AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

HTC U11 Amazing Silver

Termékkatalógus
HTC U11 Amazing Silver
4,9 7 értékelés
Mobiltelefon - 5,5 hüvelykes Super LCD Quad HD (2560 x 1440), Nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 835 64 bites processzor, 4GB RAM, 64GB Belső tárhely, microSD kártyával akár 2TB, kamera 12MP F/1.7 + 16MP, optikai stabilizátor, GPS, NFC, 3G/LTE, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, 2 db nano SIM, vízálló IP67, 3000 mAh akkumulátor, Android 7.1
Kód:  HT2285a2f Termékszám:  99HAMP034-00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HTC U11 Amazing Silver

Telefon jellemzői

153,9 mm

Elegantní zaoblený design

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

75,9

Tenké, působivé provedení

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

7,9 mm

Telefon tömge: 169 g

Úhlopříčka displeje

5.5"

Kijelző átlója

Typ operačního systému

Android 7.1

Operációs Rendszer

Výdrž baterie

3000 mAh

Akkumulátor

MicroSim

2x nano SIM

SIM-foglalat

Rozměry

153,9 × 75,9 × 7,9 mm

Méret (Ma x Sz x Mé)

Vnitřní paměť

64 GB

Belső tárhely

Typ kamerau

12 + 16 MP

Kamera

Připojení

LTE

Internet hozzáférés

SD karta

Micro SD

Memória bővíthetőség

Váha

169 g

Tömeg

A HTC eddigi legjobb okostelefonja szerelem első látásra. Az elegáns telefonkeret tökéletesen illeszkedik az üvegfelülethez, amely igazi luxus kivitelezésű. A telefon elbűvölő fényessége alatt biztosítja a legigényesebb alkalmazások teljesítményét, valamint egy csúcskategóriás kamerát, innovatív irányítási módot, vagy egy digitális, tanulásra képes társat.


Egyedi üvegfelület

A telefon exkluzív designnal büszkélkedhet. Az igényes gyártási technológiának köszönhetően az üvegfelület mélysége és lenyűgöző ragyogása, valamint a kellemes, lekerekített szélei elfogják bűvölni. Az okostelefon kialakítása rendkívül tartós, köszönhetően a kiváló fémszerkezetnek a 8 mm-nél vékonyabb vastagsága ellenére. Törékenynek tűnik, de az IP67 ellenállással nem okoz számára gondot a víz vagy por.

Egy megállíthatatlan erő

Az okostelefon belsejében a nyolcmagos modern Qualcomm Snapdragon 835  processzor ketyeg, melynek órajele 2,45 GHz kiegészítve 4 GB RAM-mal. A telefon belső tárhelye 64 GB, de bővíthetjük akár 2 TB-os memóriakártyával is.

A rengeteg hely a szórakozáshoz és a munkához is ideális lesz. A telefon nagyszerű teljesítményét egy 5,5 hüvelykes kijelzőn élvezheti, amely fantasztikus QHD felbontással rendelkezik és kiváló képminőséggel. A kijelzőt a Gorilla Glass 5 védi az sérülésektől.

Páratlan kamera

A fotósok örömmel fogadják majd a HTC U11 kivételes, kiváló minősítésű kameráját. Ez egy 12 megapixeles felbontású kamera, amely bármilyen fényviszonyok közt rendkívül gyorsan fókuszál. A kiemelkedő fehéregyensúly elősegíti a minőségi fényképek készítését.

Értékelni fogja az Auto HDR Boost funkciót, amely fényesebb, tökéletesebb színű, textúrájú és részletesebb képeket rögzít. A szelfi szerelmeseire pedig vár a 16 Megapixeles előlapi kamera. A felvett videók teljes térhangzást biztosítanak, amelyet négy különböző irányú mikrofon rögzít

Innovatív vezérlés

A HTC U11 a forradalmi Edge Sense funkcióval érkezik. Ennek köszönhetően számos funkciót egyszerűen vezérelhet a telefon szélének megnyomásával. Különböző nyomásérzékenységű az alkalmazások megnyitása vagy a képek azonnali rögzítése, amelyet így a képernyő megérintése nélkül is elérhet. Az irányítása intuitív, gyors és hihetetlenül praktikus.

Az U11 okostelefon egy virtuális partnernek ad otthont. A HTC Sense Companion egy asszisztens, amely képes a tanulásra és alkalmazkodni tud a felhasználóhoz. Segítségére siet a munkája és magánügyeinek szervezésében, tanácsokkal vagy figyelmeztetésekkel látja el önt, és még sok egyéb dolgot is képes megtenni Önnek.

Paraméterek

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!
DxOMark pontszám (fő kamera)
90 Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
2 000 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,45 GHz (2 450 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 7.1 Nougat Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HTC U11 Amazing Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC U11 Amazing Silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HTC U11 Amazing Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HTC U11 Amazing Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC U11 Amazing Silver.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ