Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony WI-SP500 fekete

Termékkatalógus
Sony WI-SP500 fekete
4,4 6 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear) nyitott, Bluetooth 4.2, NFC, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 13,5 mm-es hangszóró, 8 óra akkumulátor-üzemidő
Kód:  RO980d5a Termékszám:  WISP500B.CE7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony WI-SP500 fekete

 Sony WI-SP500

Élvezd ki a vezeték nélküli mozgást a Sony WI-SP500 fülhallgatóval

A vezeték nélküli  Sony WI-SP500 lehetővé teszi a tökéletes zenehallgatást anélkül, hogy bármiben is akadályoznának a vezetékek. A  Sony fülhallgató előnyei az  egyszerű és könnyű szerkezete, melynek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a fülben, de diszkrétek a tornázás közben.


 Sony WI-SP500

Kimagaslóan vízálló

A  Sony WI-SP500 szerkezete ellenáll a spriccelő víznek és  IPX4 védelemmel van ellátva.

 Sony WI-SP500

Kényelmes viselés minden helyzetben

A  Sony WI-SP500 tökéletes kényelmét a gumi végződések biztosítják, mely garantálja a  stabil tartást, akkor is amikor izzadsz.


A Sony WI-SP500 tökéletes szerkezete

Nem kell félned, a környezetedben történtekről mindig lesz áttekintésed, mert a Sony WI-SP500 fülhallgató nyitott szerkezetet kínál, amely nem fog teljesen elzárni a külvilágtól. Szintén örülni fogsz az akkumulátornak is. Az képes akár 8 óra zenelejátszást biztosítani megszakítás nélkül. 

 Sony WI-SP500

 Sony WI-SP500

A  Sony WI-SP500 gyors párosítása a mobileszközöddel

A vezeték nélküli Sony WI-SP500 fülhallgató beépített mikrofonnal van felszerelve, melynek köszönhetően gond nélkül fogadhatod a telefonhívásokat a telefonodról. A gyors és kényelmes párosítás érdekében a Sony WI-SP500 fülhallgatóban rendelkezésedre áll a Bluetooth és NFC vezeték nélküli technológia.


 Sony WI-SP500

Tok a kényelmes tárolásra

Rendelkezésedre áll egy diszkrét és egyben kompakt tok,  melynek köszönhetően a Sony WI-SP500 fülhallgatókat biztonságosan és egyszerűen tárolhatod, vagy magaddal viheted a tréningre. 

 Sony WI-SP500

Hasznos hangvezérlés

A Sony WI-SP500 fülhallgatónál kihasználhatod a hangvezérlést is, melyet a fülhallgató hosszan tartó lenyomásával aktiválhatsz. Ezt a funkciót kihasználhatod úgy az Android, mint az  iOS rendszerekben. Ennek köszönhetően könnyen segítséget vagy információt kaphatsz, anélkül, hogy abba kellene hagynod a tréninget.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Nyitott Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Nyitott Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
4.2 Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
13,5 mm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
8 óra Kész!

Tömeg

Tömeg
18 g Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony WI-SP500 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WI-SP500 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony WI-SP500 čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WI-SP500 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WI-SP500 Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ