Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - szürke-fekete/dk.navy

Termékkatalógus
Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - szürke-fekete/dk.navy
5 1 értékelés
Laptoptáska - 15.6" laptopokhoz és 10" tabletekhez, kiegészítőkhöz és egyéb használati tárgyakhoz, a külső méretei 47 x 30 x 15 cm, laptop 39 x 27 x 4 cm
Kód:  GR599m24 Termékszám:  DDLM-L-012

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - szürke-fekete/dk.navy Megszűnt

Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - szürke-fekete/dk.navy

Olyan elegáns laptop táskát szeretne, ami nem csak jól néz ki, de amellett praktikus is? A Crumpler notebook táskája sok izgalmas színben áll rendelkezésére, amelyből Ön is biztosan megtalálja majd a számára megfelelőt. A belső tároló terület több tépőzáras zsebet foglal magában. Az első rész könnyen hozzáférhető cipzáras zsebbel került kialakításra. A fő rekesz és a laptop zseb között egy kisebb kialakítású válaszfal található amely szintén egy zseb is, alkalmas egy 10"-es tablet elhelyezésére. A táska fedelét 2 tépőzáras pánttal és 2 csattal tudja lezárni.

A masszív csattal könnyen módosíthatja a széles és tömör pántokkal ellátott levehető váll párnákat az egyedi igényei szerint, emellett rögzítheti azt a hátulsó részhez egy stabilizátor segítségével. A táska anyaga rendkívül tartós nylon Chicken Tex Supreme vízálló anyagból készült, belül rip-stop szakadásmentes béléssel. Ebben a táskában könnyen elfér egy 15,6 "- 17" méretű notebook, egyéb tartozékok, A4-es dokumentumok és mindennapos használati tárgyak is.

Legfontosabb jellemzők

  • Több szín hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt
  • Notebook 15,6 "- 17"
  • Több belső zseb
  • Zseb 10"-es tablet számára
  • Vállra akasztva és háton hordva is viselhető 
  • Rendkívül tartós nylon anyagból készült
  • Vízálló

Méretek:
47 × 30 × 15 cm

Amikor a minőséget ötvözik az eredetiséggel

A Brand Crumpler márkát 1995-ben alapították Melbourne-ben, Ausztráliaban. A gyártó elsősorban arról híres, hogy kizárólag magas minőségű felhasznált anyagokkal dolgozik, ami a Crumpler esetében a nagyszerű 1000D Chicken Tex Supreme, amely az általánosan használt poliészter anyaggal szemben remekel kiemelkedő erejével, a kis tömegével és vízállóságával is. Egy másik fontos szempont a márka eredeti és modern design-ja, amely a saját design stúdiójukból származik. Az egyedi termékek a formák és színek gondos kombinációjából születtek.

 

Paraméterek

Anyag
Nejlon Kész!
Mélység
15 cm Kész!
Szélesség
47 cm Kész!
Magasság
30 cm Kész!
Anyag
Nejlon Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon Kész!

Külső méretek

Mélység
15 cm Kész!
Szélesség
47 cm Kész!
Magasság
30 cm Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon Kész!

Max. méret

Laptop képátló
17" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - szürke-fekete/dk.navy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - grey black/dk.navy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - grey black/dk.navy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - grau-schwarz/dark-navy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crumpler Dinky Di Laptop Messenger L - grau-schwarz/dark-navy.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ