A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

GORENJE N 6X2 NMX

Termékkatalógus
GORENJE N 6X2 NMX
4,2 16 értékelés
Hűtőszekrény - A++ energiaosztály, 222 l hűtőszekrény kapacitás, 85 l fagyasztó kapacitás, alsó fagyasztó, 42 dB zajszint, N, SN, ST és T klímaosztály, 4 hűtőszekrény polc, 3 fagyasztórekesz, no frost, ionizáló, szuper fagyasztás, "no-frost" fagyasztórendszer, led világítás, szellőzés és kijelző, 185 cm magas, 60 cm széles, 64 cm mély, 67,5 kg
Kód:  FBC230a Termékszám:  N6X2NMX Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE N 6X2 NMX

A(z) GORENJE fagyasztós hűtőszekrény egy fagyasztóval is rendelkező hűtő, amely sokoldalúságának hála szenzációs választás. Ez egy hagyományos szabadon álló típus, így nem kell szakembert hívni ahhoz, hogy betehessük a konyhába. Az ajtó zsanérjai felcserélhetők így a nyitási irány személyre szabható. A(z) GORENJE N 6X2 NMX fagyasztós hűtőszekrény a nagyon gazdaságos A++ energiaosztályba tartozik. Klímaosztály: N, SN, ST és T. A(z) GORENJE által tervezett hűtő maximális zajszintje 42 dB.

A(z) GORENJE N 6X2 NMX kombinált hűtőszekrény lényegesebb attribútumai

  • A++ energiaosztályának köszönhetően nagyon gazdaságos
  • A NoFrost rendszer megakadályozza a(z) fagyasztós hűtőszekrény jegesedését, így nem kell majd kiolvasztani
  • A fagyasztó önkiolvasztó funkcióval is bír
  • A(z) GORENJE N 6X2 NMX hűtő maximális zajszintje: 42 dB
  • A beépített ionizátor könnyűszerrel bánik el a baktériumokkal és a kellemetlen szagokkal
  • A hűtőszekrény max. kapacitása: 222 l
  • A fagyasztó max. kapacitása: 85 l
  • Az ajtó pántjai felcserélhetők

Mi egyebet ígér a(z) GORENJE hűtőszekrénye?

A(z) GORENJE N 6X2 NMX kombinált hűtőjének egyik alapvető funkciója az úgynevezett NoFrost rendszer, amely megakadályozza a jegesedést. A fagyasztó önkiolvasztó funkcióval is rendelkezik. Ha egyszerre több új élelmiszert pakolunk bele, a fagyasztó erősen lecsökkenti a hőmérsékletet, hogy azokat villámgyorsan lehűtse. A hűtőszekrénybe épített ionizátor könnyűszerrel bánik el a baktériumokkal és a kellemetlen szagokkal. A hatékony, jól átgondolt szellőzésnek köszönhetően a belső hőmérséklet arányosan oszlik el. A(z) GORENJE által tervezett hűtőgép erős LED világítással rendelkezik, hogy a harapnivalót ne kelljen félhomályban keresni. Az LCD kijelző jelentősen megkönnyíti a kezelését. Az antibakteriális szigetelés kint tartja a baktériumokat.

A(z) GORENJE hűtőgépének elrendezése és méretei

A(z) GORENJE N 6X2 NMX teljes kapacitása 300 - 349 l. A hűtőrész összesen 222 l űrtartalommal rendelkezik, így közepes méretű családok számára a legideálisabb. Az élelem tárolására és elrendezésére 4 polc áll rendelkezésünkre. A fagyasztó összesen 85 l űrtartalommal bír. A fagyasztó tisztességes űrtartalommal rendelkezik, 3 rekeszt kínál. A(z) GORENJE által gyártott fagyasztós hűtőszekrény súlya 67,5 kg, mérete pedig 60 × 185 × 64 cm.

Paraméterek

Klímaosztály
SN, N, ST, T Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Szín
Inox Kész!
Design
Klasszikus Kész!
Magasság
185 cm Kész!

Szín

Szín
Inox Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Méretek

Magasság
185 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Mélység
64 cm Kész!

Funkciók

Az ajtónyitás iránya megváltoztatható
Igen Kész!
Nyitás iránya
Választható nyitási irány Kész!
Klímaosztály
SN, N, ST, T Kész!

Belső elrendezés

Fagyasztórekeszek száma
Kész!
Hűtőszekrénypolcok száma
Kész!
Fagyasztó teljesítménye 24 óra alatt
5 kg Kész!

Tömeg

Tömeg
67,5 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
» Böngészd végig teljes hűtőszekrény kínálatunkat, melyek között kombinált hűtő, alulfagyasztós és felülfagyasztós hűtőszekrény is megtaláható. Sőt, akár többajtós side by side hűtő modellek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GORENJE N 6X2 NMX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE N 6X2 NMX . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje N 6X2 NMX.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ