iPhone 6s

Termékkatalógus
iPhone 6s
4,9 508 értékelés
Mobiltelefon - 4,7", 1334 × 750 felbontású IPS, 2 magos Apple A9 processzor, 2 GB RAM, 12 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, 5 Mpx felbontású elülső kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és Lightning port, ujjlenyomat-olvasó, single SIM, kártyafüggetlen, 1715 mAh kapacitású akkumulátor, iOS 10
Kód:  RI019a1i2lnad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iPhone 6s

A(z) iPhone 6s készülék esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azért hozták létre, hogy könnyen elérd a szociális hálókat. A kijelző mérete 4,7", ily módon a kisebb telefonok osztályába sorolható. Ez a modell 2 magos Apple A9 chipet kapott. Az operatív memória mérete 2 GB. Teljesítménye szempontjából kezdő felhasználóknak ajánlott. A(z) iPhone 6s mobilt 1715 mAh kapacitású akksi üzemelteti. További előnye, hogy Jack (3,5mm) és Lightning port csatlakozóval is bír.

A(z) iPhone 6s okostelefon főbb funkciói

  • A(z) iPhone 6s 4,7" képátlójú IPS kijelzővel bír, melynek felbontása 1334 × 750 px
  • Apple A9 CPU és 2 GB memória
  • GPU: PowerVR GT7600
  • Az NFC funkció lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést
  • A hátsó kamera legnagyobb felbontása: 12 Mpx
  • A mobil kameráját ellenálló zafír-üveg védi
  • Az ujjlenyomat-olvasóval biztonságban tudhatod adataidat

A(z) iPhone 6s mobil kamerája és kijelzője

Ez a kicsi 4,7" képátlójú kijelző HD felbontással rendelkezik. Akármilyen tartalmat képes remekül megjeleníteni. Komoly pozitívuma, hogy a közkedvelt IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Fényképeket vagy videókat készítenél? A(z) iPhone 6s telefon kamerájával, melynek felbontása 12 Mpx szerfelett elégedett leszel. Legfőképp csúcsminőségű fényképek és videók készítésére alkalmas. Videók készítésénél jól jön majd az elektronikus stabilizáció. Egy kis praktikus dióda plusz fényt biztosít ha kell. A kamera lencséjét edzett zafír-üveg oltalmazza a karcokkal szemben. A szelfik rajongói tökéletesen elégedettek leszelnek a 5 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) iPhone 6s nagyszerű funkciói

A(z) iPhone 6s telefon adatainak biztonságáról az integrált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC funkció lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. A villámgyors WiFi kapcsolat és az alkalmazások működéséhez fontos érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iPhone 6s Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPhone 6s. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iPhone 6s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPhone 6s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPhone 6s.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ