Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Shop roku

HP Elite x3

Termékkatalógus
HP Elite x3
4,8 4 értékelés
Mobiltelefon - 5,96" AMOLED kijelző 2560x1440 felbontással, Qualcomm Snapdragon 820 négymagos processzor, 4 GB LPDDR4 RAM, eMMC 64GB, max 2TB microSDXC, 16 megapixeles + 8 megapixeles kamera az előlapon, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, NFC, 4G / LTE, USB Type-C (USB- C), ujjlenyomat-olvasó, Nano SIM, Windows 10
Kód:  HPCT1a Termékszám:  Y1M43EA#BCM Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Elite x3

Telefon funkciók

161,8 mm

le
HP Elite x3

83,5 mm-es

le
HP Elite x3

7,8 mm

Telefon súlya: 194 g

Úhlopříčka displeje

5,96"

képátlós kijelző

Typ operačního systému

A Windows Mobile 10

az operációs rendszer típusa

Výdrž akkumulátor

4150 mAh

akkumulátor

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

161,8 × 83,5 × 7,8 mm

Telefon méretei (Sz×M×M)

Vnitřní paměť

64 GB

belső memória

Typ kamerau

16 Mpx + 8Mpx

kamera

Připojení

LTE

gyors internet elérés

SD karta

Micro SDHC

memóriakártya-slot

Váha

194 g

a készülék súlya

Üdvözölje az egyik legjobban felszerelt mobiltelefont, amely Windows Mobile 10 operációs rendszerrel rendelkezik. HP Elite X3 egy kifinomult eszköz, amely számos eszközt egyesít. Elegáns dizájnnal büszkélkedhet, amely strapabíró IP67 (vízálló és por álló) rendszerrel felszerelt és prémium Bang & Olufsen hangzással bír. Hála a kényelmes dokkoló állomásnak (külön is megvásárolható) és a nagy teljesítménynek, továbbá felhasználhatja a Microsoft Continuum funkciót, amely közvetíti a telefonban tárolt tartalomat a nagyfelbontású képernyőre, és a telefont akár egy klasszikus számítógépként is felhasználható. Ez egy ideális megoldás mozgó iroda létesítésére, amely növeli a termelékenységét vállalatának.

Legfontosabb jellemzők

  • Prémium telefon, amely számítógépes funkciókat lát el
  • Irodai funkciók ellátására,hiszen minden alkalommal Önnél lesz
  • Nagy kijelző AMOLED technológiával
  • Ellenálló test IP67 tanúsítvánnyal
  • Hangminőséget B & O PLAY biztosítja
  • Dokkoló állomás, amely támogatja a Microsoft Continuum (nem tartozék) használatát

Széles AMOLED kijelző

Hat hüvelykes, pontosan 5,96"-os kijelző WQHD felbontású (2560 x 1440 pont), amely elég éles és az AMOLED technológia gazdag és részletes képet nyújt filmnézés vagy a böngészés közben hanem továbbá fotó szerkesztés közben is. Hála a Corning Gorilla Glass 4 védőüvegnek a kijelző karcmentes marad és a nem kívánt balesetek ellen is véd.

Fényképezőgép, írisz felismerő funkcióval

A mindennapos élményeket a 16Mpx-es kamerával rögzítheti, amely optikai képstabilizátorral rendelkezik. A készülék elülső oldala egy 8MP-es fényképezőgépet kapott, amellyel a nagy közönségkedvenc szelfiket is elkészítheti, továbbá támogatja az írisz fényképezését. A hátoldalon talál még egy gyakorlati ujjlenyomat olvasót FIPS 140-2 titkosítással a gyors és biztonságos bejelentkezésért.

Minden szükséges technológia egyben

A világgal való kapcsolattartásért a gyors WiFi felel, vagy a mobiladatok akár 4G / LTE kapcsolattal. Nem hiányzik az NFC és a microSD slot sem (akár 2 TB-ig bővíthető), amely egy  másik SIM-kártyával is bővíthető. A nagy kapacitású akkumulátor gyors feltöltéséért C típusú USB felel, a fülhallgatók pedig a közönség kedvenc 3,5 mm-es jack dugó segítségével csatlakoztathatók a készülékhez.

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
2 000 GB Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2,15 GHz (2 150 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Windows 10 Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Elite x3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Elite x3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Elite x3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Elite x3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Elite x3.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ