A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Samsung MB

HUAWEI P10 Greenery

Termékkatalógus
HUAWEI P10 Greenery
4,8 4 értékelés
Mobiltelefon - 5.1" IPS FullHD 1920x1080, HiSilicon Kirin 960, Octa Core 2.4 GHz, RAM 4GB, 64 GB belső tárhely, akár 256 GB-os MicroSDXC, kettős hátsó kamera 20Mpx + 12Mpx (F/2.2) & 8Mpx-es (F/1.9) elülső kamera, GPS, A-GPS, Glonass, Galileo, NFC, 3G/LTE, USB Typ-C, Dual SIM, ujjlenyomat szenzor, gyorstöltés, 3200mAh-s akkumulátor, Android 7.0 Nougat
Kód:  HU2900a3x Termékszám:  SP-P10DSZOM Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HUAWEI P10 Greenery

telefon funkciók

145,3 mm

Huawei P10 Greenery

69,3 mm-es

Huawei P10 Greenery

6,98 mm

Telefon súlya: 145 g

Úhlopříčka displeje

5,1 " kijelző

Typ operačního systému

Google Android 7.0 Nougat

típusú operációs rendszer

Výdrž baterie

3200 mAh

kapacitású akkumulátor

MicroSim

2 × Nano SIM

típusú SIM-kártya

Rozměry

69,3 × 145,3 × 6,98 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

20 MP + 12 MP + 8MP

kamera

Připojení

4G LTE

leggyorsabb internet

SD karta

micro SDXC (max 256GB)

memóriakártya-bemenet

Váha

145 g

az eszköz súlya

A Huawei P10 okostelefon, hasonlóan P9-es elődjéhez, nagyon vonzó designt kapott, amely egy nagyon vékony fém fémszerkezetbe lett rejtve, vastagsága mindössze 6,98 mm, a hátsó felület kissé érdes textúrája pedig jobb tapadást tesz lehetővé. Felső sarkai kerekdedek igazodva az ugyancsak erősen lekerekített sarkokhoz, ezen nem látszanak a kellemetlen ujjlenyomatok. Ráadásul ez a hátsó felület vízállóságot is biztosít az eszköz számára, így a Huawei P10 majd 80% -kal robusztusabb, mint elődje. A P9 modelltől eltérően az ujjlenyomat-olvasó az eszköz elejére költözött, a vezérlőgombot a kijelző alá helyezték. A gyönyörű zöldes színű Huawei P10 5.1 "-os IPS-kijelzővel felszerelt, mind az első, mind a hátsó kamerájánál megjelenik a Leica kooperáció. A készülék nagyon magas teljesítménnyel büszkélkedhet a nyolcmagos Kirin 960 processzornak hála.


Főbb jellemzői 

  • 5,1 "IPS kijelző, Gorilla Glass 5 üveggel védett
  • Kettős 12 megapixeles + 20 megapixeles kamera Leica támogatásával
  • Nyolcmagos processzor Kirin 960
  • Akkumulátor kapacitása 3200 mAh, Huawei SuperCharge gyorstöltési funkcióval
  • USB-C
  • Google Android 7.0 Nougat operációs rendszer EMUI 5.1 felülettel

Top IPS kijelző és az "új" gomb

A Huawei P10 elülső részét egy 5,1 hüvelykes képernyő, Full HD felbontással és 432 PPI pixelsűrűséggel uralja, így nagyszerű látványt nyújt, miközben videókat, filmeket nézel, vagy ha, csak internetezel. Ily módon a mobiltelefon-tulajdonosok egyik legnagyobb aggályát képes kiszűrni. Kétség sem férhet a kijelző biztonságához, hiszen egy rendkívül tartós Gorilla Glass 5 üveg alá van rejtve, amely megvédi a képernyőt a karcolásoktól és más veszélyektől.

A kijelző alatti részen felfedezhető egy új gomb, amely integrált ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik. Ez a P10 esetében már az elülső részen elérhető, eltérően az előző modelltől. Ez a gomb teljesen megváltoztatja az új HUAWEI P10 Greenery működését - a klasszikus három gombos variációt helyettesíti. Az ujjlenyomat-olvasó használata nem változik, feloldhatod vele a telefont, de egyéb különböző biztonsági szolgáltatásokat is használhatsz az adataid védelmére.


LEICA kamerák

A Dual kamerát amelynek kifejlesztésében a Huawei ismét együttműködött a Leica céggel, kiegészíti a Leica vezető 8Mpx kamerája.

Monokróm szenzora 20 MP-es, míg a színszűrős 12 MP-es felbontású. Mind színes, mind fekete-fehér módban kiváló mélységélességre számíthatsz. A fő kamera Leica ( f/2,2 rekeszyílású) lencsékkel rendelkezik és kettős LED vaku egészíti ki.

Mit kínál a Dual Leica Camera?

  • Gyorsfókusz - 4 az 1-ben hibrid autofókusz segítségével gyorsabban módosíthatod a beállításokat
  • Stabilitásszabályozás - Az OIS optikai képstabilizáció garantálja a kiváló, elmosódásmentes képeket
  • Nagyobb mélységségélesség
  • 4K felbontású videók


Az erőteljes készülék kezelése

A diszkrét zöld Huawei P10 okostelefon 4* Cortex A73 2.4 GHz + 4*Cortex A53 1.8 GHz Kirin 960 processzort használ. Ezt a nyolcmagos processzort a 4 GB RAM memória támogatja. Így akadozásmentesen játszhatsz a legújabb játékokkal. Ezenkívül egyidejűleg több alkalmazás futtatása sem okoz gondot az új HUAWEI készülék számára. Biztosítva van továbbá a Google Android 7.0 Nougat operációs rendszer zökkenőmentes és gyors reagálása az EMUI 5.1 felhasználói felülettel. Az adatok tárolására 64 GB belső memória áll rendelkezésre, mely bővíthető microSDXC memóriakártyákkal akár 256 GB-ig is. Ráadásul a reverzibilis USB-C csatlakozó jelenlétével is számolhatunk.


Huawei SuperCharge

Az akkumulátor 3200 mAh kapacitást ígéri, készen állva az egész napos aktív használatra. Abban az esetben, ha az aksi mégis lemerülni látszana, jól jöhet a Huawei gyors töltés funkció. Az 5-szörös védelmi pontok a telefonban és a töltőben ráadásul megvédik a felhasználót a túlmelegedéstől és az ezáltal generált veszélyhelyzetektől a telefon számára.


Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HUAWEI P10 Greenery Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI P10 Greenery. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HUAWEI P10 Greenery. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI P10 Greenery. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI P10 Greenery.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ