Bridge fényképezőgépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Érzékelő mérete
1/2,3"
(14)
1"
(3)
Érzékelő felbontása
12,1 Mpx
20,3 Mpx
-
Maximális videófelbontás
4K
(13)
Full HD
(8)
HD
(1)
Kijelző funkciók
Fix
(5)
Forgatható/lehajtható
(6)
180 ° -os forgatás / billentés (szelfi)
(4)
Érintőképernyős
(9)
Live View
(4)
Szín
Fehér
(3)
Fekete
(16)
Rózsaszín
(1)
Ezüst
(2)

A bridge fényképezőgépek abban különböznek a többi kompakt fényképezőgéptől, hogy sokoldalúbbak és különösen nagy optikai zoommal rendelkeznek, ezért nevezzük őket ultrazoom fényképezőgépeknek is. Fő előnyük, hogy a távoli objektumokat is képesek közelítéssel fényképezni. Egyes bridge gépek elektronikus keresővel is rendelkeznek, amely pontosan úgy jeleníti meg a képet, mint ahogy azt a fényképezőgép rögzíteni fogja.

Tovább

Mi az a bridge fényképezőgép?

Ahogy a neve is sugallja, feladatuk áthidalni a szakadékot a kompakt és DSLR gépek között. Konstrukciójuk inkább hasonlít a tükörreflexes gépekre, van markolatuk, sok esetben keresőjük is, de a szenzorméret alapján igazi kompaktok. Sokak számára túl drágák a DSLR gépekhez való teleobjektívek, ők elégedettek lehetnek egy jobb bridge fényképezőgéppel, amely számára akár a 800mm gyújtótávolság sem elérhetetlen.

Nikon bridge
Nikon bridge fényképezőgép

Miért vásároljak bridge fényképezőgépet?

 • A könnyű használatot támogató funkciók széles választékát kínálják (programozott módok) és a bridge gépek ergonómiai szempontok miatt is jobbak, mint a kisebb kompaktok, markolattal rendelkeznek és vázukon több gomb fér el.
 • A bridge gépek legnagyobb előnye a távoli objektumok közelítésének lehetősége, de a makrófotózás is megoldható velük. Egy bridge fényképezőgép jó fényviszonyok közepette, esetleg állványról, képes felvenni a versenyt a drága teleobjektívekkel.
 • A digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez képest kisebb súlyúak és kisebb méretűek, így kényelmesen illeszkednek a táskába.
 • Az ultrazoomook mind az amatőr, mind a professzionális fotósok - akiket főként a kép minősége érdekel - számára használhatók.

Bridge kamera legfontosabb paraméterei

Egy bridge fényképezőgép esetében nem elég csak a zoomtartományt megvizsgálni, hogy a terepen is használható legyen az akár 60× zoom, szükség van egy egészséges egyensúlyra objektív, test és a szenzor között.

Bridge fényképezőgép szenzorméret

Az érzékelő és annak mérete nagy hatással van a fotó minőségére. Mivel a bridge fényképezőgép lényege, hogy aránylag kis testben és súlyban nyújtson átlagon felüli zoomtartományt, nem találunk köztük APS-C vagy Full Frame gépet. A nagy szenzormérethez, nagy objektív is párosulna, így a bridge gép elvesztené értelmét.

 • Bridge fényképezőgép 1/2,3" méretű érzékelővel (7,7 mm) - a legelterjedtebb érzékelő méret, azonban csak a nem túl igényes fotósok számára elegendő. Az ilyen kisebb méretű szenzorméret esetén válasszunk kisebb felbontással ellátott bridge fényképezőgépet, a kis területen lévő nagy pixelsűrűség sokszor megmutatkozik a kép zajosságán.
 • Bridge fényképezőgép 1 colos szenzorral – a drágább bridge gépek jellemzője, ritkábban fordul elő. Előszeretettel használják ezt a szenzorméretet Panasonic bridge fényképezőgépek. A 20 Mpx felbontás itt már nem jelent gondot, rosszabb fényviszonyok mellett is jó eredményeket lehet elérni.
Bridge 1 colos szenzorral'
Panasonic bridge fényképezőgép 1 colos szenzorral

Bridge fényképezőgép érzékelő felbontása

A felbontás értéke megadja hány képpontból tevődik össze a végleges fotó. Inkább a fotó méretéről ad számunkra információt, nem a minőségéről. A minőségről inkább a szenzorméret tanúskodik. Ezért nem árt, ha egy bridge fényképezőgép esetében ez a két adat egyensúlyban van. A kis szenzor és túl magas felbontás nem a legjobb kombináció. A bridge fényképezőgépek felbontása 12 – 20 Mpx tartományban mozog, ami tökéletesen megfelel minden zsánerhez.

Bridge fényképezőgépek videó felbontása

Ugyanúgy, ahogy az egyszerű kompaktok esetében, úgy a bridge fényképezőgépeknek manapság már kötelező tudniuk a Full HD videók rögzítését. Azonban szerencsére gyorsan növekszik a 4K rögzítésére alkalmas bridge gépek tábora. Ha videókészítésre keresünk bridge fényképezőgépet, figyeljünk a képrátára is, ami megadja a másodpercenként rögzített képkockák mennyisségét. Ez ideális esetben 30 fps vagy több.

A bridge kamera kijelzője

A kijelző a legnagyobb segítség a felvétel készítése során, főleg akkor, ha a bridge fényképezőgép nem rendelkezik keresővel. A nagyobb és részletesebb kijelző jobb átláthatóságot biztosít a jelenet beállításakor. Általában a kijelző mérete 2,7"-tól 3,5"-ig terjed, néha nagyobb is lehet. Az érintőképernyő megkönnyíti a bridge fényképezőgép vezérlését és a képek megtekintését.

Egyéb fontos bridge fényképezőgép funkciók és tulajdonságok

 • Vakupapucs – a beépített vaku hatótávolsága nagyon behatárolt, ezért egy külső vakuval sokat javíthatunk a bridge fényképezőgép teljesítményén.
 • Tömeg – A strapabíróbb bridge gépek lényegesen nehezebbek a hagyományos digitális kompakt gépeknél. Rajtad múlik, hogy előnyben részesíted-e a kisebb tömeget.
 • Időjárásállósság – az ilyen bridge fényképezőgépekkel esőben vagy poros környezetben is dolgozhatunk.
 • Stabilizátor – az ultrazoom bizony igényli a stabilizálást, hogy a tele is használható legyen, így akkor is tudunk eredményesen a bridge géppel dolgozni, ha épp nincs nálunk állvány.
 • RAW – a minőségvesztés nélküli képszerkesztés érdekében. Aki szeretné a legtöbbet kifacsarni bridge fényképezőgépéből, az értékelni fogja a RAW lehetőséget.
 • Speciális funkciók – Az érintőképernyő, a Wi-Fi, a GPS és a manuális vagy előre beállított módok a legizgalmasabbak.

Bridge fényképezőgép ár

Az ultrazoom, amit nagyjából 10× zoom felett állapíthatunk meg, már körülbelül 60 000 Ft körül elérhető. Ezek a belépő szintű bridge fényképezőgépek a legkisebb szenzormérettel rendelkeznek és objektívjuk fényereje sem a legjobb.

100 000 Ft környékén van az a határ, ahol belépnek az igazán ultrazoom fényképezőgépek és javul az objektív fényereje is. A drágább bridge fényképezőgépek objektívjei elérik akár az F/2.8 fényerő értéket is, némely modell hozza ezt az értéket az egész zoomtartományban.

Panasonic bridge nagy fényerejű objektívval
Panasonic bridge fényképezőgép minőségi objektívval
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Nikon COOLPIX P1000 Szállításra kész 1 db
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1/2,3" 16 Mpx érzékelő, 125 × optikai zoom, kereső nélkül, 3,2" forgó kijelző, akár 4K videó felbontással, SD, SDHC és SDXC, WiFi, Bluetooth, GPS, microHDMI, tömege: 1415 g
499 990 Ft

2.
Sony CyberShot DSC-WX350 fekete Szállításra kész > 5 db
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1/2,3" 18,2 Mpx érzékelő, Bajonett nélkül-bajonettes, 20 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" kijelző, akár Full HD videó felbontással, SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick Micro és Memory Stick Duo, WiFi, NFC, microHDMI, tömege: 164 g
114 890 Ft

22 termék
5,0
Sony CyberShot DSC-HX99 fekete
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1/2,3" 18,2 Mpx érzékelő, 28 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" forgó érintős kijelző, akár 4K videó felbontással, micro SD, micro SDHC, micro SDXC és Memory Stick Micro, WiFi, Bluetooth, NFC, microHDMI, tömege: 242 g

224 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: OS161a11
5,0
Nikon COOLPIX P1000
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1/2,3" 16 Mpx érzékelő, 125 × optikai zoom, kereső nélkül, 3,2" forgó kijelző, akár 4K videó felbontással, SD, SDHC és SDXC, WiFi, Bluetooth, GPS, microHDMI, tömege: 1415 g

499 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OI265
4,8 50×
Sony CyberShot DSC-WX350 fekete
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1/2,3" 18,2 Mpx érzékelő, Bajonett nélkül-bajonettes, 20 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" kijelző, akár Full HD videó felbontással, SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick Micro és Memory Stick Duo, WiFi, NFC, microHDMI, tömege: 164 g

114 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS071g1
5,0
Nikon COOLPIX P950 fekete színű
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1/2,3" 16 Mpx érzékelő, 83 × optikai zoom, elektronikus kereső 2,359 Mpx, 3,2" dönthető érintős kijelző, akár 4K videó felbontással, SD, SDHC és SDXC, WiFi, Bluetooth, microHDMI, tömege: 1005 g

390 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OI2113b1
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fekete - Digitális fényképezőgép Típusok
4,0
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fekete
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 9,6 × optikai zoom, kereső nélkül, akár Full HD videó felbontással, micro SD, micro SDHC és micro SDXC, WiFi, Bluetooth, tömege: 145 g

129 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OC061a44ced
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fehér - Digitális fényképezőgép
Típusok
4,0
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fehér
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 9,6 × optikai zoom, kereső nélkül, akár Full HD videó felbontással, micro SD, micro SDHC és micro SDXC, WiFi, Bluetooth, tömege: 145 g

129 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OC061a44cec
5,0
Panasonic LUMIX DMC-FZ2000
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1" 20,1 Mpx érzékelő, Bajonett nélkül-bajonettes, 20 × optikai zoom, elektronikus kereső 2,36 Mpx, 3" 1,04 Mpx dönthető érintős kijelző, akár 4K videó felbontással, SD, SDHC és SDXC, WiFi, microHDMI, tömege: 966 g

396 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ON014c4
4,8 50×
Sony Cybershot DSC-WX350 rózsaszín
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1/2,3" 18,2 Mpx érzékelő, Bajonett nélkül-bajonettes, 20 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" fix kijelző, akár Full HD videó felbontással, SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick Micro és Memory Stick Duo, WiFi, NFC, microHDMI, tömege: 137 g

114 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: OS071g3
4,0
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fekete
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 9,6 × optikai zoom, kereső nélkül, akár Full HD videó felbontással, micro SD, micro SDHC és micro SDXC, WiFi, Bluetooth, tömege: 145 g

112 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OC061a44ced
4,0
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fekete
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 9,6 × optikai zoom, kereső nélkül, akár Full HD videó felbontással, micro SD, micro SDHC és micro SDXC, WiFi, Bluetooth, tömege: 145 g

106 020 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: OC061a44ced
4,0
Canon PowerShot ZOOM Essential Kit fehér
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 9,6 × optikai zoom, kereső nélkül, akár Full HD videó felbontással, micro SD, micro SDHC és micro SDXC, WiFi, Bluetooth, tömege: 145 g

105 520 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: OC061a44cec
4,3 11×
Panasonic LUMIX DMC-FZ82
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1/2,3" 18,1 Mpx érzékelő, 60 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" érintős kijelző, akár 4K videó felbontással, SD, SDHC és SDXC, WiFi, microHDMI, tömege: 616 g

121 770 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ON013dy
4,9 12×
Panasonic LUMIX DMC-FZ300
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1/2,3" 12,1 Mpx érzékelő, 24 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" dönthető érintős kijelző, akár 4K videó felbontással, SD, SDHC és SDXC, WiFi, microHDMI, tömege: 691 g

230 790 Ft
Átmenetileg nem elérhető
Termékkód: ON013h2
4,3 11×
Panasonic LUMIX DMC-FZ82
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1/2,3" 18,1 Mpx érzékelő, 60 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" érintős kijelző, akár 4K videó felbontással, SD, SDHC és SDXC, WiFi, microHDMI, tömege: 616 g

168 890 Ft
Átmenetileg nem elérhető
Termékkód: ON013dy
4,8
Panasonic LUMIX DMC-TZ80 fekete
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1/2,3" 18,1 Mpx érzékelő, Bajonett nélkül-bajonettes, 30 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" érintős kijelző, akár 4K videó felbontással, SD, SDHC és SDXC, WiFi, microHDMI, tömege: 280 g

136 190 Ft
Átmenetileg nem elérhető
Termékkód: ON030d
4,6
Kodak Astro Zoom AZ252 fekete
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1/2,3" 16,15 Mpx érzékelő, 25 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" fix kijelző, akár HD videó felbontással, SD, HDMI, tömege: 336 g

75 190 Ft
Átmenetileg nem elérhető
Termékkód: OC073c1
Canon PowerShot SX70 HS fekete
Digitális fényképezőgép , 1/2,3" 20,3 Mpx érzékelő, kereső nélkül, 3" dönthető kijelző, akár 4K videó felbontással, SD, WiFi, Bluetooth, GPS, microHDMI, tömege: 608 g

270 990 Ft
Átmenetileg nem elérhető
Termékkód: OC052b07
Panasonic Lumix DMC-TZ200D ezüst
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1" 20,1 Mpx érzékelő, 15 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" fix érintős kijelző, akár 4K videó felbontással, SD, SDHC és SDXC, WiFi, Bluetooth, microHDMI, tömege: 340 g

342 190 Ft
Átmenetileg nem elérhető
Termékkód: ON106aN
Panasonic Lumix DMC-TZ200D fekete
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1" 20,1 Mpx érzékelő, 15 × optikai zoom,elektronikus kereső , 3" fix érintős kijelző, akár 4K videó felbontással, SD, SDHC és SDXC, WiFi, Bluetooth, microHDMI, tömege: 340 g

342 190 Ft
Átmenetileg nem elérhető
Termékkód: ON106N
Canon PowerShot SX740 HS fekete Travel kit - Digitális fényképezőgép Típusok
Canon PowerShot SX740 HS fekete Travel kit
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1/2,3" 20,3 Mpx érzékelő, 40 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" dönthető forgó kijelző, akár 4K videó felbontással, SD, WiFi, Bluetooth, microHDMI, tömege: 299 g

187 490 Ft
Átmenetileg nem elérhető
Termékkód: OC096c
Canon PowerShot SX740 HS ezüst Travel Kit - Digitális fényképezőgép Típusok
Canon PowerShot SX740 HS ezüst Travel Kit
Digitális fényképezőgép - Kompakt, 1/2,3" 20,3 Mpx érzékelő, 40 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" dönthető forgó kijelző, akár 4K videó felbontással, SD, WiFi, Bluetooth, microHDMI, tömege: 299 g

187 490 Ft
Átmenetileg nem elérhető
Termékkód: OC096d
4,8 50×
Sony CyberShot DSC-WX350 fehér
Digitális fényképezőgép - Ultrazoom, 1/2,3" 18,2 Mpx érzékelő, 20 × optikai zoom, kereső nélkül, 3" fix kijelző, akár Full HD videó felbontással, SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick Micro és Memory Stick Duo, WiFi, NFC, microHDMI, tömege: 164 g

114 890 Ft
Átmenetileg nem elérhető
Termékkód: OS071g2
Panasonic G100: elérhető tükör nélküli gép vloggerek számára A Panasonic bevezeti az új, tükör nélküli Lumix G100 fényképezőgépét. Elsősorban vloggereknek készült, amint...
Az Olympus EM10 Mark III a legújabb növendéke a retró stílusú fényképezőgépeknek, amelyben a legmodernebb...
A tükör nélküli Canon EOS M100 fényképezőgép a Canon EOS M10 modell utódja. A kis testbe elég nagy és...

Bridge fényképezőgépek

A Bridge fényképezőgépek kategóriában összesen 22 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bridge fényképezőgépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bridge fényképezőgépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bridge fényképezőgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bridge fényképezőgépek vélemények
P-DC1-WEB25
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ