Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

WWDC 2023: az Apple új rendszereket és egy AR/VR headsetet mutatott be

Termékkatalógus

Cikk

Aktualizálva • Szerző: Ondřej Chabr

Az Apple várva várt WWDC 2023 keynote-ja rengeteg újdonságot hozott magával. Mindent sorra veszünk, amit bemutattak. Bemutatásra került számos várt szoftveres, de többé-kevésbé várt hardveres újdonság is.

WWDC 2023, bevezető

WWDC 2023 – TARTALOM

  1. A WWDC 2023 nyitó előadása biztosan nem volt unalmas esemény
  2. Az iOS 17 és iPadOS 17 a biztonságra, a mentális egészségre, a munkára és a játékra összpontosít
  3. Szoftverújdonságok az Apple Watch, a számítógépek és az Apple TV számára
  4. MacBook Air 15" képátlóval és az új legerősebb Apple számítógépek
  5. Végre megérkezett az Apple VR headsetje

A WWDC 2023 nyitó előadása biztosan nem volt unalmas esemény

Az idei WWDC keynote-jának részeként az Apple ismét körbevezetett a kampuszán, ezúttal egy kicsit más stílusban, színpaletta kíséretében. Ez mindig tematikusan mutatja be az egyes újdonságokat. A vállalat egyszerűen tudja, hogyan kell játszani az esemény vizuális aspektusával, ez látszott. Ugyanakkor maguk az újdonságok is megérdemelték, és mindenképpen felkeltették a közönség figyelmét.

WWDC 2023, One more thing
A rendezvény vége felé egy meglepetés várt ránk. Forrás: apple.com

Az innovációkat szoftveres és hardveres újításokra osztották fel. Mivel a WWDC elsősorban egy fejlesztői konferencia, a hardveres hírek inkább a perifériára szorulnak. Ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy idén hosszú idő után először láthattunk olyan vadonatúj terméket, amelyről a közeli és távoli jövőben biztosan mindenki beszélni fog.

Az iOS 17 és iPadOS 17 a biztonságra, a mentális egészségre, a munkára és a játékra összpontosít

De vegyük sorra, és kezdjük a hagyományos operációs rendszerekkel. Az Apple az iPhone-okhoz és iPad-ekhez szánt rendszereit a konvencióknak megfelelően nevezte el, így iOS 17-ről és iPadOS 17-ről beszélhetünk. Helyet kaptak mind a teljesen új funkciók, mind pedig elsősorban a rendszerek korábbi verzióiban bevezetett meglévő funkciók továbbfejlesztése.

WWDC 2023, iOS 17, StandBy
StandBy funkció az egyébként alvó üzemmódban lévő iPhone-kijelző használatához. Forrás: apple.com

Az újdonságok közé tartozik a Napló alkalmazás, amely a fizikai aktivitási adatokon, a hallgatott zenéken, a készített fényképeken stb. keresztül rögzíti a napodat. Az iPhone mostantól az otthoni asszisztenst is helyettesítheti. Ha fekvő helyzetbe állítjuk és töltőre rakjuk, rengeteg hasznos információt tud megjeleníteni, hasonlóan az időjárás-állomásokhoz vagy a vezérléssel ellátott otthoni asszisztensekhez.

WWDC 2023, iOS 17, Üzenetek, Hívás, Facetime
Az iOS 17-et a kommunikációs alkalmazásokat érintő fejlesztések jellemzik. Forrás: apple.com

Változások történtek a kommunikációs alkalmazásokban. Az olyan elemek, mint a matricák, gifek és fotók csoportosítása új helyet kapott az üzenetekben. A matricákon belül könnyedén készíthetsz sajátot is a fotóidból, beleértve az Élő fotókat is. A hangüzenet átíródik szöveges formába, és az üzenetrögzítő is képes ugyanerre, így akár egy meeting során is láthatod, mit szeretne mondani a gyermeked.

WWDC 2023, iPadOS 17, lock screen
Újonnan testreszabható iPad zárolt képernyő. Forrás: apple.com

A telefonon megjelenő kapcsolat előnézete modernebb. Virtuális névjegykártyát cserélhetsz egy másik személlyel, csak közelebb kell vinni egymáshoz a két telefont. Most már az AirDrop is így működik.

i

iOS 17: jobb kapcsolat a világgal, személyesebb megközelítés és a mentális egészségre való összpontosítás

Végül pedig teljesen testre szabhatod az iPad-edet interaktív widgetekkel és szerkeszthető zárolt képernyővel. Támogatja az alkalmazások műveleteinek áttekintését is az Élő tevékenységek segítségével. A nagyméretű kijelzője éppen megfelelő a PDF-ekkel való munkához, illetve mostantól még könnyebbé válik a mezők kitöltése. Szintén praktikus az Egészség alkalmazás, amely eddig csak iPhone-on volt elérhető. Akárhogy is, a tablet számos egyéb üzenetküldő és telefonáló újítást is átveszi az iOS 17-ből.

Szoftverújdonságok az Apple Watch, a számítógépek és az Apple TV számára

Az óra idén jelentős szoftveres modellvonal-jelöléssel rendelkezik. A legújabb watchOS 10 az évek óta bevált, de eddig változatlan vizuális megjelenést célozza meg. Az Apple eddig inkább csak funkcionalitásban adott hozzá. Tehát újra lett tervezve a rendszer, hogy több férjen el a kijelzőn, és widgetek is érkeznek. Ezek okosan összeállított csoportosítása a tárcsanézetből a korona egyszerű csúsztatásával hívható elő. Egy oldalsó gombbal pedig a vezérlőközpontot hozhatjuk elő, akár az alkalmazás futtatása közben is.

WWDC 2023, watchOS 10, újdonságok
Új óralapok, de ami még fontosabb, egy sor widget és jobb képernyőhasználat - ez a watchOS 10. Forrás: apple.com

Az Apple Watch a watchOS 10 érkezésével két új óraszámlapot is kap. Az első a keret közötti teret jeleníti meg kellemesen változó színekben, a másik pedig a híres képregényből ismert Snoopy rajzfilmfigurát. Kerékpározás közben az aktivitás az iPhone-on is megjelenik, ahol közvetlenül az Apple Watch-ról kattinthatunk a valós időben rögzített további információk között. Az iránytű alkalmazás az útvonalhoz hozzáadja a legutóbbi jelzett hely pontját. Az új rendszerben a Mindfulness alkalmazásban rögzítheted az aktuális érzéseidet.

WWDC 2023, watchOS 10, telefonszámcsere
Egyszerűen cserélhetsz kapcsolati adatokat olyan személlyel, akinek iOS 17 rendszerű iPhone-ja van, csak egymáshoz kell közelíteni a készülékeket. Forrás: apple.com

A Mac-ek és MacBook laptopok legújabb operációs rendszerének neve macOS Sonoma, vagy macOS 14. A számítógépeken a widgetek elhelyezhetők az asztalon, és ha egy iPhone vagy iPad van a közelben, akkor a képernyőn láthatjuk az azon lévő widgeteket is. Videohívás közben az előadó feje a megosztott tartalom fölött lebeghet.

WWDC 2023, macOS Sonoma
A widgeteket többé nem kell elrejteni az oldalsávban, hanem az asztalon lehet elhelyezni. Forrás: apple.com

A Safari böngésző még jobban megakadályozza a felhasználó nyomon követését. Még olyantól is, aki fizikailag közel van a készülékedhez. A profilok szigorúan elkülönítik a munka és a szabadidős böngészést. Egyszerre akár több fiókkal is bejelentkezhetsz egy webhelyre. Az oldalakat a dokkolóhoz rögzítheted, és alkalmazásként jelenítheted meg. A Game Mode gondoskodik az AirPods és a játékvezérlők legmagasabb prioritású teljesítmény- és késleltetési javításairól.

WWDC 2023, tvOS
A Continuity segítségével a Facetime-hívás képét a tévén is megjelenítheted. Az állványon lévő iPhone lesz a kép forrása. Forrás: apple.com

Az Apple TV tvOS operációs rendszere is kisebb változásokon ment keresztül. Az iPhone és iPad készülékkel párosítva most először élheted át a Facetime videohívásokat a nagyképernyős tévén. Az iOS-ből ismerős vezérlőközpont is bekerült. A karaokét pedig jól szolgálja az az új lehetőség, hogy az iPhone-ról felvehetsz egy képet, amely a dalszöveg aláfestése mellett közvetlenül a tévére vetül. Ha nem találod az Apple TV távirányítódat, az iPhone képes megtalálni azt.

i

MacBook Air 15" képátlóval és az új legerősebb Apple számítógépek

Eddig a MacBook Air-t a kijelző mérete korlátozta le. Az elmúlt években nem lehetett mást kapni, mint a 13 hüvelykes modellt. Azonban ennek most vége. A vadonatúj MacBook Air továbbra is az M2 processzorral rendelkezik, de 15"-es képátlóval. Megmaradt a nagyszerű, 18 órás akkumulátor-üzemidő. Az audiorendszer új elrendezésű, 6 hangszóróval. Ami a méreteket illeti, a képátló ellenére a vastagság mindössze 11,5 mm. Az érdeklődők 4 színárnyalat közül választhatnak.

WWDC 2023, MacBook Air 15 hüvelykes WWDC 2023, Mac Studio és Mac Pro
Az új 15"-os MacBook Air és a nagy teljesítményű Mac Studio és Mac Pro. Forrás: apple.com

A professzionális felhasználók számára új asztali számítógépek készültek. Az M2 Max mellett a Mac Studio is kapott egy változatot az új M2 Ultra chippel a gyorsabb videorendereléshez és egyéb fejlett műveletekhez. A processzor akár 6 Apple Pro Display XDR profi monitort is képes kezelni. Az Apple legjobb számítógépe a Mac Pro lett, szintén az M2 Ultra processzorral, ezzel fejeződött be a saját chipekre való átállás és az Inteltől való elszakadásra irányuló törekvés.

WWDC 2023, Apple počítače s procesory Silicon
A Silicon saját processzoraira való áttéréssel teljessé vált az átállás. Forrás: apple.com

Végre megérkezett az Apple VR headsetje

Az évek óta várt VR-headset, amely az AR- és VR-környezetekben végzett játék- és munkatevékenységekhez egyaránt használható, végre bemutatásra került. Az Apple több éves előkészítése egy rendkívül versenyképes termékben, az Apple Vision Pro-ban öltött testet. De arra még várnunk kell, hogy forgalomba kerüljön. A jövő év elején esedékes.

WWDC 2023, Apple Vision Pro
A szemüveg 12 kamerával rendelkezik a kerületén. Forrás: apple.com

A szemüvegen keresztül láthatjuk a környezetünket, emellett a tartalom a levegőben lebeg. De a még jobb élmény érdekében a felhasználó akár hegyvidéki tájat is választhat háttérnek. A kép elemeit a 12 kamera által rögzített kézmozdulatokkal vagy a hangoddal irányíthatod. Az iOS-hez hasonló ikonokkal ellátott menük buborékokban jelennek meg. A térhatású hanggal kombinálva a videók böngészése személyesebbé válik. A filmek a mozi érzetét idézik majd.

Ha valaki előtted áll, a szemüveg felfedi előtte a szemeidet, hogy a beszélgetés során jobban interakcióba léphessetek. A szemüveg más Apple-termékekhez kapcsolódik, így azokból merít tartalmat. Akár a MacBook képernyőjét is behúzhatod a térbe 4K-ban. A szemüveg egy csoportos videóhívásban is szerepelt. A másik oldalon lévő emberek számára akár fájlokat is kiteríthetsz melléjük, ha üzleti megbeszélésről van szó.

WWDC 2023, AR kép a Vision Pro-val
A tartalom kiterjeszthető a nappali terébe, de például egy magashegyi helyszínre is lecserélheted. Forrás: apple.com

Technikai szempontból néhány micro-OLED kijelzőről van szó, melyek több mint 23 millió pixelt tartalmaznak. Az operációs rendszer az új visionOS, a headsetnek pedig saját App Store-ja lesz. A kezelőszervek sem hiányoznak, például egy korona, ami hasonlít az Apple Watch-ról ismert koronára. A processzor az M2, az R1 chip pedig a 12 kamera, 5 szenzor és 6 mikrofon együttműködéséről gondoskodik észrevehetetlen sebességgel. A Vision Pro akkumulátora 2 órát bír ki egy töltéssel. Az ára 3500 dollárról indul majd.

i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Amint láthatod, a WWDC 2023 rengeteg újdonságot tartogatott. A legnagyobb dobás az Apple Vision Pro, az AR headset volt. Erre ugyan még várnunk kell, de a béta operációs rendszerek és az új Mac-ek hamarosan megérkeznek. Te melyiket szeretnéd kipróbálni?

iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 198×
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
442 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b1
iPhone 15 Pro 256 GB fehér titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 198×
iPhone 15 Pro 256 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
499 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047c2
iPhone 15 Pro 512 GB kék titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 198×
iPhone 15 Pro 512 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
602 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047d3
iPhone 15 Pro 1TB natúr titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 198×
iPhone 15 Pro 1TB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
689 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: RI047e4
iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 144×
iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
536 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b1
iPhone 15 Pro Max 256 GB fehér titán - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 144×
iPhone 15 Pro Max 256 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
536 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b2
iPhone 15 Pro Max 512 GB kék titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 144×
iPhone 15 Pro Max 512 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
649 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048c3
iPhone 15 Pro Max 1TB natúr titán - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 144×
iPhone 15 Pro Max 1TB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
750 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048d4
iPhone 15 128GB fekete - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 125×
iPhone 15 128GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
335 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b1
iPhone 15 128GB kék - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 125×
iPhone 15 128GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
344 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b2
iPhone 15 256GB zöld - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 125×
iPhone 15 256GB zöld
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
394 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c3
iPhone 15 256GB sárga - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 125×
iPhone 15 256GB sárga
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
394 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c4
iPhone 15 512GB rózsaszín - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,8 125×
iPhone 15 512GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
Leárazás -5 %
493 990 Ft 519 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045d5
iPhone 15 Plus 128GB fekete - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 128GB fekete
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
393 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b1
iPhone 15 Plus 128GB kék - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 128GB kék
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
395 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b2
iPhone 15 Plus 256GB zöld - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 256GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
Leárazás -6 %
447 990 Ft 474 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c3
iPhone 15 Plus 256GB sárga - Mobiltelefon Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 256GB sárga
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
450 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c4
iPhone 15 Plus 512GB rózsaszín - Mobiltelefon
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 30×
iPhone 15 Plus 512GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
Leárazás -7 %
549 490 Ft 589 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046d5
Nyomtatás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ