A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

iPhone 7 Plus

Termékkatalógus
iPhone 7 Plus
4,8 329 értékelés
Mobiltelefon - 5,5"-es kijelző, 1920 × 1080, IPS kijelző, 4 magos Apple A10 Fusion processzor, 3 GB RAM, 12 Mpx felbontású (f/1,8) + 12 Mpx felbontású (f/2,8), hátlapi kamera, optikai zoommal, 7 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), Lightning port, ujjlenyomat-olvasó, single SIM, kártyafüggetlen, 2900 mAh kapacitású akkumulátor, iOS 10
Kód:  RI021x Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iPhone 7 Plus

telefon funkciók

158,2 mm

le
iPhone 7 front

77.9 mm

le
iPhone 7 side

7,3 mm

Telefon súlya: 188 g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

iOS 10

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

10 nap

az akkumulátor élettartamát

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

158,2 × 77,9 × 7,3 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32-256 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

2 × 12 megapixeles

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

Ne

memóriakártya-nyílás

Váha

188 g

súly kézibeszélő

Még mindig gondolni vásárol egy iPhone? Most jön a megfelelő pillanat, az új iPhone 7 Plus fogja győzni Önt. Az ő oldalán volt súlyos érvek formájában korszerű design, ellenáll a víz és a por, a márka új, kettős kamera, és még a legerősebb chip egy smartphone egyáltalán.

Legfontosabb jellemzők

  • 5,5 "Retina HD kijelző Full HD felbontással és széles színskálát
  • A10 négymagos chip alacsony energia Fusion
  • Teljesen új 12 megapixeles kamera széles látószögű objektív és a teleobjektív
  • Megújult otthon gomb rezgő visszajelzést
  • One sor új sztereó hangszórók
  • Kapható sötét fekete, fekete, ezüst, arany és rózsaszín arany
  • Ugyanolyan méretű, mint az előző generáció - lehet használni az összes tartozékával

Több színes kijelző

A kijelző első pillantásra megegyezik az iPhone 6s Plus, de a látszat csal. Van egy jelentős dallam a színskála és a tényleges kijelző akár 25% -kal fényesebb, mint az előző generáció. Még is jön a 3D Touch, amely választ ad a nyomóerő és ennek megfelelően több lehetőséget kínál, egy széles körben alkalmazható. A kijelző alatt egy innovatív home gomb mozgó alkatrészek nélkül. Ez NOW sokkal tartósabb és különösen nyomásérzékeny. Természetesen vannak még a legendás ujjlenyomat Touch ID.

Camera iPhone 7 Plus abszolút bomba

Megerősítette a spekuláció és minden felszerelt iPhone 7 Plus hiányzik teljesen új fényképezési rendszer. 12 megapixeles kamerák is hozzáteszi 12 megapixeles kamera teleobjektívvel, amely lehetővé teszi, hogy akár kétszeres optikai zoom és digitális zoom akár tízszeres. Két lencse iPhone 7 Plus is lehetővé teszi, hogy muködjön a fókusz és érhet el a nagyon alacsony mélységélességet. Előtér éles marad és szépen elmosódott háttérrel fordítva. Így a rögzített képek hatására az egyetemes csodálattal.Az innováció is átesett elülső kamera, amely immár 7Mpx felbontás az élesebb és élénkebb selfíčka minden helyzetben.

Nagy teljesítményű családias környezetben iOS

iPhone 7 Plus figyelembe termelékenység a következő szintre. Hála a fejlett chip A10 fúziós csúcs teljesítmény és a leghosszabb akkumulátor-élettartam minden iPhone. WiFi is támogatja ultragyors 4G LTE és kimeríthetetlen számos nagyszerű iPhone alkalmazások, amelyek zökkenőmentesen IOS 10.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iPhone 7 Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPhone 7 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iPhone 7 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPhone 7 plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPhone 7 plus.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ