Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jogurtovač.jpg

Készíts saját házi joghurtot joghurtkészítő géppel (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Szereted a joghurtos finomságokat reggelire vagy uzsonnára? Akár tiszta fehér formában, akár különböző gyümölcsökkel vagy más összetevőkkel ízesítve, a joghurt mindenkinek az étrendjében benne kéne, hogy legyen. Jót tesz az emésztésnek és az immunrendszernek, számos egészségügyi előnnyel jár. Az ideális joghurtot nem lehet boltban megvásárolni, de egy joghurtkészítő gép segítségével könnyen elkészíthető. Hogyan készíthetsz házi joghurtot joghurtkészítő géppel? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/domaci-zmrzlina-zrmzlinovac-nahled.jpg

Házi készítésű fagyi a fagylaltgépből? Íme a legjobb receptek!

Próbáltál már otthon fagylaltot készíteni? Ha igen, akkor valószínűleg durva vízkristályokat tartalmazott, amelyek kaparták a nyelved. A fagylaltkészítő gépek segítségével bársonyosan sima fagyi készíthető. A fagyigépben való fagylaltkészítés egyszerű, ráadásul a fagylalt receptjét az ízlésednek és preferenciáinak megfelelően alakíthatod, így pontosan tudhatod, hogy miből áll a fagylaltod. Nézzük meg együtt, hogyan készül a fagyi a fagylaltgépben, bemutatunk néhány trükköt, valamint a legjobb házi készítésű fagylaltok receptjeit. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-recenze_1.jpg

Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl hajvasaló (TESZT)

Ezúttal a Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl hajvasalót vettük górcső alá, amely egyszerre kínál kíméletes hajkiegyenesítést és a játékos, természetes hullámokat. Hogyan teljesített a teszt során, és milyen eredményeket értünk el vele? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-x-karl-lagerfeld.jpg

Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict hajsütővas (TESZT)

Hogyan teljesített a teszt során a Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict hajsütővas, amellyel akár 4 különböző hullámstílust is létrehozhatsz? Lehetőségünk nyílt kipróbálni ezt a hajformázó újdonságot, és csodálatos eredményeket értünk el vele. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/braun-holeni-zastrihovace.jpg

Braun: a különbség a borotva és a trimmelő között

Nem igazán tudod, mi a különbség a szakállvágó és a trimmelő között? Szeretnél olyan borotvát választani, amely minden testápolási igényt kielégít, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Összeállítottunk számodra egy részletes útmutatót a Braun trimmelőkről és borotvákról. Ismerd meg a főbb különbségeket, és válaszd ki az igényeidnek megfelelő készüléket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/braun-strojek-recenze.jpg

Braun All-in-one Trimmer 7 10in1 Styling Kit (TESZT)

A Braun All-in-one Trimmer 7 10in1 Styling Kit a gazdag felszereltségének köszönhetően gyakorlatilag a teljes test szőrtelenítésére alkalmas, beleértve a haj és a szakáll formázását is. Képességeit a gyakorlatban is leteszteltük. Olvass tovább és megtudhatod, hogyan állta meg a helyét ez a modell a mindennapi használat során. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahledovy-obrazek-Niceboy-ION-SmartKettle.jpeg

Niceboy ION SmartKettle okos vízforraló (TESZT)

Kipróbáltuk a Niceboy ION SmartKettle okos vízforralót, amely az okostelefonos alkalmazás segítségével akár távolról is vezérelhető. Milyen érdekes funkciókat kínál? Érdemes beszerezni egy ilyen vízforralót? Olvasd el a cikkünket és megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-rychlovarnou-konvici-navod.jpg

Vízforraló tisztítása egyszerűen (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A legtöbben minden nap használjuk a vízforralót. Nagyon kényelmes módja annak, hogy gyorsan és egyszerűen vizet forraljunk a teához vagy a kávéhoz. De gyakran megfeledkezünk a rendszeres karbantartásról. Szeretnéd kíméletesen megtisztítani a vízforralódat az otthonodban megtalálható alapanyagok segítségével? Akkor olvasd el cikkünket, amely részletes útmutatóként szolgál a vízforraló tisztításához. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sous-vide-thumb.jpg

Fedezd fel a sous vide főzés modern módját

Hallottál már a sous vide főzésről? Ennek az egyedülálló főzési módszernek számos előnye van, amelyek segítségével egyedi ízeket és aromákat érhetsz el, és professzionális szintre emelheted konyhai készségeidet. Mi a titka ennek az innovatív sous vide módszernek? Ebben a cikkben részletesen elmagyarázzuk, hogy mi is az a sous vide, milyen előnyökkel jár a sous vide módszer, és néhány nagyszerű sous vide receptet is megosztunk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/peceni-v-pare-nahled.jpg

Gőzsütés, az egészséges ételek elkészítésének legmodernebb módja – gőzsütős receptek

Egy új beépíthető sütő beszerzését fontolgatod? Akkor ki ne hagyd a modern sütők új irányzatát. A klasszikus sütést lassan felváltja a gőzsütés, ami egészségesebb, kényelmesebb és gyakran gyorsabb. Ha további információkat szeretnél megtudni erről a témáról, valamint inspirációt keresel a gőzsütéshez, olvasd el cikkünket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-roboticke-vysavace.jpg

A legjobb robotporszívók

Szeretnéd megtudni, melyek az utóbbi idők legjobb robotporszívói? Ne vesztegesd az idődet hosszas internetes keresgéléssel és összehasonlításokkal. Készítettünk számodra egy áttekintést, amelyből megtudhatod, melyek a 2023-as év legjobb robotporszívói. Bemutatjuk a legjobb robotporszívókat árplafon nélkül, a legjobb robotporszívókat a középkategóriában, valamint az olcsó robotporszívókat is, amelyek biztosan nem fognak csalódást okozni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/domaci-pekarna-recepty-nahled.jpg

Kenyérsütés házilag – kenyérsütő receptek, péksütemények, édességek

Szeretnél olyan kenyérsütő recepteket, amelyek mindig jól sikerülnek? Inspirációt keresel az kenyérsütődben való sütéshez, vagy csak szükséged van egy jó élesztős tésztareceptre? Cikkünkben összegyűjtöttünk számos olyan bevált kenyérsütő receptet, amelyek közt a hagyományos és eredeti sütést kedvelők egyaránt megtalálják a számításaikat. Csak válassz közülük és add át magad az otthoni sütés örömének. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/roborock-s8-ultra.jpg

Roborock S8 Pro Ultra robotporszívó (TESZT)

A saját padlózatunkon teszteltük le a Roborock S8 Pro Ultra robotporszívót, amely a Roborock S8 sorozat legújabb technológiai újítása. A tesztelésre egy kétgyermekes háztartásban került sor, ahol a napi padlótisztítás elengedhetetlen. Hogyan teljesített ez a robotporszívó a tesztidőszak alatt, és kinek ajánljuk? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/roborock.jpg

Az új Roborock robotporszívó termékcsalád ultra-okos képességekkel büszkélkedhet

A Roborock, az ultra-okos otthoni robotgépek megalkotója új Roborock S8 robotporszívó sorozatot dob piacra, amely fejlett tisztítási stílusával tűnik ki a tömegből. Fedezd fel a három modell, a Roborock S8 Pro Ultra, a Roborock S8+ és a Roborock S8 technológiai innovációit és egyediségét. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ipl-epilator-braun-nahled.jpg

Braun Silk-expert Pro PL5347 IPL szőrtelenítő (BEMUTATÓ)

Alaposan leteszteltük a Braun Silk-expert Pro PL5347 IPL szőrtelenítőt, amely az egész test epilálására alkalmas, beleértve az arcot is. Hogyan kell használni ezt az IPL epilátort és mennyire voltunk lenyűgözve az eredménytől? Olvasd el cikkünket és megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gz3039wo-x-combo-3v1-recenze-test.jpg

Rowenta GZ3039WO X-Combo 3 az 1-ben Cordless Vacuum & Mop Allergy+ rúdporszívó (BEMUTATÓ)

A Rowenta GZ3039WO X-Combo 3 az 1-ben Cordless Vacuum & Mop Allergy+ rúdporszívó lehetővé teszi a felmosást és a porszívózást egy lépésben. Két forgó moppal rendelkezik, amelyek minden típusú kemény padlóhoz alkalmasak. Alaposan leteszteltük ezt a praktikus segítőt, a tapasztalatainkat pedig egy bemutató formájában ismertetjük veled. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/TrueLife_mix_novinky.jpg

A TrueLife tökéletes mosolyt varázsol az egész családnak

Hogyan biztosíthatsz szép mosolyt és egészséges fogakat az egész családnak? Bízd rá az új TrueLife SonicBrush elektromos fogkefékre és TrueLife AquaFloss szájzuhanyokra, hogy te és a gyermekeid is professzionális szintű fogápolásban részesüljetek. Milyen új szájápolási innovációkkal készült számunkra a TrueLife, és mit várhatunk tőlük? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled-recenze-Rowenta-RR8577WH-X-PLORER-S75s.jpeg

Rowenta X-PLORER S75s Animal & Allergy 4 az 1-ben Laser HEPA robotporszívó (BEMUTATÓ)

Alaposan leteszteltük a Rowenta X-PLORER S75s robotporszívót, amely többek között lézertechnológiát használó precíz navigációval, a víznyomás beállítására képes intelligens felmosóval és rendkívül hatékony HEPA szűréssel büszkélkedhet. Hogyan teljesített a háztartás különböző típusú felületein? Hogyan boldogult a háziállatok szőrének feltakarításával? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/RH1239WO-rowenta.jpeg

Rowenta X-TREM Compact Flex Essential 2 az 1-ben rúdporszívó (BEMUTATÓ)

Kíváncsi vagy a háztartási takarítással kapcsolatos legfrissebb hírekre? Akkor ajánljuk figyelmedbe a Rowenta X-Trem Compact Flex Essential 2 az 1-ben RH1239 rúdporszívót bemutató cikkünket. A praktikus, kétoldalas Flex-csukló mellett ez a kompakt szépség számos egyéb olyan tulajdonsággal is rendelkezik, ami megkönnyíti a háztartás takarítását, ráadásul nagy teljesítményű és akár 40 percig is porszívózhatsz vele. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/elletipi-hlavni_1.jpg

Milyen Elletipi beépíthető szemetest vegyek?

Ha éppen egy beépíthető szemetes vásárlását fontolgatod, van számodra egy remek tippünk. Az Elletipi olasz lakberendezési termékeket gyártó cég már egy ideje olyan beépíthető szemeteskosarak innovatív kialakítására összpontosít, amelyek a modern háztartások magas követelményeinek is maradéktalanul megfelelnek.

Részletek itt »
123...
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ