Shop roku Shop roku

Tabletek (táblagépek)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modellek
Kijelző mérete
7 "
14,6 "
- 17,78 cm 37,08 cm
RAM mérete
2 GB
16 GB
- 2048 MB 16384 MB
Tárhely kapacitás
31,25 GB
2000 GB
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(54)
WiFi
(424)
Bluetooth
(403)
GPS
(195)
A-GPS
(63)
GLONASS
(71)
Akkumulátor kapacitása
28,6 Wh
32000 mAh
-
Funkciók
VoLTE/GSM
(21)
OTG
(96)
Képátvitel TV-re
(9)
Vonalkódolvasó
(7)
Gyorstöltés
(250)

A tabletek vagy táblagépek univerzális méretű eszközök, és az okostelefonok és a laptopok közötti átmenetet képviselik. Alkalmasak játékra, internetes szörfözésre, tartalomfogyasztásra és kreatív munkára is. Különböző méretű kijelzővel, operációs rendszerrel, kialakítással, felszereléssel és jellemzőkkel rendelkeznek.

Tovább

Mire figyeljünk egy tablet kiválasztásakor?

Egy táblagép kiválasztásakor, az első tényező, ami alapján döntünk a kijelző mérete, ebből következik a tablet ajánlott felhasználási területe és sok esetben a teljesítménye is. Nagyon fontos szempont a tablet belső memóriája is, mivel nem minden táblagép rendelkezik memóriakártya-foglalattal a bővítéshez.

Tablet kijelzőméret

Általánosságban megállapítható, hogy ahol a mobiltelefon képátlója végződik, ott kezdődik a tablet és ahol a táblagép végetér ott kezdődik a laptop. Vannak átfedések is az eszközök között, bizonyos felhasználási területre is más képátló az ideális.

7 és 8 colos kis tabletek

Rögtön a phabletek után következnek, a tabletek egyharmada tartozik ebbe a mérettartományba. Ebben a kategóriában nagyon népszerűek a gyerektabletek vagy az utazásra szánt, nagyon könnyű táblagépek, legismertebbek közé tartoznak az iPad Mini, Lenovo TAB vagy a Huawei MatePad modellek. Jellemző rájuk a kisebb tárhely és elsődleges felhasználási területük a tartalomfogyasztás és szociális média.

Gyerektablet
Nagyon népszerű Jégvarázs 8 colos tablet

9 és 10 colos tabletek

Míg a 9 colos tabletek rétegterméknek számítanak, a 10 col körüli kijelzőméret a leggyakoribb táblagép átmérő. Ez a mérettartomány tekinthető univerzálisnak egy tablet esetében, lehet rajta filmeket nézni, nem túl nagy és ormótlan, szóval könnyen szállítható, ha billentyűzetet kapcsolunk hozzá, akkor a tableten szövegeket írhatunk, táblázatokat szerkeszthetünk.

Nagy tabletek

Ebbe a csoportba tartoznak az igazi munka tabletek. Itt válik nagyon képlékennyé a határ táblagép és tablet PC között. A tablethez például Bluetooth kapcsolattal billentyűzetet csatlakoztathatunk, a különböző tablet operációs rendszerek is egyre több perifériát támogatnak, nem muszáj csak egy stylus-ra hagyatkozni. A nagy tableten áttekinthető az osztott kijelző és a grafikai munkálatok is könnyebbek.

Táblagép tárhely

Nagyon fontos tényező egy tablet esetében, annak fényében, hogy sok esetben a háttértár nem bővíthető. Gondolni kell arra, hogy az operációs rendszernek is kell hely, így tovább csökken a belső memória kapacitása az alkalmazások, adatok számára.

Tablet 8 GB tárhellyel

Manapság rendkívül ritka, csak a gyermek tabletek csoportjára jellemző. Az ilyen típusú táblagépek esetében szinte elengedhetetlen a memóriakártya-slot, amiról lejátszthatók a mesék és egyéb tartalmak. Alapkövetelmény egy helytakarékos operációs rendszer, ami leggyakrabban az Andoid Nougat.

Tablet 32 GB vagy 64 GB tárhellyel

A legtöbb tablet ebbe a halmazba tartozik, a legfontosabb gyártók gyakran nyúlnak ehhez a tárhelymennyiséghez, mivel alacsonyan lehet tartani a táblagép árát és nem lesz szűkös a belső memória sem. Általános használatra tökéletesen megfelel, de nem hátrány, ha van memóriakártya foglalat.

Tablet háttértár 256 GB felett

Ezen a szinten lepünk be a professzionális tabletek világába, az ár 200 000 Ft környékén indul. Kényelmesen lehet dolgozni igényes grafikus alkalmazásokkal, a nagy tárhely mindig nagy teljesítménnyel is párosul. Ebben az osztályban rengeteg Apple iPad táblagépet találunk, közülük is kiemelkedik az iPad Pro sorozat.

Tablet 1 TB tárhellyel
iPad Pro 1 TB háttértárral

Táblagép operációs rendszer szerint

Ha tartalomfogyasztáson kívül másra is szeretnénk használni a táblagépet, fontos szempont számunkra az operációs rendszer is, mivel ez meghatározza, hogy milyen alkalmazások lesznek számunkra elérhetőek.

Android tabletek

A táblagépek között fölényben vannak az Androidos tabletek. Az Android táblagépek általában a legolcsóbbak is, egy meglehetősen nyitott rendszerről van szó, a Google Play áruházban végtelen mennyiségű alkalmazás érhető el és használható. Így egy Androidos tablet könnyen testre szabható, azonban a nyitottságnak hátrányai is vannak, ami az alkalmazások és hardver összehangoltassanak a hiányában mutatkozhatnak meg.

iOS tabletek – iPad

Az Androiddal ellentétben az iOS zártabb rendszer, azonban az Apple nagyon ügyel a teljesítmény optimalizálására. Ezért fordulhat elő az, hogy bizonyos alkalmazások (például az Adobe csomag szoftverei) gördülékenyebben futnak egy iPad táblagépen, mint egy ugyanolyan teljesítményű Android tableten. Az iPadOS operációs rendszer 2019-es megjelenésével a desktop verzióból kerültek át frissítések, így például egy iPad Pro képes tökéletesen bármilyen laptopot helyettesíteni.

Windows tabletek

A Windows operációs rendszer a tablet PC gépekre jellemző, tipikus képviselőik a különböző Microsoft Surface termékek. Esetükben a billentyűzet vagy leválasztható, vagy nem is a csomagolás része, így aki Windows operációs rendszerhez szokott, nem kell nélkülöznie azt táblagép esetében sem. Hasonló kategóriába tartoznak az Asus tabletek, amelyek valójában átalakítható laptopok tablet üzemmóddal.

iOS és iPadOS Android Windows
stabil és megbízható
az alkalmazások széles köre áll rendelkezésre
az alkalmazások jó minőségűek
a frissítések a régebbi eszközökön is elérhetőek

csak az iPad-en érhető el
nem támogatja a memóriakártya használatát
nagy mértékben testre szabható
memóriakártyák támogatása
több százezer ingyenes alkalmazás

inkompatibilitási problémák
stabil és alacsony fogyasztású
olcsóbb táblagépeken is elérhető
könnyen kezelhető

kevesebb eszközön található meg
kevesebb és kevésbé hozzáférhető alkalmazások állnak rendelkezésre

Egyéb tablet paraméterek

A kijelző, tárhely és operációs rendszer hármasán kívül léteznek további fontos táblagép paraméterek is.

Táblagép rendszermemória

  • Tablet 1 GB-ig – általános, egyszerű használat (néhány egyszerű alkalmazás, alkalmi internethasználat).
  • Táblagép 1,5 GB RAM – az operációs rendszer zavartalan működése az interneten való könnyed szörfözéssel és egyszerű játékokkal.
  • Tablet 2 GB RAM – szörfözés az interneten és a játékok zökkenőmentesen. Egyidejűleg több futó alkalmazás esetén is.
  • Táblagép 3 GB RAM – akadásmentesen működik, több folyamat egyidejű futtatása esetén is.
  • Tablet 4 GB és felette – a tablet munka során is teljesen simán fut, még erőforrásigényes műveletek során is. A legigényesebb felhasználók számára.

Tablet váz

  • Műanyag – a műanyag tabletek olcsóbbak, de egy idő után elkezdhetnek nyikorogni és kevésbé jól bírják a mindennapi használatot.
  • Fém tablet – szilárd és robusztus konstrukció, különösen monolitikus kivitel esetén, amikor az akkumulátor nem kivehető.

Hasznos táblagép technológiák, tulajdonságok és funkciók

  • Irodai alkalmazások - lehetővé teszik az utazás közbeni, vagy a kanapé kényelméből való munkát.
  • 3G/LTE modem - lehetővé teszi az internethez való csatlakozást a WiFi hálózaton kívül is.
  • Ujjlenyomat-olvasó – gyorsan feloldja a táblagépet az ujjlenyomatod beolvasásával. tipikus példája az iPad esetében alkalmazott Touch ID.
  • Vízállóság – a vízálló tablet túléli a nedvességet vagy az esőt.
  • Bluetooth - vezeték nélküli technológia fülhallgatók, hangszórók, billentyűzet stb. csatlakoztatásához.
  • NFC – vezeték nélküli párosítás, például egygombos hangszórókkal.

Tablet kiegészítők

A táblagépek esetében hatványozottan fontosak a kiegészítők, ugyanis az érintőképernyőn kívül nem áll rendelkezésünkre egyéb beviteli eszköz, ezeket külön kell beszerezni.

Tablet billentyűzetek

Legnépszerűbbek a tokba integrált Bluetooth billentyűzetek, amelyek lehetnek utángyártott (Third-party) vagy gyári (például Apple Folio Case) tablet kiegészítők. Egyszerre funkcionálnak tartóként és beviteli eszközként is. Az Apple iPad esetében a Bluetooth kapcsolaton kívül, Smart Connector csatlakozón keresztül is tudunk perifériát használni.

Tablet érintőceruza

Az érintőképernyők ikonikus kiegészítője az érintőceruza, más néven stylus. Rajzoláshoz, grafikus munkákhoz legalkalmasabbak a nyomásérzékelős és dőlésszög érzékelős változatok. Ha tableten végzünk kreatív munkát, fontos az ergonomikus kialakítás és a rövid töltési idő.

Táblagép tokok

A tablet tok ellátja az eszköz védelmét, maga kijelzőt óvja a karcolásoktól és állványként is funkcionál. A szín- és anyaghasználat gyakorlatilag végtelen, azonban népszerűek az ütésálló és vízálló tokok is, így a tablet velünk lehet vízitúrák és kirándulások alatt, ahol egy laptop használata problémákba ütközik.

Billentyűzetes tablet tok
Billentyűzetes tablet tok

A billentyűzetes tablet tokok esetében fokozottan hasznos, ha akad egy fül az érintőceruzának is, így egy kompakt csomagban tudhatjuk az összes fontos kiegészítőt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tablet - 11" 1920 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G88 2 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, USB-C, 10W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
81 190 Ft

2.
Lenovo Tab M10 (3rd GEN) 4GB/64GB szürke Szállításra kész > 5 db
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, T610 1,8 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
59 900 Ft

3.
Tablet - 9" HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 2 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 10W gyors töltés, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
59 990 Ft

Még több
423 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 39×
iPad 10.9 2022 64GB WiFi - ezüst
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple A14 Bionic, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,4), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, iPadOS
179 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s9c
Arany középút Kiváló ár/érték arány
iPad Pro 11 2022 128GB M2 - asztroszürke - Tablet
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 30×
iPad Pro 11 2022 128GB M2 - asztroszürke
Tablet - 11" QHD 2388 × 1668 IPS kijelző, Apple M2 10-magos GPU, 128 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera, 12 Mpx szelfi kamera, USB-C, iPadOS
395 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202t4a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
iPad Pro 11 2022 256GB M2 - asztroszürke - Tablet
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 18×
iPad Pro 11 2022 256GB M2 - asztroszürke
Tablet - 11" QHD 2388 × 1668 IPS kijelző, Apple M2 10-magos GPU, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera, 12 Mpx szelfi kamera, USB-C, iPadOS
441 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202t4e
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
iPad Pro 12.9 2022 256GB M2 - asztroszürke - Tablet
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 10×
iPad Pro 12.9 2022 256GB M2 - asztroszürke
Tablet - 12,9" QHD 2732 × 2048 IPS kijelző, Apple M2 10-magos GPU, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, NFC, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 20W gyors töltés, iPadOS
583 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL203a6e
Lenovo Tab M11 4GB + 128GB Luna Grey + Lenovo Active Stylus - Tablet
Típusok
4,4 27×
Lenovo Tab M11 4GB + 128GB Luna Grey + Lenovo Active Stylus
Tablet - 11" 1920 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G88 2 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, USB-C, 10W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
81 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9p47b
4,7 50×
Lenovo Tab M10 (3rd GEN) 4GB/64GB szürke
Tablet - 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, T610 1,8 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, USB-C, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
59 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9o24p
4,9 54×
iPad Air 2022 M1 64GB WiFi - asztroszürke
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple M1 8 magos GPU-val, 8 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 20W gyors töltés, iPadOS
265 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s4z1a
5,0 10×
iPad Air 2022 M1 64GB WiFi - rózsaszín
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple M1 8 magos GPU-val, 8 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 20W gyors töltés, iPadOS
Szuper ár
279 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NL202s4z1b
4,4 40×
Lenovo Tab M9 4GB/64GB szürke + tok és fólia
Tablet - 9" HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 2 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 10W gyors töltés, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210h9n8b3e
4,8 47×
iPad 10.9 2022 64GB WiFi - kék
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple A14 Bionic, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,4), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, iPadOS
Szuper ár
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s9a
4,6 26×
Lenovo Tab P12 8GB/128GB szürke + Lenovo aktív stylus
Tablet - 12,7" 2944 × 1840 LTPS kijelző, MediaTek Dimensity 7050 2,6 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera (f/2), USB-C, 30W gyors töltés, 10200 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
138 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210s1
4,9 32×
iPad Air 2022 M1 64GB WiFi - lila
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple M1 8 magos GPU-val, 8 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 20W gyors töltés, iPadOS
264 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s4z1c
iPad Air 2022 M1 64GB WiFi Cellular - asztroszürke - Tablet
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
iPad Air 2022 M1 64GB WiFi Cellular - asztroszürke
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple M1 8 magos GPU-val, 8 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 5G, 4G/LTE és 3G, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/1,8), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, 20W gyors töltés, 28,6 Wh akkumulátor kapacitás, iPadOS
332 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s4z1f
5,0
iPad 10.9 2022 64GB WiFi - rózsaszín
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple A14 Bionic, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,4), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, iPadOS
Szuper ár
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s9b
5,0
Lenovo TAB P11 5G 6GB/128GB szürke
Tablet - 11" FullHD 2000 × 1200 IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon SDM750G 2,2 GHz, 6 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 512 GB, WiFi, Bluetooth, OTG, 5G, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, IP52 védettségi fok, USB-C, 20W gyors töltés, 7700 mAh akkumulátor kapacitás, Android 11
119 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210i5
4,8 168×
iPad 10.2 2021 64GB WiFi - asztroszürke
Tablet - 10,2" QHD 2160 × 1620 IPS kijelző, Apple A13 Bionic, 3 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,4), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), Lightning csatlakozó, iPadOS
150 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s8a
4,5 27×
Lenovo Tab P11 (2nd Gen) 6GB/128GB szürke
Tablet - 11,5" Full HD 2000 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G99 2,2 GHz, 6 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, OTG, 13 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, IP52 és IP53 védettségi fok, USB-C, 7700 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
102 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT210u1c
5,0
Samsung Galaxy TAB S7 FE 5G Fekete
Tablet - 12,4" QHD 2560 × 1600 TFT kijelző, Qualcomm Snapdragon SDM750G, 4 GB RAM, 62,5 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 976,56 GB, WiFi, Bluetooth, 5G, 4G/LTE és 3G, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, USB-C, 45W gyors töltés, 10090 mAh akkumulátor kapacitás, Android 11
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SATA1024y5
5,0
Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 8GB / 128GB, szürke
Tablet - 11" Full HD 1920 × 1200 TFT kijelző, Qualcomm SM6375 2,2 GHz, 8 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 5G, 4G/LTE és 3G, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2), 5 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM, USB-C, 15W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
134 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSATA1037c1
5,0
Xiaomi Pad 6 8GB / 256GB Gravity Gray
Tablet - 11" IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon 870, 8 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 33W gyors töltés, 8840 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
164 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXITAB013c1
4,8 28×
HONOR Pad X9 4GB/128GB szürke
Tablet - 11,5" Full HD 2000 × 1200 TFT kijelző, Qualcomm Snapdragon 685 2,8 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, OTG, 5 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 5 Mpx szelfi kamera (f/2,2), USB-C, 22,5W gyors töltés, 7250 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
74 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNT113b1
iPad 10.9 2022 256GB WiFi - ezüst - Tablet
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 10×
iPad 10.9 2022 256GB WiFi - ezüst
Tablet - 10,9" QHD 2360 × 1640 IPS kijelző, Apple A14 Bionic, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 12 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,4), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), USB-C, iPadOS
331 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s9k
4,6 17×
iPad 10.2 2021 64GB WiFi Cellular - asztroszürke
Tablet - 10,2" QHD 2160 × 1620 IPS kijelző, Apple A13 Bionic, 3 GB RAM, 64 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 4G/LTE és 3G, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,4), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), Lightning csatlakozó, 32,4 Wh akkumulátor kapacitás, iPadOS
202 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s8c
4,9 44×
iPad 10.2 2021 256GB WiFi - asztroszürke
Tablet - 10,2" QHD 2160 × 1620 IPS kijelző, Apple A13 Bionic, 3 GB RAM, 256 GB tárhely, WiFi, Bluetooth, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,4), 12 Mpx szelfi kamera (f/2,4), Lightning csatlakozó, iPadOS
222 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL202s8e

Tabletek (táblagépek)

HonorA verseny egyre kiélezettebb. A Honor Magic6 Pro megérkezett a magyar piacra. Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet.
Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell....
A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg...
mobiltelefonokEgy feltörekvő középosztálybeli sztár? A Samsung Galaxy A55 5G prémium dizájnt és 4 nm-es chipsetet kínál A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és...
A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a...
Korábban a telefonban lévő kamera marginális kérdésnek számított, manapság azonban gyakran a kiválasztás fő szempontja. Összeállítottunk számodra egy áttekintést, amelyben három árkategóriába rendezve találhatod a legjobb fotómobilokat, valamint néhány rövid tanácsot is...
További cikkek Összes cikk

Tabletek (táblagépek)

A tabletgépek napjainkban a számítástechnikai ipar gyorsan fejlődő területei. Tökéletesen illeszkednek a modern életstílushoz, ahol szükséges a folyamatos kapcsolattartás a virtuális világgal. A táblagépek ideális eszközök jónéhány kategóriába, ahol a legjobbat nyújtják. Felejtsd el az egyszerűen hordozható, de kisebb teljesítményű netbookokat. Felejtsd el a drága, ultrabookokat. Lépj be a könnyen hordozható készülékek csodálatos világába, ahol a gyors operációs rendszerek az érintésvezérléshez lettek kialakítva.

Napjaink tabletgép trendje

Kínálatunkban Android táblagépeket, Windows tabokat és iOS operációs rendszerű tableteket (iPad) is megtalálsz. Azok, akik telefon funkciókat is szeretnének használni, a tablet és az okostelefonok hibridjeiből, a phablet kategóriából választhatnak.

Alza.hu tablet mindenkinek

Széles kínálatunkban mindenki egyszerűen megtalálhatja azt, amire vágyik. Hogyan válassz tabletet? Először azt kell átgondolnod, mire is fogod elsődlegesen használni, mi az optimális képátló számodra és nem utolsósorban, milyen operációs rendszert szeretnél használni. A megfelelő tablet kiszűrésére használd az egyszerű paraméter választó rendszerünket, amivel pont azokat a kritériumokat tudod megadni, amelyeket a legfontosabbnak tartasz. Kezdd is el, a megfelelő készülék csak rád vár!

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tabletek (táblagépek) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tabletek (táblagépek) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tabletek (táblagépek) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tabletek (táblagépek) vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ