Akvizice ApF HU Shop roku

Samsung Galaxy A7 Dual SIM, kék

Termékkatalógus
Samsung Galaxy A7 Dual SIM, kék
4,8 97 értékelés
Mobiltelefon - 6"-es kijelző, 2220 × 1080, AMOLED kijelző, 8 magos Samsung Exynos 7885 processzor, 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely, akár 512 GB kapacitású Micro SDXC, 24 Mpx felbontású (f/1,7) + 8 Mpx felbontású (f/2,4) + 5 Mpx felbontású (f/2,2), hátlapi kamera, 24 Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), Jack (3,5mm), Micro USB, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM, kártyafüggetlen, 3300 mAh kapacitású akkumulátor, Android 8,0 Oreo,
A telefon szoftvere magyar nyelvű
Kód:  SAMO0163b2 Termékszám:  SM-A750FZBUXEZ Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy A7 Dual SIM, kék

A(z) Samsung Galaxy A7 Dual SIM, kék esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefonról van szó. Azzal a céllal gyártották, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat, a három integrált kamera jóvoltából lenyűgöző képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó alkalmazást futtathatsz rajta. Kijelzőjének képátlója 6", így inkább a nagyobb telefonok csoportjába sorolható. Ez a változat 8 magos Samsung Exynos 7885 CPU-t kapott. A memória kapacitása 4 GB. Teljesítőképességét tekintve igényes alkalmazások vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) 64 GB tárhely már zeneszámok és játékok tárolására is elegendő. A(z) Samsung Galaxy A7 Dual SIM, kék telefont 3300 mAh teljesítményű akksi tartja működésben. További előnye, hogy Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozóval is ellátták.

A(z) Samsung Galaxy A7 Dual SIM, kék okostelefon főbb jellemzői

  • A(z) Samsung Galaxy A7 Dual SIM, kék 6" átmérőjű AMOLED kijelzővel lett felszerelve, melynek max. felbontása 2220 × 1080
  • Samsung Exynos 7885 CPU és 4 GB memória
  • A grafikus chip típusa: Mali G71 MP2
  • A(z) 64 GB méretű belső tárhely tovább növelhető egy MicroSD kartyával
  • SIM konfiguráció: Dual SIM
  • Az NFC technológia lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt
  • A hátsó kamera max. felbontása: 24 Mpx
  • A telefon hátulján lévő kamerák száma: 3
  • A belső tárhely microSD kártyával bővíthető
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkcióval

A(z) Samsung Galaxy A7 Dual SIM, kék okostelefon kijelzője és kamerája

Ez a kapitális 6" átmérőjű kijelző és pontos FullHD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes kifogástalanul ábrázolni. Hatalmas pozitívuma, hogy AMOLED technológiára épül, amely éles színeket garantál minimális energiaigény mellett. Videókat és fotókat készítenél? A(z) Samsung Galaxy A7 Dual SIM, kék okostelefon korszerű három lencsés kamerájával, melynek felbontása 24 Mpx nagyon elégedett leszel. Olyan kiváló minőségű fényképek és videókat készíthetsz vele, amelyek vetekedni fognak a tükörreflexes fényképezőgépek minőségével. Alacsony f/ 1,7 fényerősségének hála az igényesebb felhasználókat is leveszi a lábáról. A fáziseltolásos fókuszálás precíz és hatékony, ami nagyban leegyszerűsiti a fotózást. Egy kis praktikus LED lámpa plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik kedvelői fölöttébb elégedettek lesznek a(z) 24 Mpx felbontású előlapi kamerával. Ez a modelltípus egyetlen széles látószögű lencsét kapott.

A(z) Samsung Galaxy A7 Dual SIM, kék csodás funkciói

Ebbe az okostelefonba egyidejűleg kettő SIM kártya is beilleszthető. A belső tárhely kapacitása könnyen bővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Samsung Galaxy A7 Dual SIM, kék mobil biztonságáról az integrált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A különleges arcfelismerő lehetővé teszi a telefon feloldását, méghozzá PIN-kód vagy minta nélkül. Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. Az úgynevezett OTG ("On The Go") technológia támogatásának köszönhetően külső merevlemezt vagy pendrive-ot is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors vezeték nélküli internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Paraméterek

Kijelző átmérője
6" Kész!
Kijelző felbontása
2220 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6" Kész!
Kijelző felbontása
2220 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
24 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
24 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
159,8 mm Kész!
Szélesség
76,8 mm Kész!
Mélység
7,5 mm Kész!
Súly
168 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
24 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,7 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Mélység kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
24 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 300 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
512 GB Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Samsung Exynos 7885 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G71 MP2 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!
Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fejhallgató Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 8.0 Oreo Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot kívánok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ehhez a telefonhoz tartozik-e jótállási jegy, és ha igen, akkor mennyi időre szól?

Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék, hogy a Samsung Galaxy A7 Dual SIM, kék okostelefon: - menüje magyar nyelvű-e - kártyafüggetlen-e - tudok-e belehelyezni 2 SIM kártyát és egy memória kártyát egyszerre? Válaszukat előre is köszönöm. Üdvözlettel, Kissné Makkos Beáta

Kérdések és válaszok: Samsung Galaxy A7 Dual SIM, kék
Kiegészítők: Samsung Galaxy A7 Dual SIM, kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy A7 Dual SIM modrá.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ