Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony Bluetooth WH-CH510, kék

Termékkatalógus
Sony Bluetooth WH-CH510, kék
4,4 30 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, Bluetooth 5.0 számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es hangszóró, 35 óra akkumulátor-üzemidő
Kód:  RO980b1g Termékszám:  WHCH510L.CE7 Gyártó honlapja:

Sony Bluetooth WH-CH510, kék

A minőségi zenehallgatás garanciája egész nap

A kék színű Sony WH-CH510 vezeték nélküli fejhallgatóval teljesen szabadon, mindeközben pedig stílusosan élvezheted a zenehallgatást. Az egyszerű minimalista formatervezés forgó fülkagylókkal teszi lehetővé a fejhallgató biztonságos tárolását a hátizsákban, így bárhová magaddal viheted. Az A2DP, AVRCP és más profilokat támogató Bluetooth 5.0 gondoskodik a mobiltelefonhoz történő zökkenőmentes csatlakozásról. A vezérlése is egyszerű - a Sony WH-CH510 fülhallgatón több gomb található a hangerőszabályozáshoz, a zeneszámok váltásához vagy a zenelejátszás megállításához. A fejhallgatót rendkívül hosszú, akár 35 órás akkumulátor üzemidő jellemzi egyetlen töltéssel. Amennyiben ez nem lenne elegendő, a gyorstöltés funkcióval további 4,5 órás üzemidőt garantál csupán 10 perc töltés után. A részletgazdag hangzás a 30 mm-es meghajtók érdeme, természetesen beépített mikrofonnal is rendelkezik a kihangosított telefonhívásokhoz.

A Sony WH-CH510 vezeték nélküli fejhallgató előnyei, kék

  • Vezeték nélküli fejhallgató
  • Stílusos minimalista design kék színben, forgatható fülkagylókkal
  • A csatlakozást a stabil Bluetooth 5.0 biztosítja A2DP profil támogatással.
  • Vezérlőgombok közvetlenül a Sony WH-CH510 fejhallgató fülkagylóján
  • Nagyszerű, akár 35 órás akkumulátor üzemidő
  • A Sony WH-CH510 gyorstöltés funkcióval rendelkezik, 10 perces töltéssel akár 1,5 órás üzemidőre is képes
  • A részletes hangzást a 30 mm-es meghajtók biztosítják
  • Beépített mikrofon a kihangosított hívásokhoz
 Sony WH-CH510 vezeték nélküli fejhallgató

Sony WH-CH510 Bluetooth 5.0-val

A kék színű Sony WH-CH510 fejhallgatót könnyedén párosíthatod a mobiltelefonoddal vagy tableteddel a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia segítségével. Stabil zenelejátszást biztosít illetve sokkal takarékosabb az akkumulátorral is (az előző modellekhez viszonyítva).

 Sony WH-CH510 vezeték nélküli fejhallgató

Energia az egész napos zenehallgatáshoz

Sok időt töltesz utazással és szeretnéd, hogyha a fejhallgatód is bírná ezt a tempót? A Sony WH-CH510 vezeték nélküli fejhallgató akkumulátora egyetlen töltéssel 35 órás üzemidőt kínál. Hogyha szeretnéd feltölteni az akkumulátort, csupán 10 perces töltést követően 90 perces zenehallgatáshoz elegendő energiát kapsz.

 Sony WH-CH510 vezeték nélküli fejhallgató

WH-CH510 praktikus kialakítással

Amellett, hogy a Sony WH-CH510 fejhallgató alacsony tömegű, praktikus formatervezéssel készült, amelynek köszönhetően bárhová magaddal viheted. A fejhallgató fülkagylói forgathatóak, ezáltal könnyedén tárolhatod azt, ahol csak szeretnéd.

A Sony WH-CH510 fejhallgató mindenhova veled tart

Minden bizonnyal nagyra értékeled a könnyű formatervezését illetve a forgatható fülkagylókat, hiszen ennek köszönhetően biztonságosan tárolhatod a fejhallgatót utazás közben. A Sony WH-CH510 fejhallgató pántja könnyedén állítható a maximális komfort érdekében, karcsú formatervezésével remekül illeszkedik a fejre és még jól is mutat.

Válaszd ki a hozzád illő színt

A stílusos dizájnnak hála kiválaszthatod azt a fejhallgatót, amelyiknek a színe leginkább tetszik. Bármelyik modellt is választod, biztos lehetsz abban, hogy a Sony WH-CH510 szuperül mutat majd rajtad.

Egyszerű vezérlés

Használhatod a gombokat a zeneszámok közötti váltáshoz, a hangerőszabályozáshoz illetve a zenelejátszás elindításához vagy leállításához.

Hangvezérlés lehetősége

Nyomd meg a gombot és használd a hangvezérlést a készülékhez. Kompatibilis az Android és iOS operációs rendszert használó mobiltelefonokkal.

Sony WH-CH510 zökkenőmentes handsfree funkcióval

Nem szükséges kivenni a kezedet a zsebedből, amikor fogadod a hívást, mivel a Sony WH-CH510 fejhallgató beépített mikrofonjával kezelheted a telefonhívásokat.


Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
30 mm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
35 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C Kész!

Tömeg

Tömeg
130 g Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Bluetooth WH-CH510, kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Bluetooth WH-CH510, modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Bluetooth WH-CH510, modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Bluetooth WH-CH510, blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Bluetooth WH-CH510, blau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ