Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Gyűrűk

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Fehérarany
(1)
Fa
(1)
Orvosi fém
(1)
Kristály
(1)
Általános fém (bizsu)
(2)
Kirakás
Cirkónium
(47)
Igazgyöngy
(15)
Gyémántok
(14)
Köbös cirkónia
(8)
Topáz
(8)
Szűrés

A gyűrűk szolgálhatnak az eljegyzés és a házasság szimbólumaként, de lehetnek a személyes stílus hangsúlyozására szolgáló divatos kiegészítők is. Különféle anyagokból készülnek, többek között aranyból, ezüstből, gyémántból és egyéb drágakövekből. Kialakításuk lehet egyszerű vagy bonyolult díszítésű is. Ezek népszerű ajándékok, amelyek érzelmi töltettel is rendelkezhetnek, vagy elegáns kiegészítőként szolgálhatnak különféle alkalmakra. Lássuk, hogyan válasszuk ki a megfelelő gyűrű típust.

Tovább

A gyűrűk minden ruhát gyönyörűen kiegészítenek

A gyűrűk olyan ékszerek, amelyeknek lenyűgöző történelmük és egyetemes jelentőségük van. A szerelem, az eljegyzés és a házasság jelképei, de egyben divatos kiegészítők is, amelyek hangsúlyozzák viselőjük egyéniségét és ízlését. A gyűrűk különböző anyagokból készülnek, többek között nemesfémekből, mint pl. aranyból és ezüstből, és drágakövekkel vagy különböző dizájnelemekkel díszítettek. Egyedi megjelenésükkel és szimbolikájukkal számos érzelmet és jelentést keltenek életre.

A gyűrűk gyönyörű ajándékok vagy fontos ékszerek is lehetnek, amelyek egy életen át elkísérik viselőjüket. Ezekkel az ékszerekkel kifejezhető a szerelem, a stílus és az egyedi elegancia.

Női és férfi gyűrűk

A férfi és női gyűrűk kialakításukban, méretükben és gyakran jelentésükben is különböznek egymástól. A női gyűrűk gyakran díszesebbek, míg a férfi gyűrűk egyszerűbbek és funkcionálisabbak. Mindegyik gyűrűtípusnak megvan a maga helye és jelentősége az ékszerek világában.

Női gyűrűk

A női gyűrűk finomabbak és díszesebbek. Díszíthetők drágakövekkel, gyöngyökkel vagy más elemekkel. Különböző formájúak is lehetnek, mint például virág, szív vagy más motívumok. Gyakran a romantikához, az eljegyzéshez és az esküvőhöz kötik, de a nők divatos kiegészítőként vagy a szerelem szimbólumaként is viselhetik őket.

Férfi gyűrűk

A férfi gyűrűk általában robusztusabbak és egyszerűbbek. Gyakran minimalista kialakításúak, és sokszor egyetlen darab fémből, például aranyból vagy ezüstből készülnek, díszítés nélkül. A férfi gyűrűk gyakran jelentéssel bírnak, lehetnek például jegygyűrűk vagy különleges eredményekért odaítélt gyűrűk.


Női gyűrű
Női gyűrű

Férfi gyűrű
Férfi gyűrű

i

Unisex gyűrű is kapható

Választhatsz uniszex gyűrűt is. Ez általában egyszerű és semleges kialakítású darabok, amely nem tesznek különbséget a férfias és női stílusok között. Ezek a modellek gyakran minimalisták és megfizethetők, ami nagyon népszerűvé teszi őket.

Milyen anyagokból készülnek a gyűrűk?

A gyűrűk különböző anyagokból készülhetnek, amelyek megjelenésükben és tulajdonságaikban különböznek egymástól.

  • Az ezüst gyűrűk népszerűek elegáns és ezüstös csillogásuk miatt. Tiszta ezüstből vagy ezüstöt tartalmazó ötvözetekből, például 925 ezüstből készülnek. Díszíthetők drágakövekkel, gyöngyökkel vagy minimalista kialakításúak lehetnek. Különböző alkalmakra is megfelelők, és megfizethető alternatívát kínálnak a drágább fémekkel szemben.
  • Az arany gyűrűk luxus és hagyományos ékszerek, amelyek különböző karátos aranyból készülnek. Az arany melegséggel és szépséggel ragyog, gyakran gyémántokkal vagy más drágakövekkel díszítve. Az aranygyűrűk népszerűek eljegyzési és jegygyűrűként, de értékes divatkiegészítőként is.
  • A fehérarany egy elegáns és modern alternatívája a hagyományos sárga aranynak. Arany és fehér fémek, például nikkel vagy palládium keverésével készül, majd ródiummal bevonva fényes ezüstös megjelenést kölcsönöz. A fehérarany gyűrűk megfizethetőbbek, mint a platina gyűrűk.
  • A rózsaarany romantikus és modern választás. Az arany és a réz keverésével jön létre, ami meleg és rózsás árnyalatot kölcsönöz az aranynak. A rózsaarany gyűrű népszerű a finom és nőies esztétikája miatt, ideális eljegyzési és feltűnő gyűrű típusokhoz is.
  • Az orvosi fém gyűrűk modernek és tartósak. Ez a fém a korrózióval és a kopással szembeni ellenállásáról ismert, így tartós, mindennapi viseletre alkalmas ékszerek készülnek belőle. Az orvosi fém gyűrűk ezüstös megjelenésű és kombinálható különböző díszítőelemekkel a modern design érdekében.
  • A fém gyűrűk megfizethető alternatívát jelentenek az olyan nemesfémekkel szemben, mint az arany vagy az ezüst. Olcsóbb anyagokból, például sárgarézből, ötvözetekből vagy rozsdamentes acélból készülnek, és gyakran bevonják őket, hogy a nemesfémek megjelenését utánozzák. Ezek számos stílusban kaphatók.

Arany gyűrű
Sárga arany gyűrű

Orvosi fém gyűrű
Acél gyűrű

Ezüst gyűrű
Ezüst gyűrű

Rózsaarany gyűrű
Rózsaarany gyűrű

Az egyszerűséget vagy a stílusos, kövekkel kirakott gyűrű modelleket kedveled?

Választhatsz stílusos gyűrűtípusokat kövekkel, cirkóniumokkal, gyöngyökkel, de természetesen díszítés nélkül is.

  • A gyöngyök elegáns és klasszikus elem, gyakran társítják az eleganciához és gyengédséghez.
  • A Swarowski vagy más kristályok csillogást és ragyogást kölcsönözhetnek a gyűrűnek.
  • A gyűrűk különböző drágakövekkel, mint például zafír, rubin vagy smaragd lehetnek kirakva, ami növeli a pompát.
  • A minimalista, díszítés nélküli gyűrűk tiszta és egyszerű megjelenések.
  • A gyémántok egy fényűző díszítőelem, amely fényt és szépséget kölcsönöz a gyűrűnek.
  • Egyes gyűrűket természetes ásványok vagy drágakövek, például ametiszt, opál vagy gránát díszítenek, ami természetes és eredeti megjelenést kölcsönöz az ékszernek.

A megfelelő méret elengedhetetlen a gyűrű kiválasztásakor

A gyűrű mérete kulcsfontosságú tényező az ékszer kényelmes és esztétikus viseléséhez. Ezt a gyűrű átmérője vagy kerülete alapján határozzák meg. A női gyűrűk szabványmérete 52 és 57 között mozog, míg a férfiaknál 60 és 63 között - de a tartomány mindkét nem esetében sokkal nagyobb. A megfelelő gyűrű méret meghatározásához meg kell mérni az ujj kerületét, ideális esetben egy ékszerüzletben. Ha otthon szeretnéd megmérni, tekerj egy papírcsíkot az ujjad köré, majd ezt mérőszalaggal/vonalzóval mérd meg. A kapott értéket ezután könnyen át lehet számítani méretre a rendelkezésre álló mérettáblázatok szerint.

Szerelmet és odaadást szimbolizáló jegygyűrűk

A jegygyűrűk a szerelem és az odaadás szimbólumai, amelyeket az ifjú házasok a bal kezük gyűrűsujján viselnek. Ezek a gyűrűk általában tartósak és klasszikus kialakításúak, általában nemesfémből, például aranyból vagy platinából készülnek. Lehetnek gyémántberakásosak, gravírozottak vagy egyszerű és elegáns megjelenésűek. A jegygyűrűk két ember házassági ígéretének és egyesülésének kifejezése, és tartós értékkel bírnak. Kiválasztásuk fontos döntés, és a tartós szerelmet és odaadást szimbolizálja.

Jegygyűrűk pároknak

Párkapcsolati gyűrűk is kaphatók, amelyek azonos kialakításúak lehetnek, hogy szimbolizálják egyedülálló egyesülésüket. Ezeket a gyűrűket gyakran olyan vésett üzenetekkel vagy szimbólumokkal díszítik, amelyek személyes jelentéssel bírnak a pár számára.

A gyűrűk ápolása

Fontos vigyázni, hogy a gyűrűk megőrizzék szépségüket és minőségüket. Ajánlatos óvatosan viselni őket, kerülni a vegyi anyagokkal, például mosószerekkel való érintkezést, és rendszeresen tisztítani őket puha ruhával és meleg szappanos vízzel. Óvd a karcolásoktól, és ellenőrizd rendszeresen a gyűrű köveit. A szakszerű tisztítás és karbantartás egy ékszerésznél szintén meghosszabbíthatja a gyűrű élettartamát.

i

Olcsó gyűrű típusokat keresel? Nézz körül akciós kínálatunkban vagy outletünkben, ahol igazi kincseket találhatsz az eredeti ár töredékéért.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 58, Felületkezelés nélkül, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 6,6 g
39 290 Ft

80 termék
PANDORA Signature 199057C01-58 (Ag 925/1000, 6,6 g) - Gyűrű
58
Típusok
PANDORA Signature 199057C01-58 (Ag 925/1000, 6,6 g)
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 58, Felületkezelés nélkül, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 6,6 g
39 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP13492
HOT DIAMONDS Willow DR206/N (Ag 925/1000, 2,00 g), 54-es méret - Gyűrű Típusok
4,0
HOT DIAMONDS Willow DR206/N (Ag 925/1000, 2,00 g), 54-es méret
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 54, ródium bevonatú, berakás: gyémántok és topáz, anyaga: ezüst, drágakövek száma: 1
27 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SP10889
HOT DIAMONDS Eternity DR112/P (Ag 925/1000 18354 g), 56-os méret - Gyűrű
54 56
Típusok
5,0
HOT DIAMONDS Eternity DR112/P (Ag 925/1000 18354 g), 56-os méret
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 56, aranyozott, berakás: gyémántok, anyaga: ezüst és sárga arany, drágakövek száma: 1
42 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP16622
PANDORA People 199267C02-54 (Ag 925/1000, 1,5 g) - Gyűrű Típusok
5,0
PANDORA People 199267C02-54 (Ag 925/1000, 1,5 g)
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 54, Felületkezelés nélkül, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,5 g
19 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12478
5,0
PDPAOLA gyűrű AN02-902-08
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 48, fényes felületi kezelést kapott, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,92 g
36 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP17904
HOT DIAMONDS Willow DR206/M (Ag 925/1000, 2,00g), 53 - Gyűrű Típusok
4,0
HOT DIAMONDS Willow DR206/M (Ag 925/1000, 2,00g), 53
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 53, ródium bevonatú, berakás: gyémántok és topáz, anyaga: ezüst, drágakövek száma: 1
27 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SP10849
PANDORA 193103C01-52 gyűrű - Gyűrű Típusok
PANDORA 193103C01-52 gyűrű
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 52, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,53 g
35 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18734
PANDORA People 191023CZ-56 (Ag925/1000, 2,5 g) - Gyűrű
52 56
Típusok
PANDORA People 191023CZ-56 (Ag925/1000, 2,5 g)
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 56, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 2,5 g
27 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12355
4,0
HOT DIAMONDS Willow DR206/N (Ag 925/1000, 2,00 g), 54-es méret
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 54, ródium bevonatú, berakás: gyémántok és topáz, anyaga: ezüst, drágakövek száma: 1
26 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SP10889
HOT DIAMONDS Eternity DR112/N (Ag 925/1000 18354 g), 54-es méret - Gyűrű
54 56
Típusok
5,0
HOT DIAMONDS Eternity DR112/N (Ag 925/1000 18354 g), 54-es méret
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 54, aranyozott, berakás: gyémántok, anyaga: ezüst és sárga arany, drágakövek száma: 1
39 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SP16621
PANDORA Wish 199302C01-56 - Ag 925/1000, 1,7g - Gyűrű Típusok
5,0
PANDORA Wish 199302C01-56 - Ag 925/1000, 1,7g
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 56, Felületkezelés nélkül, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,7 g
20 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12484
PANDORA Wish 199302C01-50 - Ag 925/1000, 1,6g - Gyűrű Típusok
5,0
PANDORA Wish 199302C01-50 - Ag 925/1000, 1,6g
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 50, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,6 g
19 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SP12481
HOT DIAMONDS Jasmine DR210/Q (Ag 925/1000, 2,00g), 57 - Gyűrű
52 57
Típusok
5,0
HOT DIAMONDS Jasmine DR210/Q (Ag 925/1000, 2,00g), 57
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 57, ródium bevonatú, berakás: gyémántok, anyaga: ezüst, drágakövek száma: 1
24 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SP10852
HOT DIAMONDS Willow DR206/P (Ag 925/1000, 2,00g), 56 - Gyűrű Típusok
4,0
HOT DIAMONDS Willow DR206/P (Ag 925/1000, 2,00g), 56
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 56, ródium bevonatú, berakás: gyémántok és topáz, anyaga: ezüst, drágakövek száma: 1
27 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SP10809
4,0
HOT DIAMONDS Willow DR206/M (Ag 925/1000, 2,00g), 53
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 53, ródium bevonatú, berakás: gyémántok és topáz, anyaga: ezüst, drágakövek száma: 1
25 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SP10849
PANDORA 193103C01-54 gyűrű - Gyűrű Típusok
PANDORA 193103C01-54 gyűrű
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 54, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,72 g
35 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SP18735
PANDORA 193103C01-58 gyűrű - Gyűrű Típusok
PANDORA 193103C01-58 gyűrű
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 58, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,85 g
35 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SP18737
PANDORA 193103C01-56 gyűrű - Gyűrű Típusok
PANDORA 193103C01-56 gyűrű
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 56, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,77 g
35 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SP18736
PANDORA 193098C01-52 gyűrű - Gyűrű Típusok
PANDORA 193098C01-52 gyűrű
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 52, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,19 g
23 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SP18730
PANDORA 193098C01-56 gyűrű - Gyűrű Típusok
PANDORA 193098C01-56 gyűrű
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 56, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,52 g
23 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SP18732
PANDORA 193098C01-54 gyűrű - Gyűrű Típusok
PANDORA 193098C01-54 gyűrű
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 54, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,3 g
23 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SP18731
PDPAOLA gyűrű AN02-902-18
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 58, fényes felületi kezelést kapott, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,92 g
36 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SP17909
PDPAOLA gyűrű AN01-672-16
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 56, fényes felületi kezelést kapott, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 1,32 g
23 890 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP17913
PDPAOLA gyűrű AN02-902-12
Gyűrű - női gyűrű, mérete: 52, fényes felületi kezelést kapott, ródium bevonatú, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,92 g
36 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SP17906

Gyűrűk

Gyűrűk

A Gyűrűk kategóriában összesen 80 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyűrűk Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyűrűk A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyűrűk A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyűrűk vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ