Shop roku 30 dnů na vrácení

ETA Aurum PRO 6241 90000

Termékkatalógus
ETA Aurum PRO 6241 90000
Robotporszívó - allergiásoknak és antibakteriális, alkalmas szőnyeg, kemény padló, linóleum és úszó padló tisztítására, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás és csehül beszélő, távirányító, töltöttségjelző és LED kijelző, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,25 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,25 l, 2 oldalkefe, 1 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 240 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 73 dB, kompatibilitás Wi-Fi, mérete 43,5 × 34 × 48 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,4 kg, töltőállomás a csomag része, szürke kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ETArbv429 Termékszám:  ETA624190000 Gyártó honlapja:
ETA Aurum PRO 6241 90000 229 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

ETA Aurum PRO 6241 90000

A közismert ETA Robotporszívó kiporszívóz helyetted, hogy te másra tudd fordítani az energiádat. szőnyeg, kemény padló, linóleum és úszó padló felületre remek választás. Padlótisztító funkciók felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás. A felület tiszta és baktériummentes lesz, amelyek könnyen szaporodnak és nem hasznosak az emberi szervezet számára. A kiváló minőségű szűrésnek köszönhetően az allergiás családok is örömmel veszik majd. Amellett, hogy a funkciói modernek, hanem kiemelkedő funkcióival is meglepetést szerez. Az okos porszívó okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztatható, így távolról is bekapcsolhatod vagy beállíthatod a robotporszívót. Van rajta lézeres navigáció. A lézeres navigációval megtervezi a takarítás leghatékonyabb útvonalát a terület pontos feltérképezését követően. És annak hála, hogy a navigációra nincsenek hatással a helyiségben uralkodó fényviszonyok, minden fénynél megfelelően működik.

Robotporszívó ETA Aurum PRO 6241 90000 ...
Robotporszívó ETA Aurum PRO 6241 90000 ...

A közismert ETA Aurum PRO 6241 90000 robot porszívó fontosabb tulajdonságai

  • A jól kihasználható ETA robot porszívó remekül használható a következő felületen: szőnyeg, kemény padló, linóleum és úszó padló
  • Takarítás típusa: felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás
  • A feltakarított terület baktériummentes lesz
  • Kiváló megoldás az olyan családokba, amelyekben allergiás is él
  • Nem maradt le róla a hasznos lézeres navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral gyártották, amely feszültsége 14,4 V
  • 5 óra alatt töltődik fel teljesen és a teljes feltöltést követően 240 perc üzemidőt kínál
  • 0,25 l űrtartalmú portartállyal készült
  • Lehet csak adott helyiség felporszívózására is használni
  • Vezérlés: mobil alkalmazással
  • Kompatibilis: Wi-Fi
  • A hozzáadott speciális érzékelők megakadályozzák a bútoroknak való nekiütközést
  • Miután szőnyegre ért, megnöveli a szívóteljesítményt
  • HEPA szűrő típusú szűrővel rendelkezik Kiváló minőségű
  • 1 cm szintkülönbséggel birkózik meg
  • Az alapos porszívózás érdekében a robot porszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

Amíg a porszívó takarít, te csinálhatsz bármi mást - ezt kínálja a közismert ETA készülék

Ez az okos robotporszívó felmosóval is rendelkezik: nemcsak felporszívózza a port és a morzsákat, hanem fel is mos, így alaposan kitakarít otthon, és marad időd más, kedvelt tevékenységekre is. A száraz tisztításban a speciális kefék segítenek a szennyeződések eltávolításában. Nedves tisztításkor a készülék a vizes oldatot a padlóra juttatja a szennyeződések fellazítása érdekében, majd visszaszívja a folyadékot a tartályba, hogy a padlód makulátlanul tiszta legyen. A nedves tisztítás a sima felületeken alkalmazható, például járólapon vagy linóleumon.

Robotporszívó ETA Aurum PRO 6241 90000 ...
Robotporszívó ETA Aurum PRO 6241 90000 ...

A jól felszerelt porszívó megkönnyíti a takarítást

A népszerű ETA robotporszívó egyesíti a minőségi kialakítást a nem kívánt por hatékony eltávolításával. Li-ion típusú akkumulátor került bele. Feltöltés után a működési ideje 240 perc. Az akkumulátor feltöltöttségéről a praktikus töltöttségi állapotjelző tájékoztat. Az akkumulátor feltöltéséhez szükséges időtartam: 5 óra. A porszívó könnyen vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül, ahol ki lehet választani a területet és a takarítási ütemtervet is. Kompatibilis a népszerű Wi-Fi technológiával. Az alapos tisztítás érdekében a robotporszívón lévő oldalsó, forgó kefék száma 2.

A szuper ETA robot porszívó könnyebbé teszi a munkát elképesztő funkcióinak köszönhetően

A népszerű ETA robotporszívó funkciói és az alkalmazott technológiák biztosítják a használatot. A porgyűjtő anyaga műanyag. Garantálja, hogy benne marad a por és egyéb szennyeződések. Az okos feltérképezés funkcióval tárolhatod a helyiség térképét a memóriában, így a felhasználó szükség esetén csak egy vagy több kiválasztott helyiség takarítását indíthatja el. Automatikusan növeli a szívóteljesítményt, ha szőnyeget érzékel. Nagyra értékeled majd, hogy cseh nyelven szólal meg.

Robotporszívó ETA Aurum PRO 6241 90000 ...
Robotporszívó ETA Aurum PRO 6241 90000 ...

A biztonság az első helyen áll, ha a robot porszívó működik

Az ismert ETA robot porszívó teljesen megbízható, működésében pedig soha nem hagy cserben. Annak érdekében, hogy a lakás takarítása maximálisan biztonságos legyen, a porszívó érzékelőkkel van felszerelve, amelyek meggátolják a készülék bútoroknak való nekiütközését. Ügyesen kerüli meg az akadályokat, és a tartós kerekek segítségével akár küszöbökön vagy átmeneti akadályokon is át tud haladni 1 cm magasságig.

Megbízható robot porszívó a közismert ETA gyártótól

A porzsák űrtartalma 0,25 l. A könnyen leolvasható LED-kijelző mutatja az aktuálisan szükséges információkat. A közismert ETA robot porszívó méretei 43,5 × 34 × 48 cm (ma x szé x mé). A robotporszívó súlya 8,4 kg.

Robotporszívó ETA Aurum PRO 6241 90000 ...
Robotporszívó ETA Aurum PRO 6241 90000 ...

Kiváló minőségű szűrőrendszerrel áll a rendelkezésedre

HEPA szűrő típusú, kiváló minőség szűrőrendszert tartalmaz. A HEPA-szűrő rendkívül hatékony a kisebb részecskék, például a pollenek, porszemek és poratkák kiszűrésében, így ideális választás allergiások és asztmában szenvedők számára. Ezáltal jobb lesz a levegő minősége.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

oldal

További kiegészítők:

felmosó textil és szűrő

Zajszint:

73 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1 cm Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1 cm Kész!
Funkció
Ütközésérzékelő, Több helyiségbeni porszívózás, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Csehül beszélő Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!
Tulajdonságok
Távirányító, Töltöttségjelző, LED kijelző Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Oldal Kész!
További kiegészítők
Felmosó textil, Szűrő Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
73 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,25 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
34 cm Kész!
Magasság
43,5 cm Kész!
Mélység
48 cm Kész!
Tömeg
8,4 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Aurum PRO 6241 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Aurum PRO 6241 90000 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Aurum PRO 6241 90000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ETA Aurum PRO 6241 90000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ETA Aurum PRO 6241 90000.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ