Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

55 colos TV (139-140 cm)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Felbontás
8K Ultra HD
(1)
4K Ultra HD
(116)
Képfrissítési frekvencia
50 / 60 Hz
(71)
100 / 120 Hz
(34)
144 Hz
(12)
Évjárat
2024
(2)
2023
(76)
2022
(30)
2021
(1)
2020
(3)
2019
(1)
Alkalmazások
O2 TV
(64)
YouTube
(103)
Netflix
(103)
HBO Max
(68)
Voyo
(76)
Vezeték nélküli kapcsolat
WiFi
(112)
Bluetooth
(112)
Párosítás mobileszközzel
(78)
Apple AirPlay 2
(62)
DLNA
(80)

Az 55″ (139 cm) tévékészülékek nem túl kicsik és nem is túl nagyok. Elsősorban 4K felbontásra tervezték őket, így nemcsak a tévéműsorokat, hanem a streaming szolgáltatások és a játékkonzolok tartalmait is élvezheted ezeken a tévéken. Talán még pár évvel ezelőtt sem gondoltuk volna, hogy a hétköznapi felhasználású televíziók fejlődésében ilyen gyors és ugrásszerű fejlődés megy végbe, nemcsak a funkciókat, hanem a méreteket tekintve is. Egy 55 colos TV méretei valóban lenyűgözőek, viszont árban egyáltalán nem megfizethetetlen az ekkora képátlójú tévé sem. Milyen tulajdonságokat vegyél figyelembe, ha 55" TV beszerzésére készülsz?

Tovább

Az 55" TV képátlója éppen megfelelő

Az 55 colos TV nagyszerű a hétköznapi tévézésre is. Ha a tévé mellett YouTube-ot vagy a streaming szolgáltatások műsorait is nézed, értékelni fogod a 4K felbontás támogatását. Ez többek között a konzolos gamereknek is tetszeni fog. Viszonylag kompakt méretének köszönhetően szinte bárhol élvezheted a kiváló minőségű képet egy 55" TV készüléken.

Egy 55 colos TV legfontosabb paraméterei

Mekkorák az 55 col TV méretei?

Mielőtt egy kb. 140 cm TV készüléket vásárolnál, mérd le a tévéasztalt vagy a TV szekrényt, ahova a későbbiekben szánod a tévét. Előfordulhat, hogy a készülék magassága, mélysége, szélessége talp nélkül is megadásra kerül. Ezt az információt inkább akkor érdemes figyelembe venni, ha valamilyen állványra szeretnéd majd felszerelni az 55" TV készüléked. Az 55 col TV tévé képátlója nem tükrözi azt, hogy mekkora a tévé teljes mérete. Ezt azonban hasznos tudni, ha helyhiánnyal küzdesz, és tudni szeretnéd, hogy mennyi helyet kell előkészítened a tévé számára. 16:9 képarány esetén az 55″ képátló egy körülbelül 120 × 70 cm-es panelt jelent. Ha a kereteket vagy az esetleges állványt is figyelembe vesszük, akkor legalább 140 × 90 cm-es hely áll a rendelkezésünkre. Ne aggódj, ha az 55 colos TV méretei nem bizonyulnak megfelelőnek, mivel a képminőség majdnem ugyanolyan tökéletes lehet egy 50 colos TV esetében is. 

i

A 139 cm TV nagyon vékony is lehet

A szélességet és a magasságot ismerjük, de mi a helyzet a mélységgel? Az 55″ TV méretei e tekintetben igen változatosak. A legvékonyabbak kevesebb, mint 5 cm mélyek lehetnek, mások, főleg a régebbi típusok, több mint 20 cm mélységgel is rendelkezhetnek. Javasoljuk, hogy az állvány mélysége körülbelül 30 cm legyen, vagy 40-50 cm a masszívabb állvánnyal rendelkező modellek esetében.

Az 55 colos Smart TV jellemzői

Az ebben a méretkategóriában elérhető televíziók már mind okostévék, vagyis internethez csatlakoztathatóak és saját operációs rendszerrel dicsekedhetnek. Az egyes TV gyártók különböző szoftverekkel látják el modelljeiket. Egy 55 colos Smart TV lehet akár Tizen, Android, WebOS, Saphi vagy saját fejlesztésű rendszerű is. A beépített webböngésző mellett különféle alkalmazások (Youtube, Netflix, HBO Go, stb.), a HbbTV, vagyis az ún. piros gomb funkció, sőt, a gesztus/hangvezérlés is elérhetők lehetnek.

55 colos TV
55 colos TV

i

A SMART 55 inch TV ideális a YouTube-ozáshoz vagy a Netfilxhez

Miért is olyan nagyszerű az 55 inch TV SMART változata? Az olyan szolgáltatások, mint a YouTube, a Netflix, az HBO Max és mások 4K felbontást kínálnak maximálisan, amihez ezek a tévék ideálisak.

A 138 cm TV képátlója és kiváló minőségű panelje a filmrajongók számára is nagy örömet okoz majd

A 138 cm TV képátlóját átlagosnak is mondhatnánk, ha a tévékínálatról van szó. Nem túl nagy, de nem is túl kicsi ahhoz, hogy élvezhesd az esti filmeket. De a képátló még nem minden, mivel fontos például a paneltechnológia is. A LED már alap technológiának számít, míg a QLED jobb színvisszaadást kínál. A páratlan színek és a nagy kontraszt érdekében válassz prémium OLED panellel rendelkező 138 cm TV modellt.

4K és 8K UHD-TV – az 55 colos TV felbontása

Az 55″ col TV képátlója az arany középút a tévékészülékek között, és mivel a HDTV minőségű TV adások kínálata folyamatosan növekszik, a magas felbontásnak a teljes élvezetéhez minimum egy HD-Ready felbontású (1280×720 pixel) készülék kell. De ahhoz, hogy a kép igazán kiélvezhető legyen, érdemesebb legalább egy Full HD (1080p, 1920×1080 képpont) készüléket vásárolni. Egy 55 colos TV azonban a legtöbbször 4K (3840×2160) vagy 8K (7680×4320) UHD-TV, ami páratlanul lenyűgöző képélményt biztosít.

Ha az olcsóbb 55 colos TV készülékeket keresed, gyakran találkozhatsz olyan modellekkel, amelyek meglehetősen olcsók. Az áttekinthető összehasonlítás érdekében csak rendezd a kínálatokat ár szerint növekvő sorrendbe.

Az 55 colos TV LED LCD változatai

A piacon jelenleg kapható modellek mindegyike folyadékkristályos kijelzőjű, vagyis LCD paneles. Alapvetően háromféle paneltechnológiájú változatban elérhető:

LED LCD TV: az ilyen képernyő fehér LED-es háttérvilágítású és az egyes képpontok csak az átmenő fehér fény egy részét takarják. Az ilyen panelt valamivel rosszabb színvisszaadás jellemzi az OLED panelekhez képest, a fekete szín néha szürkésnek hathat rajta. Vitathatatlan előnye azonban a kiváló ár/érték arány.

OLED TV: Forradalmi technológiájú panel. Az egyes képpontok nem igényelnek háttérvilágítást, minden pixel önmagában képes szabályozni a világítását. A tökéletes fekete eléréséhez az adott pixel "lekapcsol". Előnye az energiahatékonyság, hátránya viszont a magas előállítási költség, ami a vételárat is megdrágítja.

QLED TV: A quantum dotos, vagy kvantumpontos kijelző voltaképp a LED LCD technológia modern, továbbfejlesztett változata. A panel speciális filmréteggel van ellátva, amelyre milliónyi kvantumpontot helyeztek. A kék LED-ből érkező fehér fény ezeken a kvantumpontokon megtörik, tökéletes fehér fénnyé alakul, tökéletes színvisszaadást megalapozva.

Ha mélyebben szeretnél vájkálni a különböző panelek működésében, olvasd el kijelzők technológiájáról szóló cikkünket!

Elérhető tuner kínálat a körülbelül 139 cm TV -k esetében

A tökéletes kép és a nagy képátmérő mit sem ér, ha a kb. 139 cm TV készülék nincs felszerelve a megfelelő tunerrel. Melyik típusra van szükséged?

  • DVB-C: a kábeles adásokra kifejlesztve
  • DVB-S/S2: a műholdas adások vételére
  • DVB-T: a digitális földfelszíni műsorok vételéhez szükséges. Ezt a szabványt előreláthatólag 2021-től hazánk egyes területein már nem fogják használni
  • DVB-T2 + HEVC: a digitális földfelszíni műsorok vételére szolgáló új szabvány a "sima" DVB-T helyett. Magyarországon idén kezdődött az átállás erre a standardra és folyamatosan, több lépcsőben zajlik majd

Portok és csatlakozók, amelyek az 55 colos TV felszereltségét képezik

Akárcsak nagyobb méretű társai esetében, egy 55 colos TV esetében sem kell nélkülözni az USB támogatottságot. A tartalmak külső tárhelyre történő rögzítése vagy lejátszása praktikus és népszerű funkció.

Nemcsak az USB port, de a Wi-Fi adapter is szinte már alapfelszereltség egy kb. 140 cm TV esetében, sőt, az egyre gyakoribb Bluetooth kompatibilitás segítségével a hangszórót és a soundbart is gyorsan, egyszerűen csatlakoztathatjuk. Az okostelefonok galériáját pedig a Miracast és a DLNA funkciók vezetéknélküli jelátvitelének segítségével a 140 cm TV kijelzőjén is böngészhetjük.

A bemenetek tekintetében a HDMI megléte fontos tényező, ha set top box-ot használunk, a megfelelő kábel nélkül a képmegjelenítés sem lenne az igazi. Ha az 55" TV konzol vagy más kiegészítő használatához is szükséges, ellenőrizzük az eszköz kimeneteit, a TV-nél kompozit vagy komponens csatlakozó is szükséges lehet.

Egy 55 col TV esetében körülbelül 2 méteres nézési távolsággal számolj

Biztos vagy benne, hogy egy 55″ TV a megfelelő a számodra? Ne felejtsd el figyelembe venni az ajánlott nézési távolságot sem. Ez az a távolság, ahol elég messze vagy a paneltől ahhoz, hogy ne lásd az egyes pixeleket, de elég közel ahhoz, hogy a tévé a látómeződ nagy részét elfoglalja, és mindent tisztán láss. Ezért nem elég az 55 col TV a 8K felbontású tévékészülékekhez. A részletek érzékeléséhez legfeljebb egy méterre kellene lenned a tévétől.

TV 55 col

A 4K felbontású 55 inch TV esetében az ajánlott nézési távolság körülbelül 1-2 m. Nagyobb távolságból is kényelmesen nézheted kisebb felbontású tévéadókat.

A gamerek is értékelik a megnövelt frissítési sebességet az 55 colos TV készülékek esetében

A képátló és a felbontás mellett a frissítési sebesség is fontos egy 55 inches TV esetében, különösen a gamerek számára. Ez határozza meg ugyanis, hogy a tartalom mennyire simán jeleníthető meg a tévén, mivel a frekvencia közvetlen kapcsolatban áll a másodpercenkénti képkockák számával. Egy 120 Hz-es, 139 cm TV például akár 120 képkocka/másodperc sebességgel is képes megjeleníteni a tartalmat. A filmek és a videók esetében általában nem élvezheted a megnövelt frekvenciát, mivel a túlnyomó többségük 24 vagy 30 kép/mp sebességgel készül.

i

Egy 55 inches TV készüléked van megnövelt képfrissítési frekvenciával, de nem veszed észre, hogy simább lenne a kép?

Nem szabad elfelejteni, hogy egy megnövelt képfrissítési frekvenciával rendelkező 55 col TV önmagában nem elég a sima képhez. A 120 Hz-es frissítési frekvencia például csak 120 fps tartalmak támogatását jelenti. A lejátszáshoz azonban megfelelő forrásra is szükség van, leggyakrabban játékkonzolra vagy saját videofájlokra. A legtöbb streaming szolgáltatás legfeljebb 60 fps sebességű tartalmat támogat.

Túl soknak vagy túl kevésnek találod a 139 cm TV készüléket? Próbálj ki más méreteket is!

Egy 139 cm TV egyesek számára túl sok lehet. Viszont a filmrajongók számára ez nem biztos, hogy elég lesz. A TV-k képátló szerint kínálatunkban számos más méret közül is választhatsz.

  • Az 50 hüvelykes (127 cm) tévék egy fokkal kisebbek. Még mindig elég jók a 4K felbontáshoz, de kisebb helyen is elférnek. Így kis lakásokban vagy olyan helyeken is használhatók, ahol nem használod olyan gyakran a tévét, például konyhában vagy hálószobában.
  • 65" (164 cm) képátlójú tévék nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az 55 col TV készülékek. Ahogy ebben a kategóriában, úgy itt is többféle modellt találsz a paneltechnológia és a képfrissítési frekvencia tekintetében, hasonló felbontással. Azonban ezek a modellek azoknak is tetszeni fognak, akiknek nagyobb látótávolságra van szükségük.
  • 80″ (203 cm) vagy annál nagyobb képátlóval rendelkező televíziók a legnagyobbak, amelyeket kínálunk. Ezek elbűvölik majd a konzolos gamereket és a filmes részletek minden kedvelőjét. Ráadásul, ha rendkívül nagy felbontású 8K tartalmakhoz férsz hozzá, ezek a tévék fogják azt a legjobban megjeleníteni.

i

Mint bármelyik készülék, az 55" TV ára is a különböző tulajdonságaitól függ – befolyásoló lehet a képalkotási panel technológia, a felbontás, a különböző funkciók megléte, stb. Ha egy kb. 140 centiméteres TV-t olcsón szeretnél beszerezni, ár szerint nézd végig a kategória kínálatát, és válassz akár használt, újszerű vagy felbontott terméket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
55" Samsung UE55CU7172 Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
189 990 Ft

2.
55" LG OLED55B33 Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, G energiaosztály
369 990 Ft

3.
55" LG OLED55C31 Szállításra kész > 5 db
Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, F energiaosztály
424 390 Ft

Még több
117 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 21×
55" TCL 55C745 + 3 év garancia regisztráció után
Televízió - Google TV, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3900 (144 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD
+Ajándék Kiterjesztett garancia TCL melynek értéke 46 990 Ft
234 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690c2j3b
Arany középút Kiváló ár/érték arány
55" LG OLED55B33 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 11×
55" LG OLED55B33
Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, G energiaosztály
369 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13k
Arany középút Kiváló ár/érték arány
55" LG OLED55G2 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 10×
55" LG OLED55G2
Televízió - SMART OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Google Assistent, 360°-os videó lejátszása, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, hangszóró 60W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, G energiaosztály, az állvány nem tartozék
Leárazás -7 %
399 790 Ft 429 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13e
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
55" Samsung QE55QN90C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
55" Samsung QE55QN90C
Televízió - SMART, Neo QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
456 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176n8
4,8
55" Sony Bravia KD-55X80K
Televízió - Google TV, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, 20 W hangszóró, Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, G energiaosztály
298 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WS1018z2d3a1
55" LG OLED55C31 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 37×
55" LG OLED55C31
Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, F energiaosztály
424 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13l
4,7 62×
55" Samsung UE55CU7172
Televízió - SMART, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
189 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176d3
4,4
55" LG 55UR78003
Televízió - SMART, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20 W hangszóró, AI Sound, Dolby Digital, G energiaosztály
149 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13j
4,6 42×
55" TCL 55P635
Televízió - Google TV, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD (50 Hz), HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, Dolby Digital AC4, Dolby Audio, E energiaosztály
130 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690c2k3d0
55" Samsung QE55Q80C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 12×
55" Samsung QE55Q80C
Televízió - SMART, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
339 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176n6
55" Samsung QE55S95C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 10×
55" Samsung QE55S95C
Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, 4× HDMI, 3× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
569 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176n92
55" Philips 55OLED818 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
55" Philips 55OLED818
Televízió - Google TV, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV, Ambilight, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 70 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, DTS Play-Fi, G energiaosztály
Szuper ár
517 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC390s3a3
4,6 30×
55" Samsung UE55AU7022
Televízió - SMART, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 2000 (50 Hz), HLG, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, HbbTV 2.0, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR178d1
4,4
55" LG 55UR7300
Televízió - SMART, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20 W hangszóró, AI Sound, Dolby Digital, G energiaosztály
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13ja
4,5 10×
55" LG 55QNED753
Televízió - SMART, QNED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20 W hangszóró, AI Sound Pro, Dolby Digital, E energiaosztály
216 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13g
4,8 31×
55" LG 55QNED813
Televízió - SMART,, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20 W hangszóró, AI Sound Pro, Dolby Digital, E energiaosztály
283 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13h
4,3 28×
55" TCL 55C645 + 3 év garancia regisztráció után
Televízió - Google TV, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3100 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 200×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
+Ajándék Kiterjesztett garancia TCL melynek értéke 46 990 Ft
179 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690c2j21
4,8
55" LG 55UR80003
Televízió - SMART, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 20 W hangszóró, AI Sound Pro, Dolby Digital, F energiaosztály
177 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: WK612d13j0
55" TCL 55C845 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 19×
55" TCL 55C845 + 3 év garancia regisztráció után
Televízió - Google TV,, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 4300 (144 Hz), Mini LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
+Ajándék Kiterjesztett garancia TCL melynek értéke 46 990 Ft
319 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690c2j7b
55" Samsung QE55S90C - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7
55" Samsung QE55S90C
Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 300×200, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
459 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176n91
55" LG 55QNED863 - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
55" LG 55QNED863
Televízió - SMART, QNED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, AI Sound Pro, Dolby Digital, E energiaosztály
Leárazás -13 %
329 990 Ft 379 730 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK612d13i
3,7
55" Philips 55PUS7608
Televízió - SMART, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, VESA 200×100, Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital Plus, E energiaosztály
162 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC389o771
55" Sony Bravia KD-55X85L - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 10×
55" Sony Bravia KD-55X85L
Televízió - Google TV, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, DLNA, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, F energiaosztály
369 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WS7910b1
4,7 27×
55" Samsung QE55Q60C
Televízió - SMART, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
235 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR176n4
QLEDMi a különbség az OLED és a QLED között? QLED vs OLED - egyre több felhasználó érdeklődik a QLED TV és az OLED TV technológiák közi különbségek iránt. Készítettünk tehát egy összehasonlítást arról, hogy a két típusú televízió mi mindenben különbözik egymástól és ezek a különbségek hogyan mutatkoznak meg a...
A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A Mini LED egy új LED háttérvilágítási technológia, amelyet LCD TV-kben használnak. Kisebb méretű LED-ekről van szó, ami sokkal nagyobb kontrasztot és ezáltal nagyobb képmélységet biztosít a tévékészülékeknek.
ChromecastMi az a Chromecast, illetve a Google TV? A Google Chromecast és a Google TV összehasonlítása. Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan működnek a Chromecast eszközök, és miben különböznek az egyes verziók. Emellett tippekkel látunk el az új Chromecasthoz készült érdekes alkalmazásokkal kapcsolatban is.
Mi az Ambilight? Az Ambilight egy egyedülálló környezeti világítási rendszer, amely csak a Philips TV-ken érhető el. A képernyő oldalain elhelyezett LED-ek az aktuális jelenetekre reagálva megvilágítják a tévé mögötti és a tévé körüli falat. Az Ambilight világítás...
A 4K felbontás (UHD) a korábban elterjedtebb Full HD felbontás négyszeres pixelszámát kínálja, ezzel együtt jobb képminőséget biztosít. Minden fontos tudnivaló a 4K felbontásról ebben a cikkben olvasható.
További cikkek Összes cikk

55 colos TV (139-140 cm)

A 55 colos TV (139-140 cm) kategóriában összesen 117 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 55 colos TV (139-140 cm) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább 55 colos TV (139-140 cm) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb 55 colos TV (139-140 cm) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: 55 colos TV (139-140 cm) vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ