A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

23" NEC MultiSync LED EA234WMi

Termékkatalógus
23" NEC MultiSync LED EA234WMi
5 1 értékelés
LCD monitor - LED, IPS, 25000: 1, 250 cd / m2, 6 ms, Full HD 1920x1080, TCO Edge-1,2, hangszórók, állítható magasságú, forgatható, HDMI, DVI, D-Sub, Display port, USB, VESA
Kód:  WN280c Termékszám:  60003587 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

23" NEC MultiSync LED EA234WMi

Ez a NEC MultiSync EA234WMi monitor csúcsminőségű IPS megjelenítési technológiával, illetve modern és gazdaságos LED háttérvilágítással rendelkezik. Tökéletes minőségben adja vissza a színek világát, beleértve a színátmeneteket is. A flexibilis állvány a maga pivot funkciójával mindenki elvárásait teljesíti. Az alacsony fogyasztás és a Full HD felbontás (1920 x 1080) szinte már természetesnek számít. Tökéletes monitor filmek és egyéb multimédiás tartalmak nézéséhez. A 178°-os horizontális és vertikális látószögeivel senkinek nem fog csalódást okozni, a nagyszerű válaszidejének köszönhetően pedig ez a modern játékok játszásához vagy a legdinamikusabb jelenetek nézéséhez is ideálisnak bizonyul.

Bármilyen csatlakoztatási interfészt is válassz, a monitor mindig és mindenre készen fog állni a DisplayPort, a DVI, HDMI és a VGA csatlakozóknak köszönhetően. Biztosan jól jönnek majd a könnyedén hozzáférhető USB portok is, illetve a fejhallgató kimenet. A beépített 2 db 1 W-os hangszórók jóvoltából kellemes hangélménynben lehet részed.




Energiatakarékos


A monitor tele lett pakolva a modern technika minden vívmányával, ám ennek ellenére, mégis spórol az energiával. A környező megvilágítás érzékelője automatikusan beállítja a képernyő fényerejét, a Human Sensing pedig a felhasználó jelenlétének hiányára reagálva automatikusan átvált alvó üzemmódba. Amint peidg újra a monitor elé ül, az már be is kapcsolt.





Ergonómiából ötös


A kemény munkához nemcsak a nagyszerű képminőség az elengedhetetlen, hanem a maximálisan flexibilis ergonómia is. Épp ezért van lehetőség ennél a NEC monitornál magasságállításra, döntésre, illetve horizontális és vertikális (pivot) elforgatásra. Ebből kifolyólag aztán a monitor nézése, illetve a munka rajta még hosszabb ideig tartó igénybevétel után is kényelmes marad. A modern designja a szokatlanul keskeny kerettel rengeteg helyet megspórol az íróasztalon, ezáltal pedig a munkakörnyezeted üdébb és kompaktabb benyomást fog kelteni.


Műszaki adatok:

Képernyő:
Pixelméret: 0,265 mm
Képarány: 16:9
Kontraszt: 1000:1
Dynamic Contrast Ratio: 25000:1
Látószög (vízszintes/függőleges): 178°/178°
Fényesség: 250 cd/m2
Színek száma: 16,7 millió

Csatlakozók:
1x DisplayPort
1x DVI-D
1x HDMI
1x VGA 15 pines D-Sub
1x 3,5 mm-es audio kimenet
4x USB

Állvány:
Döntés: -5 és 30°
Forgatás: -170 és 170° jobbra/balra
Pivot 90° (pivot)
Magasságállítás: 130 mm

Speciális jellemzők:
Human Sensor, Auto Setupm Control Sync, DV Mode, Eco Mode
Intelligent Power Managment, színhőmérséklet ellenőrzése, időzített kikapcsolás, Audio volume
USB hub
Beépített hangszórók (2 x 1 W)

Tanúsítványok:
EPEAT Gold, CE, TÜV GS, TÜV/Ergonomics, ISO 9241-307 Klasse 1, TCO 6.0, Energy Star 6.0

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 23" NEC MultiSync LED EA234WMi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23" NEC MultiSync LED EA234WMi bílo-stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 23" NEC MultiSync LED EA234WMi bielo-strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23" NEC MultiSync LED EA234WMi weiß-silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23" NEC MultiSync LED EA234WMi weiß-silber.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ