AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Sony WH-XB900N, kék

Termékkatalógus
Sony WH-XB900N, kék
4,6 11 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear) zárt, Bluetooth aktív zajszűrő (ANC), NFC, 20 Hz-40000 Hz frekvenciatartomány, 103 dB/mW érzékenység, 50 Ohm impedancia, 35 óra akkumulátor-üzemidő
Kód:  RO980b6b Termékszám:  WHXB900NL.CE7 Gyártó honlapja:

Sony WH-XB900N, kék

Zajkioltó fejhallgató

Olcsóbb, hangosabb és lenyűgözőbb. Így lehet jellemezni a kék vezeték nélküli fejhallgató új sorozatátA Sony WH-XB900N, amely az alacsonyabb ár mellett erőteljesebb basszusst kínál a továbbfejlesztett EXTRA BASS technológiának köszönhetően. A kiváló hangminőség mellett a 30 órás akkumulátor élettartamnak is örülni fogsz. A fejhallgató egy órás lejátszást biztosít 10 perc töltés után. Könnyedén csatlakozhatsz az eszközeidhez a Bluetooth vagy NFC segítségével. Az elegáns A Sony WH-XB900N fejhallgatóknak kényelmes fülpárnái vannak és könnyű összecsukható szerkezete, amit minden bizonnyal értékelni fogsz, nem csak utazáskor. A termék zajkioltó technológiával is rendelkezik.

EXTRA BASS technológia a mély és kifejező hangzáshoz

A Sony technológiája javítja a basszusfrekvenciákat a tökéletes basszushang biztosítása érdekében. A fejhallgató speciális szerkezete javítja a hangszórók és a fül közötti légnyomást. Ezzel bármely dal sokkal jobb lesz. A Sony WH-XB900N fülhallgató példátlan hangtisztaságot biztosít és teljeshallgatási élményt nyújt.

Sony WH-XB900N

Hosszú élettartam

A Sony WH-XB900N akkumulátorral van ellátva, amely kényelmes elegendő az egész napra. Egyetlen töltéssel akár 30 órás lejátszási idő is élvezhető. A fejhallgató mindössze 4 órán belül teljesen fel van töltve.

Sony WH-XB900N

Elegáns összecsukható kivitel

A Sony WH-XB900N egyszerűen elegáns, így bárkinek tökéletesen illenek. A kiváló minőségű párnázott fülpárnák, amelyek elég puhák a teljes kényelemhez, egész nap fájdalommentes hallgatást tesznek lehetővé. Ha befelyezted a hallgatást, a Sony WH-XB900N-t könnyedén összecsukhatod és elteheted.

Sony WH-XB900N

Praktikus beállítás

A Sony WH-XB900N érdekes tulajdonságaaz érintéses vezérlés a hangerő gyors és egyszerű szabályozásához , a hívásokhoz és a dalváltáshoz. A termék kielégíti az igényes vásárlók igényeit is aSony | Headphones Connect alkalmazással. Olyan funkciókat kínál, amely automatikusan beállítja a hangerőt az aktuális tevékenységednek megfelelően.

A kék Sony WH-XB900N fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • A Sony WH-XB900N kék fejhallgató erős basszust kínál, továbbfejlesztett EXTRA BASS technológiával
  • Az akkumulátor élettartama egész napot kibír
  • Csatlakoztasd a terméket Bluetooth vagy NFC használatával
  • A Sony WH-XB900N könnyű  és összecsukható, amelyet útközben is használhatsz
  • Az érintőképernyő segítségével a fejhallgató könnyen kezelhető
  • Az igényes ügyfelek elégedettek lesznek a Voice Assistant funkcióval, amelyet csak a hangutasítások irányítanak

Környezeti zajkioltó technológia

Tedd a füledre a Sony WH-XB900N készüléket, indítsd el a  kedvenc dalaid lejátszási listáját, és felejts el minden mást. A digitális környezeti zajkioldó technológiával és az EXTRA BASS technológiával élvezheted a kiváló minőségű zavartalan hallgatást.

Sony WH-XB900N

Összecsukható kialakítás

Nem akarsz már zenét hallgatni? A fejhallgató praktikus összecsukható kialakításának köszönhetően könnyen tárolható a táskádban.

Sony WH-XB900N

Beépített mikrofon

Szeretnéd nyugodtan fogadni a telefonhívásaid, és nem akarod levenni a  Sony fejhallgatóját a fejedről? A beépített mikrofonnak köszönhetően ez nem szükséges. Bejövő hívás fogadásához érintsd meg a jobb fülhallgatót.

Sony WH-XB900N

"Gyors figyelem" funkció

Kérdezni szeretnél valakitől valamit, de nem akarod levenni a fülhallgatót? Ebben az esetben örülni fogsz a praktikus "Gyors figyelem" funkciónak. Egyszerűen helyezd a kezed a fejhallgató jobb oldali borítójára, és a hang azonnal elnémul.

Sony WH-XB900N

Az érintőpanel működése

Működtesd az összes kulcsfontosságú funkciót az ujjaiddal. Válassz zeneszámokat, kezdeményezz telefonhívásokat, állítsd be a hangerőt. Minden nagyon intuitív.

Sony WH-XB900N

Praktikus Sony alkalmazás

A mobilalkalmazásban testre szabhatod a hangszínszabályozókat és a hangbeállításokat a személyes preferenciáidnak megfelelően.

Sony WH-XB900N

Hangsegéd

A Voice Assistant örömet okoz mindenkinek, akik könnyen be akarják tervezni a napjukat. Csak annyit kell tenned, hogy a beépített mikrofonon keresztül csatlakozol a hangsegédekhez, hangparancsokkal utasíthatod.

Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
40 000 Hz Kész!
Érzékenység
103 dB/mW Kész!
Impedancia
50 Ohm Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Integrált Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
35 óra Kész!

Tömeg

Tömeg
254 g Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Miért nem tudom a Cetelem Online Áruhitelt kiválasztani? Az írja, hogy "a visszatörleszteni kívánt termék nem található". Miért? Köszönöm!

Kérdések és válaszok: Sony WH-XB900N, kék
Kiegészítők: Sony WH-XB900N, kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WH-XB900N modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony WH-XB900N modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WH-XB900N blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WH-XB900N blau.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ