Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Termékkatalógus

Hogyan válasszunk zsák nélküli porszívót

A zsák nélküli vagy ciklonos porszívóknak vannak nagy rajongói, de ellenzői is. Tény, hogy csak ha minőségi, zsák nélküli porszívót vásárolsz, az biztosítja  azokat az előnyöket, amelyekről beszélnek. Itt nem érdemes spórolni. De mi alapján válassz minőségi zsák nélküli porszívót? A ciklonos porszívók allergiások számára is alkalmasak? Milyen funkciók és kiegészítők jöhetnek jól? Útmutatónkban tanácsot adunk, hogy melyik zsák nélküli porszívó a legmegfelelőbb az  otthonodba.

Részletek itt »

Milyen gőzállomást vegyek?

Nagy teljesítményű vasalórendszer, amely akár a felére is csökkenti a vasalási időt? Ez esetben egy gőzfejlesztőről, gőzállomásról vagy vasalórendszerről van szó. Ez az új generációs készülék egyre inkább megtalálja a helyét a háztartásokban. Ha érdekel az egyszerű és gyors vasalás lehetősége, és új vasalórendszer vásárlása előtt állsz, olvasd el útmutatónkat. Megtudhatod belőle, hogy milyen paraméterek és funkciók jellemzik a gőzállomásokat, és tanácsot adunk azzal kapcsolatban, hogy mire kell figyelni a kiválasztás során. Részletek itt »

Milyen aszalógépet vegyek?

A gyümölcsaszaló messze nem csak gyümölcsszirom vagy aszalt barack készítésére alkalmas. Az aszalógépben aszalhatsz különféle zöldségeket, száríthatsz gyógy- és fűszernövényeket, gombákat, húst vagy akár halat és tésztát is. A piacon fellelhető modellek árban, kialakításban, működésben, a szárítási felület méretében, funkciókban különböznek egymástól. Ha új gyümölcsaszalót szeretnél vásárolni, feltétlenül olvasd el útmutatónkat, amelyből mindent megtudhatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/panev.jpg

Hogyan válasszunk serpenyőt

A serpenyő az egyik leggyakrabban használt edénytípus, amelyet sütéshez, pároláshoz, de grillezéshez is használnak. De milyen legyen egy grill vagy hagyományos serpenyő, vagy éppen egy palacsintasütő? Jobb, ha a serpenyőket egyesével vagy készletben vásároljuk? És milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy WOK serpenyőnek?

Részletek itt »

Milyen automata kávéfőzőt vegyek?

Automata kávéfőző vásárlásán gondolkodsz, amellyel otthon is elkészítheted kedvenc eszpresszódat, lattédat vagy kapucsínódat? De vajon hogyan lehet kiigazodni ekkora választékban és melyik a számodra legjobb kávéfőző? Tanácsokkal látunk el, milyen paraméterekre és funkciókra érdemes fókuszálni, hogy ki tudd választani azt az automata kávéfőzőt, amely minden szempontból megfelel az igényeidnek. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ryzovac-vyhody-recepty.jpg

Mi az a rizsfőző és hogyan működik (RECEPTEKKEL)

A rizsfőzők igen népszerűek. De vajon azt tudod, hogy mire kell összpontosítani a rizsfőző kiválasztásakor, és mire kell vigyázni? Nem csak ezekre a kérdésekre kaphatsz választ cikkünkben.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blender photo.png

Milyen mixert vegyek?

A mixer nélkülözhetetlen segítség a konyhában. A leggyakrabban használt a botmixer és a klasszikus asztali turmixgép, de más típusú mixerekkel is találkozhatunk. Melyek ezek? És mi a különbség az egyes mixerek között? Útmutatónk segít kiválasztani a te igényeidnek leginkább megfelelő mixert. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/muz-zrcadlo-zastrihovani-vlasu.jpg

Hogy lehet levágni a hajat és a szakállat - olyan frizurák, amelyeket otthon is el tudsz készíteni

A megfelelő nyírógéppel és egy kis gyakorlással soha többé nem lesz szükséged fodrászra. Nem tudod, hogyan kell csinálni? Ebben a cikkben tanácsot adunk az otthoni hajvágáshoz és a szakáll ápolásához.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-se-starat-o-mycku-nahledovy.jpg

Hogyan tisztítsuk ki a mosogatógépünket (ÚTMUTATÓ)

A mosogatógép azért van, hogy elmosogassunk helyettünk. Ám ha igazán tiszta edényekre vágyunk, a mosogatógépet magunknak kell tisztán tartanunk. Minden ételmaradéktól, zsírtól és vízkőtől képes eldugulni. Idővel ez nem megfelelően elmosott edényeket, magasabb működési költségeket és gyakran, sajnos, a készülék károsodását eredményezi. Szerencsére a mosogatógépek karbantartása rendkívül egyszerű, és minimális időt veszi igénybe. Csak tudnunk kell, hogyan csináljuk. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-digestor_1.jpg

Hogyan tisztítsuk meg a páraelszívót (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A páraelszívók a modern konyha nem feltűnő, ám rendkívül praktikus részei. Annak érdekében, hogy hatékonyan működjenek, rendszeres tisztítást igényelnek. Cikkünkből megtudhatod, hogyan tisztítsd meg a páraelszívó külső és belső részét, beleértve a szűrőt is. Ugyanakkor tanácsokkal látunk el, hogyan előzd meg a rozsdamentes acél páraelszívó sérülését. Ha új páraelszívót tervezel beépíteni, ahhoz is van pár tippünk. 

Részletek itt »

Hogyan válasszunk keskeny mosogatógépet

Mosogatógép nélkül nehezen tudjuk elképzelni a háztartáso napi normál működését és karbantartását. Sajnos nem minden háztartásban van hely szabványos mosogatógép beszerzésére. Szerencsére keskeny, akár 45 cm szélességű mosogatógépek is kaphatóak, amelyek alkalmasak kisebb háztartások vagy helyhiányos konyhákban való elhelyezésre. Cikkünkben mindent megtudhatsz arról, hogyan válassz keskeny mosogatógépet.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zapojit-pracku-susicku-zdroj-bosh-home-nahled.jpg

Hogyan csatlakoztassuk a mosó - és szárítógépet (ÚTMUTATÓ)

Új mosógép vagy szárítógép telepítése? Mindenképpen képes vagy rá! Tanácsot adunk a mosógép lépésről lépésre történő csatlakoztatásához, a szárítógép csatlakoztatásához a szennyvízcsatornához való csatlakozás nélkül, valamint a mosógép és a szárítógép egy lefolyócsőre való csatlakoztatásához.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sety-pracka-susicka.jpg

Hogyan válasszunk mosó-szárítógépet

A mosógép és szárítógép, mivel két külön készülékről beszélünk - több helyet igényelnek. Ezért, ha meg szeretnéd őrizni a belső tér szabadságát, ideális megoldást kínál a mosógép és a szárítógép kombinációja egy készülékben. Segítünk, hogy mely paraméterekre kell összpontosítanod a kiválasztás során, emellett hogy milyen speciális funkciókat kínál a mosó-szárítógép és hogyan válaszd ki pontosan azt, amelyre szükséged van.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/177253491 (1).jpg

Hogyan válasszunk ételtárolót

Manapság szinte minden háztartásban megtalálhatók az ételtároló dobozok. Hosszabb ideig frissen tartják az ételt, így azok eltarthatósági ideje is nő, alkalmasak az élelmiszerek hűtésére és fagyasztására, valamint tízórai csomagolására az iskolás gyermekek számára. Melyik dobozokban tart az étel a legtovább? Melyik zár-rendszert válasszuk? Mi mindenre használhatók ezek a dobozok? Ezekre és más fontos kérdésekre mind választ kaphatsz útmutatónkban.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poruchy-pracek-nahled.jpg

A mosógépek leggyakoribb meghibásodásai és azok elhárítása

A mosógép nem ereszti le a vizet, nem forog vagy kilazult a mosógép dob? Mielőtt szerelőhöz fordulnál, próbálj meg utánajárni, hogy nem csak egy egyszerű hibáról van-e szó, amelyet magad is helyrehozhatsz. Milyen mosógéppel kapcsolatos problémákat oldhatsz meg te is, és mikor jobb, ha inkább egy profi szervizre bízod a dolgot? A mosógépek leggyakoribb meghibásodásait és azok lehetséges megoldását alábbi cikkünkben találod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-panev-tefal-nahled.jpg

Hogyan válasszunk Tefal serpenyőt

A Tefal serpenyőkkel bármilyen ételt elkészíthetsz. Az egészséges életmód hívei, valamint a szószok és grillezett húsok rajongói is megtalálják a kedvükre való darabot. Készítettünk egy áttekintést neked az összes típusról, és tanácsokkal látunk el, hogyan válassz Tefal serpenyőt az ötleteid megvalósításához, és hogyan viseld gondját megfelelően, hogy hosszú időn keresztül szolgálhasson.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-zarovku-navod.jpg

Hogyan válasszunk izzót

Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-naparovac-odevu.jpg

Milyen ruhagőzölőt vegyek?

A ruhagőzölők nagy segítséget nyújtanak a háztartásban. A blúzt közvetlenül a fogason vasalhatod ki, eltávolítja az ingből a nem túl esztétikus gyűrődéseket, kisimítja és felfrissíti az összegyűrődött és kellemetlen szagú ruhákat. Különböző típusú ruhagőzölők kaphatók a piacon, és nem könnyű eldönteni, melyik a legmegfelelőbb. Kézi vagy az állványos ruhagőzölő? Milyen paraméterekre kell figyelnem? Mely funkciók és felszereltség hasznosak a gőzölők esetében? Útmutatónkban ezekre és más kérdésekre is választ kaphatsz, illetve tanácsokkal látunk el, hogyan tudod kiválasztani a számodra legalkalmasabb ruhagőzölőt. Részletek itt »

Hogyan válasszunk konyhai kést

A konyhában gyakrabban használunk késeket, mint bármely más eszközt. Akár reggel uzsonnát készítünk, ebédet főzünk, akár csak almát szeletelünk, akkor is kés van a kezünkben. Új kés vásárlásakor elsősorban arra a célra kell összpontosítani, amelyre a leggyakrabban használod, de nem kevésbé fontos a minősége. Nem kell azonnal professzionális kést vásárolnod, de fontos, hogy beszerezz egy minőségi kést, amely jól együttműködik veled, és könnyedén és biztonságosan elvághatsz vele mindent, amire szükséged van. De hogyan válasszuk ki a megfelelő kést?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/varic nahled.png

Milyen hordozható főzőlapot vegyek?

Ha kicsi a konyhád és minél több helyet szeretnél megtakarítani, akkor a hordozható főzőlap, avagy rezsó a megfelelő választás számodra. Mi jellemzi az egyes típusokat, melyik rezsón lehet a leggyorsabban főzni, és hány lapos főzőlapra lesz szükséged? Útmutatónk segít eligazodni a hordozható főzőlapok kínálatában, és segít kiválasztani azt, amelyik a te konyhádba a legalkalmasabb. Részletek itt »
1234...
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ