Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Beurer-MK-500-nahled.jpg

Beurer MK 500 légtisztító (BEMUTATÓ): Tengeri klíma az otthonodban

Alkalmunk nyílt kipróbálni a Beurer MK 500 légtisztítót, amely egyedülálló, szabadalmaztatott módszerrel tengeri levegőt hoz létre, így rendkívül nagy segítséget jelent az asztmában és allergiában szenvedők számára. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marek-fichtner-lauben.jpg

Modern főzés és kényelmes takarítás a Lauben segítségével

Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és a főzést, kiemelt figyelmet fordítva a kifogástalan minsőgére.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Bery-Jones-orechove-kremy.png

Kóstolj bele az egészséges nassolás világába a Bery Jones mogyorókrémekkel

Bemutatjuk a Bery Jones mogyorókrémeket, amelyek számos egészséggel kapcsolatos előnnyel rendelkeznek, amelyeket finom íz és sima, krémes állag jellemez. Már az első kóstoláskor bele fogsz szeretni kivételes ízükbe, ráadásul számos módon felhasználhatók az étkezés és az édességek készítése során.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tefal-cook-for-me-nahled.jpg

Tefal CY855830 Cook4me+ Connect black multifunkciós főzőedény (BEMUTATÓ)

Leteszteltük a Tefal Cook4me+ intelligens multifunkciós főzőedényt, amely funkcióinak köszönhetően tökéletesen beleilleszkedik minden modern otthonba.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-h350w.jpg

Siguro FC-H35 All Comfort 5in1 léghűtő (BEMUTATÓ)

Hogyan oldható meg a hűtés egy olyan lakásban, amelynek az egyik oldalán reggeltől kezdve betűz a nap? Kipróbáltuk a nagy teljesítményű Siguro FC-H35 All Comfort 5in1 léghűtőt, amely változatos alkalmazási lehetőségeivel, vonzó kialakításával és megfizethető árával nyerte el tetszésünket. Bemutatónkból megtudhatod, hogyan teljesített nálunk a készülék, mi mindent kínál és kiknek ajánljuk elsősorban.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-AF-P250B-Vita-Fry-recenze.jpeg

Siguro AF-P250B Vita Fry forrólevegős fritőz (BEMUTATÓ)

Ha pont egy forrólevegős fritőz beszerzését fontolgatod, akkor ne is keress tovább. Bemutatjuk a Siguro AF-P250B Vita Fry fritőzt. A forrólevegős sütők kompromisszumot kínálnak az egészséges táplálkozás és a ízletes ételek között. Segítségükkel a sült ételeket felesleges szagok és olaj nélkül tudjuk elkészíteni. Kíváncsi vagy rá, hogy milyen funkciókat kínál a Siguro AF-P250B Vita Fry és hogy megtalálná-e a helyét az otthonodban? Cikkünkből megtudhatod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fagyasztoszekreny.jpg

Milyen fagyasztószekrényt vegyek?

Több helyre van szükséged a mélyfagyasztott élelmiszerek tárolásához? Ha egy átlagos méretű háztartásba keresed a megfelelő készüléket, akkor jó helyen jársz, a fagyasztószekrény ideális választás. Kevés helyet foglal, az élelmiszerek számára pedig rendezett tárolóhelyet biztosít az egyes fiókokban. Útmutatónk segít a megfelelő fagyasztószekrény kiválasztásában, valamint megválaszolja a témával kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-nahled-Tefal-Easy-Fry-Grill-Precision.jpeg

Tefal EY505D15 Easy Fry & Grill Precision+ forrólevegős fritőz (BEMUTATÓ)

A Tefal EY505D15 Easy Fry & Grill Precision+ forrólevegős fritőzt közel egy hónapon át teszteltük. A minimális mennyiségű zsiradékkal vagy anélkül történő sütés mellett a grillezés lehetőségét is magában hordozza. Akár kétszer gyorsabb energiatakarékos sütési idővel és 8 előre beállított, nagyszerű eredményekkel kecsegtető programmal büszkélkedhet. Hogyan teljesített a fritőz a teszt során? És tényleg tud olaj nélkül is sütni? Bemutatónkból megtudhatod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-recenze.jpg

Siguro SK-R420 Pure Beauty Pink arckezelő készülék (BEMUTATÓ)

Lehetőségünk nyílt letesztelni a Siguro SK-R420 Pure Beauty Pink arckezelő készüléket, amely a tápláló textil arcmaszkok hatékonyabb felhasználására szolgál. A fényterápia és a gyengéd masszázs kombinációjának köszönhetően aktívan stimulálja az arcbőrt, emellett regenerál, hidratál és táplál. Hogyan teljesített a Siguro arckezelő készülék a teszt során és milyen eredményeket értünk el vele?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-KRUPS-EA897B10-Evidence-Eco-nahled.jpeg

KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőző (BEMUTATÓ)

Ne hagyd ki mai bemutatónkat. Közel egy hónapon keresztül teszteltük a KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőzőt, amely a zamatos kávéfőzés és a környezetbarát szemlélet kombinációját testesíti meg. Újrahasznosított anyagokból készül, és akár 90%-ban újrahasznosítható. Italok széles választékát képes elkészíteni, amelyek intenzitását és űrtartalmát is tetszés szerint beállíthatod. Vajon megfelel-e ez a kávéfőző az igényesebb kávéfogyasztóknak?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-masazni-pristroj-nahled.jpg

Rowenta LV7030F0 Lift Contour arcmasszírozó (BEMUTATÓ)

Hogyan cselezheted ki az időt és nyerheted vissza a fiatalos és szép arcbőrt megereszkedett kontúrok nélkül? A megoldás a Rowenta LV7030F0 Lift Contour arcmasszírozó, amelyet személyesen is leteszteltünk, és a 14 napos tesztelést követően lehetőségünk nyílt kiértékelni a hatását és a készülékkel elért általános eredményeket.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-Rowenta-X-Force-Flex-15.60-Animal-nahled.jpeg

Rowenta RH99F1WO X-Force Flex 15.60 Animal rúdporszívó (BEMUTATÓ)

Ne maradj le az otthoni takarítás legújabb trendjeiről! Ismerkedj meg a Rowenta RH99F1WO X-Force Flex 15.60 Animal 230 AW rúdporszívóval. A Rowenta portfóliójának egyik legújabb tagja, amely az automatikus szívóteljesítmény-beállítás mellett praktikus dokkolóállomást és számos tartozékot, többek között egy állatszőrkefét is kínál. Hogyan birkózott meg a háztartás különböző felületeivel és a háziállatok után való takarítással? Bemutatónkból megtudhatod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/villanytuzhely.jpg

Milyen elektromos tűzhelyet vegyek? (ÚTMUTATÓ)

A villanytűzhely esetében mind a főzőlap, mind a sütő elektromos árammal működik. A legnépszerűbb megoldás az indukciós és a kerámialapos tűzhely, amelyek modern megjelenésűek, és számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a főzést.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-rowenta-2.jpg

Rowenta CF9720F0 Ultimate Experience hajformázó (BEMUTATÓ)

Leteszteltük az abszolút újdonságnak számító Rowenta CF9720F0 forgókefés hajformázót, mely elsősorban az ionizációs technológiában és az extra kíméletes hajápoláshoz szükséges speciális felszerelésben jeleskedik. Ismerd meg, hogyan kell ezzel a vonzó eszközzel dolgozni, és milyen eredményeket várhatsz tőle a gyakorlatban.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/spizy-na-grilu.jpg

5 tökéletes tipp a nyári grillezéshez

A grill party talán nem csak szezonális dolog, de nyáron mindenképpen az egyik legnépszerűbb kikapcsolódás és társadalmi esemény közé sorolható. Grill ötletek - 5 tipp, hogy hogyan grillezhetsz könnyedén és stílusosan, bárhol és bármikor!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Grilovani-SMALL.jpg

Grillezés mesterfokon - a grill hús előkészítése

A magyarok szeretik a családi és baráti összejöveteleket, a finom húsokat, a grillezés pont ezekről szól, éppen ezért örvend egyre nagyobb népszerűségnek hazánkban is. Felmérések szerint majdnem minden negyedik magyar hódol nyáron a grillezés szenvedélyének. Te is azt tervezed, hogy idén a grill steak is szerepel majd a menüben? Akkor van néhány értékes tippünk a számodra, hogyan készíthető minőségi grill hús. Bemutatunk néhány grill pác receptet, elmondjuk, mely húsok alkalmasak a grillezéshez, hogyan készül a grill csirke pác, vagy milyen grill pác a legjobb sertéshúshoz, illetve marhahúshoz.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Rowenta-Anti-ageing-Eye-Massager-nahled.jpg

Rowenta Anti-ageing Eye Massager szemkörnyék masszírozó (BEMUTATÓ)

A Rowenta Anti-ageing Eye Massager szemkörnyék masszírozó a szem alatti duzzanat csökkentését, valamint a finom ráncok és szarkalábak mérséklését ígéri. Hogyan vizsgázott az otthoni teszt alkalmával?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/5ecb9734-9842-4564-ad95-bb9fd30994d8.jpg

Klíma fűtés - Gazdaságos és kényelmes fűtés otthonodban

Tudtad, hogy a fűtés klímával télen is lehetséges? Bár térségünkben még nem igazán terjedt el, a klíma fűtés gazdaságos hőforrásként is használható a lakásokban. Ezenkívül az adott helyiség levegőjét is nagyon gyorsan fel tudja melegíti. Cikkünkben megvizsgáljuk a klíma fűtés előnyeit és hátrányait, a működési elvét, és azt, hogy a fűtés légkondícionálóval mennyire kifizetődő.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pracky-chybove-kody.jpg

Mosógép hibakódok - Mit tegyünk probléma esetén?

A mosógép hibakódok valójában egy speciális nyelvi rendszer részét képezik, amelyek jelzik, ha valami baj van a készülékkel. Annak érdekében, hogy ne lepődj meg a mosógép kijelzőjén felvillanó ismeretlen szimbólumoktól és a hangjelzésektől, részletes áttekintést készítettünk számodra, amelyben a legnépszerűbb gyártók által használt mosógép hibakódok mind megtalálhatók.

Részletek itt »

Milyen standard mosogatógépet vegyek?

A mosogatógép kétségtelenül megkönnyíti a háztartás mindennapi működését, és szinte már elképzelhetetlen az élet nélküle. Éppen ezért a mosogatógép kiválasztásakor körültekintően kell eljárnunk, és meg kell tudnunk minden fontos jellemzőt és funkciót, amit egy mosogatógép manapság kínálhat. Legyen szó a mosogatóprogramok variálhatóságáról, az energiatakarékosságról vagy az okos, modern funkciókról - útmutatónkból minden kérdésedre választ kaphatsz. Részletek itt »
1234...
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ