Shop roku 0% splátky mobily, notebooky
Termékkatalógus

iPhone 13 Pro, bevezető

iPhone 13 Pro (BEMUTATÓ): briliáns specifikáció fémtestbe csomagolva

Teszt

Aktualizálva • Szerző: Ondřej Chabr

Az Apple minden évben előáll a soron következő legjobb iPhone-nal, ezúttal 4 modellre korlátozta a termékcsaládot. Ezek nemcsak méretben különböznek egymástól, hanem szegmentálják azokat a felhasználókat is, akik egyszerűen csak egy nagyszerű telefont szeretnének, és azokat is, akik kompromisszumok nélkül a lehető legjobb telefont szeretnék a magukénak tudni. Az utóbbi csoport egyik képviselőjét volt szerencsénk letesztelni. Mennyire nyűgözött le minket az iPhone 13 Pro?

iPhone 13 Pro – TARTALOM

 1. iPhone 13 Pro, a legkompaktabb iPhone csúcsmodell
 2. Első kézbevételre az iPhone 13 Pro olyan, mint egy luxus ékszer
 3. Az amúgy is tökéletes kijelző extra gyors frissítési frekvenciával rendelkezik
 4. Az A15 processzor kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújt és energiatakarékos
 5. Mostantól az összes objektív képes éjszakai üzemmódban fotózni, de ez még nem minden
 6. Ha szereted az iOS-t, vedd szemügyre a többi iPhone-t is
 7. iPhone 13 Pro bemutató - értékelés

iPhone 13 Pro, a legkompaktabb iPhone csúcsmodell

A 2020-ban bemutatott 4 különböző szintű modellből álló iPhone 12 sorozat után 2021-ben az Apple-től ugyanezt a megközelítést láthattuk. A kaliforniai gyártó ismét olyan modelleket tárt a világ elé, amelyek között mindenki megtalálhatja az ideális jelöltet. Konkrétan az iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max modellekről van szó. Számos felhasználó minden bizonnyal az ár alapján fog választani. Egyesek számára az a dilemma, hogy megéri-e egy olcsóbb iPhone-t venni több tárhely-kapacitással, vagy inkább egy drágább modellt alapszintű kapacitással.

Az iPhone 13 Pro pontosan az a telefon, amely minden olyan felhasználó számára vonzó, aki az összes legújabb funkciót szeretné megkapni az új telefonnal. Az iPhone 13 Pro mindezt kompromisszumok nélkül nyújtja. De ugyanúgy azoknak is szól, akik nem szeretnének egy túlságosan nagy kijelzőt, mint amilyet a legdrágább iPhone 13 Pro Max kapott. Így a szakemberek és az Apple iPhone szerelmesei számára az iPhone 13 Pro tökéletes választásnak tűnik. Mit gondolunk róla, miután hosszú ideig használtuk?

iPhone 13 Pro bemutató - színváltozatok
A korábban bevezetett kék, grafit, arany és ezüst árnyalatok mellett az Apple 2022 márciusában az alpesi zöld színvariánssal is bővítette a kínálatot.

Első kézbevételre az iPhone 13 Pro olyan, mint egy luxus ékszer

Első kézbevételre is azonnal látszik, hogy ez egy prémium kategóriás termék. A dobozból kicsúsztatva egy 204 grammos iPhone-t kapunk. Amint megérinted a telefon felületét, azt is megérted, hogy miért ennyi a tömege. A csiszolt acélperemből egyértelműen látszik, hogy ez egy drága telefon, amelynek kialakítását a gyártó alaposan átgondolta. A pereme maradt ugyanolyan, mint az iPhone 12 Pro esetében. Az ujjlenyomatok megtapadnak rajta, de az anyag tartós és nem karcolódik.

i

Az iPhone SE 2022 új chipet, megszokott dizájnt és ismét szép árat kapott

Az előlapot tartós Ceramic Shield üveg borítja. A hátlap szintén üvegből készült, de itt az üveg matt felületű. Az előlapon az újdonság a keskenyebb képernyőkivágás. Ennek ellenére a szükséges elemek, mint például a Face ID kamera és a közelségérzékelő, bele lettek építve. Fölötte, közvetlenül a szélén található a hangszóró. Az elődjénél lejjebb volt elhelyezve a kivágásban.

iPhone 13 Pro bemutató - hátlap iPhone 13 Pro bemutató - objektívek
A telefon mindkét oldalát üveg borítja. A hátoldalon matt fényű. Mindhárom kamera érezhetően a felszín fölé emelkedik.

A hátlapi fotómodul mérete valószínűleg elsőre meglepő lesz számodra, még akkor is, ha az előző generációs iPhone 12 Pro-t már megszoktad. Az Apple növelte a méretét, jelen esetben kissé meghaladja az egész hátlap szélességének a felét. A modul csiszolt üvegből készült, és 3 hatalmas objektív áll ki belőle. Szerencsére a por nem a modul körül, hanem a lencsék között tapad meg, ezeket a helyeket időnként nem árt megtisztítani. A telefon teste teljesen vízálló az IP68-as besorolásnak megfelelően.

iPhone 13 Pro bemutató - a csomag tartalma iPhone 13 Pro bemutató - ujjlenyomatok
A csomagolás ebben az esetben is szerény. Töltőadapter és fülhallgató nem található benne. Az acél lünettán láthatóak az ujjlenyomatok, közelebbről megvizsgálva pedig még inkább.

Az amúgy is tökéletes kijelző extra gyors frissítési frekvenciával rendelkezik

Az új iPhone 13 Pro sorozat egyik legnagyobb újdonsága minden bizonnyal a ProMotion kijelző. Ez a kijelző gyors frissítési frekvenciájára utal, amely az iPhone 13 Pro esetében eléri a 120 Hz-et. A frekvencia úgynevezett adaptív, tehát a telefon aktuális használatától függően változik. Ennek megfelelően 10 és legfeljebb 120 Hz közötti képfrissítési frekvencián működik.

Ez az újdonság tényleg észrevehető. A közösségi hálózatokon való görgetés, valamint a fényképek és a webes böngészés teljesen zökkenőmentes. Elképesztő azonban, hogy az iOS operációs rendszer önmagában is mennyire agilis. Az átlag felhasználó valószínűleg észre sem venné a különbséget, ha a beállításokban kikapcsolná a gyors képfrissítést.

iPhone 13 Pro bemutató - 120Hz-es OLED kijelző iPhone 13 Pro bemutató - lehelyezett iPhone
A színek élénkek, a kontraszt kiváló, a fényerő pedig még közvetlen tavaszi napsütésben is megbízhatóan magas. A hátsó kiemelkedés ellehetetleníti, hogy az iPhone-t tok nélkül stabilan, sík felületre helyezzük.

Már szót ejtettünk a kisebb előlapi kivágásról, amely ily módon valamivel több helyet hagy oldalirányba a kijelzőnek. A kijelző lapos, nem lejt a szélek felé, de a lekerekített sarkok elvesznek néhány pixelt. Maga a minőség kifogásolhatatlan. Az OLED panel nagy fényerővel és kiváló színvisszaadással rendelkezik. Nem okoz csalódást a fényképek megtekintése, az alkalmazások használata, vagy éppen a játszás során. A panel tartós, de ha nem szeretnél kockáztatni, javasoljuk, hogy vegyél hozzá kijelzővédőt.

Az A15 processzor kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújt és energiatakarékos

Ha a költségvetésed egy telefonra meghaladja a 400 ezer forintot, akkor érthető módon vannak bizonyos követelményeid. Ezek közé tartozik valószínűleg a tökéletesre hangolt rendszer, a hibamentes működés és a telefon képességeinek maximális kihasználása az alkalmazásokban, mint például az AR-technológiában.

i

Apple iPhone 12 (ÁTTEKINTÉS): 5G, OLED és bevált dizájn

Az iPhone 13 Pro kifogástalanul és megbízhatóan teljesíti a telefonműködéssel kapcsolatos ezen elvárásokat még nagy terhelés mellett is, mivel az Apple erre a célra fejlesztette ki az A15 Bionic processzort. Jelenleg ez a legerősebb mobilchip, melynek előnye, hogy tökéletes szinkronban van az ugyanattól a gyártótól származó szoftverrel. Ebből adódóan valóban lenyűgöző teljesítményt nyújt.

iPhone 13 Pro bemutató - Badland játszása
A mesés kijelzőnek és teljesítménynek köszönhetően garantáltan elégedett leszel a játékok futtatásával, függetlenül attól, hogy azok milyen grafikai követelményekkel rendelkeznek.

A tesztelés teljes időtartama alatt nem tapasztaltunk egyetlen hibát sem, az iPhone magabiztosan teljesített az alkalmazások indításakor, azok váltogatásakor, 4K videók készítésekor és egyéb tevékenységek során. Az A15 processzor már eddig is nagyszerű eredményeket ért el a különböző teljesítményteszteken, dominanciája egyelőre kétségbevonhatatlan. Ráadásul csupán 6 GB RAM-mal dolgozik együtt. A konkurencia hasonló árszintű telefonjai akár ennek a dupláját is megkapják. Az iPhone viszont megelégszik ennyivel is, a rendszer így is képes feldolgozni az éppen futó folyamatokat, priorizálni az igazán fontosakat.

i

Az iPhone 12 Pro-hoz képest az új készülék még jobb grafikus teljesítményt nyújt. A GPU bővült plusz egy maggal, így már 5 magos.

Az iOS 15-nek köszönhetően a lenyűgöző Live Text funkcióval letesztelheted a neurális egység teljesítményét. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy a kamera alkalmazást valamilyen szövegre irányítod, rákoppintasz a Live Text ikonra, és a szöveggel anélkül dolgozhatsz, hogy fényképet készítenél róla, másolhatod vagy le is fordíthatod azt. Ezt a galériában található, korábban készített képekkel is megteheted. A magyar nyelvhez még nincs támogatás, ezért előfordulhat, hogy a telefon nem mindig jeleníti meg helyesen az ékezeteket.

Az iOS 15 emellett a FaceTime hívásokban szebb háttérelmosódást, jobb telefonos keresést, új Safari funkciókat és még sok mást is kínál.

iPhone 13 Pro bemutató - Live Text szövegfelismerés iPhone 13 Pro bemutató - Live Text szövegfeldolgozás
Az iPhone a magyar szöveget is felismeri, de sajnos az ékezeteket és egyéb írásjeleket nem másolja. De például az angolban a funkció szinte hibátlan.

Milyen az iPhone 13 Pro akkumulátorának üzemideje? A 3095 mAh-s kapacitást semleges érzésekkel szemléltük, de a tesztelés után nyugodtan kijelenthetjük, hogy az iPhone minden gond nélkül kibírja egész nap. Még akkor is, ha egy fotózós délutánra viszed magaddal, vagy videókat készítesz filmes módban, késő estig nem kell a töltőért nyúlnod. Még az is lehet, hogy a következő fél napot is kibírja töltés nélkül. Elődjéhez viszonyítva az Apple több órával hosszabb akkumulátor-üzemidőt ígér. Sajnos a töltés teljesítménye nem változott, így maradt a 20W a vezetékes és 15W a vezeték nélküli töltéshez.

Mostantól az összes objektív képes éjszakai üzemmódban fotózni, de ez még nem minden

Mit tudnak azok a hatalmas kamerák az iPhone 13 Pro hátlapján? Nemcsak a fényképek, de a videók is minden eddiginél jobban néznek ki, és többet tudnak. Ez egy erős bizonyítéka annak, hogy az Apple nagy hangsúlyt fektet a fotó- és videóminőségre, hiszen már az iPhone 12 sorozat is a legjobb fotómobilok közé tartozott a piacon. Aki azonban a 12 megapixeles felbontás növekedésére számított, az csalódni fog. Javítások ugyanakkor több területen is tapasztalhatók.

iPhone 13 Pro bemutató - HDR felvétel
A HDR technológiának köszönhetően a telefon képes egyszerre kezelni a fény és a részletek megőrzését a kép sötét és világos területein.

A 12MP-es nagylátószögű kamera fényereje javult (ezúttal f/1,5), és ez egyben az eddigi legnagyobb szenzor is. Ennek köszönhetően még jobb eredményeket ér el mesterséges fényben és éjszaka történő felvételek és filmek készítésekor. Ez azt jelenti, hogy a fényképek csak minimális zajt tartalmaznak, emellett az éjszakai üzemmód maga határozza meg a fényképezési időt. Már 2 másodperces felvételi idővel is ragyogó kék esti égboltot kaphatunk. A Pro modell megtartotta a LiDAR-érzékelőt, ami segít portrék készítésében.

i

A legjobb fotómobilok 2022-ben

Az ultraszéles látószögű kamera a szélesebb látószögű felvételek és filmek készítésekor jut szerephez. Érezhetően javult a rekesznyílás is f/1,8-ra, mely most már éjszakai üzemmódban is képes fényképezni. Hasonlóképpen, a 3x-os optikai zoommal rendelkező teleobjektív mostantól automatikus és kézi zársebesség beállítással is, azaz éjszakai üzemmódban is használható. Az eredményül kapott fotók részletessége meglepően jó, csak enyhe zaj látható rajtuk.

iPhone 13 Pro bemutató - ultraszéles éjszakai üzemmód iPhone 13 Pro bemutató - éjszakai üzemmód, részletek
Mindazonáltal gyengébb fényviszonyok mellett számolni kell az ultraszéles látószögű kamera hosszabb fókuszidejével. Szép részletességgel fényképez gyenge fényviszonyok mellett.

A fényképezőgép másik újdonsága a makró üzemmód. Az új iPhone 13 Pro ezt egy jobb ultraszéles látószögű érzékelővel éri el, amely már 2 cm-től is képes fókuszálni. Ez az üzemmód nem korlátozódik csak a fényképezésre, a videófelvételek készítésekor is rendelkezésre áll, beleértve a lassított felvételt és az időzített felvételt is. Így például a rovarok lassított mozgása sziromról sziromra különösen érdekesnek tűnhet.

i

A teljes iPhone 13 sorozat mostantól úgynevezett fotóstílusokat kínál. Itt nem egyszerűen a kép általános színezésének kiválasztásáról van szó, hanem részletesebben is testre szabható a hatás.

Az iPhone 13 Pro alapfelszereltségként 60 fps sebességgel kezeli az iPhone 4K videókat, ami önmagában is szép érték. Kiemelt figyelmet kapott azonban egy új funkció, a filmkészítő mód. Ez tulajdonképpen egy alacsony mélységélességű videófelvétel, ahol a kamera a képnek csak egy részére fókuszál, a többit pedig elmossa. Az eredmény egy igazi filmfelvételre hasonlít, ráadásul remekül is működik. Ha nem vagy elégedett az újrafókuszálással, az intuitív szerkesztő segítségével gond nélkül megjelölhetsz más témákat, amelyekre a következő videóban fókuszálni szeretnél. A filmkészítő módra nemcsak a főérzékelő, de a teleobjektív és a TrueDepth előlapi szelfikamera is képes.

iPhone 13 Pro bemutató - makró üzemmód
A kanapé részletei közelről, makró módban rögzítve.

A profik értékelni fogják a ProRes módot, amely csak alacsony tömörítésű minőségben, de nagyobb adatmennyiséggel rögzíti a videókat. Az előlapi kamera ezt az üzemmódot is tudja kezelni, beleértve a fotóstílusokat is. Sokkal többre képes, mint eddig, ideje tehát, hogy ne csak egy alkalmi szelfi vagy videohívás eszközeként tekintsünk rá. Az ilyen felvételek egyébként rengeteg helyet foglalnak a telefonon, ezért az iPhone 13 Pro akár 1 TB-os változatban is kapható.

Ha szereted az iOS-t, vedd szemügyre a többi iPhone-t is

Hogyan állja meg a helyét az iPhone 13 Pro a vetélytársaival szemben? Ha valami más keresnénk, logikus módon a saját termékcsaládjában kezdenénk a keresés. Ha nincs szükséged a teleobjektívre, a LiDAR-re, a 120 Hz-es kijelzőre, és nem feltétlenül szeretnél egy nehéz, díszes acélkerettel ellátott telefont, valószínűleg megfelelő lesz számodra például az iPhone 13, amely olcsóbb és könnyebb.

Ha az iPhone 13 a maga 6,1 hüvelykes képátlójával számodra még mindig feleslegesen nagy, válaszd az iPhone 13 mini készüléket. Ha viszont minderre szükséged van és még ennél is nagyobb kijelzőt szeretnél, akkor az iPhone 13 Pro Max lehet a megfelelő választás.

i

Az iPhone 12-es széria is egy ésszerű döntés lehet. A régebbi A14 Bionic chip még mindig lenyomja a legtöbb versenytársat. Hiányozhat azonban a 120 Hz-es kijelző, a filmes üzemmód és a jobb akkumulátor-üzemidő.

A konkurens márkákhoz viszonyítva csak kevés jelentős eltérés tapasztalható. A Samsung Galaxy S22 például nagyon hasonló paramétereket kínál. A Samsunghoz képest az iPhone valamivel nagyobb felbontású kijelzőt és tartós acélkeretet kínál, míg a Samsung inkább az alumíniumra támaszkodik. Sok felhasználó tehát valószínűleg az operációs rendszer iránti affinitása alapján választ.

iPhone 13 Pro vs Samsung Galaxy S22
A Samsung Galaxy S22 majdnem ugyanazokkal a méretekkel rendelkezik, mint az iPhone 13 Pro, a képen azonban a nagyobb iPhone 13 Pro Max látható. Forrás: tremplin-numerique.org

Végül a Google Pixel 6 Pro-val is összehasonlítottuk (Google Pixel 6 (BEMUTATÓ): több mint egy csodálatos fényképezőgép?). Bár panelméretben felülmúlja az iPhone-t, mégis sok a hasonlóság. Ez az okostelefon is egy kifejezetten ehhez modellhez készült, egyedi gyártású processzorra támaszkodik. A Pixel azonban nagyobb felbontású főérzékelővel és teleobjektívvel büszkélkedhet. A Google részéről remek döntés volt a nagyobb akkumulátorkapacitás, mivel az megbízhatóan biztosítsa a nagy kijelző működését, de több forrás szerint is az iPhone győz az állóképesség terén. Természetesen ebben az esetben is inkább az egyéni preferenciákon múlik a döntés: iOS vagy Android.

Paraméterek/ Modell iPhone 13 Pro Samsung Galaxy S22 5G Google Pixel 6 Pro 5G
Kijelző 6,1" (19,5 : 9) 6,1" (19,5 : 9) 6,7" (19,5 : 9)
2 532 × 1 170 px, 460 ppi 2 340 × 1 080 px, 425 ppi 3 120 × 1 440 px, 512 ppi
OLED, 120 Hz AMOLED, 120 Hz AMOLED, 120 Hz
Hátlapi kamera fő: 12 Mpx, f/1,5, 4K videó, 60 fps
fő: 50 Mpx, f/1,8, 8K videó, 24 fps
fő: 50 Mpx, f/1,9, 4K videó, 60 fps
széles látószögű: 12 Mpx, f/1,8, 120°
széles látószögű: 12 Mpx, f/2,2, 120°
széles látószögű: 12 Mpx, f/2,2, 114°
teleobjektív: 12 Mpx, f/2,8, 3× optikai zoom
teleobjektív: 10 Mpx, f/2,4, 3× optikai zoom
teleobjektív: 48 Mpx, f/3,5, 4× optikai zoom
Előlapi kamera 12 Mpx, f/2,2, 4K videó, 60 fps
10 Mpx, f/2,2, 4K videó, 60 fps
11,1 Mpx, f/2,2, 4K videó, 30 fps
Lapkakészlet Apple A15 Bionic, 6magos Samsung Exynos 2200, 8magos Google Tensor, 8magos
RAM 6 GB 8 GB 12 GB
Belső tárhely 128/256/512/1000 GB 128/256 GB 128/256 GB
Operációs rendszer iOS 15 Android 12 Android 12
5G támogatás
Akkumulátor 3 095 mAh 3 700 mAh 5 003 mAh
gyorstöltés / vez. nélküli töltés: 20 W / 15 W gyorstöltés / vez. nélküli töltés: 25 W / 15 W
gyorstöltés / vez. nélküli töltés: 30 W / 23 W
USB-C
3,5mm jack
IP védettség IP68 IP68 IP68
Hangszórók sztereó sztereó sztereó
Méret 146,7 × 71,5 × 7,65 mm 146 × 70,6 × 7,6 mm 163,9 × 75,9 × 8,9 mm
Tömeg 204 g 167 g 210 g
Ár 424 990 Ft-tól* 334 990 Ft-tól* 397 990 Ft-tól*
*Az árak 2022. március 27-ével érvényesek

iPhone 13 Pro bemutató - értékelés

iPhone 13 Pro; recenze

iPhone 13 Pro

Mobiltelefonok

Ha a motorháztető alá nézünk, az új iPhone 13 Pro sok mindent letesz az asztalra, plusz mindent, amit a korábbi generációktól már megszokhattunk. Az iPhone 13 Pro azoknak a felhasználóknak készült, akik ki szeretnék maxolni az iPhone élményt. Kompromisszumok nélküli teljesítményt, minden lényeges modern technológiát és a legjobb kamerát kínálja, amely számos online ranglistán kiemelkedő helyen szerepel. Az eredményül kapott fotók, amint azt tesztünk is megerősíti, minden eddiginél jobban néznek ki az új éjszakai üzemmóddal és makróval. A videófelvételek a filmkészítő módnak köszönhetően lehengerlő minőségűek.

Előnyök

 • 120 Hz-es ProMotion kijelző
 • luxus kialakítás
 • csúcsteljesítményű A15 Bionic
 • éjszakai- és film üzemmód, makró

Hátrányok

 • feltűnően kidudorodó kamerák
 • magasabb ár
i Ezek is érdekelhetnek:

Az iPhone 13 Pro viszonylag könnyen kiértékelhető. Kevés telefon nyűgöz le ennyire és kínál ilyen fejlett funkciókat. Figyelembe kell venni, hogy ez a modell egy 2021-es telefon, mégis akár a 2022-es év legjobb telefonjaival összevetve is megállja a helyét.

Mit írtunk korábban az iPhone 13 Pro készülékről?

Cikk

Frissítve • Autor: Ondřej Chabr

Megérkeztek az iPhone 13 generációs legerősebb modelljei. Az iPhone 13 Pro és a 13 Pro Max még a legigényesebb felhasználókat is el fogja bűvölni. Mit nyújtanak a felhasználók számára az Apple idei legdrágább és legjobban felszerelt okostelefonjai?

iPhone 13, bevezetés

iPhone 13 Pro és Pro Max (PREVIEW) – TARTALOM

 1. Az új iPhone 13 Pro és Pro Max végre megérkezett
 2. Az iPhone 13 Pro modellek kis változtatásokkal dobják fel a tavalyi külsőt
 3. Az iPhone 13 Pro még simább képet mutat
 4. Az iPhone 13 Pro a leggyorsabb grafikát kínálja az okostelefonok világában
 5. Makró jelenetek és egyéb hasznos fotó- és videóhírek
 6. Az iPhone 13 Pro egész napon át tartó üzemideje
 7. Az iPhone 13 modellek összehasonlítása

Az új iPhone 13 Pro és Pro Max végre megérkezett

Az év elrepült, és a tavalyi négy iPhone 12 modell bemutatása után a helyzet megismétlődik. Ezúttal az Apple négy iPhone 13 modellt hozott a számunkra. Ezek pedig az iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max. Ebben a cikkben a legújabb iPhone 13-ról és 13 Pro Max-ról, egy drágább és jobban felszerelt párosról lesz szó.

iPhone 13, színváltozatok
Az idei iPhone 13 Pro és Pro Max egy új, Sierrakék változatban érkezik. Ezen túlmenően grafit-, ezüst- és aranyszínben is elérhető. Forrás: apple.com

Maga az esemény ismét egy előre felvett videó szellemében zajlott, hatékony vágással. Az Apple bemutatója mindig sikeres és vizuálisan is lenyűgöző. Számos alkalmazott váltotta egymást a virtuális színpadon, és mutatták be nekünk nem csak az új iPhone 13 szériát, de más új termékeket is.

Az iPhone 13 Pro modellek kis változtatásokkal dobják fel a tavalyi külsőt

Annak érdekében, hogy az iPhone 12 Pro és Pro Max modelleket könnyebben meg lehessen különböztetni a jelenlegi generációs modellektől, néhány apró változtatáson estek át. A képernyő felső kivágása kisebb lett, és a kijelzőnek több hely jut. A felső hangszóró egy kicsit feljebb került, közelebb a felső széléhez. Kivétel nélkül minden modell kisebb kivágással rendelkezik. Térjünk rá a hátlapra.
iPhone 13, design
A készülék külsejében minimális változtatással találkozhatunk. Első pillantásra egy keskenyebb kivágást láthatunk a kijelző felett, vagy egy masszívabb kameraszigetet a hátlapon. Forrás: apple.com

Ahogyan az várható volt, itt is láthatunk kisebb változásokat. Kicsit vastagabbak és hangsúlyosabbak a hátsó kamerákat tartó kiemelkedések. A hátoldalon lévők most több helyet foglalnak el, és egyértelművé teszik, hogy fejlesztés történt a fényképészeti teljesítmény tekintetében. Az új színek a grafit, az ezüst, az arany és a sierrakék.

Az iPhone 13 Pro még simább képet mutat

Az 6,1"-es Pro és a 6,7"-es Pro Max modellen továbbra is minőségi OLED HDR kijelzővel nézünk szembe. Ezek a méretek kellemesek a felhasználók számára, kényelmesen lehet velük dolgozni, miközben elég nagy és kiváló minőségű képet jelenítenek meg. Van azonban egy funkció, amely az iPhone kijelzőkből mindig is hiányzott, egészen mostanáig. Ez tette dinamikusabbá a képfrissítési rátát, amely az új generációs iPhone 13 modelleknél 120 Hz-cel száll be a játékba. Az új iPhone 13 Pro telefonok reakciója így például a rendszerben való mozgás közben is jobban érzékelhető lesz.

A ProMotion névre keresztelt kütyüt már ismerjük az iPad Pro tabletekről, amely most az LTPO kijelzőtechnológia segítségével az iPhone-okra is átültethetővé vált. Az akkumulátor kímélése érdekében ez a frekvencia nem fut megállás nélkül, hanem szükség szerint dinamikusan, automatikusan 10 és 120 Hz között áll be.

iPhone 13, képfrissítési frekvencia
A 120 Hz-es frissítési frekvencia erejét nem csak játék közben érezheted. Az iPhone 13 Pro modelleken a rendszeralkalmazások használata közben is megtapasztalható. Forrás: apple.com

Az iPhone 13 Pro a leggyorsabb grafikát kínálja az okostelefonok világában

Az új iPhone 13 Pro és 13 Pro Max készülékeket az Apple A15 Bionic chipje hajtja. Logikusan felülmúlja a meglévő erőteljes A14 Bionicot. A chip 6 magos, amelyből 2 mag nagy teljesítményű, 4 pedig energiahatékony. Az Apple a hatékonyságot és az energiatakarékosságot tartja szem előtt, amely az A15 Bionic esetében is igaz. A grafikusan intenzív játékok és egyéb alkalmazások kedvelői számára az okostelefonok eddigi legerősebb grafikus chipje áll rendelkezésre. Összesen 5 maggal büszkélkedhet, amely eggyel több, mint a korábbi generáció esetében. Ezt egy 16 magos Neural Engine is kiegészíti a kiterjesztett valósághoz.

iPhone 13, teljesítmény
Az iPhone 13 Pro és Pro Max a legerősebb mobil grafikával büszkélkedhet. Forrás: apple.com

Makró jelenetek és egyéb hasznos fotó- és videóhírek

Az iPhone-ok kameráinak minőségéhez kétség sem férhet. A Pro modellekben a legjobb paraméterekkel találkozunk. Ez idén sincs másképp. Az iPhone 13 Pro és Pro Max három kamerával fog levenni a lábadról - egy széles látószögű, egy ultraszéles látószögű és egy teleobjektív, amelyet LiDAR érzékelő egészít ki. Ezek már ismert jellemzők, ám vannak újdonságok is, és nem is kevés.

Az iPhone 13 Pro a jobb optikai képstabilizálás érdekében mostantól lencseshifttel, valamint a 10x helyett akár 15x digitális zoommal rendelkezik. Mindkét Pro modell objektívjei már tudják kezelni a makró üzemmódot is. Mindössze 2 centiméter közelről láthatod a fáról lehullott levél erezetét, egy rovar testének szerkezetét vagy a vízcseppeket. A később készült fényképek rajongói örömmel fogadják majd, hogy minden kamera rendelkezik éjszakai üzemmóddal.

iPhone 13, kamera
A Pro modellek ilyen részletes képekkel büszkélkedhetnek, köszönhetően a makró üzemmódnak, amely akár 2 centiméterről is képes fókuszálni. Forrás: apple.com

Az Apple bevezette a fotografikus stílusokat is, amelyekkel könnyedén beállíthatók az egyes képrétegek, például a színhőmérséklet, a fényerő és egyéb beállítások. Újdonság a videóknál az úgynevezett filmszerű mód, amely lehetővé teszi a háttér elmosását felvétel közben, és akár a későbbi szerkesztés során is megváltoztathatja azt. A haladó felvételek szerkesztéséhez a Pro modellek nem hagyják ki a ProRes videofunkciót, amely még ebben az évben megjelenik. Az előlapi 12 Mpx-es szelfikamera ProRes és filmszerű módban is képes rögzíteni.

Az iPhone 13 Pro egész napon át tartó üzemideje

És hogy egy egész napos munka után se maradj ki az éjszakai Dolby Vision videók készítésének kipróbálásából, az új iPhone 13 nagyobb akkumulátort kapott. Az iPhone 13 Pro akár 1,5 órával hosszabb üzemidőt biztosít az iPhone 12 Pro-hoz képest. Az iPhone 13 Pro Max esetében ez további 2,5 órával több, mint az iPhone 12 Pro Max esetében. Ez különösen akkor hasznos, ha gyors 5G-s adathálózathoz csatlakozol. A csatlakoztathatóságot Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0 és gigabites LTE is biztosítja. Az Apple Pay-en keresztüli fizetések adottak.

Az iPhone 13 modellek összehasonlítása

A 13 Pro és a 13 Pro Max modellek nem különböznek egymástól tulajdonságaikban. Tehát csak rajtad múlik, hogy megelégszel-e a telefon kompaktabb képátlójával és kisebb súlyával, vagy a legnagyobb elérhető képernyőre vágysz.

Paraméterek/
Modell
iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max
Kijelző 5,4" (19,5 : 9) 6,1" (19,5 : 9) 6,1" (19,5 : 9) 6,7" (19,5 : 9)
2 340 × 1 080 px, 476 ppi 2 532 × 1 170 px, 460 ppi 2 532 × 1 170 px, 460 ppi 2 778 × 1 284 px, 458 ppi
OLED, 60 Hz OLED, 60 Hz OLED, 120 Hz OLED, 120 Hz
Hátlapi kamera fő: 12 Mpx, f/1,6, 4K videó 60 fps-sel fő: 12 Mpx, f/1,6, 4K videó 60 fps-sel fő: 12 Mpx, f/1,5, 4K videó 60 fps-sel fő: 12 Mpx, f/1,5, 4K videó 60 fps-sel
ultraszéles látószögű: 12 Mpx, f/2,4 ultraszéles látószögű: 12 Mpx, f/2,4 ultraszéles látószögű: 12 Mpx, f/1,8 ultraszéles látószögű: 12 Mpx, f/1,8
- - teleobjektív: 12 Mpx, f/2,8 teleobjektív: 12 Mpx, f/2,8


LiDAR érzékelő LiDAR érzékelő
Előlapi kamera 12 Mpx, f/2,2 12 Mpx, f/2,2 12 Mpx, f/2,2 12 Mpx, f/2,2
Chipszett Apple A15 Bionic Apple A15 Bionic Apple A15 Bionic Apple A15 Bionic
Belső tárhely 128/256/512 GB 128/256/512 GB 128/256/512/1 000GB 128/256/512/1 000 GB
5G hálózat támogatása
Akkumulátor gyorstöltés / vez. nélküli töltés: 20 W/15 W gyorstöltés / vez. nélküli töltés: 20 W/15 W gyorstöltés / vez. nélküli töltés: 20 W/15 W gyorstöltés / vez. nélküli töltés: 20 W/15 W
Ár 294 990 Ft 334 990 Ft 424 990 Ft 464 990 Ft
*Az árak 2021. szeptember 14-én érvényesek
i Még érdekelhet

Az iPhone 13 Pro és Pro Max modellek továbbfejlesztették az amúgy is fejlett fotófelszerelést, továbbá nagyobb akkumulátorral gazdagodtak. Azok, akik nem szeretnének spórolni a hellyel, választhatják az 1 TB-os tárolási opciót. Ez egy nagyon szilárd alap és egy egyértelműen megérdemelt bejegyzés a legjobb iPhone-ról, amelyet csak kapni lehet.

iPhone 15 128GB fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 189×
iPhone 15 128GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
368 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b1
iPhone 15 128GB kék - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 189×
iPhone 15 128GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
344 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b2
iPhone 15 128 GB zöld - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 189×
iPhone 15 128 GB zöld
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
344 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b3
iPhone 15 128 GB sárga - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 189×
iPhone 15 128 GB sárga
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
368 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b4
iPhone 15 128GB rózsaszín - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 189×
iPhone 15 128GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
344 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b5
iPhone 15 256GB fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 189×
iPhone 15 256GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
393 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c1
iPhone 15 256GB kék - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 189×
iPhone 15 256GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
393 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c2
iPhone 15 256GB zöld - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 189×
iPhone 15 256GB zöld
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
393 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: RI045c3
iPhone 15 256GB sárga - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 189×
iPhone 15 256GB sárga
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
393 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: RI045c4
iPhone 15 256GB rózsaszín - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 189×
iPhone 15 256GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
441 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c5
iPhone 15 512GB fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 189×
iPhone 15 512GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
490 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045d1
iPhone 15 512GB kék - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 189×
iPhone 15 512GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
481 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045d2
iPhone 15 512GB zöld - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 189×
iPhone 15 512GB zöld
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
490 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045d3
iPhone 15 512GB sárga - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 189×
iPhone 15 512GB sárga
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
490 390 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045d4
iPhone 15 512GB rózsaszín - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 189×
iPhone 15 512GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
481 390 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: RI045d5
iPhone 15 Plus 128GB fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
iPhone 15 Plus 128GB fekete
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
393 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b1
iPhone 15 Plus 128GB kék - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
iPhone 15 Plus 128GB kék
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
393 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b2
iPhone 15 Plus 128GB zöld - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
iPhone 15 Plus 128GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
397 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b3
iPhone 15 Plus 128GB sárga - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
iPhone 15 Plus 128GB sárga
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
401 690 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: RI046b4
iPhone 15 Plus 128GB rózsaszín - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
iPhone 15 Plus 128GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
393 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b5
iPhone 15 Plus 256GB fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
iPhone 15 Plus 256GB fekete
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
441 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c1
iPhone 15 Plus 256GB kék - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
iPhone 15 Plus 256GB kék
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
441 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c2
iPhone 15 Plus 256GB zöld - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
iPhone 15 Plus 256GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
450 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c3
iPhone 15 Plus 256GB sárga - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
iPhone 15 Plus 256GB sárga
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
441 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c4
iPhone 15 Plus 256GB rózsaszín - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
iPhone 15 Plus 256GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
441 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c5
iPhone 15 Plus 512GB fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
iPhone 15 Plus 512GB fekete
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
539 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046d1
iPhone 15 Plus 512GB kék - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
iPhone 15 Plus 512GB kék
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
540 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046d2
iPhone 15 Plus 512GB zöld - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
iPhone 15 Plus 512GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
529 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046d3
iPhone 15 Plus 512GB sárga - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
iPhone 15 Plus 512GB sárga
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
539 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046d4
iPhone 15 Plus 512GB rózsaszín - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
iPhone 15 Plus 512GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
539 390 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046d5
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 302×
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
449 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b1
iPhone 15 Pro 128 GB fehér titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 302×
iPhone 15 Pro 128 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
449 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b2
iPhone 15 Pro 128 GB kék titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 302×
iPhone 15 Pro 128 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
449 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b3
iPhone 15 Pro 128GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 302×
iPhone 15 Pro 128GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
449 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b4
iPhone 15 Pro 256GB, fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 302×
iPhone 15 Pro 256GB, fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
498 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047c1
iPhone 15 Pro 256 GB fehér titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 302×
iPhone 15 Pro 256 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
498 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047c2
iPhone 15 Pro 256 GB kék titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 302×
iPhone 15 Pro 256 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
498 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047c3
iPhone 15 Pro 256GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 302×
iPhone 15 Pro 256GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
498 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047c4
iPhone 15 Pro 512 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 302×
iPhone 15 Pro 512 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
596 590 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047d1
iPhone 15 Pro 512 GB fehér titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 302×
iPhone 15 Pro 512 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
596 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047d2
iPhone 15 Pro 512 GB kék titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 302×
iPhone 15 Pro 512 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
596 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 23.
Termékkód: RI047d3
iPhone 15 Pro 512 GB natúr titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 302×
iPhone 15 Pro 512 GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
596 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047d4
iPhone 15 Pro 1TB fekete titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 302×
iPhone 15 Pro 1TB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
702 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047e1
iPhone 15 Pro 1TB fehér titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 302×
iPhone 15 Pro 1TB fehér titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
702 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047e2
iPhone 15 Pro 1TB kék titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 302×
iPhone 15 Pro 1TB kék titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
702 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047e3
iPhone 15 Pro 1TB natúr titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 302×
iPhone 15 Pro 1TB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
702 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047e4
iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 199×
iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
547 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b1
iPhone 15 Pro Max 256 GB fehér titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 199×
iPhone 15 Pro Max 256 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
547 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b2
iPhone 15 Pro Max 256GB kék titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 199×
iPhone 15 Pro Max 256GB kék titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
547 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b3
iPhone 15 Pro Max 256GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 199×
iPhone 15 Pro Max 256GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
547 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b4
iPhone 15 Pro Max 512 GB fekete titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 199×
iPhone 15 Pro Max 512 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
649 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048c1
iPhone 15 Pro Max 512 GB fehér titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 199×
iPhone 15 Pro Max 512 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
649 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048c2
iPhone 15 Pro Max 512 GB kék titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 199×
iPhone 15 Pro Max 512 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
649 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048c3
iPhone 15 Pro Max 512GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 199×
iPhone 15 Pro Max 512GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
649 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048c4
iPhone 15 Pro Max 1TB fekete titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 199×
iPhone 15 Pro Max 1TB fekete titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
751 890 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: RI048d1
iPhone 15 Pro Max 1TB fehér titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 199×
iPhone 15 Pro Max 1TB fehér titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
751 890 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: RI048d2
iPhone 15 Pro Max 1TB kék titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 199×
iPhone 15 Pro Max 1TB kék titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
751 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048d3
iPhone 15 Pro Max 1TB natúr titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 199×
iPhone 15 Pro Max 1TB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
751 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048d4
Nyomtatás
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ