30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Tonerek és tintapatronok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Választás nyomtató szerint
Szín
Cián
(826)
Fekete
(1374)
Piros
(14)
Fotó cián
(13)
Fotó fekete
(30)
Fotó magenta
(10)
Fotó szürke
(5)
Kék
(5)
Narancssárga
(2)
Magenta
(831)
Szürke
(42)
Zöld
(4)
Sárga
(819)
Lila
(2)
Matt fekete
(2)
Csomagolás
Egyszínű
(2376)
Egyszínű XL
(511)
Többszínű multipack
(136)
Többszínű XL multipack
(74)
Egyszínű multipack
(34)
Típus
Eredeti
(2000)
Utángyártott
(1236)
Szűrés

A papír és a tintapatronok, tonerek minősége ugyanolyan fontos a jó minőségű nyomtatáshoz, mint maga a nyomtató. A rossz minőségű papírra például nem lehet kétoldalasan nyomtatni, de a túl jó minőségű  papír sem megoldás, mert  nagyon magasak a költségei. Ha nem tudod eldönteni, milyen papírra és festékre van szükséged, használhatod az útmutatónkat.

Tovább

Tonerek és tintapatronok

Tintapatron

A tintapatronokat a tintasugaras nyomtatókban használjuk. Lehet fekete-fehér és színes is, és sok esetben nagyon magas nyomtatási minőséget biztosít. Másrészt gyorsan fogy, így jóval magasabbak a nyomtatási költségek, mint a lézernyomtatók esetében.

Toner (festékkazetta, cardridge)

A lézer és LED nyomtatókhoz használatos festékforma. Ez többnyire egy kazetta, amelyben a leggyakrabban fekete por található, amelyet a nyomtató lézerfény  segítségével helyez rá a papírra. A festékkazettával sokkal több oldalt tudsz nyomtatni, mint a tintasugaras nyomtatók tintapatronjaival.

Színező szalagok

Legtöbbjük a mátrix és pénztári nyomtatókban használatos. A színező szalag az egyik leggazdaságosabb nyomtatási mód, de jobbára csak szöveg nyomtatására alkalmas.

Papírok

A papírok jellemzői alapján különböző osztályokba sorolhatók, például fehérség, a gramázs és a  felület simasága alapján. Természetesen megkülönböztetjük őket méret és a felhasználás célja szerint is.

Az irodai papír úgy van kialakítva, hogy tömeges nyomtatáshoz használt lézernyomtatók számára legyen ideális, olcsó és kis súlyú.

Ezzel szemben a színes nyomtatáshoz tervezett papírok és különösen a fotópapírok nagyságrendekkel drágábbak. Ezeknél főleg a felületkezelés a fontos, megkülönböztetünk szatén, fényes és matt kivitelű papírokat.

Papírválasztási útmutató

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 242 termék

Tonerek és tintapatronok

Tonerek és tintapatronok

A Tonerek és tintapatronok kategóriában összesen 3242 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tonerek és tintapatronok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tonerek és tintapatronok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tonerek és tintapatronok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tonerek és tintapatronok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ