Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Xiaomi Mi5s Plus Black 64GB

Termékkatalógus
Xiaomi Mi5s Plus Black 64GB
Mobiltelefon - 5.7" IPS 1920x1080, négymagos Qualcomm Snapdragon 821 processzor, 4GB RAM, 64GB belső tárhely, két kamera: 13 MP + 4 MP, 3G/LTE, GPS, Bluetooth, Wi-Fi, NFC, USB Type-C, Dual SIM (2x Nano SIM), OTG, 3800mAh akkumulátor, gyorstöltés funkció, Android 6.0 MIUI 8.0-ás felülettel
Kód:  XI115xa Termékszám:  472609 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi5s Plus Black 64GB

Telefon Jellemzői

155 mm

le
Xiaomi Mi5s Plus

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

78 mm-es

le
Xiaomi Mi5s Plus

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

8 mm

Telefon súlya: 168 g

Úhlopříčka displeje

5.7"

Kijelző átló

Typ operačního systému

Android 6.0 Marshmallow

Operációs Rendszer

Výdrž baterie

3800 mAh

Akkumulátor

MicroSim

2x nanoSIM

SIM-foglalat

Rozměry

78 × 155 × 8 mm

Méret (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 GB

Belső tárhely

Typ kamerau

13 MP

Kamera

Připojení

LTE

Internet hozzáférés

SD karta

Nincs

Memória bővíthetőség

Váha

168 g

Tömeg

A Xiaomi bemutatja legújabb csúcsmodelljét, amelyet a mobilpiac elvonalába szántak. Ez a Mi5S Plus okostelefon, amely elegáns és kidolgozott fémszerkezettel büszkélkedik. Ebben a konstrukcióban olyan csúcsminőségű felszerelést talál, amely nem fogja cserbenhagyni semmilyen körülmények között. A készülékben a kiváló minőségű Qualcomm Snapdragon 821 processzor dübörög, és az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer fut. Mindezt egy 168 gramm tömegű készülékbe töltötték bele, így szinte nem is fogja észrevenni, hogy önnél van.

Legfontosabb jellemzők

  • 5.7" Full HD kijelző, 16 millió színnel
  • Elegáns test fémszerkezettel és ívelt sarkokkal 
  • Az ujjlenyomat-olvasóval nem kell aggódnia a telefon biztonsága miatt
  • 13 megapixeles érzékelő pár és F/2.0 optika
  • Négymagos Qualcomm Snapdragon 821 processzor
  • 128 GB belső tárhely az adatoknak
  • 3800mAh akkumulátor gondoskodik a telefon teljesítményéről

A kijelző, amely magával ragadja

Az 5.7" Full HD IPS kijelző 16 millió valósághű színnel és 366 pixel per inch megjelenítési minőséggel élménnyé teszi a filmezést és játékot. Mindezt egy fémszerkezetben melyen az ívelt szélek gondoskodnak arról, hogy tökéletesen illeszkedjen a tenyerébe. A telefon hátlapján elhelyezett ujjlenyomat-olvasó gondoskodik a telefon biztonságáról.

Rögzítse az életét

Elérkezett az idő, hogy rögzítse élete legfontosabb pillanatait. A modellt egy pár 13 megapixeles Sony IMX258 érzékelővel szerelték fel. Az egyik szenzor a színeket ragadja meg, míg a másik a fekete-fehérről gyűjt információt - ezzel biztosítja fényképei kiváló minőségét.  Az optikája f/2.0 fényerővel rendelkezik, melyet akkor fog igazán értékelni, ha sötétedés után is szeretne képeket készíteni. Ha szeretné jobban megvilágítani a témát, egyszerűen csak használja kéttónusú vakut. De a fényképezéssel nem zárulnak be a kamera képességei, akár 4K (3840×2160) felbontású videókat is készíthet. 

Nagy teljesítményű

Ebben a drágakőben a Qualcomm Snapdragon 821 négymagos processzor hajtja, így számíthat a telefonjára még magas szintű terhelés esetén is. 6 GB memóriával és 128 GB belső tárhellyel rendelkezik, amely akkora teljesítményt és kapacitást biztosít az adatai számára, amennyi bőven elég lesz majd a mindennapjai során. Nyilvánvaló, hogy egy erőteljes akkumulátorra van szükség ennek a nagy teljesítménynek az energia ellátásához és ezt a telefon meg is kapta a 3800 mAh-ás akkumulátor személyében, amelyet az USB-C porton keresztül is lehet tölthet. A maximális kényelem érdekében lehetőség van egy második SIM-kártya, NFC, a Wi-Fi és Bluetooth 4.2 használatára is.

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
4 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2,15 GHz (2 150 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Mi5s Plus Black 64GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi5s Plus Black 64GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi5s Plus Black 64GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi5s Plus Black 64GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi5s Plus Black 64GB.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ