AP+ nový vizuál DJI MPLA312749 ,MPLA312748

Bridge fényképezőgépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Érzékelő mérete
1/2,3"
(4)
1"
(4)
Érzékelő felbontása
12,1 Mpx
20,1 Mpx
-
Maximális videófelbontás
4K
(8)
Full HD
(2)
Kijelző funkciók
Fix
(1)
Forgatható/lehajtható
(2)
180° -os forgatás / billentés (szelfi)
(5)
Érintőképernyős
(7)
Live View
(5)
Memóriakártya típusa
SD
(6)
SDHC
(6)
SDXC
(6)
Micro SD
(4)
Micro SDHC
(4)
Micro SDXC
(4)
Memory Stick Micro
(2)
Szín
Fehér
(1)
Fekete
(9)

A bridge fényképezőgépek abban különböznek a többi kompakt fényképezőgéptől, hogy sokoldalúbbak és különösen nagy optikai zoommal rendelkeznek, ezért nevezzük őket ultrazoom fényképezőgépeknek is. Fő előnyük, hogy a távoli objektumokat is képesek közelítéssel fényképezni. Egyes bridge gépek elektronikus keresővel is rendelkeznek, amely pontosan úgy jeleníti meg a képet, mint ahogy azt a fényképezőgép rögzíteni fogja.

Tovább

Mi az a bridge fényképezőgép?

Ahogy a neve is sugallja, feladatuk áthidalni a szakadékot a kompakt és DSLR gépek között. Konstrukciójuk inkább hasonlít a tükörreflexes gépekre, van markolatuk, sok esetben keresőjük is, de a szenzorméret alapján igazi kompaktok. Sokak számára túl drágák a DSLR gépekhez való teleobjektívek, ők elégedettek lehetnek egy jobb bridge fényképezőgéppel, amely számára akár a 800mm gyújtótávolság sem elérhetetlen.

Nikon bridge
Nikon bridge fényképezőgép

Miért vásároljak bridge fényképezőgépet?

  • A könnyű használatot támogató funkciók széles választékát kínálják (programozott módok) és a bridge gépek ergonómiai szempontok miatt is jobbak, mint a kisebb kompaktok, markolattal rendelkeznek és vázukon több gomb fér el.
  • A bridge gépek legnagyobb előnye a távoli objektumok közelítésének lehetősége, de a makrófotózás is megoldható velük. Egy bridge fényképezőgép jó fényviszonyok közepette, esetleg állványról, képes felvenni a versenyt a drága teleobjektívekkel.
  • A digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez képest kisebb súlyúak és kisebb méretűek, így kényelmesen illeszkednek a táskába.
  • Az ultrazoomook mind az amatőr, mind a professzionális fotósok - akiket főként a kép minősége érdekel - számára használhatók.

Bridge kamera legfontosabb paraméterei

Egy bridge fényképezőgép esetében nem elég csak a zoomtartományt megvizsgálni, hogy a terepen is használható legyen az akár 60× zoom, szükség van egy egészséges egyensúlyra objektív, test és a szenzor között.

Bridge fényképezőgép szenzorméret

Az érzékelő és annak mérete nagy hatással van a fotó minőségére. Mivel a bridge fényképezőgép lényege, hogy aránylag kis testben és súlyban nyújtson átlagon felüli zoomtartományt, nem találunk köztük APS-C vagy Full Frame gépet. A nagy szenzormérethez, nagy objektív is párosulna, így a bridge gép elvesztené értelmét.

  • Bridge fényképezőgép 1/2,3" méretű érzékelővel (7,7 mm) - a legelterjedtebb érzékelő méret, azonban csak a nem túl igényes fotósok számára elegendő. Az ilyen kisebb méretű szenzorméret esetén válasszunk kisebb felbontással ellátott bridge fényképezőgépet, a kis területen lévő nagy pixelsűrűség sokszor megmutatkozik a kép zajosságán.
  • Bridge fényképezőgép 1 colos szenzorral – a drágább bridge gépek jellemzője, ritkábban fordul elő. Előszeretettel használják ezt a szenzorméretet Panasonic bridge fényképezőgépek. A 20 Mpx felbontás itt már nem jelent gondot, rosszabb fényviszonyok mellett is jó eredményeket lehet elérni.
Bridge 1 colos szenzorral'
Panasonic bridge fényképezőgép 1 colos szenzorral

Bridge fényképezőgép érzékelő felbontása

A felbontás értéke megadja hány képpontból tevődik össze a végleges fotó. Inkább a fotó méretéről ad számunkra információt, nem a minőségéről. A minőségről inkább a szenzorméret tanúskodik. Ezért nem árt, ha egy bridge fényképezőgép esetében ez a két adat egyensúlyban van. A kis szenzor és túl magas felbontás nem a legjobb kombináció. A bridge fényképezőgépek felbontása 12 – 20 Mpx tartományban mozog, ami tökéletesen megfelel minden zsánerhez.

Bridge fényképezőgépek videó felbontása

Ugyanúgy, ahogy az egyszerű kompaktok esetében, úgy a bridge fényképezőgépeknek manapság már kötelező tudniuk a Full HD videók rögzítését. Azonban szerencsére gyorsan növekszik a 4K rögzítésére alkalmas bridge gépek tábora. Ha videókészítésre keresünk bridge fényképezőgépet, figyeljünk a képrátára is, ami megadja a másodpercenként rögzített képkockák mennyisségét. Ez ideális esetben 30 fps vagy több.

A bridge kamera kijelzője

A kijelző a legnagyobb segítség a felvétel készítése során, főleg akkor, ha a bridge fényképezőgép nem rendelkezik keresővel. A nagyobb és részletesebb kijelző jobb átláthatóságot biztosít a jelenet beállításakor. Általában a kijelző mérete 2,7"-tól 3,5"-ig terjed, néha nagyobb is lehet. Az érintőképernyő megkönnyíti a bridge fényképezőgép vezérlését és a képek megtekintését.

Egyéb fontos bridge fényképezőgép funkciók és tulajdonságok

  • Vakupapucs – a beépített vaku hatótávolsága nagyon behatárolt, ezért egy külső vakuval sokat javíthatunk a bridge fényképezőgép teljesítményén.
  • Tömeg – A strapabíróbb bridge gépek lényegesen nehezebbek a hagyományos digitális kompakt gépeknél. Rajtad múlik, hogy előnyben részesíted-e a kisebb tömeget.
  • Időjárásállósság – az ilyen bridge fényképezőgépekkel esőben vagy poros környezetben is dolgozhatunk.
  • Stabilizátor – az ultrazoom bizony igényli a stabilizálást, hogy a tele is használható legyen, így akkor is tudunk eredményesen a bridge géppel dolgozni, ha épp nincs nálunk állvány.
  • RAW – a minőségvesztés nélküli képszerkesztés érdekében. Aki szeretné a legtöbbet kifacsarni bridge fényképezőgépéből, az értékelni fogja a RAW lehetőséget.
  • Speciális funkciók – Az érintőképernyő, a Wi-Fi, a GPS és a manuális vagy előre beállított módok a legizgalmasabbak.

Bridge fényképezőgép ár

Az ultrazoom, amit nagyjából 10× zoom felett állapíthatunk meg, már körülbelül 60 000 Ft körül elérhető. Ezek a belépő szintű bridge fényképezőgépek a legkisebb szenzormérettel rendelkeznek és objektívjuk fényereje sem a legjobb.

100 000 Ft környékén van az a határ, ahol belépnek az igazán ultrazoom fényképezőgépek és javul az objektív fényereje is. A drágább bridge fényképezőgépek objektívjei elérik akár az F/2.8 fényerő értéket is, némely modell hozza ezt az értéket az egész zoomtartományban.

Panasonic bridge nagy fényerejű objektívval
Panasonic bridge fényképezőgép minőségi objektívval
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
10 termék
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fehér - Digitális fényképezőgép
Típusok
4,0
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fehér
Digitális fényképezőgép - kompakt, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, érzékelő felbontása 12,1 Mpx, Full HD video, támogatott formátumok JPEG, micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya, Wi-Fi és bluetooth, USB-C a felszerelés része, mérete 5,08 × 3,34 × 10,32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,145 kg
115 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC061a44cec
Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 II fekete - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 II fekete
Digitális fényképezőgép - ultrazoom, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, HDMI, micro HDMI, A/V (TV Kimenet), 2,5 mm Sub-Mini és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 9,72 × 13,62 × 13,15 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,81 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív sapka a csomag része
319 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ON014c5
Panasonic LUMIX DMC-FZ2000 - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Panasonic LUMIX DMC-FZ2000
Digitális fényképezőgép - ultrazoom, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, Wi-Fi, micro HDMI a felszerelés része, mérete 10,2 × 13,8 × 13,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,966 kg
388 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ON014c4
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fekete - Digitális fényképezőgép Típusok
4,0
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fekete
Digitális fényképezőgép - kompakt, optikai képstabilizálás, érzékelő felbontása 12,1 Mpx, Full HD video, elektronikus (EVF) kereső, támogatott formátumok JPEG, micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya, Wi-Fi és bluetooth, USB-C a felszerelés része, mérete 5,08 × 3,34 × 10,32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,145 kg
116 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC061a44ced
Nikon COOLPIX P950 fekete színű - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
Nikon COOLPIX P950 fekete színű
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, elektronikus, optikai képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 16 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3,2", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI a felszerelés része, mérete 11 × 14 × 15 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,005 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, napernyő és objektív sapka a csomag része
377 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OI2113b1
5,0
Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 II fekete
Digitális fényképezőgép - ultrazoom, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, HDMI, micro HDMI, A/V (TV Kimenet), 2,5 mm Sub-Mini és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 9,72 × 13,62 × 13,15 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,81 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív sapka a csomag része
271 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ON014c5
4,8
Sony CyberShot DSC-HX99 fekete
Digitális fényképezőgép - ultrazoom, beépített vaku, elektronikus kereső, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 18,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, micro SD, micro SDHC, micro SDXC és Memory Stick Micro memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI a felszerelés része, mérete 5,81 × 10,2 × 3,55 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,242 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és töltőkábel/adapter a csomag része
170 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: OS161a11
Panasonic Lumix DMC-TZ200D fekete - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
Panasonic Lumix DMC-TZ200D fekete
Digitális fényképezőgép - ultrazoom, arcfelismerés, állványmenet, állapotjelző, beépített vaku, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, 1" érzékelő, érzékelő felbontása 20,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", érintős, fix kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI a felszerelés része, mérete 6,64 × 11,12 × 4,52 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,34 kg
307 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ON106N
4,8
Sony CyberShot DSC-HX99 fekete
Digitális fényképezőgép - ultrazoom, beépített vaku, elektronikus kereső, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 18,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, micro SD, micro SDHC, micro SDXC és Memory Stick Micro memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI a felszerelés része, mérete 5,81 × 10,2 × 3,55 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,242 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel és töltőkábel/adapter a csomag része
201 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 03. 22.
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS161a11
Nikon COOLPIX P1000 - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
Nikon COOLPIX P1000
Digitális fényképezőgép - kompakt, vakupapucs, állványmenet, elektronikus kereső, elektronikus, optikai képstabilizálás, 1/2,3" érzékelő, érzékelő felbontása 16 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3,2", forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi, bluetooth és GPS, micro HDMI a felszerelés része, közvetlen nyomtatás PictBridge segítségével, mérete 11,88 × 14,63 × 18,13 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,415 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, napernyő és vázsapka a csomag része
499 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 07.
Termékkód: OI265
Panasonic G100: elérhető tükör nélküli gép vloggerek számára A Panasonic bevezeti az új, tükör nélküli Lumix G100 fényképezőgépét. Elsősorban vloggereknek készült, amint azt az általa nyújtott szolgáltatások is mutatják. Ám ahogy például a csúcskategóriás elektronikus keresőből is látszik, fotósok számára is érdekes lehet....
Az Olympus EM10 Mark III a legújabb növendéke a retró stílusú fényképezőgépeknek, amelyben a legmodernebb technológiák rejtőznek, mint a Wi-Fi és még sok más. Nézzük meg, mi mindent tudunk eddig az Olympus OM-D E-M10 Mark III fényképezőgépről. 
A tükör nélküli Canon EOS M100 fényképezőgép a Canon EOS M10 modell utódja. A kis testbe elég nagy és mindeközben minőségi szenzor került. Meglepően jó képeket készít és ezáltal tökéletes a selfie szerelmeseinek is. 

Bridge fényképezőgépek

A Bridge fényképezőgépek kategóriában összesen 11 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bridge fényképezőgépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bridge fényképezőgépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bridge fényképezőgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bridge fényképezőgépek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ