Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

iPhone 14 Pro Max (TESZT): újfajta interakció és kompromisszumok nélküli fotózás

Termékkatalógus
iPhone 14 Pro Max, teszt, bevezető

iPhone 14 Pro Max (TESZT): az interakció új formája és kompromisszumok nélküli fotózás

Teszt

Aktualizálva • Szerző: Ondřej Chabr

Az egyik legnépszerűbb mobilmárka 2022-ben új generációs okostelefonokkal rukkolt elő. A legjobb bemutatott iPhone az iPhone 14 Pro Max, amelyet most mi is kézhez kaptunk. El is készítettünk egy teljes áttekintést az új funkciók értékelésével, amelyek az előző generációhoz képest némi fejlesztésen estek át.

iPhone 14 Pro Max (TESZT) – TARTALOM

 1. A 14 Pro sorozat nem marad le a testvéreitől, de igyekszik megkülönböztetni magát
 2. Az iPhone 14 Pro Max egy tartós gyöngyszem a telefonok között
 3. Milyen az új Always-on kijelző az iPhone 14 Pro Max-on?
 4. A Lightning-csatlakozó már kezd elavulttá válni, vajon a jövő gyorsabb töltést hoz?
 5. Több év után az iPhone 14 Pro Max kamerájának felbontásán is dolgoztak
 6. A konkurenciának nehéz dolga van, kit szorongat meg leginkább az iPhone?
 7. Az iPhone 14 Pro Max még a legigényesebbeknek sem okoz csalódást

A 14 Pro sorozat nem marad le a testvéreitől, de igyekszik megkülönböztetni magát

Az Apple az iPhone 14 termékcsaládban bemutatott egy pár belépőszintű modellt is a kevésbé igényes felhasználók számára. Ennek ellenére az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus párosa is a magasabb kategóriás okostelefonok közé tartozik. Aztán van egy második párosunk is. Ez utóbbi páros már első ránézésre is többet ígér. Prémium anyagok, masszív fotómodulok és jobb processzorok.

Az alap iPhone 14 bemutatása után most az új sorozat teljesen ellentétes oldala, nevezetesen az iPhone 14 Pro Max áll előttünk. Ez már egy magasabb szintet próbál elérni, a mobilfotósok és videósok ideális telefonja lehet. Ráadásul a tesztelt változat az 1 TB-os belső tárhelyével is kitűnik a tömegből, így aztán a tesztelés során sem kellett spórolni a kapacitással. A teljesítményen és a kamerákon túl több változás is történt, például a kijelzőn is változtattak.

i

iPhone 14 (BEMUTATÓ): decens újdonságok a már megszokott köntösben

Az iPhone 14 Pro Max egy tartós gyöngyszem a telefonok között

A Pro Max természetesen a legnagyobb telefon az Apple kínálatában. Az előző iPhone 13 Pro Max-hoz képest a tizennégyes meglepően hasonló méretekkel rendelkezik. Valószínűleg még az előző generációt régóta használók sem fogják érzékelni a változásokat. Az iPhone 14 Pro Max kevesebb mint fél milliméterrel keskenyebb és 2 tizedmilliméterrel mélyebb. A szögletes kialakítás, a sima acél oldalak, a sima üveg hátlap és a tartós üveg előlap mind hozzájárulnak a luxus külsőhöz. A 240 grammos súly ebben az esetben várható is volt, tehát megfelelő.

iPhone 14 Pro Max, bemutató, előlap iPhone 14 Pro Max, bemutató, hátlap
A kijelző mentén látható nagyon vékony keret több helyet ad magának a kijelzőnek. A hátlap sima tapintású, a piktogramok a jobb alsó oldalra kerültek.

A teljes előlapot, beleértve a kijelzőt is, tartós Ceramic Shield üveg borítja, mely szépen beleilleszkedik a polírozott acélkeretbe. Bal oldalt a már megszokott hangerőszabályzó és néma üzemmód gombok, a jobb oldalon pedig a bekapcsológomb található. Továbbra is alul, a hangszóró és a mikrofon között rejtőzik a Lightning-port a tápellátáshoz és az adatátvitelhez. A kijelző körül egy minden oldalt azonos vastagságú fekete keret húzódik.

i

A tesztelt aranyváltozat színe annyira visszafogott, hogy a fényképeken gyakran ezüstnek tűnik. Ezen a színváltozaton kívül a 14 Pro modellek fekete és lila színben is kaphatók.

A logóval ellátott sima üveg hátlapot a megemelt fotómodul és különösen a 3 hatalmas kamera bontja meg. A teljes fotómodul ismét egy hajszállal megnagyobbodott, gyakorlatilag a hátlap szélességének a felét foglalja el. Változatlan helyen, a szenzorok triója mellett kapott helyett a LiDAR szenzor, a mikrofon és egy kör alakú fehér LED is, sárga középponttal. A kamera lencséje ellenére a telefon könnyen kihúzható a zsebből, viszont a fotómodul sima felületeken sajnos kellemetlen imbolygást okoz.

iPhone 14 Pro Max, bemutató, kiálló fotómodul
A hátlapi kamera kivezetése olyan masszív, hogy a telefon sík felületen jelentősen meginog. Olyan védőtok használatát javaslom, amely minimalizálja a kiálló fotómodult.

Milyen az új Always-on kijelző az iPhone 14 Pro Max-on?

A nagyméretű telefonok rajongói örülni fognak a hatalmas és kiváló minőségű kijelzőnek. A Super Retina XDR panel az iPhone 12 Pro Max óta ugyanazzal a 6,7 hüvelykes képátlóval rendelkezik. A finom felbontás is megmaradt, ami nagyon tiszteletre méltó, 460 ppi körüli finomságot ér el. A frissítési sebességet a beállításokban 60 képkocka/másodpercre korlátozhatod, de kár lenne érte. Az akár 120 Hz-es adaptív beállítással a rendszer használata igazán élvezetes, ahogyan az várható is volt.

Az évek óta bevált kijelző 2 nagy újítást kapott az iPhone 14 Pro Max-ban. Először is a Dynamic Island nevű kivágást, amely helyet biztosít az előlapi szelfikamerának és az egyéb szenzoroknak. Első ránézésre ez egy hosszabbított ovális alakú rész, amely teljesen elválik a kijelző felső szélétől. Közelebbről nézve, fényben vizsgálva azonban könnyen láthatjuk, hogy egy kisebb ovális részből, egy résből és egy kis gyűrűből áll. Utóbbi éppen az előlapi Face ID kamerát rejti, a mellette lévő ovális részben találjuk a közelségérzékelőt stb.

iPhone 14 Pro Max, bemutató, Dynamic Island
A Dynamic Island két részből áll, de szándékosan egyetlen fekete egészként jelenik meg. Always-on nézetben egy szürke keret látható körülötte.

Ez az új elem az Apple-alkalmazások és más támogatott alkalmazások számos rendszer- és háttértevékenységét jeleníti meg. A leggyakoribbak a néma üzemmódra váltás, a Face ID arcellenőrzés, a vezeték nélküli fülhallgató csatlakoztatása, a zene lejátszása stb. Az egész ovális elem érintésérzékeny, és reagál a húzásra és a lenyomva tartás gesztusaira. Oldalra csúsztatással könnyen elrejtheted a folyamatban lévő tevékenységet, míg lenyomva tartással előhozhatod annak részleteit, többnyire a vezérléshez szükséges gombokat.

iPhone 14 Pro Max, bemutató, különböző műveletek iPhone 14 Pro Max, bemutató, interakció az alkalmazásokkal
Példák a Dynamic Island-en megjelenő különböző műveletekre. Több ilyen művelet esetén az ovális felület 2 részre oszlik. Ha lenyomva tartod, további információkat tekinthetsz meg.

A Dynamic Island nemcsak kellemes szórakozásnak bizonyult, hanem remek rövidítésnek is, ha egyszer megszokod az interaktív vezérlést. Könnyedén tudtam rajta keresztül több rendszeralkalmazást is vezérelni. Emellett egy narancssárga pontot jelenít meg, amikor a mikrofont használjuk, és egy zöldet, amikor fényképeket és videót készítünk. Amit furcsának találok, az az egész sziget egy vékony szürke vonallal való körülhatárolása, amikor a kijelző ki van kapcsolva az új Always-on nézetben. Nem zavaró, de nem látom értelmét.

Elérkeztünk tehát egy olyan funkcióhoz, amelyet a versenytársak már évek óta használnak. Az Apple csak most vezette be az Always-on kijelzőket az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max készülékeknél. Nem is az Apple lenne, ha nem a maga módján közelítené meg a dolgot. Sőt, először csak egy halványított kijelzőt kínál fel, amelyen a háttérkép még látható. Még így is eléggé világít a kijelző ebben a nézetben, ráadásul nem érvényesül a funkció valódi értelme. Szerencsére az iOS 16.2 már lehetővé teszi a háttérkép kikapcsolásának lehetőségét is.

iPhone 14 Pro Max, bemutató, világító kijelző iPhone 14 Pro Max, bemutató, AOD háttérképpel iPhone 14 Pro Max, bemutató, valódi AOD
Összehasonlítás: zárolt képernyő bekapcsolva, Always-on kijelző bekapcsolt háttérképpel és kikapcsolt háttérképekkel.

Ennek köszönhetően a kijelző valóban üres. Csak az idő és dátum jelenik meg, felette pedig a vékonyan szegélyezett Dynamic Island egy apró lakat ikonnal. A kiválasztott widgetek is megjelennek, például az akkumulátor állapota, enélkül nem is látszik a töltéssel kapcsolatos semmilyen jelzés. A háttérképes kijelzőt természetesen vissza lehet aktiválni. Ezzel együtt az értesítések megjelenítését is beállíthatjuk. Kár, hogy az értesítések nem éppen finoman, hanem ugyanúgy láthatóak, mint a kivilágított kijelzőn. Mindenesetre van még hova fejlődni ezen a téren.

A Lightning-csatlakozó már kezd elavulttá válni, vajon a jövő gyorsabb töltést hoz?

A kisebb iPhone 14 Pro mellett a Max változat is egy teljesen új, 8-magos Apple A16 Bionic processzort kapott. Ez már a hatékonyabb 4 nm-es eljárással készül. A konkurens telefonok RAM-jának csak töredéke elegendő ahhoz, hogy a rendszer hibátlanul működjön. Konkrétan maradunk a 6 GB-nál. A chip teljesítménye többek között a nagyobb felbontású képek feldolgozásához, a kiterjesztett valósággal való munkához és a hasonlóan teljesítményigényes műveletekhez is bőven elegendő.

A teszt során a legújabb iOS 16.3, majd később a 16.3.1 volt telepítve. Az egyetlen nyűg, ami a tesztelés ideje alatt többször is előfordult, hogy a bekapcsológomb megnyomása után az aktuális képernyő egy pillanatra elhalványult, ahelyett, hogy azonnal megjelenítette volna az Always-on kijelzőt. Egyesek számára zavaró lehet a kijelző teljes kikapcsolásának kezdeti szabálytalan késleltetése is. Az Apple szerint az Always-on akkor kapcsol ki, amikor a telefon kijelzőjét lefelé fordítjuk, plusz néhány más esetben, illetve a szokásaink elsajátítását követően.

A kompromisszumok nélküli teljesítményt a független Geekbench mérések is megerősítik, ahol még a nagy teljesítményű Android telefonokat is maga mögött hagyja. Az iPhone 14 termékcsaládban újdonságnak számít az autóbaleset-felismerő üzemmód is, amely a beállításokban kikapcsolható, valamint az SOS műholdas üzenetküldés. Azonban ez utóbbi hazánkban egyelőre nem elérhető.

iPhone 14 Pro Max, bemutató, Lightning-csatlakozó
Ez lenne az utolsó, Lightning-csatlakozóval ellátott iPhone generáció? Az Apple-nek az uniós előírások szerint a következő generációkban USB-C csatlakozóra kell cserélnie a saját technológiát.

A rendszer észrevehető problémáktól mentesen működik. A Lightning-csatlakozó jelenléte ugyanakkor megnehezíti a gyorstöltést. Az uniós szabályozás szerint azonban a következő generációba már mindenképpen az USB-C csatlakozót kell beépíteni, ami könnyen megnövelheti a maximális töltési sebességet. Jelenleg egy 20 W-os adapterrel a töltés körülbelül 2 órát vesz igénybe. Az akkumulátor üzemidejére azonban nem lehet panasz. Intenzív használat mellett a telefon egy teljes napot és legalább a következő nap felét is gond nélkül kibírta.

Több év után az iPhone 14 Pro Max kamerájának felbontásán is dolgoztak

Több év elteltével az Apple ismét növeli a kamera felbontását. A főkamera már 48 megapixeles és mostantól 2x-es optikai zoommal is rendelkezik. Ezt a felbontást azonban csak úgy érhetjük el, ha RAW felvételre váltunk. Bár a fotó így több tíz MB-os méretben készül el, több lényeges részletet tartalmaz majd a későbbi szerkesztéshez. A másik két szenzor továbbra is 12 megapixeles, egy nagylátószögű kamera és egy 3x-os optikai zoommal rendelkező teleobjektív.

iPhone 14 Pro Max, bemutató, megemelt fotómodul
A három érzékelő, a LiDAR és a megvilágítási dióda a megszokott helyén maradt. Belül azonban történtek változások.

A következő finomítás az egész új iPhone-családot áthatja, mégpedig a Photonic Engine, ami a jobb részletmegörökítést szolgálja. Jelenleg az iPhone 14 Pro Max az egyik legjobban fotózó telefon a piacon, ezt a teszteléseim is alátámasztják. A nappali fényben készült fotók tele vannak részletekkel. Az iPhone-ok arról híresek, hogy inkább valósághű színeket jelenítenek meg, mintsem telítetteket. Ez ebben az esetben is beigazolódni látszik. Az iPhone háttérvilágítása is kifogástalan.

iPhone 14 Pro Max, bemutató, nappali felvétel
Az élesség és a színhűség az iPhone teljes felületén megfigyelhető. A nappali fényben készült fotókon meg aztán főleg. De ha a teljes 48 megapixeles felbontásra váltasz, a fotók mérete rohamosan megnő.

Az ultraszéles felvételek a 120°-os látószöggel és az új f/2,2-es rekeszértékkel szintén nem okoznak csalódást. A mobiltelefonnak azonban továbbra is nehéz dolga van, ha a gyengébb fényviszonyokkal kell megküzdenie. De ha a napsütés kedvez, az eredmény elhanyagolható mértékű zajjal rendelkezik. A makrófelvételek készítése során kimondottan elégedett voltam a részletgazdagsággal és a színvisszaadás minőségével. A makró üzemmódot manuálisan vezérlő gombot a beállításokon keresztül lehet hozzáadni.

iPhone 14 Pro Max, bemutató, makró felvétel
A nagylátószögű kamera könnyedén kezeli az apró részleteket a makró módban. Ez manuálisan vezérelhető egy külön erre a célra szolgáló gomb segítségével.

A következő a teleobjektív, amely a 3x-os jelenetnagyításról gondoskodik, és nem csak kirakatbábuként van jelen. A rekesznyílása eléri az f/2,8 értéket, az optikai stabilizátor pedig segít a jelenet pontosabb megörökítésében. A 12 megapixeles előlapi szelfikamera szintén frissítésen esett át. Gyengébb fényviszonyok mellett is lenyűgöző eredményeket tud produkálni. Ha az összes kamera éjszakai teljesítményét kéne értékelnem, a 14 Pro Max ezen a téren is jól teljesít, köszönhetően a nagyméretű szenzoroknak.

iPhone 14 Pro Max, bemutató, nagylátószögű felvétel iPhone 14 Pro Max, bemutató, normál felvétel iPhone 14 Pro Max, bemutató, 3x-os zoom
Szürkületi fotók a nagylátószögű kamerával, a főkamerával és a 3x optikai zoomos teleobjektívvel.

Videók készítésekor a jobb stabilizálás érdekében használhatod az új Action módot is. Ezzel valóban sikerült stabil felvételt készítenem még futás közben is, amitől sokkal rosszabb eredményt vártam volna. Az iPhone 13 generációja óta a Film móddal tehetjük élvezetesebbé a videók készítését. A 4K felbontás kiválasztásakor adhatjuk meg a felvételek filmszerű, 24 képkocka/másodperc sebességgel történő készítését. A legjobb eredményt jó fényviszonyok mellett érhetjük el, ilyenkor lehet a videofelvételeken a lehető legjobban elmosni a környezetet, így az összkép kellemesen világos lesz.

A konkurenciának nehéz dolga van, kit szorongat meg leginkább az iPhone?

Az olyan telefonok rajongói, amelyek gyártója egyben az operációs rendszer fejlesztője is, tulajdonképpen csak az iPhone és a Google Pixel közül választhatnak. Akik inkább az Android rendszer rajongói táborába tartoznak, azok számára a Google Pixel 7 Pro kínálhat érdekes alternatívát. A kijelzője valóban nagyon finom, csak egy apró kivágás bontja azt meg. A Pixel saját gyártású chippel is rendelkezik - Google Tensor G2. Képminőségben is kiemelkedik, hasonlóan az iPhone-hoz, elérve az 50 Mpx-es maximumot. A töltés azonban ennél a telefonnál sem túl gyors, nem haladja meg a 30 W-ot.

iPhone 14 Pro Max, konkurencia, Google Pixel 7 Pro 5G iPhone 14 Pro Max, konkurencia, Samsung Galaxy S23 Ultra
Az iPhone versenytársainak hasonlóan nagy és jó minőségű kijelzővel, szenzációs teljesítménnyel és kamerákkal kell rendelkezniük. Mindezen feltételeknek a Google Pixel 7 Pro és a Samsung Galaxy S23 Ultra felel meg.

Az igényesebb felhasználóknak, akik a telefonjukhoz tartozó tollat is nagyra értékelik, a legújabb Samsung Galaxy S23 Ultra-t választottam. A hatalmas panel tökéletesen alkalmas az S Pen tollal való munkához, amely egyszerűen kicsúsztatható a készülék alsó széléből. A Samsung rekordméretű kamerát választott, bizonyára kevesen fognak legyinteni a 200 megapixelre és az akár 10-szeres optikai zoomra. A Samsung már a gyorstöltés terén is lekörözi a riválisokat, de nem sokkal. Az akár 45 W egy 5000 mAh-s akkumulátor esetében azonban mindenképpen örvendetes.

Paraméterek/ Modell iPhone 14 Pro Max Google Pixel 7 Pro 5G Samsung Galaxy S23 Ultra 5G
Kijelző 6,7" (19,5 : 9) 6,7" (19,5 : 9) 6,8" (20 : 9)
2 796 × 1 290 px, 460 ppi 3 120 × 1 440 px, 512 ppi 3 088 × 1 440 px, 501 ppi
OLED, 120 Hz OLED, 120 Hz AMOLED 2X, 120 Hz
Hátlapi kamera fő: 48 Mpx, f/1,78, OIS, 4K video 60 fps
fő: 50 Mpx, f/1,85, OIS, 4K video 60 fps
fő: 200 Mpx, f/1,7, OIS, 8K video 30 fps
széleslátó: 12 Mpx, f/2,2, 120°
széleslátó: 12 Mpx, f/2,2
széleslátó: 12 Mpx, f/1,4
teleobjektív: 12 Mpx, f/2,8
teleobjektív: 48 Mpx, f/3,5
teleobjektív: 10 Mpx, f/1,12
LiDAR
teleobjektív: 10 Mpx, f/1,12
Előlapi kamera 12 Mpx, f/1,9, 4K video 60 fps
10,8 Mpx, f/2,2, 4K video 60 fps
12 Mpx, f/2,0, 4K video 60 fps
Lapkakészlet Apple A16 Bionic Google Tensor G2, 8magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, 8magos
RAM 6 GB 12 GB 8/12 GB
Belső tárhely 128/256/512/1 024 GB 128/256/512 GB 256/512/1 024 GB
Operációs rendszer iOS 16 Android 13 Android 13
5G támogatás
Akkumulátor 4 323 mAh 5 000 mAh 5 000 mAh
Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 27 W / 15 W Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 30 W / 23 W
Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 45 W / 10 W
USB-C
3,5 mm-es jack
IP védettség IP68 IP68 IP68
Hangzás sztereó, Dolby Atmos sztereó, Dolby sztereó, Dolby
Méret 160,7 × 77,6 × 7,85 mm 162,9 × 76,6 × 8,9 mm 163,4 × 78,1 × 8,9 mm
Súly 240 g 212 g 233 g

Az iPhone 14 Pro Max még a legigényesebbeknek sem okoz csalódást

iPhone 14 Pro Max; bemutató

iPhone 14 Pro Max

Mobiltelefonok

A márka rajongói ismét nehéz helyzetben vannak. Az új iPhone 14 Pro Max néhány szép új funkciót mutat fel, élükön a Dynamic Island vezérléssel és az Always-on kijelző támogatással. A nagyobb teljesítmény, a jobb szürkületi felvételek a 48 MP-es RAW felvételkészítés képességével és a nagyszerű videostabilizálás külön figyelmet érdemel. Az új kijelzőfunkciók szoftverét biztosan finomítani fogják még, a többi már tökéletes. Ha egy kimondottan nagy telefont szeretnél, az iPhone 14 Pro Max valójában szinte semmilyen téren nem okozhat csalódást.

Előnyök

 • A Dynamic Island valóban hasznos
 • Kompromisszummentes A16 Bionic teljesítmény
 • Jobb szürkületi fotók
 • Videostabilizálás és filmmód

Hátrányok

 • A töltés lehetne gyorsabb is
 • Az Always-on részletesebb beállításokat érdemelne
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Nehéz benne hibát találni. Az egyéb operációs rendszerek kedvelői ugyan csepülhetik az iOS-t, de az iPhone 14 Pro Max tényleg egy fergeteges telefon. Mindenképpen érdemes kipróbálni, hiszen a specifikációi jelenleg az okostelefonok világának csúcsát jelentik.

iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 207×
iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
499 990 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: RI044b1
iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
547 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b1
iPhone 15 Pro Max 256 GB fehér titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 256 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
547 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b2
iPhone 15 Pro Max 512 GB kék titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 512 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
649 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048c3
iPhone 15 Pro Max 1TB natúr titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 1TB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
751 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048d4
iPhone 14 Pro 128 GB, fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 483×
iPhone 14 Pro 128 GB, fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
424 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: RI043b1
iPhone 14 Pro 1TB arany - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 483×
iPhone 14 Pro 1TB arany
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 1000 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
729 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: RI043e3
iPhone 14 Pro 256 GB lila - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 483×
iPhone 14 Pro 256 GB lila
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
499 900 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: RI043c4
4,8 363×
iPhone 14 128 GB fehér
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
297 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041b2
4,8 363×
iPhone 14 128 GB piros
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
294 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041b4
4,8 363×
iPhone 14 128 GB lila
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
296 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041b5
4,8 363×
iPhone 14 128 GB - kék
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
298 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041b3
iPhone 14 256 GB fehér - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 363×
iPhone 14 256 GB fehér
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
352 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041c2
iPhone 14 256 GB fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 363×
iPhone 14 256 GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
352 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041c1
iPhone 14 256 GB PRODUCT (RED) - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 363×
iPhone 14 256 GB PRODUCT (RED)
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
346 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041c4
iPhone 14 256 GB lila - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 363×
iPhone 14 256 GB lila
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
352 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041c5
iPhone 14 256 GB kék - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 363×
iPhone 14 256 GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2532 × 1170 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
346 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI041c3
iPhone 14 Plus 128 GB Éjfekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 97×
iPhone 14 Plus 128 GB Éjfekete
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2778 × 1284 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
334 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI042b1
iPhone 14 Plus 128 GB (PRODUCT)RED - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 97×
iPhone 14 Plus 128 GB (PRODUCT)RED
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2778 × 1284 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
334 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI042b4
iPhone 14 Plus 128 GB Lila - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 97×
iPhone 14 Plus 128 GB Lila
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2778 × 1284 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
333 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI042b5
iPhone 14 Plus 128 GB kék - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 97×
iPhone 14 Plus 128 GB kék
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2778 × 1284 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
335 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI042b3
iPhone 14 Plus 256 GB fehér - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 97×
iPhone 14 Plus 256 GB fehér
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2778 × 1284 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
385 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI042c2
iPhone 14 Plus 256GB éjfekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 97×
iPhone 14 Plus 256GB éjfekete
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2778 × 1284 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
385 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI042c1
iPhone 14 Plus 256 GB piros - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 97×
iPhone 14 Plus 256 GB piros
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2778 × 1284 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
392 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI042c4
iPhone 14 Plus 256 GB kék - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 97×
iPhone 14 Plus 256 GB kék
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2778 × 1284 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
386 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI042c3
Nyomtatás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ