Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nabijeni-mobilu-1.jpg

Hogyan töltsünk helyesen?

A telefont vagy a laptopot helyesn tölteni igazán kemény dió. Biztosan van otthon jó pár olyan töltőd, ami a "legjobb" minden eszközhöz. De nagy kárt tehetsz, ha nem a megfelelő adapterrel töltöd az adott készüléket. Segítünk eligazodni a különböző töltők között. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobilni-telefon-nahled.jpg

Hogy ismered fel, hogy öregszik a telefonod?

Rossz minőségű fotók, az akksi már semmit nem bír, az alkalmazások nem működnek. A jelekből, amelyek arra mutatnak, hogy telefonod lassan kiszolgálja magát még sokkal több is lehet. Eljött az idő, hogy új telefon után nézz? Megtudod cikkünkből! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisty-android-2019-2.png

Mi az a tiszta Android?

A tiszta Android az Androidos mobiltelefonok operációs rendszerének legegyszerűbb formája -  nem tartalmazza tehát sem a módosított grafikus felületet, sem pedig az esetleges funkciókat, amelyeket az operációs rendszer bővítésekor helyeznek bele az egyes gyártók.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-prodlouzit-vydrz-baterie-telefonu-nahled.jpg

8 tipp, hogyan hosszabbítható meg a telefon akkumulátorának élettartama

Még a legjobb okostelefonoknál is állandó probléma az akkumulátor üzemidő. A nagy teljesítményű processzorok és a fejlett funkciók az akkumulátor kapacitásából egy lényeges részt kérnek ki maguknak, de valamin mégis változtathatunk. Itt olvashatsz egy pár tanácsot arra vonatkozólag, hogy hogyan javíts az akkumulátor kapacitásán. Némely tipp még a telefon teljesítményét is növelheti.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/tovarni-nastaveni-mobil-nahled.jpg

Hogyan állítsuk vissza a telefonunkat gyári állapotba

A gyári beállítások visszaállítása telefonunkon megszünteti a lassú rendszer okozta problémákat, ugyanakkor megszabadulsz a nem kívánt adatoktól is. A gyári beállítások visszaállítása nagyjából 5 percet vesz igénybe. Útmutatónkban részletesen elmagyarázzuk, hogyan kell végrehajtani és mire kell vigyázni. Ha a telefont nem lehet a beállítások menün keresztül a gyári állapotba visszaállítani, akkor is elmondjuk mi a teendő.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stupen-kryti-ochrana-ip.jpg

Az IP védettség mértéke a telefon folyadékkal és porral szembeni ellenállóságát jelöli

Az IP védettségi fokozat nemzetközileg szabványosított kód, amely azonosítja az elektromos készülékek ellenállását a idegen tárgyak és folyadékok, különösen a víz bejutása ellen. A védettség mértékét az úgynevezett IP-kód adja meg, amely az "IP" -ből és két számjegyből áll: az első jelzi a veszélyes érintkezés és az idegen tárgyak elleni védelmet, a második a víz és nedvesség elleni védelem mértékét jelzi. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-nabijet-baterie-nahled.jpg

Hogyan használd a NiCd és a NiMH akkumulátorokat

Az akkumulátorok megfelelő tárolást és használatot igényelnek. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan kell helyesen kezelni az akkus fúrók és csavarhúzók akkumulátorait. A leggyakoribbak a NiCd és a NiMH típusúak. Megtudhatod, hogyan akadályozható meg a polaritásuk megfordulása a túltöltés következtében, milyen körülmények között kell őket tárolni, mikor és hogyan kell őket tölteni és mi vezethet a károsodásukhoz. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ