AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sony Alpha A7 IV váz

Termékkatalógus
Sony Alpha A7 IV váz
5,0 20 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, állapotjelző, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 33 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, Log, HLG, korlátlan rögzítés és zebra élőkép, kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC, SDXC és CFexpress Type A memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, mérete 9,64 × 13,13 × 7,98 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 658 g
Szállításra kész > 5 db 1 309 790 Ft
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OS170a Termékszám:  ILCE7M4B.CEC Gyártó honlapja:
Sony Alpha A7 IV váz 1 144 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

1 410 980 Ft
Szett megvásárlása

Spórolás: 33 720 Ft

1 279 180 Ft 1 245 460 Ft
Szett megvásárlása

Sony Alpha A7 IV váz

Az itt szereplő tételek: Sony Alpha A7 IV + FE 85 mm f/1.8

Ajánlott ehhez a modellhez

Sony Alpha A7 IV

Új fényképezőgép az alkotók új generációjának

A Sony Alpha 7 IV egy vadonatúj hibrid fényképezőgép kiváló minőségű fényképek, zökkenőmentes videók és élő közvetítések készítésére. Még az igényes tartalomkészítők is értékelni fogják a kivitelezést és a funkciókat. A Sony Alpha 7 IV digitális fényképezőgéppel az elképzeléseid valósággá válnak! A 33 megapixeles CMOS képérzékelő és a BIONZ XR processzor segítségével gyönyörű, részletgazdag és színes képeket és videókat készíthetsz. A továbbfejlesztett, több üzemmódú autofókusz tökéletesen éles felvételek készítésére képes még gyors tempójú jelenetekben is. A rögzített képek alacsonyabb zajszintet mutatnak a teljes ISO 100-51200 érzékenységi tartományban. A számos új funkcióval, az egyszerű és intuitív vezérléssel és a fejlett adattitkosítással a legtöbbet hozhatod ki a fotóidból, videóidból és streamjeidből.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Aplha A7 IV fényképezőgép jellemzői

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Új 33MP CMOS érzékelő

A nagy pontosságú optikai stabilizáló egység és a giroszkópos érzékelő, valamint a képstabilizáló algoritmusok összjátéka akár 5,5 lépcsős zársebesség-kompenzációt tesz lehetővé a Sony Alpha 7 IV fényképezőgép 33 Mpx-es képérzékelő-teljesítményének maximalizálása érdekében.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Erőteljes BIONZ XR processzor

A legújabb képfeldolgozó processzorral a Sony Alpha 7 IV fényképezőgép nagyobb teljesítményt és sokkal jobb képminőséget és színvisszaadást kínál. Ezáltal lehetővé teszi, hogy a készülék mindent sokkal gyorsabban feldolgozzon, és sorozatfelvételt készíthetsz.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

10 előre beállított üzemmód azonnali használatra

A Sony Alpha 7 IV fényképezőgéppel 10 előre beállított mód közül választhatsz. Ha egyszer aktiváltad, nem kell semmit sem beállítanod - minden készen áll a felvételre, felvételkészítésre vagy streamingre.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Öttengelyes optikai képstabilizátor

Kiváló képminőség, nagy teljesítmény és nagy olvasási sebesség, mindez a 33 Mpx-es CMOS képérzékelőnek köszönhetően. A Sony Alpha 7 IV fényképezőgép nagyszerű fényképeket készít alacsony zajszint és precíz színvisszaadás mellett.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Hibrid autofókusz

A digitális fényképezőgép innovatív autofókusszal dolgozik, amely fázisérzékelő autofókusszal és kontrasztérzékeléssel van kombinálva. A fókuszálás a Sony Alpha 7 IV fényképezőgépen gyorsabb, pontosabb és erőteljesebb. A 4D FOCUS az autofókusz segítségével a képterület körülbelül 94%-át lefedi. Mechanikus és elektronikus zársebességgel egyaránt, AF/AE módban másodpercenként akár 10 kép sebességgel is jóval több mint 800 képkockát készíthetsz. Ez a fényképezőgép puffermemóriájának, a BIONZ XR processzornak és a memóriakártya írási sebességének köszönhető.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Mesterséges intelligencia gondoskodik az intelligens tárgykövetésről


A tárgyfelismerő algoritmus szín-, fényerő- és távolságadatokkal dolgozik. A Sony Alpha 7 IV így valós időben képes feldolgozni a térbeli információkat. A kamera mesterséges intelligenciát használ a szemek és az arcok (emberi, madár, állati) követésére. A téma kiválasztása csak rajtad múlik, a Sony Alpha 7 IV digitális fényképezőgép pedig gondoskodik a többiről.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Továbbfejlesztett autofókusz a szemekhez

Előfordulhat, hogy az alany elfordítja a tekintetét, ám a Sony Alpha 7 IV fényképezőgép így is képes valós időben a szemére fókuszálni. Emellett lehetőség van a Touch Tracking funkció használatára is. Amikor bekapcsolod ezt az üzemmódot, a készülék elkezdi követni a témát a képkockában, és a képernyő megérintésével egyidejűleg elindítja az autofókuszt a szemekre.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Alpha 7 IV állat- és madárszem-érzékeléssel rendelkezik

A háziállatok és általában az állatok fotózása nehéz feladat. Ezért a Sony Alpha 7 IV fényképezőgép rendelkezik egy speciális fókuszálási móddal, amely az "Animal" opcióra állítva automatikusan felismeri és követi az állat szemét. Ez megkönnyíti a minőségi felvételek készítését. A Sony Alpha 7 IV digitális fényképezőgép új funkciója a madárszem-érzékelés a "Bird" üzemmód kiválasztásával. Az Alpha 7 IV olyan gyors, hogy képes automatikusan követni az ülő és repülő madarakat. A fókuszálás továbbra is olyan óvatos lesz, hogy még a kiszámíthatatlan mozgások sem befolyásolják a képek vagy videók minőségét.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Rengeteg funkció a lélegzetelállító felvételek rögzítéséhez

Az S-Cinetone színmátrixnak köszönhetően a bőr gyönyörű árnyalatú lesz az utómunka során végzett további beállítások nélkül is. A Sony Alpha 7 IV fényképezőgép Kreatív megjelenés funkcióval megtapasztalhatod az S-Log gammagörbe dinamikus tartományát. A praktikus fókusztérképpel is dolgozhatsz. Ez a funkció valós időben mutatja a fókuszban lévő és a fókuszon kívüli területeket.

Élvezd a zökkenőmentes 4K videókat a Sony Alpha 7 IV fényképezőgéppel

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Nagyszerű minőség a 10 bites felvételnek köszönhetően

A Sony Alpha 7 IV fényképezőgép igazán jó minőségű felvételeket tud rögzíteni 10 bites mélységben, 4:2:2 mintavételezéssel. A felvételek kódolásához vagy a Long GOP vagy az All-Intra módot használja. Ez sokkal több lehetőséget biztosít a kép gradációjában, az utófeldolgozásban és a kompozícióban.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A fényképezőgép támogatja az All-Intra kódolást

A Sony Alpha 7 IV nemcsak Long GOP tömörítést, hanem All-Intra felvételt is használ. Képeket akár 600 Mbps sebességgel is képes kódolni. A Sony fényképezőgép gyors és összetett mozgásokat is rögzít.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Alpha 7 IV együttműködik a XAVC HS16 formátummal

Az XAVC HS16 formátum HEVC/H.265 kódolást használ. Ez nem csak kiváló képminőséget eredményez, de a fájl mérete is kisebb lesz, így értékes helyet takaríthatsz meg.

A nagy teljesítményű stabilizátor lehetővé teszi, hogy kényelmesen, kézből videózz

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Alpha 7 IV nagyszerű képstabilizátorral rendelkezik

A Sony Alpha 7 IV digitális fényképezőgép képes a giroszkóp és az objektív adatait metaadatként rögzíteni. A Catalyst Browse/Prepare szoftverrel könnyedén megszüntetheted a fényképezőgép rázkódását, vagy beállíthatod a képstabilizációt a felvételkészítés után.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kiváló minőségű hangzás digitális interfésszel

Az univerzális aljzatnak (MI) köszönhetően a digitális hangjelek közvetlen átvitele vezeték nélkül is megvalósítható, így a hangminőség romlás nélkül, kiváló minőségben szólal meg. Ennek hála nem kell aggódnod a mikrofon áramellátása vagy az akkumulátor miatt.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Alpha csökkenti a szélzajt

A Sony olyan új jelfeldolgozási technológiát fejlesztett ki, amely jelentősen csökkenti a szélzajt anélkül, hogy más hangokat befolyásolna. A zajcsökkentést a Sony Alpha 7 IV fényképezőgépen "Auto" (Automatikus) opcióra kell állítani.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Alpha 7 IV képes a 4K/Full HD élőzésre

A Sony Alpha 7 IV hibrid fényképezőgép UVC (USB Video osztály) / UAC (USB Audio osztály) kompatibilis, így nincs szükség semmilyen felesleges szoftver telepítésére. Egyszerűen csatlakoztasd Sony digitális fényképezőgépedet USB-n keresztül, és máris készen állhatsz a késedelem nélküli streamelésre.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Egyszerű beállítás az élő streameléshez

A Sony Alpha 7 IV fényképezőgép segítségével az élőzés gyerekjáték lesz. Miután a Sony Alpha 7 IV fényképezőgépet USB-n keresztül csatlakoztattad a számítógéphez, a kijelzőn megjelenik az USB beállítások menüje. Válaszd a "Live Stream (USB Streaming)" lehetőséget, és ez az üzemmód azonnal bekapcsol.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Számos objektív csatlakoztatása a Sony Alpha 7 IV fényképezőgéphez

A Sony vállalat több mint 60 E-bajonettes objektívet kínál. A gyújtótávolságok széles skálája közül választhatsz (a nagylátószögűtől a teleobjektívig). Ezek között található csúcskategóriás vagy speciális objektíveket is a profik számára.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony digitális fényképezőgép hatása a sima bőrért

A tartalomkészítők értékelni fogják a beépített Sima bőrt effektust, amellyel a Sony Alpha 7 IV digitális fényképezőgép tiszta, szép bőrt hoz létre, lágyítja a ráncokat, elrejti a tökéletlenségeket és a sötét foltokat. Ez a hatás kiemeli a szem és a száj körüli területeket is. A Sony Alpha 7 IV fényképezőgép nemcsak a fényképezés, hanem a felvételkészítés és a streaming során is hozzáférést biztosít ehhez a funkcióhoz.

A Sony Alpha 7 IV fényképezőgép megkönnyíti a fényképek és videók megosztását a környezetedben lévőkkel

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Az Imaging Edge Mobile alkalmazás számos funkciója

Állítsd be az alkalmazásban a képek automatikus átvitelének gyakoriságát és a kívánt opciót. Minden, amire szükséged van, beállítható az Imaging Edge Mobile™ alkalmazásban. Egyszerűen párosítsd telefonodat a Sony Alpha 7 IV fényképezőgéppel a Blutooth interfészen keresztül.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Alpha 7 IV kétsávos csatlakoztathatósággal emelkedik ki

Az általánosan használt 2,4 GHz-es sávot a Sony Alpha 7 IV fényképezőgép az újabb és gyorsabb 5GHz-es sávval bővítette ki (támogatja az IEEE 802.11a/b/g/n/n/ac szabványokat). Az 5GHz-es sávban sokkal gyorsabb adatátvitelt élvezhetsz.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A digitális fényképezőgép lehetővé teszi a háttérben történő fájlátvitelt

Vezeték nélküli kapcsolaton keresztül könnyen küldhetsz át fájlokat egy adott FPT-kiszolgálóra. A Sony Alpha 7 IV fényképezőgép vezetékes hálózathoz is csatlakoztatható, de csak USB-Ethernet adapterkábelen és a fényképezőgép USB Type-C portján keresztül, vagy USB-n és egy okostelefonon keresztül ugyanabban a hálózatban.

A Sony Alpha 7 IV fényképezőgépen könnyedén kiválaszthatod kedvenc képeidet vagy felvételeidet

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A képek felosztása a gyorsabb és könnyebb hozzáférés érdekében

Gyorsan meg kell találnod a neked tetsző jeleneteket? A Sony Alpha 7 IV erre a célra képkockaosztót használ. A fekete háttér szürke nyíllal jelzi az új jelenetet vagy szakaszt.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Jelölések hozzáadása közvetlenül a Sony fényképezőgépen

Különleges címkéket rendelhetsz a videóihoz, hogy megjelöld kedvenc felvételeidet vagy jeleneteidet a felvételeken. A Sony Alpha 7 IV fényképezőgép fő tárcsájával gyorsan navigálhatsz a jelölések között lejátszás közben.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Alpha 7 IV számos lehetőséget kínál a fájlválasztáshoz

Az összes átvinni kívánt fájl könnyen kiválasztható különböző kritériumok alapján. Például: értékelés, fájlformátum, védelmi státusz vagy képcímke alapján. A fájlok manuálisan is átvihetők a Sony Alpha 7 IV fényképezőgépről az egyéni beállítások gomb segítségével.

A Sony Alpha 7 IV digitális fényképezőgép intuitív és megbízható kezelőszervekkel rendelkezik

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Könnyen állítható tárcsa

Az "Állóképek/Videók/S&Q" közötti praktikus váltás azonnal megváltoztatja a menüket, a gombok hozzárendelését és néhány beállítást. Így gyorsan és egyszerűen elérheted a kívánt üzemmódot a megfelelő beállításokkal. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználhasd a Sony Alpha 7 IV hibrid fényképezőgép minden előnyét.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Alpha 7 IV áttekinthető menüt kínál

A Sony a professzionális videósok, fotósok és más felhasználók visszajelzéseit figyelembe véve áttervezte a Sony Alpha 7 IV fényképezőgép menüjét, hogy könnyebb legyen benne eligazodni és azonnal megadni a beállításokat.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Quad-VGA OLED képkereső

A Sony fényképezőgép 3,68 megapontos keresővel rendelkezik, 37,3°-os látómezővel és nagy betekintési ponttal (23 mm). A Sony Alpha 7 IV fényképezőgép továbbfejlesztett keresője körülbelül 1,6× nagyobb felbontású, mint elődje, az Alpha 7 III.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Rugalmas felvételkészítés az állítható monitorral

A Full-frame streaming kamera 1,03 Mpx-es LCD monitorral, oldalsó nyílással és érintőképernyővel rendelkezik. A monitor 3:2 képarányú, így bőséges helyet biztosít a fényképek és videók rögzítéséhez ideális kompozíció létrehozásához.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Alpha 7 IV érintésvezérlővel rendelkezik

Fényképezés vagy filmezés közben értékelni fogod a Sony Alpha 7 IV fényképezőgép autofókuszvezérlését. Csak érintsd meg a képernyőt az érintéskövetés aktiválásához, vagy nagyítsd ki az ujjaidat visszahúzva.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Könnyű hozzáférés a funkciókhoz

A Sony Alpha 7 IV hibrid fényképezőgép teljesen testre szabható hátsó tárcsával rendelkezik. Segítségével gyorsan elérheted a beállított funkciókat, például az ISO-érzékenység vezérlését, a Kreatív megjelenést és még sok mást.

Paraméterek

Összehasonlít
Tulajdonságok
Cserélhető lencsék, Videóra alkalmas, Állapotjelző Kész!
Képstabilizálás
Az érzékelőn (IBIS) Kész!
Bajonett
Sony FE Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Cserélhető lencsék, Videóra alkalmas, Állapotjelző Kész!
Képstabilizálás
Az érzékelőn (IBIS) Kész!
Bajonett
Sony FE Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
Full Frame Kész!
Érzékelő felbontása
33 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/8 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
51 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
10 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Videó felbontása
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Kész!
Speciális funkciók
10 bites videó, Log, HLG, Korlátlan rögzítés, Zebra élőkép Kész!
Video kodek
H.265/MPEG-H HEVC Kész!

Objektív

Objektív típusa
Objektív nélkül Kész!
Bajonett
Sony E Kész!
Objektív
Objektív nélkül Kész!

Objektív 2

Objektív
2. objektív nélkül Kész!

Kereső

Kereső típusa
Elektronikus (EVF) Kész!
Kereső felbontása
3,69 Mpx Kész!
Maximális EVF nagyítás
0,78 × Kész!

Méret & súly

Szélesség
13,13 cm Kész!
Magasság
9,64 cm Kész!
Mélység
7,98 cm Kész!
Tömeg
658 g Kész!

Memória és mentés

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-FZ100 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB-C, Wi-Fi, Bluetooth Kész!

Tulajdonságok

Működés
Önállóan Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

További változatok Sony Alpha A7 IV termékhez:

1 144 290 Ft - 1 391 690 Ft

Sony Alpha A7 IV + FE 28-70 mm F3,5-5,6 OSS + FE 85 mm f/1,8

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, állapotjelző, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 33 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, Log, HLG, korlátlan rögzítés és zebra élőkép, Sony FE 28-70 mm f/3,5–5,6 OSS objektív, Sony FE 85mm f/1,8 2. objektív, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW , SD, SDHC, SDXC és CFexpress Type A memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, objektív a csomag része
Kosárba
1 309 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Sony Alpha A7 IV + FE 85 mm f/1.8

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, állapotjelző, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 33 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, Log, HLG, korlátlan rögzítés és zebra élőkép, kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC, SDXC és CFexpress Type A memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, mérete 9,64 × 13,13 × 7,98 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 658 g, objektív a csomag része
Kosárba
1 391 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Sony Alpha A7 IV + FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, állapotjelző, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 33 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, Log, HLG, korlátlan rögzítés és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW , SD, SDHC, SDXC és CFexpress Type A memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, objektív a csomag része
Kosárba
1 274 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Sony Alpha A7 IV + FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS + FE 50 mm f/1.8

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, állapotjelző, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 33 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, Log, HLG, korlátlan rögzítés és zebra élőkép, Sony FE 28-70 mm f/3,5–5,6 OSS objektív, Sony FE 50mm f/1,8 2. objektív, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW , SD, SDHC, SDXC és CFexpress Type A memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, objektív a csomag része
Kosárba
1 146 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Sony Alpha A7 IV + FE 50mm f/1,8

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, állapotjelző, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 33 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, Log, HLG, korlátlan rögzítés és zebra élőkép, kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC, SDXC és CFexpress Type A memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, mérete 9,64 × 13,13 × 7,98 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 658 g, objektív a csomag része
Kosárba
1 167 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődni szeretnék h mennyi expo van az újszerű használt fényképezőgépben? Köszönöm

Szeretnék érdeklődni, hogy előrendelést lehet-e leadni önöknél úgy, hogy már máshol is adtam le előrendelést, és ha máshol hamarabb érkezik meg, akkor visszamondható-e.

Kedves alza.hu! Pályázathoz lenne szükségem hivatalos árajánlatra. Sajnos három különböző cégtől kell ugyanarra a termékre ajánlatot bekérnem és úgy továbbítani. A cég adatok amennyiben szükséges: M-R-M Group Kft. 23083769-2-10 3261 Abasár, Fő út 95. Köszönöm a segítséget előre is! Vaka Dávid

Kérdések és válaszok: Sony Alpha A7 IV váz
Kiegészítők: Sony Alpha A7 IV váz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Alpha A7 IV tělo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Alpha A7 IV, telo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Alpha A7 IV Gehäuse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Alpha A7 IV Gehäuse.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ