Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/infinix-zero-30-recenze-nahled.jpg

Infinix Zero 30 5G (TESZT): mesterséges intelligencia extravagáns köntösben

Az Infinix márka bizonyára nem rendelkezik túl nagy hírnévvel hazánkban, viszont annál érdekesebb lehet megnézni a termékcsaládját. Mi a jelenlegi slágerét, az Infinix Zero 30 5G-t vettük górcső alá. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nothing-phone-2-recenze-nahled.jpg

Nothing Phone (2) (TESZT): a világítós, elegáns készülék még jobb teljesítménnyel, kijelzővel és kamerával büszkélkedhet

A Nothing Phone (2) egy olyan készülék, amely szó szerint jó fényt vet rád. Fényjátékával jelenleg egyetlen versenytársa sem büszkélkedhet. Szerencsére nemcsak ezt tudja felmutatni. Alaposan leteszteltük, cikkünkből pedig megtudhatod, milyen benyomást tett ránk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g84-5g-nahled.jpeg

Motorola Moto G84 (TESZT): elegáns dizájn és közel tiszta Android a középkategóriában

A Motorola Moto G84 5G egy új telefon, amely a középkategóriába pozícionálja magát. A gyártó vegán bőrbe öltöztette, és olyan dolgokkal pakolta tele, mint a 12 GB RAM, az ígéretes kijelző és a bőséges felszereltség. Az ára azonban méltányosnak tűnik. Hogyan teljesített a telefon a teszt során? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-15-recenze-test.jpg

iPhone 15 (TESZT): 48 Mpx-es kamera és Dynamic Island. Az idei modell több újdonságot kínál, mint az elődje

A mobiltelefonok áradatában megtalálni a megfelelő kedvencet nem könnyű, ráadásul az Apple úgy döntött, hogy még jobban megnehezíti a dolgunkat. A sokat vitatott és már-már értelmetlennek tűnő iPhone 14-et maga mögött hagyta, és bemutatta az iPhone 15-öt. Szokásunkhoz hűen teszt alá vetettük, és megírtuk róla a véleményünket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-1-vi-recenze-test.jpg

Sony Xperia 1 V (TESZT): nagyszerű kamera, viszont kevésbé barátságos ergonómia jellemzi

A Sony Xperia 1 V egyike azon okostelefonoknak, amelyek egy lépéssel mindig közelebb állnak a professzionális kamerákhoz. Hogyan teljesített ez a Sony telefon a teszt során? A kamera mellett a látszólag nagyon szép készülék egyéb funkcióit is kipróbáltuk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-15-pro.jpg

iPhone 15 Pro Max (TESZT): a leggyorsabb iPhone csúcskategóriás kamerával, új köntösben érkezik

A hatalmas iPhone 15 Pro Max a többi készülékhez képest a jobb tulajdonságainak köszönhetően keltette fel a figyelmet. Leteszteltük, így egy olyan betekintést nyújthatunk, amely nemcsak a leendő vásárlók számára lehet hasznos. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip-5-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Flip5 (TESZT): az új hajlítható telefon végre rátalált az útjára

Megérkezett a Samsung Galaxy Z Flip ötödik változata. A Samsung Galaxy Unpacked 2023 konferencián mutatták be a Samsung Galaxy Z Flip5-öt, és a gyártó számos új funkciót pakolt bele a népszerű hajlítható telefonba. Saját magunk is kipróbáltuk és próba alá vetettük. Milyen az új Flip modell a specifikációk tekintetében, és hogyan teljesít a gyakorlatban? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-10-novy-telefon.jpg

Asus Zenfone 10 (TESZT): továbbra is a kompakt telefonok királya, de nem sok mindenben jobb elődjénél

Az Asus Zenfone 10 azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy csúcsfelszereltséget kínál egy kis készülékbe építve. Még mindig egy remek kompakt telefonnak számít, de első ránézésre nem sok minden változott a korábbi modell óta. Megéri leváltani rá az előző generációt? Cikkünkből mindent megtudhatsz róla. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-fold5-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Fold5 (TESZT): megszabadult egy hibájától, így újra a legjobb hajlítható telefon lehet

A Samsung Galaxy Z Fold5 napjaink legjobban felszerelt koreai telefonja, emellett hajlítható, az elődje sikeres alapjaira épül. Hogyan sikerült felülmúlnia azt, ki tudja felvenni vele a versenyt, és egyáltalán megéri-e váltani az új készülékre? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-90-nahled.jpg

Honor 90 (TESZT): kiváló kijelzővel és kamerával viharzik be a középkategória sűrűjébe

Az új Honor 90 telefon már a megjelenésekor is lenyűgözött mind a megjelenésével, mind a funkcióival. A főszerepet a 200 Mpx-es főkamera és a Qualcomm Snapdragon chipsetnek köszönhető remek ár-érték arány játssza. De hogyan teljesített a Honor 90 a gyakorlatban? Tesztünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-5-pro-recenze-nahled.jpg

Honor Magic5 Pro (TESZT): a zászlóshajó, amely szinte már eléri a csúcsot

Kipróbáltuk az új Honor Magic5 Pro-t, egy funkciógazdag telefont, amely jó kamerákkal, akkumulátoros üzemidővel és teljesítménnyel büszkélkedhet. Hogyan teljesített a gyakorlatban? Mik az erősségei és miben mutatkoznak meg a gyengeségei? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g73-5g-recenze-test.jpg

Motorola Moto G73 5G (TESZT): egy feltűnésmentes társ hosszú akkumulátor-üzemidővel

A Motorola Moto G73 5G egy középkategóriás okostelefon, ebben a szegmensben pedig már figyelembe kell venni a lehetséges gyengeségeket is. Vajon a Motorola Moto G73 5G rendelkezik ilyenekkel? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-12-pro-5g-nahled.jpg

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G (TESZT): nagyszerű kijelző és szolid teljesítmény, kevés kivetnivaló

A Xiaomi a középkategóriás telefonok gyártásának mestere. Minden évben több ilyen készüléket is a világpiacra dob. Az idei év középkategóriás telefonja a Xiaomi Redmi Note 12 Pro. Hogyan teljesített a teszt során? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x5-pro-5g-nahled.jpg

Poco X5 Pro 5G (TESZT): egy jól összerakott telefon, de semmi meglepetés

A Poco X5 Pro 5G első pillantásra lenyűgöz a dizájnjával, emellett viszonylag finomhangolt paramétereket kínál elfogadható áron. A telefon minden szempontból egy klasszikus középkategóriás. De hogyan teljesít a gyakorlatban? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-40-pro-nahled.jpg

Motorola Edge 40 Pro (TESZT): egy erős zászlóshajó minimális hibákkal

A Motorola nagyszerű formában van. A kritikusok is szinte csak jókat mondanak az Edge 40 Pro-ról. De hogyan teljesített a tesztünk során? És mely területek javítására összpontosíthatna a gyártó a jövőben? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-p60-nahled.jpg

Huawei P60 Pro (BEMUTATÓ): jelenleg a legjobb fotómobil, de 5G és Google szolgáltatások nélkül

Az új Huawei P60 okostelefonok triójának tagjai úgy épülnek egymásra, hogy minden felhasználó könnyen megtalálhassa köztük a megfelelőt. Nagyszerű fotómobilok, amelyek meghódíthatják az okostelefonok piacát. Milyen felszereltséggel rendelkeznek az egyes modellek, azon belül mi mindent tud nyújtani a Huawei P60 Pro? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13-lite-recenze.jpg

Xiaomi 13 Lite (TESZT): nem hibátlan, de jó ár/teljesítmény aránnyal rendelkezik

A Xiaomi 13 Lite a kínai gyártó új telefonsorozatának alapmodellje, amelyet mi is kézhez kaptunk és alaposan le is teszteltük. Milyen lett a kialakítása és hogyan működik az újdonság a teljesítmény szempontjából? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-11-5g-recenze-nahled.jpg

OnePlus 11 5G (TESZT): nem feszegeti a határokat, de sok mindenre képes

Nem feltétlenül kell Google Pixel-t vásárolnod ahhoz, hogy finomhangolt Android rendszert kapj. Az egyik olyan gyártó, amely nagy hangsúlyt fektet a jövőbiztos szoftvertámogatásra és az intuitív felépítésre, a OnePlus. Mi most az új OnePlus 11 5G-t teszteltük le. Mennyire voltunk tőle lenyűgözve? Bemutatónkból megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a34-5g-nahled.jpg

Samsung Galaxy A34 5G (TESZT): egy kiváló alapmodell új megjelenéssel

A Samsung Galaxy A sorozatú telefonok a megfizethető árukról ismertek. A vadonatúj Samsung Galaxy A34 5G éppen ezért azokat a felhasználókat próbálja megszólítani, akik egy jó telefon és a megbízható funkciók kombinációját szeretnék megkapni elfogadható áron. Hogyan sikerül ezt elérnie? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13-pro-recenze-test.jpg

Xiaomi 13 Pro (TESZT): egy nagyszerű zászlóshajó, amely nem szégyelli az árát

A Xiaomi 13 Pro szokatlanul magas árcédulával lépett a piacra. Másrészt viszont elég sokat kínál. Mi vonzott minket az új telefonban és mi nem? Bemutatónkból megtudhatod. Részletek itt »
123...
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ