A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Logitech G735

Termékkatalógus
Logitech G735
4,8 4 értékelés
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth, rádiófrekvenciás kapcsolat, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 38 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 16 óra akkumulátor üzemidő
73 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JL3003 Termékszám:  981-001083 Gyártó honlapja:
Logitech G735 73 290 Ft Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vásárlás

Logitech G735

A g736 GAMER FEJHALLGATÓ

LIGHTSPEED, BLUETOOTH TECHNOLÓGIÁVAL, levehető mikrofonnal és rgb háttérvilágítással
Logitech G735

Mutasd meg a stílusodat a
logitech G735 fejhallgatóval

A Logitech G735 Aurora Collection gamer fejhallgató maximális kényelmet nyújt mindenkinek, még a kisebb fejűeknek is. A fejhallgatót kiváló minőségű hangzás jellemzi, mikrofonnal, látványos RGB háttérvilágítással és nem utolsósorban rendkívül kényelmes fejpánttal és forgatható fülkagylókkal van felszerelve. A Logitech G735-öt LIGHTSPEED vagy Bluetooth segítségével csatlakoztathatod a számítógépedhez vagy mobiltelefonodhoz.Ezzel a gamer fejhallgatóval rengeteg kalandban lesz részed.

LIGHTSPEED

TECHNOLÓGIA

BLUETOOTH

CSATLAKOZÁS

260 GRAMM

TÖMEG

ELFORGATHATÓ

FÜLKAGYLÓK

40 MM-ES

ÁTALAKÍTÓK

BLUE VO!CE

MIKROFON TECHNOLÓGIA

16 ÓRA

AZ AKKUMULÁTOR ÜZEMIDEJE

LIGHTSYNC

RGB


Logitech G735

élvezd a tökéletes kényelmet

A Logitech G735-öt kifejezetten az egész napos viseléshez és minden típusú játékosnak tervezték, függetlenül attól, hogy mekkora a fejük, viselnek-e szemüveget vagy fülbevalót. A fejhallgató tömege mindössze 260 gramm, és a puha fejpánttal és fülkagylókkal kombinálva hosszú órákon át élvezheted a játékot a fejhallgatót viselve anélkül, hogy zavarna.

Logitech G735

Tűnj ki a tömegből az rgb LIGHTSYNC segítségével

Hangold össze magad a többi gamer kiegészítőddel, és mutasd meg a stílusodat a többieknek. A Logitech G735 zónás RGB háttérvilágítással rendelkezik, amelyet az Aurora Collection sorozatot jellemző négy lenyűgöző Play Mood üzemmód között válthatsz át. Az összesen 16,8 millió színt tartalmazó G HUB alkalmazással a háttérvilágítást is testreszabhatod.

Logitech G735

Megbízható LIGHTSPEED kapcsolat

A csomagban található egy USB-vevő, amelyet csak csatlakoztatnod kell a számítógépedhez, és máris élvezheted a LIGHTSPEED vezeték nélküli kapcsolatot, amely szó szerint lenyűgöz a minőségével. A Logitech G735-öt a mobiltelefonodhoz is csatlakoztathatod - ugyanis a fejhallgatót Bluetooth technológiával is ellátták. Egy 3,5 mm-es jack csatlakozó is rendelkezésre áll (a vezeték nem tartozék). Az akkumulátor üzemideje több mint16 óra egyetlen töltéssel, és ha kikapcsolod az RGB háttérvilágítást, az akkumulátor üzemideje tekintélyes 56 órára nő. A kezelőszervek közvetlenül a fülkagylókon találhatók.

Logitech G735

A Logitech G735 tökéletes hangzással nyűgöz le

A magas szintű hangzást a tiszta és dübörgő 40 mm-es meghajtók biztosítják - élvezd a tökéletes hangzást akár játék, filmnézés vagy zenehallgatás közben. A Logitech G735 kompatibilis a Dolby Atmos és a Windows Sonic térhatású hangzással. A levehető mikrofon Blue VO!CE szűrőkkel biztosítja, hogy a hívások során úgy fognak hallani téged, mint még soha.

Logitech G735

Állítsd be a fejhallgatót a saját ízlésed szerint

A Logitech G HUB egy szoftver, amellyel tökéletessé teheted a Logitech G735 fejhallgatódat. Szinte mindent beállíthatsz, ami csak eszedbe jut - a hangkiegyenlítőtől kezdve a teljes mikrofon EQ hangolóval és Blue VO!CE szűrőkkel történő énekformálásig a háttérvilágítás testreszabásáig a LIGHTSYNC technológiával.

Paraméterek

Összehasonlít
Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Funkciók
Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás Kész!
További tulajdonságok
USB kábel mellékelve, Cserélhető fülpárnák Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
40 mm Kész!
Impedancia
38 Ohm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
16 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tömeg

Tömeg
260 g Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech G735 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G735. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech G735. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G735. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G735.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ