0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-male-mobily.jpg

A legjobb mini telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Bár a trendet még mindig leginkább a nagy kijelzős telefonok képviselik, érthető, hogy nem mindenkinek ideálisak. Ha kíváncsi vagy, milyen előnyöket nyújtanak a kis méretű okostelefonok, és milyen típusaik léteznek, akkor ne hagyd ki cikkünket. Összeállításunk mini okostelefonok széles választékát kínálja többféle méretben és árkategóriában. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zachazet-s-mobilem-v-zime-nahled.jpg

A mobiltelefonok nem szeretik a telet. Hogyan használd a telefonodat a hidegben?

A mobiltelefonunk mindig velünk van. Még télen, a csípős hidegben is. Ez nem tesz jót nekik. Hogyan bánjunk a telefonunkkal, ha hideg van és nulla fok alatt mutat a hőmérő? Mit kerüljünk? Cikkünkben tanácsokkal látunk el. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/telefon-pro-deti-11-nahled.jpg

Okostelefon gyerekeknek karácsonyra – Melyiket érdemes választani?

Hogyan válasszuk ki gyermekünk számára a több száz mobiltelefon közül a megfelelőt? Akár első osztályos, 10 éves vagy tinédzser, igyekszünk segíteni. Tanácsokat adunk, hogy mit érdemes keresni, és néhány tippel is szolgálunk a legjobb gyerekeknek szánt telefonokkal kapcsolatban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-mobil-uvod-2023.jpg

Milyen telefont vegyek 2024-ben?

Menedzserként munkához keresel telefont, vagy a nagyszülőknek szeretnél egyet ajándékozni vagy éppen szelfikészítéshez keresed a megfelelő telefont? Segítünk kiválasztani egy olyan telefont, amely hosszú ideig megbízhatóan fog szolgálni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obsah-baleni-iphone.jpg

Az iPhone-ok csomagolása karcsúbb lett. Milyen fülhallgatót és töltőt válassz hozzá?

Az új iPhone dobozában nincs fülhallgató és töltőadapter. Mi erre a megoldás és mit válasszunk a helyettesítésükre? Számos lehetőségünk van. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hdmi-kabel.jpg

Mi az a HDMI?

A HDMI (High Definition Multimedia Interface, azaz nagyfelbontású multimédia interfész) a ma legszélesebb körben használt digitális szabvány a videó-, hang- és internetátvitelhez. Nagyon gyakran használják televíziók, monitorok vagy projektorok multimédiás berendezésekhez való csatlakoztatására. Széleskörű használata és sokoldalúsága miatt különböző változatok és csatlakozóformák léteznek. További részletek a cikkben. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cinske-telefony-2022-nahled.jpg

Kínai telefonok (MINDEN, AMIT TUDNI KELL RÓLUK)

A kínai telefonokon korábban jókat mulattak, de manapság már senki sem nevet rajtuk. Egyre ambiciózusabbá válnak, és a versenytársaknak is gyakran az arcukra fagy a mosoly, amikor szembesülnek velük. Miért vesznek egyre többen ilyen telefont? Melyek a legjobb kínai telefonok, és mire kell figyelni az "LTE" kapcsán? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uhlopricka-displeje-clanek.jpg

Mit jelent a képátló, azaz a kijelző átmérője?

A képátló a kijelző bal alsó és jobb felső sarka közötti távolság. A kijelző átmérőjét hüvelykben szokás megadni, 1" = 2,54 cm. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prenos-dat-nahled.jpg

Telefon adatok átvitele másik telefonra (ÚTMUTATÓ)

A fontos adatok átvitele szinte elengedhetetlen, ha új telefonra váltasz. Milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre? Könnyen át tudom vinni az adatokat Android és iOS között? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sim-karta-nahled.jpg

SIM-kártya típusa: Miben különböznek egymástól és hogyan találjuk meg a megfelelőt?

A telefonok méretének csökkenése arra késztette a gyártókat, hogy csökkentsék a SIM-kártya helyét is. A hagyományos SIM-kártya mellett már találkozhatunk MicroSIM és NanoSIM kártyákkal is. A legtöbb szolgáltató szükség esetén ingyen kicseréli a meglévő SIM-kártyát egy másik típusra. Részletek itt »

Csalás és biztonság

Az internetes pénzügyi csalások száma egyre nő, ráadásul a csalók egyre kreatívabbak. Hogyan ismerheted fel a hamis ajánlatokat, hogy elkerüld az anyagi veszteséget? Cikkünkben tanácsokkal látunk el. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/powerbanky-v-letadle-nahled.jpg

Powerbankok repüléshez: melyek ezek és mire kell figyelni?

A powerbankok ideális áramforrások a mobiltelefonok és a táblagépek számára a hosszú utazások során. Pozitívum, hogy akár repülőgépen is használhatók. Ennek azonban vannak bizonyos korlátozásai. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-najit-mobilni-telefon-nahled.jpg

Elveszett telefon keresése - Hogyan keressük meg a mobiltelefonunkat? (ÚTMUTATÓ)

Nem éppen a te napod volt és most meg kell találnod a mobilodat? A mobiltelefon helyének meghatározására több lehetőség is van, mind az Android, mind az iOS készülékek esetében. A következő cikkben megnézzük, hogy melyek a legjobb és főleg a leggyorsabb módszerek a mobiltelefon helyének meghatározására.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-gimbal.jpg

Hogyan válasszunk gimbalt?

Szeretnél videókat készíteni a mobiltelefonoddal, de nem vagy elégedett a stabilitással? Szerezz be egy gimbalnak nevezett stabilizátort! Gimbal segítségével jobb eredményeket érhetsz el, mint az optikai stabilizálással. Cikkünkben elmondjuk, mire érdemes odafigyelni a gimbal kiválasztásakor. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tisk-z-mobilu-uvodni-1.jpg

Hogyan lehet telefonról nyomtatni (ÚTMUTATÓ)

Nagyon hasznos dolog telefonról nyomtatni, hiszen így gyorsan ki lehet nyomtatni a mobilon tárolt dokumentumokat vagy az okostelefonnal készített fényképeket. A nyomtató csatlakoztatása telefonhoz történhet vezeték nélkül vagy egy kábel segítségével. Cikkünkben megnézzük, hogyan lehet telefonról nyomtatni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/magneticke-kabely-nahled.jpg

Mágneses kábelek: könnyű csatlakoztatás és sok más előny

Mit értünk a mágneses kábel kifejezés alatt? Ha olyan kábelre gondolsz, amely a mágneses erő jelenlétének köszönhetően könnyen csatlakozik egy eszközhöz, akkor bizony igazad van. Azonban több ilyen hasznos kütyü is létezik.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obnovovaci-frekvence-mobilni-telefon-displej.jpg

A kijelző frissítési sebessége

A kijelző frissítési gyakorisága azt jelzi, hogy egy másodperc alatt hányszor rajzolódik újra a képernyőn megjelenő kép. A magasabb szám simább képmegjelenítést jelent. Az általános frekvencia 60 Hz, és ilyenkor a gyors görgetésnél enyhe szaggatottságot észlelhetünk. Ez már nem fordul elő 90, 120 vagy több hertzes frissítési frekvenciáknál.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-pocitac.jpg

Mobil és számítógép: hogyan hozhatod ki a legtöbbet a kettő kapcsolatából?

A mobiltelefon életünk nélkülözhetetlen részévé vált. Miért érdemes beruházni egy drágább modellbe, és hogyan lehet a legtöbbet kihozni egy minőségi mobiltelefon és egy számítógép kombinációjából? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smartphone-pro-seniory-nahled.jpg

Útmutató (nem csak) idősek számára: Hogyan használjunk okostelefont?

Az okostelefonok nem csak a fiatalabb korosztály számára készültek. Sok idős ember is használja őket, akár a családdal való kommunikációra, akár fényképek készítésére és megosztására, vagy a térképen való navigálásra utazás közben. Néhányan azonban inkább kerülik őket, mert túl bonyolultnak találják. Ebben a cikkben azonban megmutatjuk, hogy még az átlagos idősebbek is meg tudnak barátkozni egy okostelefonnal, és elégedettek lesznek a használatukkal. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-auto-nahled.jpg

Mobil és autó: nem csak a Teslának kell nagy kijelző

Hogyan lehet a legtöbbet kihozni a modern autó és az okostelefon nyújtotta lehetőségekből? És miért jó ötlet befektetni egy jól felszerelt telefonba? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
123...
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ