AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Xiaomi Mi5s Black 64GB

Termékkatalógus
Xiaomi Mi5s Black 64GB
5 1 értékelés
Mobiltelefon - 5.15" IPS 1920x1080, Qualcomm Snapdragon 821 Octa Core processzor, RAM 3GB, belső memória 64GB, fényképezőgép 12MP + 4MP, USB-C, gyors töltés, NFC, ujjlenyomat-olvasó, 3G/LTE, Dual SIM, akkumulátor 3200mAh, Android 6.0 MIUI 8.0
Kód:  XI133b Termékszám:  472603 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi5s Black 64GB

A telefon jellemzői

145,6 mm

le
Xiaomi Mi5s Black

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

70,3 mm-es

le
Xiaomi Mi5s Black

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

8,3 mm

Súly: 145 g

Úhlopříčka displeje

5.15"

Kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0 Marshmallow

Operációs rendszer

Výdrž baterie

3200 mAh

Akkumulátor

MicroSim

NanoSim

SIM-kártya

Rozměry

70,3 x 145,6 x 8,3 mm

Méret (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 GB

Belső memória

Typ kamerau

12 MP

Kamera

Připojení

LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

Nincs

Memóriakártya-foglalat

Váha

145 g

Súly

A Xiaomi bemutatja új kiemelt telefonjának kisebb változatát, amely nem marad el teljesítményben a többiek mögött.  A Mi5S Plus okostelefon elegáns és kifinomult fém szerkezettel rendelkezik. Belül csúcsminőségű alkatrészek működnek sikeresen. A telefont a Qualcomm Snapdragon 821 processzor vezérli és az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer fut rajta. Mindez egy csupán 145 g-os készülékbe zsúfolva, akár érezheti is azt, ahogy mindezt magánál hordja.

Legfontosabb jellemzők

  • 5,15" Full HD kijelző, 16 millió szín
  • Force Touch funkció érzékeli a nyomás erejét a kijelzőn
  • Karcsú test, lekerekített élek, fémszerkezet
  • Az ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően nem kell a telefon biztonsága miatt aggódnia
  • 12MP érzékelőpár és f/2 optika
  • Nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 821 processzor
  • 64 GB  tárhely az adatoknak

A kijelző, ami felemészt

16 millió valósághű színt élvezhet az 5.15" Full HD IPS kijelzőn akár filmnézés, akár játék közben. A vékony kijelző 428 ppi képsűrűségű, és Force Touch technológiát kapott, amely felismeri, hogy a kijelzőt milyen erővel nyomta meg. A kijelzőt vékony oldalsó keret határolja, és az alján található a szenzor gombokkal vezérelhető a telefon. Mindez elegáns, lekerekített élekkel rendelkező fémházban, amelyet jó érzés kézbe fogni. A készülék hátlapjára telepített ujjlenyomat-olvasó ügyel adatai biztonságára.

Az életre írva

Ha szeretné rögzíteni életének legfontosabb pillanatait, akkor annak most van itt az ideje. A készülék egy pár 12MP Sony érzékelőt kapott. A f/2 optikát főleg azok fogják értékelni, akik szívesen fotóznak gyengébb fényviszonyok között. Ha a jelenethez több fényre van szüksége, akkor használja a kétirányú vakut. A telefon képességei nem merülnek ki a fotózással, a lencse 4K videók (3840 × 2160) rögzítésére is alkalmas.

Nagy teljesítményhez sok energia

A készülék belsejében a nyolcmagos Snapdragon 821 Qualcomm processzor került, tehát bízhat a telefon nagy teherbírásában. 3GB memória és 64GB belső tárhely áll rendelkezésünkre. A rengeteg helyen sok adat fér el, és ezekről a telefon megfelelően fog gondoskodni. Ilyen teljesítményhez erős akkumulátorra van szükség, és a telefonban ez megvan. A felhasználók örömére szolgál az USB-C porton át tölthető 3200mAh akkumulátor. A maximális kényelem érdekében a készülék egy második SIM kártyát is befogad, van benne NFC, Wi-Fi és Bluetooth 4.2 támogatás.

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
4 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2,15 GHz (2 150 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Mi5s Black 64GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi5s Black 64GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi5s Black 64 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi5s Black 64GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi5s Black 64GB.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ