Shop roku 30 dnů na vrácení

Realme 8

Termékkatalógus
Realme 8
4,6 133 értékelés
Mobiltelefon -
Kód:  REAM019ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Realme 8

Ez a modern Realme 8 okostelefon szerves részét képezi az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. 4 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. Az okostelefon 6,4" -es képernyővel van ellátva, amelyet a nagy telefonok szerelmesei imádni fognak. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos Mediatek Helio G95 processzor gondoskodik. 4 GB RAM-mal rendelkezik. A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ezen Realme mobiltelefon 2021 óta van forgalomban.

Realme 8 mobiltelefon alapvető jellemzői

  • Ezen Realme okostelefon 6,4" méretű kijelzővel rendelkezik
  • A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB rendszermemóriával van ellátva
  • A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 64 Mpx
  • A hátlapján 4 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,4"méretű kijelzővel van ellátva
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, mint ívelt élek
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 11 operációs rendszer és Realme UI felhasználói felület látja el
  • A belső memóriát lehetséges bővíteni Micro SD típusú és 256 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Ennek a remek Realme telefonnak a képernyőjét szívesen fogjuk nézni

Örömteli lesz minden eltöltött pillanat, amit ezzel a csodás Realme telefon használatával töltünk el, mivel 6,4" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. Az ívelt éleknek hála egy kézzel is stabilan tartható a telefon, mert az ujjak természetesen alkalmazkodnak a készülék formájához.

Örökítsd meg a lényeges pillanatokat

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen része a fejlett kamerarendszer négy hátoldali lencsével. Ez a nagyszerű Realme okostelefon rendelkezik 64Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletes választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás lényege a részletgazdag megjelenítés, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű képek készítését teszi lehetővé. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére ideális, ahol fontos a lehető legtöbb vizuális tér megjelenítése. Ezzel a modern Realme okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. Nagyon hasznos funkció az elektronikus képstabilizálás. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk.

A telefon akkumulátora nem hagy majd cserben

Eme Realme mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a két vagy több napos készenlétet. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 30 W. Feltöltésére USB-C port használható.

Eme Realme okostelefon megbízható teljesítményt biztosít

A nagyszerű Realme mobiltelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 11, Realme UI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. Az összbenyomást csak fokozza az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további szolgáltatásokat nyújt, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 4 GB rendszermemóriával rendelkezik, amely lehetővé teszi több alkalmazás futását egyszerre a háttérben. Amennyiben további tárolókapacitásra van szükségünk módunkban áll bővíteni egy 256 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Eme Realme mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológiának hála egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb verziója, amely nem csak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ennek a technológiának köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz a helymeghatározás, ami különösen jól jön, ha gyengébb a műholdjel.

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, így nem lesz gond a nagy fájlok letöltése, filmek streamelése vagy videóhívások lebonyolítása. A 3,5mm-es Jack csatlakozó lehetővé teszi, hogy fejhallgatóról élvezd a zenét.

A praktikus hozzáadott funkciók mindig jól jönnek

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Realme mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen pillantás, köszönhetően a biometrikus arcfelismerésnek. Az okostelefon kijelzőjén azonban ujjlenyomat olvasó is található. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az OTG funkció használható az okostelefonon, amellyel lehetséges olyan eszközök csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, fólia a kijelzőre és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

160,06 × 73,9 × 8,1 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

177 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Realme 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Realme 8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Realme 8.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ