Honor Magic

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Márkák
(25)
Rendszermemória (RAM)
16 GB ≥
(6)
12 GB
(8)
8 GB
(10)
6 GB
(1)
Belső tárhely mérete
512 GB
(14)
256 GB
(10)
128 GB
(1)
Kártya konfiguráció
Dual SIM
(19)
Dual SIM + eSIM
(6)
Megjelenés éve
2024
(13)
2023
(12)
Tulajdonságok
Gyorstöltés
(25)
Vezeték nélküli töltés
(8)
Gyors vezeték nélküli töltés
(8)
Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén
(6)
Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn
(12)
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx
108 Mpx
-
Akkumulátor kapacitása
5000 mAh
5600 mAh
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(21)
WiFi
(25)
Bluetooth
(25)
GPS
(19)
Infraport
(6)
A-GPS
(25)
Szűrés

A Honor Magic olyan okostelefonok sorozata, amelyek csábító technológiai funkciókat és teljesítményspecifikációkat kínálnak. Ez a termékcsalád olyan modelleket tartalmaz, mint a Honor Magic4, Honor Magic5 és a legújabb Honor Magic6.

Tovább

Mit kínál a Honor Magic sorozat

A Honor Magic okostelefon ideális választás azoknak a felhasználóknak, akik magas specifikációkkal, hatékony kamerákkal és hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkező okostelefont keresnek. A Honor Magic sorozat mindig is az innovációra és a fejlett technológiára összpontosított. Ezek a telefonok gyakran új funkciókkal és technológiákkal érkeznek, amelyek általában a jövőbeli okostelefonok szabványává válnak. Mitől emelkedik ki ez a csábító mobiltelefon-család?

  • A Honor Magic mindig arra törekszik, hogy innovatív technológiát és funkciókat vigyen a telefonjaiba. Ezek az innovációk közé tartoznak a fejlett kamerák, a telefon feloldásának új módszerei, a termelékenységet növelő speciális üzemmódok és még sok más.
  • A Honor Magic sorozat okostelefonjai nagy teljesítményű Quallcomm Snapdragon processzorokkal vannak felszerelve, amelyek biztosítják az összes alkalmazás és játék zökkenőmentes futtatását. Emellett 6GB és 12GB közötti operatív memóriával rendelkeznek, így a telefonon multitaskingot végezhetsz anélkül, hogy a készülék lelassulna.
  • A Honor Magic telefonok kijelzői nagy felbontásúak, ami garantálja a részletes és éles képeket. Számos modell Full HD+ vagy akár QHD+ felbontást kínál, ami a megtekintett tartalom kiváló minőségű megjelenítését jelenti.

i

Nem vagy biztos abban, hogy hogyan vásárolj új mobiltelefont? Olvassa el a Hogyan válasszunk mobiltelefont (2023) cikkünket.

Honor Magic 6 Lite - az év fordulójának hírei

A Honor Magic 6 Lite a vadonatúj Honor Magic6 okostelefon-sorozat első ízelítője. A készülék 6,78 hüvelykes és oldalra hajlított AMOLED kijelzővel büszkélkedhet, amely kiváló, 2652 × 1220 px felbontású és 120 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik, erős és hatékony Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 processzorral, és nem utolsó sorban egy hármas kamerával, 108MP-es fő érzékelővel és 3-szoros zoommal.

A Honor Magic 6 Lite nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik

A Honor Magic 6 Lite sorozat alapmodellje 5300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. A telefon könnyedén kibír egy teljes munkanapot vagy egy egynapos kirándulást. A tesztek szerint a Honor Magic 6 Lite akár 17 órányi online videónézést vagy 11 órányi online játékot is kibír egyetlen töltéssel.


Honor Magic6 Lite

Honor Magic6 Lite

Honor Magic6 Lite

A Honor Magic 6 Lite három változatban kapható - fekete, zöld vagy narancssárga vegán bőrből.

A Honor Magic5 nagyszerű funkciókat és csábító dizájnt kínál

A Honor Magic5 a Honor Magic sorozat egyik modellje, amely 2023-ban jelent meg. A modellek 256 és 512 GB közötti tárhellyel rendelkeznek, emellett nagyszerű RAM-mal is rendelkeznek. Mindent kínálnak, amivel egy minőségi okostelefonnak rendelkeznie kell, legyen szó gyors vezeték nélküli töltésről, nagy, akár 5100 mAh-s akkumulátorról vagy fokozott vízállóságról. Emellett prémium AMOLED vagy OLED kijelzővel és a piac egyik legjobbjának tartott kamerával rendelkeznek.

Honor Magic 5 Lite
Honor Magic5 Lite

Honor Magic 5 Pro
Honor Magic5 Pro

Megtalálod a Honor Magic5 Lite vagy a felturbózott Honor Magic5 Pro változatát. A Pro változat nagyobb kijelzővel, csúcs Snapdragon 8 Gen 2 processzorral, 12 GB RAM-mal és kétszer nagyobb tárhellyel rendelkezik.

Mit kínál a Honor Magic4?

A Honor Magic4, amely a Magic5 elődje, és 2022-ben jelent meg, utódjához hasonlóan tele van meglepetésekkel, és biztosan nem hagy cserben. A Honor Magic4 a fejlett processzoroknak és a RAM-nak köszönhetően jobb teljesítményt nyújt, három változatban akár 12 GB RAM-mal. A Honor Magic4 sorozat kamerái fejlett érzékelőkkel és technológiákkal vannak felszerelve, így nagyszerű, nagy felbontású fotókat készíthetsz. Az akár 4800 mAh kapacitású akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít és támogatja a gyors vezeték nélküli töltést. Ismét találsz Lite és Pro modelleket, amelyek árban és számos funkcióban különböznek egymástól.

i

Vásárláskor mindenképpen ellenőrizd az olyan funkciókat és technológiákat, mint az NFC, a gyors vezeték nélküli töltés és az elérhető adatszolgáltatások. Ezeket a funkciókat a webáruház felületének bal oldalán található parametrikus szűrőben láthatod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
25 termék
4,7 83×
HONOR Magic5 Lite 5G 8 GB/256 GB fekete
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 processzor, kameramodul: 64Mpx (f/1,8) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 40W, 5100 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szuper ár
97 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: UM321c1

Honor Magic

A Honor Magic kategóriában összesen 25 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Honor Magic – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó honor Magic Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább honor Magic A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb honor Magic A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: honor Magic vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ