Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

DOOGEE S60 Lite Dual SIM LTE

Termékkatalógus
DOOGEE S60 Lite Dual SIM LTE
4,3 6 értékelés
Mobiltelefon - kártyafüggetlen,
Kód:  DGE2310ax Gyártó honlapja:

DOOGEE S60 Lite Dual SIM LTE

A(z) DOOGEE S60 Lite Dual SIM LTE készüléknél azonnal egyértelmű, hogy okos mobiltelefont tartasz a kezedben. Alkalmas fényképek készítésére, streamelésre, tweetelésre vagy akár e-mailezésre. Ezen smartphone 5,2 " képátlójú IPS kijelzővel és 1920 × 1080 px felbontással büszkélkedhet. Az operatív tár kapacitása 4 GB. Mi több, OTG, Ujjlenyomat-olvasó a házon, Gyorstöltés és Vezeték nélküli töltés funkcióval, valamint Android operációs rendszerrel rendelkezik.

A(z) DOOGEE S60 Lite Dual SIM LTE RAM mamóriája

Az operatív memória kapacitása 4 GB. Ez igényes felhasználók számára is elegendő helyet jelent. Nem jelent gondot nagy felbontású videók rögzítése. Az 1 GB-os belső memória minimumnak számít. Ilyen mobilban csupán néhány telefonszám és üzenet fér el. Az 16 GB-os belső memória elegendő az okostelefon átlagos használatához. Amennyiben a 32 vagy 64 GB-os belső memória mellett döntessz lehet, nem is kellesz memóriakártyát vásárolnod. A 128 GB-os belső memória akár filmek tárolására is szolgálhat. A(z) DOOGEE S60 Lite Dual SIM LTE telefon memóriája memóriakártyával bővíthető. A mobiltelefont 5580 mAh kapacitású akkumulátor üzemelteti.

Milyen kamerával büszkélkedhet a(z) DOOGEE S60 Lite Dual SIM LTE?

A(z) DOOGEE S60 Lite Dual SIM LTE 16 Mpx felbontású kamerával rendelkezik. Alkamas tehát nagyításra szánt fotók rögzítésére. Az előlapon található kamera pedig 8 Mpx felbontásban fényképez. Az optikai képstabilizátor jelentős mértékben meghatározza a fényképek minőségét. Ezen technológia növeli az expozíciós időt, valamint csökkenteni a kézbemozdulás káros hatásait, így éjszaka is remek képeket fogsz tudni készíteni.

A(z) DOOGEE S60 Lite Dual SIM LTE mobil fontos tulajdonságai

  • A biometrikus azonosító jelentősen növeli a biztonságot. Ezen technológiának köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy idegen személy nem fér hozzá az adataidhoz.
  • A mobiltelefon értékét tovább növeli vízálló tulajdonsága. Az eső sem jelent problémát.
  • A készülék értékét tovább emeli ütésálló tulajdonsága. Ezért erdészek és kőművesek számára is alkalmas.
  • Itt-ott jól jöhet az USB-OTG funkció, amelynek köszönhetően akár USB meghajtót is csatlakoztathatsz telefonodhoz.
  • Gyorstöltési funkció - hogy ne kelljen órákat töltened a kábelen.
  • Ujjlenyomat-olvasó a biztonságos használatért.
  • A(z) DOOGEE S60 Lite Dual SIM LTE mobil Single SIM kivitelben kapható. Ez annyit jelent, hogy a telefonba csupán egy SIM helyezhető.

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOOGEE S60 Lite Dual SIM LTE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOOGEE S60 Lite Dual SIM LTE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOOGEE S60 Lite Dual SIM LTE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOOGEE S60 Lite Dual SIM LTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOOGEE S60 Lite Dual SIM LTE.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ