Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP Elite x3 + Desk Dock

Termékkatalógus
HP Elite x3 + Desk Dock
4,8 4 értékelés
Mobiltelefon - 5,96" AMOLED 2560x1440, Qualcomm Snapdragon 820 Quad Core processzor, 4GB LPDDR4 RAM, 64GB eMMC, MicroSDXC akár 2TB, 16Mpx + 8Mpx kamera, NFC, 4G/LTE, USB Type-C (USB- C), ujjlenyomat-olvasó, Nano SIM, Windows 10
Kód:  HPCT1c Termékszám:  Y1M45EA#BCM Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP Elite x3 + Desk Dock

A telefon tulajdonságai

131,8 mm

Vypnuto
HP Elite x3 + Desk Dock

83,5 mm

Vypnuto
HP Elite x3 + Desk Dock

7,8 mm

Hmotnost telefonu: 194 g

Úhlopříčka displeje

5,96"

képátló

Typ operačního systému

64 Windows 10 Mobile

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

4 150 mAh

az akkumulátor élettartama

MicroSim

Nano SIM

SIM kártya típusa

Rozměry

83,5 × 161,8 × 7,8 mm

a telefon méretei (SZ×M×M)

Vnitřní paměť

64 GB

belső memória

Typ fotoaparátu

16 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

internet sebesség

SD karta

Micro SDHC

memóriakártya - slot

Váha

194 g

a telefon súlya

Vypnuto
HP Elite x3 + Desk Dock
 

Stílusos és funkciókban gazdag

HP Elite x3 egy szofisztikált berendezés, amely több készüléket képes egységesíteni. Elégedésére válhat az elegáns design, IP67 ellenállást biztosító rendszer vagy a prémium hang a Bang & Olufsen gyártótól. Az Ön környezetével való kapcsolattartásért a WiFi gondoskodik, vagy a 4G/LTE mobil kapcsolatok. Nem hiányzik továbbá az NFC funkció, sem a microSD kartya kiterjesztéséért felelős kártyaolvasó slot (2 TB-ig).


Legfőbb tulajdonságok

  • Prémium telefon, amely számítógépes funkciókkal rendelkezik
  • Az irodai környezet kibővítése, mely mindig Önnél lehet
  • AMOLED technikával ellátott széles kijelző
  • Ellenálló test IP67 tanusítvánnyal
  • Minőségi hang a B&O PLAY-től
  • HP Elite 3x prémium csomagolás Headset-tel
  • Dokkoló állomás Microsoft Continuum-mal bővítve
Vypnuto
HP Elite x3 + Desk Dock
 

Vypnuto
HP Elite x3 + Desk Dock
 

Tágas kijelző

Csodálkozzon rá a világos és rendkívül éles 5,96"-os kijelzőre WQHD kiterjesztéssel (2 560 × 1 440 bodů). Az AMOLED technológia éles és részletes képet nyújt filmnézés vagy böngészés közben, de képszerkesztés folyamata alatt is. A Corning Gorilla Glass 4 védőüveg segítségével a kijelző karcmentes marad, és a nem kívánatos baleseteket is elkerülheti vele.


Kamera írisz felismerő funkcióval

A mindennapos élményeket a 16Mpx-es kamerával rögzítheti, amely optikai képstabilizátorral rendelkezik. A készülék elülső oldala egy 8MP-es fényképezőgépet kapott, amellyel a nagy közönség kedvenc szelfiket is elkészítheti, továbbá támogatja az írisz fényképezését. A hátoldalon talál még egy gyakorlati ujjlenyomat olvasót a gyors és biztonságos bejelentkezésért.

Vypnuto
HP Elite x3 + Desk Dock
 

Vypnuto
HP Elite x3 + Desk Dock
 

Dual SIM kártya támogatás

A nagy teljesítményű elem töltéséért a C típusú USB csatlakozó felel a fülhallgatók csatlakoztatásáért pedig 3,5mm-es jack dugó felel. A két nano SIM kártyaolvasó slot az utazóknak és professzionális felhasználóknak lehetővé teszi a roaming SIM kártya használatát. A két SIM kártyának köszönhetően elkülöníthetők a munkahelyi hívások, a magán hívások és az SMS üzenetek.


Desk Dock - Dokkoló

Könnyedén váltson át a mobiltelefon és az asztali számítógép funkciói között HP Elite x3 Desk Dock dokkoló segítségével, amelyet külső monitorhoz, egérhez és billentyűzethez is csatlakoztathat. A HP Elite x3 dokumentumait átkonvertálhatja, gépelhet és a mobil applikációit is felhasználhatja, végső soron pedig számítógépes és céges applikációkat, adatbázisokat is kezelhet Windows Continuum és a HP Workspace software funkcióknak köszönhetően.

Vypnuto
HP Elite x3 + Desk Dock
 
 

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
2 000 GB Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2,15 GHz (2 150 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Windows 10 Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP Elite x3 + Desk Dock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Elite x3 + Desk Dock. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP Elite x3 + Desk Dock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Elite x3 + Desk Dock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Elite x3 + Desk Dock.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ