Audio/Video - EU ucho

TV okosító (Android TV box)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Támogatott felbontás
4K Ultra HD
(27)
Full HD
(11)
HD Ready
(10)
Operációs rendszer
Android OS
(33)
Dune HD OS
(2)
Tárhely kapacitás
8 GB
32 GB
-
Interfész
HDMI 2.0
(18)
HDMI
(17)
Ethernet LAN
(16)
USB 3.0
(14)
USB 2.0
(10)
Kapcsolódás
Bluetooth
(30)
DLNA
(8)
UPnP
(4)
Wi-Fi
(32)
Funkciók
Google Asszisztens
(18)
Hangvezérlés
(16)
Google Chromecast
(7)
Google Cast
(6)
NAS támogatás
(6)
Alkalmazás
YouTube
(21)
Netflix
(19)
Google Play Store
(16)
Amazon Prime Video
(14)
Kodi
(12)
Szín
Fehér
(5)
Fekete
(28)

Az android TV smart box avagy TV okosító nem más, mint egy android TV box, és szerepe egyszerű: smart TV-t varázsol hagyományos TV készülékedből vagy akár egy projektorból. Nézzük, hogyan működik a TV okosító, milyen hasznos funkciókat kínál, és mire kell figyelni a választásnál.

Tovább

Android TV okosító - Egyáltalán mi az a TV okosító?

A TV okosító nem más, mint egy Android TV box, amely, mint a nevéből sejteni lehet, a TV-det okosítja, tehát hagyományos televízióból smart TV-t, okos TV-t varázsol. Ha hagyományos TV-d van, akkor csak a TV szolgáltatók csatornáit és műsorait tudod élvezni. Ekkor jön képbe a TV okosító. Nem kell mást tenned, csak a smart boxot csatlakoztatni a TV-hez, majd az internethez kapcsolódni WiFi vagy Ethernet kábelen keresztül, és máris egy smart TV tulajdonosa lettél. Mit kínál a TV okosító?

TV okosító android
TV okosító használatával hagyományos TV-ből smart TV-t varázsolhatsz.
 • Android kezelő felület - A legtöbb TV okosító Android operációs rendszert futtat, ezért android TV box vagy android TV okosító névvel is illetik őket.
 • Internetes böngészés - Android TV box csatlakoztatásával máris gond nélkül szörfözhetsz a TV-d képernyőjén.
 • Multimédiás online tartalmak lejátszása - Az Android TV okosító segítségével streamelhetünk Youtube videókat, filmeket a Netflixen, vagy kedvenc zenéinket a Spotify-ról, és még sok minden mást.
 • USB portok és kártyaolvasó - Az USB portoknak köszönhetően a TV okosítóhoz csatlakoztatható külső merevlemez vagy pendrive a rajtuk lévő fényképek megjelenítéséhez vagy multimédiás tartalmak lejátszásához.
 • Alkalmazások letöltése és futtatása - Az android TV okosító segítségével nemcsak az előre telepített alkalmazásokat használhatod, hanem további alkalmazásokat is letölthetsz, mindent amit a Google Play áruház kínál.
 • Játékok futtatása - Online tartalmak streamelése mellett az android TV box képes játékok futtatására is.
 • Internetes rádióállomások követése.
 • Smart eszközök kijelzőjének tükrözése - TV okosító használatával okostelefonod, tableted vagy laptopod kijelzőjének tartalmát a TV képernyőjére tükrözheted, illetve léteznek modellek, amelyek csak így működnek.

TV okosító - Smart box a jobb képminőségért

Akinek okos TV-je van, úgy gondolhatja, hogy neki nincs szüksége TV okosítóra. Pedig bizonyos android TV okosító modellek képesek például HD vagy 4K képminőséget 8K-ra varázsolni.

i

Természetesen nem csak Android TV okosító létezik. Ha például az Apple rendszerét használod, tehát a zsebedben iPhone lapul, az íróasztalodon pedig MacBook vagy iPad fekszik, akkor célszerűbb Apple TV okosítót használnod. Ha média player kínálatunk egészét szeretnéd látni, akkor látogasd meg Multimédia lejátszók oldalunkat.

TV okosító box vagy TV okosító stick?

A TV okosító stick nagy előnye a TV okosító box típusú készülékekhez viszonyítva a hordozhatóság. Bár a TV okosító stick kevesebb funkciót nyújt, és legnagyobb előnye az online streaming szolgáltatások használatának lehetősége hagyományos, "nem smart" TV-n, kitűnő választás azoknak, akik kisebb befektetéssel szeretnék okosítani TV-jüket. A TV okosító stick vezeték nélküli kapcsolaton keresztül működik otthoni WiFi hálózattal, és segítségével könnyedén élvezhetsz HD minőségben online streaming tartalmakat, mint például Youtube, Netflix, Spotify, HBO, Skylink, Disney+. Csakúgy, mint az Android TV box, a TV okosító stick is Android operációs rendszerrel működik. Távirányító használata mellett külső meghajtó, billentyűzet és egér csatlakoztatására is lehetőséget nyújt.

TV okosító Netflix
TV okosító Netflix és egyéb streaming szolgáltatások használatához hagyományos TV készüléken.

TV okosító és a streaming platformok

A még egyszerűbb használat érdekében néhány TV okosító már előretelepített alkalmazásokkal érkezik. Leggyakoribbak a Netflix, HBO GO, Hulu, Youtube, de mivel a platformok gombamód szaporodnak, egyre több és több fog alapból megjelenni az Android TV boxokon. Az ilyen megoldások során a tükrözés is sokkal egyszerűbb, az okostelefonon elindítva a tartalmakat, az alkalmazás felismeri, hogy van a közelben TV okosító, ahová ki klehet küldeni a jelet.

i

Szeretnéd smart TV készüléked képminőségét még feljebb tornázni, tehát csak a legjobb, 8K támogatással rendelkező TV okosító modellek érdekelnek? Akkor tekintsd meg 8K multimédia lejátszók kínálatunkat.

TV okosító - Egyéb paraméterek

Milyen egyéb funkciókat és előnyös tulajdonságokat kínálnak a legjobb TV okosító modellek?

 • Gyors vezetékmentes adatátvitel
 • 4K Ultra HD vagy akár 8K felbontás támogatása
 • Dolby Vision, DTS Digital Surround és a HDR kompatibilitás
 • Teljesen csendes működés ventilátor nélkül
 • Távirányító a kényelmes használathoz
 • Könnyen kezelhető, átlátható Android menürendszer

TV okosító bemeneti portok

A LAN bemeneten kívül, amely elengedhetetlen a stabil internetkapcsolat érdekében szükség lehet egyéb portokra is. A HDMI alapnak számít, rajta keresztül tud a TV okosító a tévéhez csatlakozni, de mi a helyzet a további bemenetekkel?

 • USB - pendrive-t tudunk csatlakoztatni, amelyre rögzíthetünk is műsoroakt, programokat.
 • 3,5 mm Jack - mivel a TV fülhallgató bemenete nehezen hozzáférhető, jól jön egy könnyen elérjető jack csatlakozó.
 • Optikai kimenet - elsősorban további audió eszköz (soundbar, hangfal) csatlakoztatásához.
TV okosító - Smart box Android rendszerrel
Az Android TV box segítségével beépített és letölthető alkalmazások sokaságát használhatod hagyományos TV-n.

Android TV box ár szerint

A legolcsóbb android TV okosító eszközök a TV okosító stick modellek. Könnyen hordozhatók, s már 18 ezer forint körüli összegért megvásárolhatók. Az android TV box modellek több és minőségibb funkciót nyújtanak, s ez az árukban is tükröződik. A legtöbb Android TV smart box ára 30 és 40 ezer forint körül helyezkedik el. Vásárlás előtt fontos szemügyre venni a kiválasztott modell által nyújtott funkciókat és szolgáltatásokat.

Milyen TV okosítót vegyek?

A TV okosító szerepét és felhasználási módját nagyban meghatározza a hardware, amely a váz alatt rejlik. Vannak olyan teljesítményigényes feladatok, amelyek alaposan megdolgoztatják az Android TV box komponenseit.

 • Processzor (CPU) - ha gyakran fogsz 4K vagy 8K tartalmakat fogyasztani válassz legalább 4-magos, de inkább 8-magos processzorral rendelkező smart box-ot.
 • Rendszermemória (RAM) - az éppen futó alkalmazások adatait tárolja. Leginkább akkor van szerepe, ha szeretnéd a TV okosítót játékra is használni.
 • Tárhely - teljes mértékben egyénfüggő. Valaki megelégszik pár alap alkalmazással, valakinek szüksége lesz akár 32 GB-ra is, hogy elférjenek a különböző játékok.
 • A doboz tartalma - nem a belső teljesítményt érinti, de nagyon fontos tényező. Győződj meg róla, hogy tartalmaz-e a csomagolás egy megfelelő hosszússágú HDMI kábelt.

Ha szeretnél minél jobb áron TV okosító tulajdonosává válni, akkor érdemes megnézned Olcsó android TV multimédia központok oldalunkat, ahol olcsó android TV okosító modelleket gyűjtöttünk egybe a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendszerezve.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Mi TV Stick EU Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
17 990 Ft

2.
Google Chromecast Google TV - adapter nélkül Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító
31 190 Ft

3.
Google Chromecast Ultra Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.0 és micro USB, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: adapter
24 390 Ft

Még több
33 termék
Google Chromecast Google TV - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító

31 190 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GO181b
Xiaomi Mi TV Stick EU
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító

17 990 Ft
Átvehető: ma 3:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAOR006
Google Chromecast Ultra - Médialejátszó
Típusok
Google Chromecast Ultra
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.0 és micro USB, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: adapter

24 390 Ft
Átvehető: ma 3:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GO180e
Blaupunkt A-Stream Stick
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 16 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Disney+, Google Play Store, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

28 390 Ft
Átvehető: ma 3:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PZ995b4
DUNE HD MAX VISION 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA, UPnP és Wi-Fi, HDMI 2.0, optikai kimenet, USB 3.0 és USB-C, Google Play Store és Kodi alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

352 890 Ft
Átvehető: ma 3:45-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: GK272o7q
Xiaomi Mi TV Stick EU
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító

24 990 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUXIAOR006
Thomson THA100
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.0, MicroSD slot, USB 2.0 és USB 3.0, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Apple TV, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, O2 TV, Plex, Skylink Live TV, Spotify, Steam Link, Voyo, Webböngésző, YouTube, T-Mobile TV GO és Vodafone TV alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

43 290 Ft
Átvehető: ma 3:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: THM006b1
BLAUPUNKT B-Stream Box
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.1, MicroSD slot, USB 2.0 és USB 3.0, hangvezérlés, Google Play Store, Netflix, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító

38 890 Ft
Átvehető: ma 3:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PZ995b3
DUNE HD PRO VISION 4K SOLO
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA, UPnP és Wi-Fi, HDMI 2.0, optikai kimenet, USB 3.0 és USB-C, Google Play Store és Kodi alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

228 490 Ft
Átvehető: ma 3:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GK272o7p
Google Stadia Premiere Edition (EU) (Chromecast Ultra + Stadia controller)
Kontroller - okostelefonokhoz, PC-hez, tablethez, Android, Windows 10 kompatibilis, csatlakozás módja: kábel, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), szín: fehér

31 900 Ft
Átvehető: ma 3:45-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: GOstadpe
TESLA MediaBox XA400
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és USB 2.0, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

+ INGYEN Promóció AntikTV utalvány 6 hónapra ingyen

38 490 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESV082
Xiaomi TV Stick 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth, HDMI és micro USB, a csomagolás tartalma: távirányító

27 990 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUXIAOR007
Xiaomi Mi TV Box S EU
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, HDMI, HDMI 2.0 és USB 2.0, hangvezérlés, HBO Go, Kodi, Netflix, Spotify, Voyo és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

36 990 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUXIAOR005
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
DUNE HD ULTRA 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 16 GB tárhely, Android OS és Dune HD OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, audio kimenet - analóg, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.0, kompozit video out, optikai kimenet, USB 2.0 és USB 3.0, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

783 480 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: GK272o5
DUNE HD MAX VISION 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA, UPnP és Wi-Fi, HDMI 2.0, optikai kimenet, USB 3.0 és USB-C, Google Play Store és Kodi alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

348 670 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: GK272o7q
DUNE HD PRO VISION 4K SOLO
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA, UPnP és Wi-Fi, HDMI 2.0, optikai kimenet, USB 3.0 és USB-C, Google Play Store és Kodi alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

207 820 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: GK272o7p
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
DUNE HD ULTRA 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 16 GB tárhely, Android OS és Dune HD OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, audio kimenet - analóg, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.0, kompozit video out, optikai kimenet, USB 2.0 és USB 3.0, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

732 380 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Újszerű raktáron
Termékkód: GK272o5
Google Chromecast Ultra
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.0 és micro USB, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: adapter

18 980 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: GO180e
Google Chromecast Google TV - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító

28 030 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: GO181b
Xiaomi Mi TV Stick EU
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító

18 120 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: HUXIAOR006
BLAUPUNKT B-Stream Box
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.1, MicroSD slot, USB 2.0 és USB 3.0, hangvezérlés, Google Play Store, Netflix, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító

38 170 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: PZ995b3
Sencor SMP ATV1
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 16 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.0 és MicroSD slot, hangvezérlés, HBO Go, Kodi, Spotify, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító

23 060 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: SEDV005a
TESLA MediaBox XA400
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és USB 2.0, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

33 520 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: TESV082
TESLA TEH-500 PLUS
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 16 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, DLNA és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.0, USB 2.0 és USB 3.0, DVBT2/STB, Facebook, Skype és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

27 010 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Újszerű raktáron
Termékkód: TESm022p

TV okosító (Android TV box)

EVOLVEOAz EVOLVEO MultiMedia Box C4 egy komplett multimédia központ HDR és 8K felbontás támogatással Hagyományos TV-d van otthon, ugyanakkor érdekelnek a streaming szolgáltatások, például a Netflix és a hozzá...

TV okosító (Android TV box)

A TV okosító (Android TV box) kategóriában összesen 33 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó TV okosító (Android TV box) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább TV okosító (Android TV box) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb TV okosító (Android TV box) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: TV okosító (Android TV box) vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ