Akvizice ApF HU LEGO AP+ hu

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kavovary-nahled.jpg

Milyen kávéfőzőt vegyek?

Ki ne szeretné átadni magát egy igazi olasz eszpresszónak, gazdag tejréteg borította cappuccinónak és egyéb kávéspecialitásoknak minden nap? Ha az otthonod kényelmében szeretnéd élvezni az ízletes italokat, nem tehetsz mást, minthogy beszerzel egy minőségi kávéfőzőt. A piacon különféle típusú modelleket találhatsz, mi pedig tanácsot adunk, hogyan találd meg a számodra legmegfelelőbb darabot. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak_si_vybrat_primotop_mala.jpg

Milyen fűtőkészüléket vegyek? (ÚTMUTATÓ)

Nem tudod, hogyan válassz fűtőkészüléket? Szívesen ellátunk tanácsokkal. Cikkünkben nemcsak a választásnál fontos szempontokat gyűjtöttük össze, hanem az egyes típusok előnyeit és hátrányait is.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-plynovy-sporak-nahled.jpg

A gáztűzhely tisztítása (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Nem tudod, hogyan tisztítsd le a rászáradt szennyeződéseket a gáztűzhelyről, és bizonytalan vagy, hogy melyik tisztítószer lesz a leghatékonyabb? Összegyűjtöttük a legjobb tippjeinket, és ebben a cikkben tanácsokat adunk, hogyan tisztítsd meg a gáztűzhely égőit, fúvókáit és grillrácsát. Van néhány házi praktika tippünk is, amelyek segítségével megtisztíthatod a gáztűzhelyedet azzal, amid otthon van.

Részletek itt »

Milyen felültöltős mosógépet vegyek?

Új mosógépet tervezel venni, de nem tudod, hogy melyik típust válaszd? Ha a felültöltős mosógépek közül szeretnél választani, mi segítségedre leszünk abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb modellt. Cikkünkből megtudhatod, mely paraméterekre érdemes odafigyelni, milyen méretű mosógépek kaphatók, de azt is, hogy milyen speciális funkciók tehetik számodra könnyebbé és hatékonyabbá a mosást. Válassz a saját igényeidnek megfelelő felültöltős mosógépet!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d_vestavene_1.png

Milyen beépíthető hűtőszekrényt vásároljak?

Ha olyan hűtőszekrényt szeretnél, amely maradéktalanul belesimul konyhád berendezésébe és stílusába, válaszd a sokféle beépíthető hűtő egyikét. A beépíthető hűtőszekrény a kombinált hűtőszekrények előnyeit kínálja, de a kombinált hűtőszekrénnyel ellentétben különleges oldalfal- és ajtókialakítással rendelkezik a konyhapultba való beépítéshez.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-lednici.jpg

Milyen fagyasztó nélküli hűtőszekrényt válasszak?

A fagyasztó nélküli hűtőszekrény leginkább azokban a háztartásokban hasznos, ahol nagy helyre van igény az élelmiszerek tárolásához, és ugyanakkor külön fagyasztóra is szükség van. Egy fagyasztó nélküli hűtőszekrény és egy ugyanolyan típusú és gyártójú különálló fagyasztó kombinálásával egy amerikai hűtőszekrényhez hasonló side-by-side hűtőszekrényt alakíthatsz ki.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/čistička.jpg

Milyen légtisztítót vegyek?

Fáradtság, allergia, légzési problémák, köhögés, fejfájás és szédülés? Mindez lehet annak a következménye, hogy az otthonodban rossz a levegő. A légtisztítók segítenek az egészségügyi problémák esetén, de ehhez a te igényeidnek megfelelő modellt kell kiválasztanod. Vajon tudod, hogy mekkora teljesítményű légtisztítóra van szükséged, és melyik szűrési típus a legjobb a te számodra?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d_lednicky.png

Hogyan válasszunk kombinált hűtőszekrényt

A kombinált hűtőszekrények a hűtők legnépszerűbb típusai a háztartásokban. A különféle modellek és technológiák áradatában azonban bárki szó szerint elveszhet. Útmutatónk tanácsokkal lát el, hogy mely paraméterekre érdemes figyelni hűtőszekrény választásakor, és segítséget nyújt a különféle fogalmak és modern funkciók közötti eligazodásban. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lednicky-nahled.jpg

Milyen hűtőt vegyek?

Milyen típusú hűtőszekrényre van szükséged, és mit jelentenek az olyan kifejezések, mint a Crisper Box, az Air Flow, a visszamelegedési idő vagy az A energiaosztály? Segítünk eligazodni a fogalmak zűrzavarában, és megtalálni a számodra megfelelő hűtőszekrényt.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lednicky.png

Hogyan válasszunk amerikai hűtőszekrényt

Az amerikai hűtő, vagy más néven side by side hűtő, rengeteg hasznos helyet biztosít, és tökéletes funkcionalitás jellemzi. Néha azonban az ember elvész a különféle modellek és a modern funkciók áradatában. Ha új, amerikai stílusú hűtőszekrényt keresel, olvasd el útmutatónkat. Tanácsot adunk a fontos paraméterekről, és áttekintést a legfontosabb funkciókról és technológiákról.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d_pultove.png

Hogyan válasszuk ki a legjobb kisméretű hűtőt

A pultra szerelhető hűtőszekrény kisebb hűtőtérrel és miniatűr fagyasztórekesszel rendelkezik. Ideális, ha korlátozott hely áll a rendelkezésedre a konyhában, és csak kis mennyiségű élelmiszert tárolsz. Az irodában vagy a nyaralóban is jó szolgálatot tesz. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zehlicka-nahled.jpg

Milyen vasalót vegyek?

Száraz vasaló, gőzölős vasaló, gőzállomás vagy ruhagőzölő? Milyen előnyei és hátrányai vannak a vasalók egyes típusainak? Melyik lenne a legjobb a te háztartásodba? Hogy megkönnyítsd a vasalást és időt takaríts meg, új vasaló vásárlása előtt érdemes megismerni a különböző típusokat és fontos paramétereket. Útmutatónk segít ebben, és tanácsokkal lát el, hogy a számodra legmegfelelőbb vasalót választhasd ki. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/odvlhcovac.jpg

Milyen páramentesítőt vegyek?

Magas páratartalom a házban vagy a lakásban? Ez egy olyan probléma, amely számos háztartást érint. A magas páratartalom károsítja az eszközöket, és penészt eredményezhet, amely kedvezőtlen hatással van az emberi egészségre. A megoldást a páramentesítők jelentik. Tanácsokkal látunk el, hogy mely paraméterek fontosak, és hogyan válassz az igényeidnek megfelelő páramentesítő készüléket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/susicka-pradla-03-nahled.jpg

A szárítógépek leggyakoribb meghibásodásai és hogyan oldjuk meg őket

A szárítógép, mint bármely más háztartási készülék, néha furcsán viselkedhet. Mi a teendő, ha a szárítógép nem hajlandó együttműködni? Hol kell keresni a problémák leggyakoribb okait, és mikor kell szakember segítségét kérni? A válaszokat cikkünkben találod meg.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-susit-pradlo-v-susicce-nahledovy.jpg

Hogyan szárítsuk meg a ruhaneműt a szárítógépben (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Tanácsok és tippek arra vonatkozóan, hogyan szárítsd meg a ruháidat a szárítógépben, hogy teljes mértékben kihasználhasd ezt a nagyszerű készüléket, és egyúttal elkerüld az olyan baleseteket, mint a ruhanemű túlszárítása a szárítóban vagy a tönkrement nyomtatott minta a pólón. És nem csak ezekről fogunk beszélni. Tanácsot adunk a szárítógép tisztításának módjával kapcsolatban úgy, hogy az hosszú ideig és jól szolgáljon Téged, és elmagyarázzuk, hogy is működik ez a szárítógéppel és az öblítővel. Cikkünkben mindent megtudhatsz a ruhák szárítógépben történő szárításáról.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-mobilni-klimatizaci.png

Hogyan válasszunk mobil légkondicionálót

Nem kell elviselhetetlenül melegnek lennie sem otthon, sem a munkahelyeden, ha a megfelelő mobil légkondicionálót választod. De mit válassz, és milyen paramétereket használj, hogy biztos legyél benne, hogy mindent teljesít, amire szükséged van? Ezt mondjuk el a mobil klímaberendezés kiválasztásáról szóló útmutatónkban.


Részletek itt »

Milyen gőzölős vasalót vegyek?

A gőzölős vasalók nagyon népszerűek a fogyasztók körében. Gyors és kényelmes vasalást kínálnak megfizethető áron. A gyártók minden évben új gőzölős vasaló modellekkel állnak elő, és népszerűségüknek köszönhetően újabb és újabb praktikus megoldásokkal is próbálkoznak. De hogyan válaszd ki a háztartásodba leginkább megfelelő gőzölős vasalót ebből a széles kínálatból? Útmutatónk ebben szeretne neked segíteni. Megmondjuk, mire kell figyelni a gőzölős vasaló kiválasztásakor, és mely funkciók nem hiányozhatnak egy gőzölős vasalóból. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-susicku-nahled.jpg

Hogyan tisztítsuk ki a szárítógépet (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A szárítógép is igényel karbantartást. Ha azt szeretnéd, hogy megfelelően és hosszú ideig működjön, és a megszárított ruhanemű mindig gyönyörűen puha és illatos legyen, akkor nem célszerű elhanyagolni a karbantartását. Idővel a megjelenhet a szárítógép kellemetlen szaga, és nem csak ez. Az elhanyagolt karbantartás jelentősen lerövidíti a készülék élettartamát és növeli az energiafogyasztást. Cikkünkben megtudhatod, hogyan kell tisztítani a szárítógépet, vagy mit kell tenned, ha a ruhanemű nem illatozik, amikor kiemeled a szárítógépből.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-pracku-navod.jpg

Hogyan tisztítsuk ki a mosógépet (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A mosógép tisztítását nem érdemes elhanyagolni, ha azt akarjuk, hogy a mosógép megfelelően és hosszú ideig működjön, és hogy ruhaneműink mosás után valóban tiszták és illatosak legyenek. Cikkünkben azzal kapcsolatban adunk tanácsot, hogyan tisztítsuk meg a mosógépet a mosószer- és ruhamaradványoktól, különböző szennyeződéseitől, hogyan távolítsuk el a vízkövet a mosógépből, vagy hogyan távolítsuk el a mosógép kellemetlen szagát. És ha régi mosógéped elhasználódott, és azon gondolkodsz, melyik mosógépet válaszd, akkor ajánlatunk is van a számodra - hogyan és hol lehet megtudni, mire kell összpontosítanunk a választás során, és mely mosógépek a legmegbízhatóbbak.

Részletek itt »

Milyen úti vasalót vegyek?

Úgy gondolod, hogy egy úti vasalónak kicsinek kell lennie, és a többi funkció nem is fontos? Ennek pont az ellenkezője igaz! Számos modell található a piacon, amelyek teljesítményben, funkciókban, anyagban és kiegészítőkben különböznek egymástól. Milyen paraméterekre figyeljünk egy úti vasalónál? Milyen funkciókat fogsz használni, és melyekről nem szabad megfeledkezni egy úti vasaló esetében? Minden kérdésre választ adunk a "Milyen úti vasalót vegyek?" c. útmutatónkban, amelyből mindent megtudhatsz ezekről az eszközökről. Részletek itt »
123...
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ