ApF HU Visa

TV okosító (Android TV box)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Támogatott felbontás
8K Ultra HD
(1)
4K Ultra HD
(28)
Full HD
(6)
HD Ready
(4)
Operációs rendszer
Android OS
(32)
Dune HD OS
(2)
Tárhely kapacitás
8 GB
64 GB
-
Interfész
HDMI
(17)
Ethernet LAN
(16)
USB 3.0
(14)
HDMI 2.0
(13)
USB 2.0
(12)
Kapcsolódás
Bluetooth
(31)
DLNA
(14)
UPnP
(3)
Wi-Fi
(31)
Funkciók
Google Asszisztens
(20)
Google Chromecast
(16)
Hangvezérlés
(14)
Mobil vezérlés
(9)
NAS támogatás
(9)
Alkalmazás
Netflix
(22)
YouTube
(19)
HBO Go
(13)
Kodi
(13)
Voyo
(13)
Szín
Fehér
(6)
Fekete
(25)
Szürke
(1)

Az android TV smart box avagy TV okosító nem más, mint egy android TV box, és szerepe egyszerű: smart TV-t varázsol hagyományos TV készülékedből vagy akár egy projektorból. Nézzük, hogyan működik a TV okosító, milyen hasznos funkciókat kínál, és mire kell figyelni a választásnál.

Tovább

Android TV okosító - Egyáltalán mi az a TV okosító?

A TV okosító nem más, mint egy Android TV box, amely, mint a nevéből sejteni lehet, a TV-det okosítja, tehát hagyományos televízióból smart TV-t, okos TV-t varázsol. Ha hagyományos TV-d van, akkor csak a TV szolgáltatók csatornáit és műsorait tudod élvezni. Ekkor jön képbe a TV okosító. Nem kell mást tenned, csak a smart boxot csatlakoztatni a TV-hez, majd az internethez kapcsolódni WiFi vagy Ethernet kábelen keresztül, és máris egy smart TV tulajdonosa lettél. Mit kínál a TV okosító?

TV okosító android
TV okosító használatával hagyományos TV-ből smart TV-t varázsolhatsz.
 • Android kezelő felület - A legtöbb TV okosító Android operációs rendszert futtat, ezért android TV box vagy android TV okosító névvel is illetik őket.
 • Internetes böngészés - Android TV box csatlakoztatásával máris gond nélkül szörfözhetsz a TV-d képernyőjén.
 • Multimédiás online tartalmak lejátszása - Az Android TV okosító segítségével streamelhetünk Youtube videókat, filmeket a Netflixen, vagy kedvenc zenéinket a Spotify-ról, és még sok minden mást.
 • USB portok és kártyaolvasó - Az USB portoknak köszönhetően a TV okosítóhoz csatlakoztatható külső merevlemez vagy pendrive a rajtuk lévő fényképek megjelenítéséhez vagy multimédiás tartalmak lejátszásához.
 • Alkalmazások letöltése és futtatása - Az android TV okosító segítségével nemcsak az előre telepített alkalmazásokat használhatod, hanem további alkalmazásokat is letölthetsz, mindent amit a Google Play áruház kínál.
 • Játékok futtatása - Online tartalmak streamelése mellett az android TV box képes játékok futtatására is.
 • Internetes rádióállomások követése.
 • Smart eszközök kijelzőjének tükrözése - TV okosító használatával okostelefonod, tableted vagy laptopod kijelzőjének tartalmát a TV képernyőjére tükrözheted, illetve léteznek modellek, amelyek csak így működnek.

TV okosító - Smart box a jobb képminőségért

Akinek okos TV-je van, úgy gondolhatja, hogy neki nincs szüksége TV okosítóra. Pedig bizonyos android TV okosító modellek képesek például HD vagy 4K képminőséget 8K-ra varázsolni.

i

Természetesen nem csak Android TV okosító létezik. Ha például az Apple rendszerét használod, tehát a zsebedben iPhone lapul, az íróasztalodon pedig MacBook vagy iPad fekszik, akkor célszerűbb Apple TV okosítót használnod. Ha média player kínálatunk egészét szeretnéd látni, akkor látogasd meg Multimédia lejátszók oldalunkat.

TV okosító box vagy TV okosító stick?

A TV okosító stick nagy előnye a TV okosító box típusú készülékekhez viszonyítva a hordozhatóság. Bár a TV okosító stick kevesebb funkciót nyújt, és legnagyobb előnye az online streaming szolgáltatások használatának lehetősége hagyományos, "nem smart" TV-n, kitűnő választás azoknak, akik kisebb befektetéssel szeretnék okosítani TV-jüket. A TV okosító stick vezeték nélküli kapcsolaton keresztül működik otthoni WiFi hálózattal, és segítségével könnyedén élvezhetsz HD minőségben online streaming tartalmakat, mint például Youtube, Netflix, Spotify, HBO, Skylink, Disney+. Csakúgy, mint az Android TV box, a TV okosító stick is Android operációs rendszerrel működik. Távirányító használata mellett külső meghajtó, billentyűzet és egér csatlakoztatására is lehetőséget nyújt.

TV okosító Netflix
TV okosító Netflix és egyéb streaming szolgáltatások használatához hagyományos TV készüléken.

TV okosító és a streaming platformok

A még egyszerűbb használat érdekében néhány TV okosító már előretelepített alkalmazásokkal érkezik. Leggyakoribbak a Netflix, HBO GO, Hulu, Youtube, de mivel a platformok gombamód szaporodnak, egyre több és több fog alapból megjelenni az Android TV boxokon. Az ilyen megoldások során a tükrözés is sokkal egyszerűbb, az okostelefonon elindítva a tartalmakat, az alkalmazás felismeri, hogy van a közelben TV okosító, ahová ki klehet küldeni a jelet.

i

Szeretnéd smart TV készüléked képminőségét még feljebb tornázni, tehát csak a legjobb, 8K támogatással rendelkező TV okosító modellek érdekelnek? Akkor tekintsd meg 8K multimédia lejátszók kínálatunkat.

TV okosító - Egyéb paraméterek

Milyen egyéb funkciókat és előnyös tulajdonságokat kínálnak a legjobb TV okosító modellek?

 • Gyors vezetékmentes adatátvitel
 • 4K Ultra HD vagy akár 8K felbontás támogatása
 • Dolby Vision, DTS Digital Surround és a HDR kompatibilitás
 • Teljesen csendes működés ventilátor nélkül
 • Távirányító a kényelmes használathoz
 • Könnyen kezelhető, átlátható Android menürendszer

TV okosító bemeneti portok

A LAN bemeneten kívül, amely elengedhetetlen a stabil internetkapcsolat érdekében szükség lehet egyéb portokra is. A HDMI alapnak számít, rajta keresztül tud a TV okosító a tévéhez csatlakozni, de mi a helyzet a további bemenetekkel?

 • USB - pendrive-t tudunk csatlakoztatni, amelyre rögzíthetünk is műsoroakt, programokat.
 • 3,5 mm Jack - mivel a TV fülhallgató bemenete nehezen hozzáférhető, jól jön egy könnyen elérjető jack csatlakozó.
 • Optikai kimenet - elsősorban további audió eszköz (soundbar, hangfal) csatlakoztatásához.
TV okosító - Smart box Android rendszerrel
Az Android TV box segítségével beépített és letölthető alkalmazások sokaságát használhatod hagyományos TV-n.

Android TV box ár szerint

A legolcsóbb android TV okosító eszközök a TV okosító stick modellek. Könnyen hordozhatók, s már 18 ezer forint körüli összegért megvásárolhatók. Az android TV box modellek több és minőségibb funkciót nyújtanak, s ez az árukban is tükröződik. A legtöbb Android TV smart box ára 30 és 40 ezer forint körül helyezkedik el. Vásárlás előtt fontos szemügyre venni a kiválasztott modell által nyújtott funkciókat és szolgáltatásokat.

Milyen TV okosítót vegyek?

A TV okosító szerepét és felhasználási módját nagyban meghatározza a hardware, amely a váz alatt rejlik. Vannak olyan teljesítményigényes feladatok, amelyek alaposan megdolgoztatják az Android TV box komponenseit.

 • Processzor (CPU) - ha gyakran fogsz 4K vagy 8K tartalmakat fogyasztani válassz legalább 4-magos, de inkább 8-magos processzorral rendelkező smart box-ot.
 • Rendszermemória (RAM) - az éppen futó alkalmazások adatait tárolja. Leginkább akkor van szerepe, ha szeretnéd a TV okosítót játékra is használni.
 • Tárhely - teljes mértékben egyénfüggő. Valaki megelégszik pár alap alkalmazással, valakinek szüksége lesz akár 32 GB-ra is, hogy elférjenek a különböző játékok.
 • A doboz tartalma - nem a belső teljesítményt érinti, de nagyon fontos tényező. Győződj meg róla, hogy tartalmaz-e a csomagolás egy megfelelő hosszússágú HDMI kábelt.

Ha szeretnél minél jobb áron TV okosító tulajdonosává válni, akkor érdemes megnézned Olcsó android TV multimédia központok oldalunkat, ahol olcsó android TV okosító modelleket gyűjtöttünk egybe a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendszerezve.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Android OS operációs rendszer, 1,5 GB RAM, Wi-Fi, HDMI és USB-C, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
20 490 Ft

2.
Xiaomi TV Stick 4K Szállításra kész > 5 db
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth, HDMI és micro USB, a csomagolás tartalma: távirányító
-17 %
22 990 Ft
18 990 Ft

3.
Xiaomi Mi TV Stick EU Szállításra kész > 5 db
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
-10 %
19 990 Ft
17 990 Ft

Még több
32 termék
Classic Kategória
4,6 150×
Google Chromecast 4 Google TV - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító
30 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GO181b
Arany középút
4,2 18×
Homatics Box R Plus Android TV - 4K UHD multimédia lejátszó
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 4,096 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN és HDMI, Disney+, Netflix és Voyo alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
57 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HMTCS002
Arany középút
4,6 43×
Nokia 8010
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32,768 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4,096 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI 2.1, USB 2.0, USB 3.0 és USB-C, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, App Store, Apple TV, Disney+, Facebook, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, O2 TV, Skylink Live TV, Spotify, Twitter, Voyo, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
54 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOK002
Premium Kategória
4,9 154×
NVIDIA SHIELD TV PRO (2019)
Konzol - tévéhez, fekete kivitel Media Streaming Player, NVIDIA Tegra X1+ 64-bit, 4K Ultra HD+ HDR, RAM 3GB, 16GB internal memory, WiFi ac, BT 5.0, GLAN, HDMI, 2x USB 3.0, new Shield Remote, Google Cast Ready, Plex Media server, SmartThings link, Android 9.0 Pie, power adapter
93 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VN023a2a
4,4
Xiaomi TV Stick 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth, HDMI és micro USB, a csomagolás tartalma: távirányító
Leárazás -17 %
18 990 Ft 22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAOR007
4,9 94×
Google Chromecast 4 Google TV HD - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Android OS operációs rendszer, 1,5 GB RAM, Wi-Fi, HDMI és USB-C, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
20 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GO181c
4,1 422×
Xiaomi Mi TV Stick EU
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
Leárazás -10 %
17 990 Ft 19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAOR006
4,6 115×
Thomson THA100
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.0, MicroSD slot, USB 2.0 és USB 3.0, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Apple TV, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, Plex, Skylink Live TV, Spotify, Steam Link, Voyo, Webböngésző, YouTube, T-Mobile TV GO és Vodafone TV alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
33 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: THM006b1
4,6 45×
BLAUPUNKT B-Stream Box
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.1, MicroSD slot, USB 2.0 és USB 3.0, hangvezérlés, Google Play Store, Netflix, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
26 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ995b3
4,7 24×
STRONG LEAP-S3
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 16 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI 2.1 és USB 2.0, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, App Store, Apple TV, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, O2 TV, Plex, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Vudu, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: THM006c1
5,0
Homatics Dongle G 4K Google TV
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2,048 GB RAM, 8,192 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI és USB-C, Disney+, HBO Go és Netflix alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
34 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HMTCS009
4,8 47×
NVIDIA SHIELD TV (2019)
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.0 és MicroSD slot, Amazon Prime Video, Google Play Store, Google Play Zene, Netflix, Plex, Vudu és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
65 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VN023a1a
DUNE HD MAX VISION 4K - Médialejátszó Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
DUNE HD MAX VISION 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA, UPnP és Wi-Fi, HDMI 2.0, optikai kimenet, USB 3.0 és USB-C, Google Play Store és Kodi alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
352 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GK272o7q
4,7
Homatics Box R Android TV
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2,048 GB RAM, 16,384 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN és HDMI, Disney+, Netflix és Voyo alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
43 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HMTCS001
5,0
Sencor SMP ATV2
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 16 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, HDMI 2.0, HDMI 2.1, MicroSD slot és USB 3.0, hangvezérlés, HBO Go, Kodi, Spotify, Voyo és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
Szuper ár
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SEDV005b
4,3 12×
Nokia 8000
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI, optikai kimenet, USB 2.0 és USB-C, Amazon Prime Video, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, O2 TV, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Webböngésző, YouTube, T-Mobile TV GO és Vodafone TV alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító, adapter és HDMI kábel
36 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOK000A1
4,5 10×
Homatics Box Q Android TV - 4K UHD
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2,048 GB RAM, 8,192 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN és HDMI, Netflix, Skylink Live TV és Voyo alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
34 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HMTCS003
3,2
STRONG SRT41
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI, Disney+, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
28 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: THM006b3
3,9 10×
XtendLan Android TV 10 box HK1T
Médialejátszó - támogatás: 8K Ultra HD, 64 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, HDMI, MicroSD slot, optikai kimenet, USB 2.0 és USB 3.0, Netflix, O2 TV, Skylink Live TV, Spotify, YouTube, HBO MAX, Lepší,TV, TellyTV és SledovaniTV alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
36 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Xten_23_01
3,0
Nokia Streaming Stick 800
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8,192 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1,024 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, HDMI és HDMI 2.0, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, App Store, Apple TV, Disney+, Facebook, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, Skylink Live TV, Spotify, Twitter, Voyo, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
24 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ995b3x
Dune HD Ultra Vision 4K - Médialejátszó Ingyen
Alzabox szállítás
Dune HD Ultra Vision 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.0, MicroSD slot, USB 2.0 és USB-C, Google Play Store és Kodi alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
706 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK272o7u
4,6 43×
Nokia 8010
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32,768 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4,096 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI 2.1, USB 2.0, USB 3.0 és USB-C, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, App Store, Apple TV, Disney+, Facebook, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, O2 TV, Skylink Live TV, Spotify, Twitter, Voyo, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
45 070 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NOK002
DUNE HD MAX VISION 4K - Médialejátszó Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
DUNE HD MAX VISION 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA, UPnP és Wi-Fi, HDMI 2.0, optikai kimenet, USB 3.0 és USB-C, Google Play Store és Kodi alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
332 640 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GK272o7q
5,0
Homatics Dongle R Android TV - 4K UHD multimédia lejátszó
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2,048 GB RAM, 8,192 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI, hangvezérlés, HBO Go, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
21 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HMTCS008

TV okosító (Android TV box)

EVOLVEOAz EVOLVEO MultiMedia Box C4 egy komplett multimédia központ HDR és 8K felbontás támogatással Hagyományos TV-d van otthon, ugyanakkor érdekelnek a streaming szolgáltatások, például a Netflix és a hozzá hasonlók tartalma? Nem kell új TV-t vásárolnod vagy a tartalmat a számítógép képernyőjén nézned. Érdekes és megfizethető megoldást jelent az EVOLVEO MultiMedia...

TV okosító (Android TV box)

A TV okosító (Android TV box) kategóriában összesen 32 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó TV okosító (Android TV box) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább TV okosító (Android TV box) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb TV okosító (Android TV box) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: TV okosító (Android TV box) vélemények
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ