F124 Alzaboxy

Xbox 360

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az Xbox 360 a népszerű játékok széles választékát kínálja és lehetővé teszi a filmek, valamint a tévéműsorok nézését, aminek köszönhetően otthonodnak valódi multimédiás központjává válik. Az Xbox 360 játék konzolt könnyedén használhatod zenelejátszóként vagy videó- és audiotartalmak streamelő eszközeként is.

Tovább

Mit is jelent egy Xbox 360 tulajdonosának lenni:


  • Több ezer multiplatform vagy exkluzív xbox 360 játék.
  • Az Xbox 360 konzol SmartGlass-kompatibilis táblagéppel vagy okostelefonnal vezérelhető.
  • Ingyenes vagy kedvezményes játékok az Xbox Live Gold tagsággal.

Kínálatunkban mindent megtalálsz, amit ez az xbox 360 konzol kínál. Magától a játékkonzoltól kezdve a legújabb játékokig, a digitális Xbox Live tagsági digitális kártyákig és az összes tartozékig.

i

Milyen játékokat játszhatunk az új xbox 360 konzolon? A számítógépes és konzol játékok kategóriánk, a játékok széles választékát kínálja.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
42 termék

Xbox 360

Xbox 360

A Xbox 360 kategóriában összesen 42 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox 360 Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox 360 A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox 360 A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox 360 vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ