AP+ nový vizuál Shop roku

BOSCH WQG233D1BY Serie 6

Termékkatalógus
BOSCH WQG233D1BY Serie 6
4,9 27 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 176 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, mérete 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 53,763 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része, kondenzvíz tartály a csomag része
366 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  BOSU024 Termékszám:  WQG233D1BY Gyártó honlapja:
BOSCH WQG233D1BY Serie 6 366 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

374 380 Ft
Szett megvásárlása
370 680 Ft
Szett megvásárlása

BOSCH WQG233D1BY Serie 6

Megoldást keresel a magas páratartalomra, amit a lakásban történő ruhaszárítás okoz? Erre az esetre a szabadonálló Bosch szárítógép vásárlása olyan döntés, amelyek megkönnyíti az életed. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A szárítógépek leginkább preferált típusa a kondenzációs szárítógép. Ennek oka, hogy nem kell szerkezeti átalakításokat vagy összetett szerelési munkálatokat végezni. A szárítás során a mosott ruhából származó nedvesség egy kondenzációs felületen lecsapódik, majd egy gyűjtőtartályba kerül. A vízelvezető cső közvetlenül a szennyvízcsatornára köthető, így nem kell a gyűjtőtartály ürítésével törődni. A hatékony BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép elnyeri tetszésedet az olyan funkciókkal, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár. A helytakarékos Bosch szárítógép mérete 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (ma×szé×mé). Súlya 53,763 kg.

Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Hátoldal
Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Jellemzők/technológia

A minőségi BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép legfontosabb jellemzői

  • A szabadonálló szárítógép időt és energiát takarít meg számodra
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • A kondenzációs tartály összegyűjti és tárolja a szárítás során kicsapódó nedvességet
  • Kapacitását tekintve 8 kg ruhát képes kezelni
  • Zajszintje 64 dB
  • Késleltetett indítási funkció
  • A praktikus kijelző információt ad a beállításokról és az aktuális programról
  • A gyorsprogrammal a ruha szárításához rövid idő is elegendő
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás minimalizálja a ráncosodást és kisimítja a gyűrődéseket

A modern BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép kiemelkedő és praktikus funkciói megkönnyítik munkádat

A sokoldalú Bosch szárítógép használatával elkerülheted a szabadtéri szárítás során jelentkező kellemetlenségeket, amelyek a mosott ruhákon jelentkezhetnek. A gyerekzár aktiválása megakadályozza a készülék illetéktelen működtetését, különösen kisgyermekek által. Az előlapon található informatív kijelzőn áttekintheted az aktuális programot vagy beállításokat.

Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Hátoldal
Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 ...

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép

Az alacsony energiafelhasználású szárítónak köszönhetően bármikor gond nélkül megszáríthatod a ruháidat. A késleltetett indítású szárítógéppel megteheted, hogy a ruhák szárítását az olcsóbb, éjszakai órákra időzíted. Ha úgy állítod be a szárítógépet, hogy olyan időpontokban kapcsoljon be, amikor alacsonyabbak az áramárak, pénzt takaríthatsz meg az energiaszámlán. A költséghatékony működésű BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a szárítás során keletkező hőenergiát a hideg levegő fűtésére használja fel, így minimalizálva a hő szivárgását és csökkentve az energiaköltségeket.

Válaszd ki a megfelelő szárítási programot a ruha típusa alapján

A sokoldalú Bosch szárítógép gond nélkül megszárítja még a legfinomabb anyagokat is, például a selyemruhákat vagy az ingeket. Ha egy állásinterjúra választott ingre ráöntötted a reggeli kávédat, ne ess kétségbe. Csak mosd ki az inget és a gyorsprogrammal rövid idő alatt szárítsd meg. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás minimalizálja a ráncokat és kisimítja a finom, gyűrődésre hajlamos szöveteket. A gyűrődésgátló programmal vasalás nélkül is tökéletes eredményt érhetsz el.

Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Oldalnézet

A kiváló Bosch szárítógép műszaki adatai

A szárítógép ideális a gyermekes családok vagy a rohanó életmódot folytató emberek számára, mivel gyorsan és hatékonyan szárítja a nagy mennyiségű ruhát. A költséghatékony BOSCH WQG233D1BY Serie 6 szárítógép A+++ energiaosztályba tartozik. Becsült éves energiafelhasználása 1,4 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 8 kg ruhát tud szárítani. Zajszintje 64 dB. A szárítógép kiválasztásakor fontos szempont a hatékonyság, mivel a magas szárítási hatékonyságú készülék gyorsan és gazdaságosan szárítja meg a ruhát. A figyelemre méltó teljesítményű Bosch szárítógép A hatékonysági osztályba sorolható, ami azt jelenti, hogy a normál program esetében a víz több mint 90%-át képes kivonni a ruhákból.

Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 ...

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Energia címke

Méretei:

84,2 × 59,8 × 59,9 cm (ma×szé×mé)

Súlya:

53,763 kg

Szín:

Fehér

Szárítási hatékonyság:

A

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+++ Kész!
Energiafelhasználás
1,4 kWh Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
176 kWh/év Kész!
Zajszint
64 dB Kész!
Hatékonyság
A Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Hatékonyság
A Kész!
Zajszint
64 dB Kész!
Energiafelhasználás
1,4 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
176 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
59,9 cm Kész!
Szélesség
59,8 cm Kész!
Magasság
84,2 cm Kész!
Tömeg
53,76 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

Hogyan szárítsuk meg a ruhaneműt a szárítógépben (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Tanácsok és tippek arra vonatkozóan, hogyan szárítsd meg a ruháidat a szárítógépben, hogy teljes mértékben kihasználhasd ezt a nagyszerű készüléket, és egyúttal elkerüld az olyan baleseteket, mint a ruhanemű túlszárítása a szárítóban vagy a tönkrement nyomtatott minta a pólón. És nem csak ezekről fogunk beszélni. Tanácsot adunk a szárítógép tisztításának módjával kapcsolatban úgy, hogy az hosszú ideig és jól szolgáljon Téged, és elmagyarázzuk, hogy is működik ez a szárítógéppel és az öblítővel. Cikkünkben mindent megtudhatsz a ruhák szárítógépben történő szárításáról.

A szárítógépek leggyakoribb meghibásodásai és hogyan oldjuk meg őket

A szárítógép, mint bármely más háztartási készülék, néha furcsán viselkedhet. Mi a teendő, ha a szárítógép nem hajlandó együttműködni? Hol kell keresni a problémák leggyakoribb okait, és mikor kell szakember segítségét kérni? A válaszokat cikkünkben találod meg.

Hogyan tisztítsuk ki a szárítógépet (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A szárítógép is igényel karbantartást. Ha azt szeretnéd, hogy megfelelően és hosszú ideig működjön, és a megszárított ruhanemű mindig gyönyörűen puha és illatos legyen, akkor nem célszerű elhanyagolni a karbantartását. Idővel a megjelenhet a szárítógép kellemetlen szaga, és nem csak ez. Az elhanyagolt karbantartás jelentősen lerövidíti a készülék élettartamát és növeli az energiafogyasztást. Cikkünkben megtudhatod, hogyan kell tisztítani a szárítógépet, vagy mit kell tenned, ha a ruhanemű nem illatozik, amikor kiemeled a szárítógépből.

Vélemények: BOSCH WQG233D1BY Serie 6
Kiegészítők: BOSCH WQG233D1BY Serie 6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WQG233D1BY Serie 6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH WQG233D1BY Séria 6.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ