstabilizátor. Az éles képek készítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Elegendő akkumulátor-élettartam

Ezen ASUS mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4000 mAh, probléma nélkül kibírja egy-két napig. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 30 W. Feltöltésére USB-C csatlakozó használható.

Ezen ASUS okostelefon megbízható teljesítményt biztosít

A nagyszerű ASUS mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 11, Zen UI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról. Praktikus kiegészítő az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amellyel további szolgáltatásokhoz kapunk hozzáférést, mint például a keresések, zenék, térképek, fotók és így tovább. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, amely képes kezelni akár a 3D-s játékokat vagy a virtuális valóságot.

Eme ASUS okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Így egyszerűen és könnyedén fizethetünk az üzletekben anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének meghatározására a föld felszínén Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó segítségével.

Jól átgondolt praktikus funkciók

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű ASUS mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen pillantás, köszönhetően a biometrikus arcfelismerésnek. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott a készülék kijelzőjén. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. Az okostelefon kompatibilis az OTG funkcióval, amellyel lehetséges további eszközöket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

148 × 68,5 × 8,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

169 g

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus Zenfone 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus Zenfone 8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus Zenfone 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 8.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ