Xiaomi alza napok

Oukitel WP23 zöld

Termékkatalógus
Oukitel WP23 zöld
3,3 3 értékelés
Mobiltelefon - 6,52"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással, 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek MT6765V (Helio P35) processzor, kameramodul: 13Mpx fő kamera + 2Mpx makró, 5Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, USB-C csatlakozó, IP68 és IP69K vízálló, gyorstöltés, 10600 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  OUK121b3 Termékszám:  WP23-Green

Oukitel WP23 zöld

Ez a fejlett Oukitel WP23 mobiltelefon része a strapabíró az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók rögzítését. két objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. Az okostelefon 6,52" -es kijelzővel rendelkezik, amelyet imádni fognak a nagy telefonok rajongói. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció található. A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos MediaTek MT6765V (Helio P35) processzor gondoskodik. 4 GB rendszermemóriával funkcionál. A fájlok, fotók és videók eltárolására 64GB belső memória áll rendelkezésre. Ez a legtöbb felhasználó számára ideális, és több tucat alkalmazást képes tárolni. Az elégséges energiát az erős, 10600 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Ez a mobiltelefon köszönhetően vízálló kialakításának, könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP68 és IP69K mértékű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a fejlett Oukitel mobiltelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Oukitel WP23 zöld ...
Mobiltelefon Oukitel WP23 zöld ...

Oukitel WP23 zöld mobiltelefon fontosabb jellemzői

  • Ez a tartós Oukitel okostelefon 6,52" méretű képernyővel van ellátva
  • A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB RAM-mal látták el
  • A kellő energiát az erős, 10600 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint USB-C
  • Szerkezete ellenáll a víznek az IP68 és IP69K szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 13 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 2 kameralencse található
  • A mobiltelefon IPS 6,52"méretű képernyőt kapott
  • A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A kijelző 400 Nits fényerőt biztosít
  • A fő műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 64 GB belső memória áll rendelkezésre
  • A belső memóriát módunkban áll bővíteni Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan adatszolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 10600 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Ennek a remek Oukitel telefonnak a képernyőjét örömmel fogjuk nézni

Felejthetetlenné válik minden momentum, amit ezzel a csodás Oukitel telefon használatával töltünk el, mivel 6,52" IPS típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A telefon a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely megóvja a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől. Azért, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Eme Oukitel mobiltelefon 400 Nits mértékű fényerőt is elérhet.

Mobiltelefon Oukitel WP23 zöld ...
Mobiltelefon Oukitel WP23 zöld ...

Örökítsd meg az élet minden fontos pillanatát

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen része a két hátsó kamera. Ez a nagyszerű Oukitel mobiltelefon fel van szerelve 13Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamerával kiváló közeli képeket készíthetünk például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás képes feltárni az apró struktúrákat, illetve nagyfokú részletességet érhetünk el vele. Ha gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz.

Megfelelő akkumulátor-élettartam

Ezen strapabíró Oukitel mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 10600 mAh, probléma nélkül kibírja az akár két vagy több napos használatot is. El van látva gyors vezetékes töltéssel. A töltésre USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Oukitel WP23 zöld ...
Mobiltelefon Oukitel WP23 zöld ...

Eme Oukitel mobiltelefon megbízható teljesítményt biztosít

A modern Oukitel mobiltelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 13,. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 4 GB RAM-mal látták el, amellyel lehetséges, hogy több alkalmazás fusson egyszerre, és játékokhoz is ideális. A fájlok, fotók és videók számára 64 GB belső tárhely biztosított, amely a legtöbb felhasználó számára átlagon felüli, és akár több száz alkalmazást is tárolhatunk. Abban az esetben, ha a telefon memóriája nem elegendő lehetőségünk van bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD, Micro SDXC, Micro SDHC és TF memóriakártyával.

Ez a modern Oukitel mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Ezután nem kell elővenned a hitelkártyád, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást kábelek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek segítségével határozza meg a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer nyújtja a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely nélkül lehetetlen lenne navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Mobiltelefon Oukitel WP23 zöld ...
Mobiltelefon Oukitel WP23 zöld ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül tölt le nagy fájlokat, streamel filmeket vagy kezel videó hívásokat. A hagyományos telefonhálózaton kívül, a mobiltelefon képes az interneten keresztül is hívásokat kezdeményezni. VoLTE technológiát használ.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű Oukitel mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors pillantás kell, köszönhetően a biometrikus arcfelismerésnek. A készüléken azonban ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. Hallgasd kedvenc zenéid vagy műsorod a beépített FM rádióval. Természetesen jelző diódával rendelkezik. A készülék így képes értesíteni a felhasználót a különböző eseményekről vagy állapotváltozásokról anélkül, hogy aktiválná a kijelzőt. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amely biztosítja olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

176 × 84 × 16 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

360 g

Paraméterek

Kijelző átmérője
6,52" Kész!
Kijelző felbontása
1600 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,52" Kész!
Kijelző felbontása
1600 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Arcfeloldás, Jelző dióda, Rádió, MMS támogatás, OTG Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
10 600 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,3 GHz (2 300 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek MT6765V (Helio P35) Kész!
Grafikus gyorsító
PowerVR GE8320 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Bluetooth hatótávolság
5 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oukitel WP23 zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oukitel WP23 zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oukitel WP23 zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oukitel WP23 grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oukitel WP23 grün.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ